16.03.12, 13:42
MZK Zielona Góra wpadło na rewelacyjny pomysł. Wczoraj do autobusu linii "17" weszły dwie panie, ubrane w kamizelki z logo MZK i rozdawały ulotki o elektronicznych biletach oraz udzielały informacji na ten temat. Z trudem przyswajam nowinki techniczne, a to mi bardzo pomogło. Natychmiast poszłam do biura firmy na ulicę Bema i za tydzień dostanę e-bilet. Nic trudnego jak mi się pierwotnie wydawało.
Świetny pomysł! Brawo!
Obserwuj wątek
    • Gość: gośc Re: BRAWO MZK IP: 212.109.132.* 18.03.12, 14:11
      Gratuluję, ciekawe w jaki sposób to PANI ZAŁATWIŁA. Osoby, które składały wnioski na początku marca mają do odebrania bilet na początku maja. A u Pani tydzień. Gratuluję Pani i MZK
      • Gość: szef Re: BRAWO MZK IP: 109.110.199.* 19.03.12, 17:14
        Gość portalu: gośc napisał(a):

> Gratuluję, ciekawe w jaki sposób to PANI ZAŁATWIŁA. Osoby, które składały wnios
        > ki na początku marca mają do odebrania bilet na początku maja. A u Pani tydzień
        > . Gratuluję Pani i MZK

To chyba w jakimś innym mieście te osoby składały wnioski, że muszą czekać aż 2 miesiące...
    • jutrzenka38 Re: BRAWO MZK 19.03.12, 12:55
      Wysiadłam z "17". Weszłam do biura MZK przy ulicy Bema. Wypełnilam formularz, pani skserowała zdjęcie z DO. Otrzymalam numer i wiadomość, iż za tydzień otrzymam e-portmonetkę. W biurze była garstka interesantów. Formalności trwały około 15 minut.
      • Gość: szef Re: BRAWO MZK IP: 109.110.199.* 19.03.12, 17:16

W celu ułatwienia kontaktu i zgłaszania uwag został uruchomiony numer telefonu 68 45 20 454.
        Telefon czynny jest 24 h/dobę.
        Zgłoszenia w godz. od 7.00 - 14.00 w dni powszednie odbierają pracownicy.
        W pozostałym czasie rozmowy/zgłoszenia są nagrywane.

Zapraszamy do korzystania.

www.mzk.zgora.pl/index.php?bmF2PTEmbGFuZz1wbCZkYmlfaWQ9Mzg4
        • Gość: Kaszka Re: BRAWO MZK IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.12, 13:16
          jest godzina 13.15 a dzwoniąc na numer w przypadku informacji o e-karcie włącza się automatyczna sekretarka:-) odpowie mi na moje pytania??
    • Gość: aga Re: BRAWO MZK IP: 62.87.225.* 30.03.12, 14:53
      Teraz chciałabym napisać o jakości jazdy . Niech Pani Dyrektor przejedzie się czasami autobusami ( 19 ,23 , 80 ,8 ) aby skontrolować jakość jazdy kierowców . Czasami mam wrażenie iż kierowcy myślą ,że wiozą kartofle a nie ludzi . Często hamują gwałtownie lub naciskają hamulec przed zmianą świateł kilka razy ( szarpanie) - trzeba się mocno trzymać . Od takiej jazdy robi się niedobrze . Tragedia i nie piszę tutaj tylko o pojedynczym przypadku .
      • Gość: darko Re: BRAWO MZK IP: *.play-internet.pl 01.04.12, 11:08
        Ja jeżdże czesto autobusem i nie zauwazam takich problemów. Chyba ze ktos osobowym zajedzie droge to wiadomo ze kierowca musi zahamowac. Po to są poręcze żeby się trzymać. Przejedź sie autobusem w większym mieście np w Warszawie to zobaczysz jak tam sie jeździ. Bez trzymania sie poreczy leżysz od razu na podłodze, bo nikt sie nie przejmuje, że ktos sie nie trzyma.
      • Gość: przyjemniaczek Re: BRAWO MZK IP: 80.48.6.* 01.04.12, 23:16
        rzeczywiście jakosc jazdy niektórych kierowców jest zatrważająca
    • Gość: malina Re: BRAWO MZK IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 02.04.12, 14:31
      E-bilet ciekawa nowinka,jednak to b.drogi interes dla przeciętnego zielonogórzanina.MZK wyrolowało pasażerów,mają swoje podwyżki o jakie skomleli.Tylko czemu zawsze za wszystko płaci szarak?
      • Gość: kicia Re: BRAWO MZK IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 23:32
        wystarczy spojrzec na ceny paliwa. autobusy na wode nie jeżdżą!!! mzk cen paliwa nie ustala tylko rząd który wybraliście.
    • Gość: SZEF Re: BRAWO MZK IP: 109.110.199.* 12.04.12, 22:58

Doładowania internetowe - START

www.mzk.zgora.pl/index.php?bmF2PTEmbGFuZz1wbCZkYmlfaWQ9Mzky

www.e-bilet.mzk.zgora.pl/Content/Files/Regulamin%20doładowań%20on-line%20E-KARTY.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka