crolik-vel-spartann 11.04.12, 07:20 nie od dzis wiadomo ze zielona gora jest mocno zdegenerowana przez tanie wina. kara dla tego falosa musi byc maksymalna, bez zadnej laski. wyrzucic dodatkowo z partii na zbity pysk. bye mariuszku vel strazaku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.12, 07:40 Radny Platformy Obywatelskiej i takie przestępstwo? Takim przykladem jest dla mieszkańców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaffka Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 08:43 crolik-vel-spartann napisał: > nie od dzis wiadomo ze zielona gora jest mocno zdegenerowana przez tanie wina. > kara dla tego falosa musi byc maksymalna, bez zadnej laski. > wyrzucic dodatkowo z partii na zbity pysk. > bye mariuszku vel strazaku Zapomniałeś napisać, że trzeba zlikwidować lubuskie. To pewnie z pośpiechu, wybaczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
crolik-vel-spartann Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk 11.04.12, 09:26 o tym ze jestescie ciency jak wino z grunbergu wie kazdy i raczej nie ma sensu tak czesto o tym pisac, ze jestescie posmiewiskiem calej polski. ciekawe co teraz zrobi pazdzioch vel rozowa koszula z pijakiem i zarazem przestepca. te falosy maja jakas dziwna sklonnosc do menelstwa i przestepczosci, przypomne - blazejczak, molka teraz kawicki - ciekawe kto bedzie nastepny. cos mi sie wydaje ze gorka klubowa poleci. zreszta poczytajcie sami dlaczego jestescie posmiewiskiem calej polski lubuskie.blogspot.com/2009/02/z-czego-smieje-sie-caa-polska.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fonn Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 09:42 Nie płacz tyle mięczaku, bo już się z tym nudny stajesz. Bez odbioru cieńka fajo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntoniZG Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 11:43 a kolega znowu się do nas oknem wpycha - co tym razem skłoniło cIEBIE?- troska o Falubaz czy frustracja z braku Gubina w Dolnym Ślasku? - super że znowu dałeś odnośnik do tej marnej strony - niby Wrocław to taka metropolia a trzyma w kopcu takiego buraka - zawsze jest mi weselej jak widzę tWOJE żałosne wpisy "pastewniaka" spod Brzegu Dolnego - ale kontynuuj zawsze jest się z kogo pośmiać - i ten tWÓJ nick - wymiatasz koleś wymiatasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? jakie są POalkoholowe konsekwencje wybryków? IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.12, 07:55 Jakie konsekwecje poniósł Kawicki za poalkoholową jazdę samochodem po ulicach ZielonejGóry: - prawne ( osoba publiczna-radny powinna być przykladem; jak wyrok dostał? ) - zawodowe ( pracownik klubu motorowego, rzecznik, komentator zawodów żużlowych daje przykład kilkunastutysiącom młodych ludzi nagannego zachowania w ruchu drogowym; co na to jego pracodawca?) - partyjne ( to jest klarowne i transparentne postępowanie PO ?) - społeczne ( czy podał się do dymisji z funkcji radnego? jakie jest stanowisko rady miasta?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekaw Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 11.04.12, 10:09 Rety, co za gorzowska zawiść... szkoda słów. a co do radnego. Nie popieram jazdy "po" ani go nie bronię, ale przynajmniej sie przyznał, poniesie konsekwencje i już. A prezydent gorzowa?? Ma wyrok w sprawie karnej, i śmieje sie ludziom w twarz. Więc gorzoffiacy wracajcie na swoje podworko i tam robcie porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.gorzow.mm.pl 11.04.12, 10:30 > Rety, co za gorzowska zawiść... szkoda słów. spijemy każdego z falubazowni żeby poniżyć ,zbłaźnić ,dokopać mu ,wsadzić do pierdla i jeszcze żone mu wygrzmocić ku uciesze obojga narodów ;[-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk 11.04.12, 10:38 No coś ty! Nie obrażaj spartanka! To jest rodowity pęgowianin a nie jakiś tam gorzowianin ! :) PS - Spartanku twoje wysiłki forumowe aby zlikwidować wielkiego szatana (czytaj lubuskie) coś nie przynoszą zamierzonych efektów. Może zdecydowałbyś się na jakiś spektakularny gest ? Np. samospalenie przed urzędem wojewódzkim ? Na pewno wstrząsnąłbyś nami dogłębnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
crolik-vel-spartann Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk 11.04.12, 12:14 oj carlitosiu kochany, nie czepiaj sie pegowa tylko lubuskiego ktore jest wrzodem na dupie calej polski, darmozjady, pijaki, menele itd. gdyby tak zlikwidowac urzedy marszalkowskie i wojewodzkie plus inne przyznane wam z nadania statusu wojewodzkiego, wasze bezrobocie skoczy spokojnie o 20%. do tego rodowod komunistyczny calej zielonej gory. znacie sie tylko na zbieractwie runa lesnego i robieniu taniego wina - w tym akurat jestescie lepsi od niemcow, ktorzy tam mieszkali przed 1945 r. pozdrow prezesa magicznych i zapytaj sie jego czy dalej ma swoja ukochana rozowa koszule. a wojewodztwo wasze nalezy rozparcelowac pomiedzy dolny slask i wielkopolske, wtedy nauczycie sie normalnie pracowac i myslec. bye i buźka myszki lubuskie.blogspot.com/2009/02/z-czego-smieje-sie-caa-polska.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntoniZG Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.04.12, 12:29 pisząc tWOIM językiem - my wolimy pracować na swoim a nie utrzymywać ze swoich podatków nazistowski stadion. To kiedy w końcu organizujesz ten spływ kajakowy tylko do Głogowa przez Ścinawę? - bo przecież dalej nie popłyniesz nie mogąc się chełpić że już nie jesteś u siebie - a może masz pretensje że Opole swoim istnieniem w wała Wrocław zrobiło a teraz szarpiesz się w drugą stronę? - wszystkie tWOJE poczynania bardziej wizerunkowo upodabniają cIĘ do takiego małego człowieczka z wąsikiem niż do lokalnego "patridioty" ale tak to jest jak ma się coś wspólnego z CEPelią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 14:28 Oto prawdziwe oblicze zielonogórskiej PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolt Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 15:20 za dużo sam się doktykasz i wali ci na dekiel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolt Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 15:21 to bylo do spartana Odpowiedz Link Zgłoś
cerebralshunt Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk 11.04.12, 22:00 PISZ!!! Pisz jak najwiecej! Pisz swoim jezykiem i swoim stylem! Osmieszasz w ten sposob siebie i swoja sprawe. c Odpowiedz Link Zgłoś
occam Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk 11.04.12, 10:59 Radny to jakby miał choć krztę honoru sam złożyłby mandat i poddał się do dyspozycji partyjnej komisji dyscyplinarnej. PS. anim z gorzowa ani zg :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenio Brawo PO, ale sukcesy IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.12, 20:08 a takich jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REALISTA Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.12, 10:34 Kolejny dowód na to iż czas aby w całej UE wyrównac dopuszczalny poziom alkoholu u kierowcy do 0,5 lub 0,8 promila....nie chce nadmiernie bronic Kawickiego ale sporo czasu i sił nasza dzielna policja zuzywa na łapanie tego typu "groznych przestepców" jak on ,podczas gdy tam gdzie jest rzeczywiscie potrzebna jej nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dew Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 11:41 Słuchajcie nie pie.....y że po wypiciu kilku piw i przespaniu nocy rano o 9.00 ma się 0,7 promila....Zróbmy eksperyment..proponuje gazecie :) Jaja sobie z ludzi robi ten młody człowiek ? Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk 11.04.12, 11:54 To jest możliwe jeśli tankowałeś całe święta. Wówczas duże stężenie może się utrzymywać naprawdę długo, a ty nawet tego nie odczuwasz, bo organizm po parudniowym "przyzwyczajaniu" już nie reaguje tak bardzo na kolejne dawki alkoholu. Gościu myśli że już wytrzeźwiał bo się przespał i nic nie czuje, siada za kółko no i wtopa. Natomiast z Kawicki sam się przyznał, że wypił kilka piw. Pewnie walnął klina na kaca i wtedy go złapali. Powinien stracić lejce, zapłacić solidną grzywnę i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Ż Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.12, 11:20 straci mandat to zostanie prezesem ZKŻ :) Senator pomoże senator poradzi,wszak juz robi interpretacje prawną..jak senator wczesniej :) reka ręke....Ale z drugiej strony nalezało sie temu ku......i za traktowanie ludzi...w klubie i na ulicy..tosz to kawal gno....a Odpowiedz Link Zgłoś
fajny_zajety Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk 11.04.12, 12:18 Obiecał ,że złoży mandat i odejdzie. Ma honor chłopak i to się liczy! Bierzcie przykład! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honor? Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: 109.110.199.* 11.04.12, 22:08 Niech złoży manadat jak jest honorowy ale TERAZ a nie po roku bujania się po sądach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.12, 22:29 No właśnie, we tydzień temu we wtorek był rzekomo taki honorowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa51 Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilka ... 11.04.12, 16:14 >nie wiedzialem ze kieruje po alkocholu. panie kawicki takie tlumaczenie nie przejdzie.jezeli ktos raczy sie alkohokem to musi wiedziec ze promile odkladaja sie w organizmie .licze ze honor nie jest panu obcy i zrezygnuje pan z zasiadania w radzie miejskiej .im predzej pan to zrobi tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żywiec wieczorem Piwkowanie Obywatela, a rano jazda autem IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.12, 17:02 osoba publiczna -radny -członek jedynie słusznej, "klarownej", partii, naraża zdrowie i życie innych jeżdąc po alkoholu po mieście. Czy ma zatrzymane prawo jazdy? jak ta osoba publiczna zostanie ukarana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Radny na kacu. "Nie będę kłamał, wypiłem kilk IP: *.play-internet.pl 11.04.12, 17:08 Kiedyś jak jeszcze nie był radnym, (a może już był nie pamiętam już) widziałem go napier...onego jak meserszmit na osiedlu przy Castoramie zanim usiadł na ławce, za nim do niej dotarł wyglądał jak bohater jakiegoś filmu który przeszedł pustynie i właśnie dociera do oazy z wodą :) normalnie zwłoki nie wiem jak on się na tych nóżkach trzymał :) Odpowiedz Link Zgłoś
zmichalg1 Debil i to co najmniej podwójny 11.04.12, 18:57 Po pierwsze: średnio mi się chce wierzyć, że on to wydmuchał tylko po kilku piwach (bez gorzały) z poprzedniego wieczoru, ale tę kwestię niech ocenią biegli. Po drugie: nie wiem, jakim debilem trzeba być, aby jechać po "piwnym wieczorze" BEZ ZAPIĘTYCH PASÓW. Przecież to się od razu rzuca w oczy drogówce i gość sam się prosił o tę kontrolę. Dziś miałem sytuację, że musiałem odprowadzić do warsztatu na przegląd autko, któremu badania minęły kilka dni temu. I co? I nic! Grzeczniutka jazda 50km/h. Jestem jeszcze w stanie zrozumieć, że podczas jazdy trzeba wykonać/odebrać telefon, ale co komu przeszkadzają zapięte podczas jazdy pasy?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkal kolejny PO pijaku prowadził, IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.12, 23:21 z radości sprawowanej przez tę płatformę waadzę,tak jak wczesniejsze występki płatfusów sprawa zostanie skręcona przez, oczywiście całkowicie niezależne organa ścigania. Śledziona- Kataryna tyż miała stłuczkę PO łyknięciu i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Karać, karać, karać IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.04.12, 10:03 smrakateria robiąca popisy po alkoholu samochodem powinna być surowo ukarana. Dla przykładu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Karać, karać, karać IP: *.pawluk.org 12.04.12, 11:55 Oczywiście, że kretynizm aby na fleku nie zapiąć pasów. Ale to tak na marginesie. Niedopuszczalnym jest wsiadanie za kółko czy to na kacu, czy przed kacem, co bądź. Po prostu jechał pod wpływem alkoholu! Był zagrożeniem dla naszych (i swoich jak ma) dzieci. Ogólnie tłumacząca gadka, że na kacu jest żenująca. W Polsce kac to takie złote słowo klucz. Kaca się lubi, kaca się toleruje, kacem można się wytłumaczyć. Ale nie wtedy gdy się siada za kierownicę! Liczę, że radny nie tylko zda mandat, ale nie pojawi się też na murawie z mikrofonem. Ja bym się spalił ze wstydu mając prowadzić zawody sportowe po tak żenującym i karygodnym zajściu jak jazda po pijanemu. Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoją totalną głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Temida Re: Karać, karać, karać IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.04.12, 19:40 No zobaczymy jaka jest sprawiedliwość dla PełOwców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro jak pił :to prawdziwy Polak!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 12:42 teraz z po przejdzie do pisu ! tam jest miejsce PRAWDZIWYCH POLAKÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do palanta hiro Re: jak pił :to prawdziwy Polak!!!!! IP: 109.110.199.* 12.04.12, 16:52 Ty się qrwa zryty berecie hiro odpier...od PiSu.To jechał radny PO i niech tam zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: jak pił :to prawdziwy Polak!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 12.04.12, 19:39 możesz pocałować mnie w dupe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok Re: jak pił :to prawdziwy Polak!!!!! IP: 93.182.132.* 12.04.12, 23:40 Jak pił to prawdziwy POwiec!!! W nagrodę dostanie w partii awans, albo nawet przetransferują go do ćpuńskiej przybudówki PO z paligłupem w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: jak pił :to prawdziwy Polak!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.12, 13:01 a ty nas hiro pojebie z gorzowa pocałuj w puzon jak to robiszswojemu chłopakowi pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Oddał już mandat kawicki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.04.12, 22:07 już powinien to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuja Re: Oddał już mandat kawicki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.12, 09:08 Gdzie Ci radny PO odda mandat???? Przecież on tylko wypił parę piwek i to tylko poprzedniego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miluszka Re: Oddał już mandat kawicki? IP: 109.110.199.* 13.04.12, 20:57 Podobno dzisiaj oddał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Oddał już mandat kawicki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.04.12, 16:36 Nie, PełO transparentna partia użala sie nad nim. Ciekawe czy rada sama wygasi mu mandat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Oddał już mandat kawicki? IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.04.12, 09:36 tO JEST MENTALNOŚC PO.Łamie prawo, naraża zzdrowie i życie innych bo po pijaku jeździ po mieście a oni bronią go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kib kawicki na kacu do dymisji IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.04.12, 15:06 Jest to b.naganna sytuacja biorąc pod uwagę pracę tego pana w klubie motorowym i społeczną w komisji kutury, zdrowia i sportu.Dał przykład antysportowego zachowania. Kara powinna być surowa dla tego typu ludzi funkcjonujacych publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: kawicki na kacu do dymisji IP: 109.110.199.* 18.04.12, 20:49 A gdzie głos przewodniczacego Urbaniaka z PO? Potępia kolegę z partii czy broni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor. Re: kawicki na kacu do dymisji IP: *.play-internet.pl 19.04.12, 13:20 kolo urban nie był sprawdzany na na obecność ps a wieź ty się chłopie ożeń wreszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: kawicki na kacu do dymisji IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.04.12, 21:29 Zrezygnował z rady? A jak stanowisko wielce transparetnej PO w sprawie jazdy na kacu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: kawicki na kacu do dymisji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 14:51 Przynajmniej facet ma jaja i nie kłamie, w przeciwieństwie do swojego szefa Donalda Kłamczucha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Kawicki na kacu. IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.05.12, 14:24 Jak osądził sąd osobę publiczną, która powinna świecić przykładem? Czy on jest dalej radnym? Jak PO rozliczyło kawickiego? Odpowiedz Link Zgłoś