Dodaj do ulubionych

List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. Chm...

26.06.12, 10:43
Ludzie i szanowna redakcjo, wyście są durni aż boli. Dzik się człowieka boi i ucieka. Jakbyście mieszczuchy na wsi pomieszkali to byście wiedzieli. U mnie dziki na wsi to standard i nkit nie pisze do gazety że się dzika boi bo by go we wsi wyśmiali, no ale mieszczuch to mieszczuch, polokowany w klatce 50 m^2 i sie boi nosa wystawić z domu - bo go dzik "zje" buahahaha, mieszczuchy ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. C IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.12, 11:25
      zgadzam się z przedmówcą. Koło mnie(okolice Źródlanej) też są dziki( locha z młodymi). Chodzę tam 2 razy dziennie na spacer z psem i jakoś nauczyłam się z nimi obcować. Najlepiej to wszystko powybijać, żeby mieszczuch żył wygodnie. Dziki też mają prawo do życia, a my im zabieramy tereny do życia.
    • Gość: mozecie_mi_skoczyc dzikow lista rozna byc moze IP: *.dynamic.mnet-online.de 26.06.12, 11:50
      wie pan,wie pan
      dziki lubia ryc nory,wie pan,wie pan
      na cmentarzach od zenkow dzikow,wie pan,wie pan
      tam lezy ich bez liku,wie pan,wie pan
      mozesz_mi_skoczyc_holoto,wie pan,wie pan
      nigdy nie rzucam perel w bloto,wie pan,wie pan
      bo tam swin dzikich,wie pan,wie pan
      hordy oprychow,wie pan,wie pan
      oni na swiadkow,wie pan,wie pan
      wzywaja umarlych dzikow,wie pan,wie pan !
      • Gość: 666 Re: dzikow lista rozna byc moze IP: *.zielonagora.hypnet.pl 26.06.12, 12:47
        jak mozna cos takiego publikowac przeciez ta osoba jest jakas nienormalna?!!!!!!!!!!jakie hordy zlych dzkow ku... przeciez to nie lwy rygrysy jak takiemu dziki przeszkadzaja bo jak lasy to i dzik powinien byc to widocznie cale zycie szuka problemow.

A mi przeszkadzaja takiebarany co pisza listy do redakcji wlasnie o nieistotnych rzeczach ktore moga draznic tylko zyciowego frustrata
        • Gość: latko Re: dzikow lista rozna byc moze IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 13:17
          Każdy poeta jest nienormalny.

Ale spokojnie, po rozszerzeniu zakazu szerzenia nienawiści na dziki za to że są dzikie (to ich cecha przyrodzona) takie wpisy już będą karane a moderatorzy będą musieli je niezwłocznie usuwać, może nawet czytać przed zamieszczeniem.

Podobnie niedopuszczalne staną się wtedy nieobyczajne i niezgodne z katolickim duchem kultury narodowej diabelskie nicki 666.

Dalej nie wiem po co dziki chodzą do Zielonej Góry.
          • Gość: gość Re: dzikow lista rozna byc moze IP: *.aster.pl 03.07.12, 07:22
            www.youtube.com/watch?v=8Iicb538coY
            Dzik jest dziki. Dzik jest zły. Dzik ma bardzo wielkie kły. Kto spotyka w lesie dzika ten na drzewo szybko zmykaaaaa !!!!
    • Gość: latko Re: List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. C IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 12:42
      A co dziki jedzą w Zielonej Górze? No bo chyba nie przychodzą żeby zwiedzać.

Naprawdę ciekawi mnie co one tam jedzą. Ktoś wie?
      • marina0321 Re: List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. C 03.07.12, 19:18
        Gość portalu: latko napisał(a):

> A co dziki jedzą w Zielonej Górze? No bo chyba nie przychodzą żeby zwiedzać.
        >
        > Naprawdę ciekawi mnie co one tam jedzą. Ktoś wie?

Człowiek wycina i zatruwa lasy, pozbawia leśne zwierzęta przeznaczonych dla nich stref do życia. Wychodzą, bo szukają pożywienia. Wychodzą też, bo wiedzą, że w dzień człowiek na nie poluje i muszą się ukrywać, wtedy są głodne.
    • stettinshark List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. Chm... 30.06.12, 00:44
      ja codziennie w centrum miasta spotykam stada dziekich ludzi, i się nie chwalę.
      • marina0321 Re: List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. C 03.07.12, 19:19
        stettinshark napisał:

> ja codziennie w centrum miasta spotykam stada dziekich ludzi, i się nie chwalę.

...dobre....
    • zebu43 Grasują też na ul. chmielnej...:-d 30.06.12, 11:16
      Gdyby chodziło o Chmielną w Warszawie, pomyślałbym że przespałem początek apokalipsy...
      • Gość: gosć Re: Grasują też na ul. chmielnej...:-d IP: *.aster.pl 02.07.12, 16:48
        He, he - też w pierwszej chwili pomyślałam, że chodzi tu o Chmielną w Wa-wie. A potem, że taką ksywkę nadano hordom dzikich kibiców, co mnie lekko zdziwiło, bo GW przez cały czas pisała, że kibice wcale nie byli dzicy...

A na temat- ja, mieszczuch, kiedyś w dzieciństwie w lesie, na wsi wystraszyłam się śmiertelnie wilka-ludojada. Kiedy już odbiegłam dobry kawałek z sercem w gardle, ktoś gwizdnął na wilka: "Reks , do nogi".
      • marina0321 Re: Grasują też na ul. chmielnej...:-d 03.07.12, 19:21
        zebu43 napisał:

> Gdyby chodziło o Chmielną w Warszawie, pomyślałbym że przespałem początek apoka
        > lipsy...

Nie tylko Chmielna jest początkiem apokalipsy, Krakowskie Przedmieście od kwietnia 2010 też.
    • Gość: hildebrant Latające dziki? IP: *.play-internet.pl 30.06.12, 21:52
      Hmmm, ciekawe, ciekawe. Chyba trzeba o tym zawiadomić zoologów. Może być interesujące odkrycie.
    • Gość: hildebrant @grosik 22 IP: *.play-internet.pl 30.06.12, 21:58
      No. I już się poczułeś lepszy. Najlepiej wyzywać innych. A chciałbyś być nazywany durnym wieśniakiem? Pewnie nie. Więc nie nazywaj innych dyrnymi mieszczuchami. Póki co wysłałeś prostackiego posta na forum. Pokaż teraz całej swojej wsi jakim jesteś kozakiem.
      • Gość: iza Re: @grosik 22 IP: 178.73.48.* 01.07.12, 14:31
        Nie ubliżajcie sobie nawzajem, bo problemem jest nie to kto jet od kogo mądrzejszy tylko co robić żeby zwierzyna żyła i mogła wykarmić się na swoim naturalnym terenie bez potrzeby poszukiwania jeżenia w mieście. Problem nie dotyczy tylko dzików, ale także innych zwierząt (niedawno w centrum Warszawy widziałam w nocy wychudzonego lisa). . Ich środowisko ginie przez głupotę człowieka, pazerne wycinanie drew,bezmyślne "zapruszanie" ognia czy zostawianie śmieci w lesie (nagrzane przez słońce szkło na suchej w upalne dnia trawie to jak bomba), niedogaszony papieros i już płoną hektary , które później przez lata trzeba odtwarzać. Ludzie po prostu nauczcie się myśleć profilaktycznie! Chrońcie każdy we własnym zakresie przyrodę. Z nią trzeba żyć w symbiozie, a nie walczyć!
        • Gość: hildebrant Re: @grosik 22 IP: *.play-internet.pl 02.07.12, 21:18
          Proszę to przekazać niejakiemu grosikowi22, autorowi niezwykle błyskotliwego posta. Czytała go Pani? Zdaje się, że nie. To proszę przeczytać. I zwracać uwagę temu, kto ubliżać zaczął. Proszę zwrócić uwagę na ton i słownictwo jego wypowiedzi. Albowiem brak reakcji na chamstwo jest na nie przyzwoleniem.
          • marina0321 Re: @grosik 22 03.07.12, 19:29
            Gość portalu: hildebrant napisał(a):

> Proszę to przekazać niejakiemu grosikowi22, autorowi niezwykle błyskotliwego po
            > sta. Czytała go Pani? Zdaje się, że nie. To proszę przeczytać. I zwracać uwagę
            > temu, kto ubliżać zaczął. Proszę zwrócić uwagę na ton i słownictwo jego wypowie
            > dzi. Albowiem brak reakcji na chamstwo jest na nie przyzwoleniem.

Mnie się -grosika- post poboda. I co mi zrobisz?
      • marina0321 Re: @grosik 22 03.07.12, 19:25
        Gość portalu: hildebrant napisał(a):

> No. I już się poczułeś lepszy. Najlepiej wyzywać innych. A chciałbyś być nazywa
        > ny durnym wieśniakiem? Pewnie nie. Więc nie nazywaj innych dyrnymi mieszczucham
        > i. Póki co wysłałeś prostackiego posta na forum. Pokaż teraz całej swojej wsi j
        > akim jesteś kozakiem.

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
    • babilas List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. Chm... 01.07.12, 00:18
      Litości!

Że jakiś pieniacz oligofrenik napisał lamentację w sprawie dzików, które czyhają na jego życie, to nie powód żeby to zaraz w gazecie drukować. Chyba, że chodzi o to aby pokazać, że w tej Zielonej Górze to sami kretyni mieszkają...
    • aekielski List: To inwazja dzików! Grasują też na ul. Chm... 02.07.12, 19:26
      Proponuję zaorać Warszawę i na jej miejscu posadzić las warszawski.
    • Gość: anty wiesniak chłop żywemu nie przepuści... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.07.12, 17:44
      mentalność wieśniaka... dziki, golab, pies... wszystko przeszkadza.

ZABIC wszystko co zywe... zielona gora "city"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka