Dodaj do ulubionych

płatne szkoły??!!

15.02.13, 15:58
Uczyłem się w Cosinusie w ZG, miała być szkoła darmowa! a tu nagle wprowadzili opłaty?!! u was też tak jest? kumpel uczy się z Żaku i ma cały czas za darmo! co jest w tych szkołach?!
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzychu Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 16:55
      To już jest pewna informacja, że te opłaty będą?
      • mariusz2411 Re: płatne szkoły??!! 18.02.13, 11:17
        takkk!! na bank! tylko w Żaku na pewno jest za darmo! byłem teraz w Cosinusie i się potwierdziło, że trzeba płacić ;/
      • Gość: Seba Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.13, 13:58
        raczej tak, my na BHP płacimy po 100zł, ale podobno nie wszędzie tak jest, trzeba poszukać szkoły gdzie cały czas jest za darmo!
      • Gość: kruss Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 13:38
        to już pewne z tymi szkołami? bo w żaku ciągle jest za darmo!
    • Gość: psk Re: płatne szkoły??!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 11:07
      a ja tam dzwonilam i do mnie ze szkoly sa bezplatne;/
      wiec??
      najlepiej jest w pskk:)
      i niby ile szkola platna
    • annabella2013 Re: płatne szkoły??!! 19.02.13, 13:55
      Poszukujmy kandydatek do darmowego strzyżenia podczas zajęć weekendowych w klasie fryzjerskiej.
      Panie/ dziewczyny powinny mieć włosy długie lub półdługie - zakres strzyżenia to fryzura na boba ( różne warianty) lub inne po mailowej konsultacji.

Termin 02/03 marca 2013 ( sobota, niedziela) w godzinach 9.00 - 14.00, zajęcia w pracowni fryzjerskiej w centrum miasta.

Osoby zainteresowane proszone są o zgłoszenia mailowe - proszę o podanie imienia, wieku i maila kontaktowego i długości włosów oraz jeśli jest pomysł na fryzurę to przesłanie przykładu pożądanej fryzury ( preferowane fryzury typu BOB).

fryzjerstwozg@gmail.com

OFERTA NIE DOTYCZY KOLORYZACJI WŁOSÓW.
    • Gość: dorekk Re: płatne szkoły??!! IP: *.150.154.9.internetia.net.pl 19.02.13, 15:43
      a ja się uczę w Żaku w tychach i mam bezpłatnie, chodzę na kosmetyke.
      • Gość: marek11 Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.13, 12:38
        u mnie w Żaku tez jest bezpłatnie, a w Cosinusie wprodzali opłaty na wyższym semestrze - mój brat się uczy na BHP i jest wkurzony!
      • Gość: tom21 Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.13, 13:56
        ja też mam w żaku za darmo, może inne szkoły ściągają kase, ale tu jest caly czas bezpłatnie
    • Gość: rak Re: płatne szkoły??!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.13, 19:14
      polecam TEB - super
      • Gość: kassska Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.13, 13:53
        to jednak prawda...dzwoniłam do Cosinusa i pani powiedziała, że pierwszy semestr płatny, a wyższe semestry mają wprowadzone opłaty!
        • Gość: reka1 Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 13:32
          do Cosinusa na kierunek TECHNIK PRAC BIUROWYCH i nie jest latwo, w sumie na frekwencje nie patrza ale na egzaminach wychodzi wszystko, jak ludzie nie zdają
          • Gość: lady Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 13:33
            polecam Żaka!
    • green.grin Re: płatne szkoły??!! 07.03.13, 21:08
      Nie widzę nic złego w płatnych szkołach. Wręcz przeciwnie, najlepszym przykładem jest Szkoła Podstawowa Dr Rahn w ZG. Zawsze znajdują czas, żeby porozmawiać jeżeli mam jakiekolwiek wątpliwości. Jestem traktowana jak partner a moje komentarze zawsze są brane pod uwagę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka