mariusz2411 15.02.13, 15:58 Uczyłem się w Cosinusie w ZG, miała być szkoła darmowa! a tu nagle wprowadzili opłaty?!! u was też tak jest? kumpel uczy się z Żaku i ma cały czas za darmo! co jest w tych szkołach?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzychu Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.13, 16:55 To już jest pewna informacja, że te opłaty będą? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz2411 Re: płatne szkoły??!! 18.02.13, 11:17 takkk!! na bank! tylko w Żaku na pewno jest za darmo! byłem teraz w Cosinusie i się potwierdziło, że trzeba płacić ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.13, 13:58 raczej tak, my na BHP płacimy po 100zł, ale podobno nie wszędzie tak jest, trzeba poszukać szkoły gdzie cały czas jest za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruss Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 13:38 to już pewne z tymi szkołami? bo w żaku ciągle jest za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psk Re: płatne szkoły??!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.13, 11:07 a ja tam dzwonilam i do mnie ze szkoly sa bezplatne;/ wiec?? najlepiej jest w pskk:) i niby ile szkola platna Odpowiedz Link Zgłoś
annabella2013 Re: płatne szkoły??!! 19.02.13, 13:55 Poszukujmy kandydatek do darmowego strzyżenia podczas zajęć weekendowych w klasie fryzjerskiej. Panie/ dziewczyny powinny mieć włosy długie lub półdługie - zakres strzyżenia to fryzura na boba ( różne warianty) lub inne po mailowej konsultacji. Termin 02/03 marca 2013 ( sobota, niedziela) w godzinach 9.00 - 14.00, zajęcia w pracowni fryzjerskiej w centrum miasta. Osoby zainteresowane proszone są o zgłoszenia mailowe - proszę o podanie imienia, wieku i maila kontaktowego i długości włosów oraz jeśli jest pomysł na fryzurę to przesłanie przykładu pożądanej fryzury ( preferowane fryzury typu BOB). fryzjerstwozg@gmail.com OFERTA NIE DOTYCZY KOLORYZACJI WŁOSÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorekk Re: płatne szkoły??!! IP: *.150.154.9.internetia.net.pl 19.02.13, 15:43 a ja się uczę w Żaku w tychach i mam bezpłatnie, chodzę na kosmetyke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek11 Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.13, 12:38 u mnie w Żaku tez jest bezpłatnie, a w Cosinusie wprodzali opłaty na wyższym semestrze - mój brat się uczy na BHP i jest wkurzony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom21 Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.13, 13:56 ja też mam w żaku za darmo, może inne szkoły ściągają kase, ale tu jest caly czas bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: płatne szkoły??!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.02.13, 19:14 polecam TEB - super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kassska Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.13, 13:53 to jednak prawda...dzwoniłam do Cosinusa i pani powiedziała, że pierwszy semestr płatny, a wyższe semestry mają wprowadzone opłaty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reka1 Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 13:32 do Cosinusa na kierunek TECHNIK PRAC BIUROWYCH i nie jest latwo, w sumie na frekwencje nie patrza ale na egzaminach wychodzi wszystko, jak ludzie nie zdają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: płatne szkoły??!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.13, 13:33 polecam Żaka! Odpowiedz Link Zgłoś
green.grin Re: płatne szkoły??!! 07.03.13, 21:08 Nie widzę nic złego w płatnych szkołach. Wręcz przeciwnie, najlepszym przykładem jest Szkoła Podstawowa Dr Rahn w ZG. Zawsze znajdują czas, żeby porozmawiać jeżeli mam jakiekolwiek wątpliwości. Jestem traktowana jak partner a moje komentarze zawsze są brane pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś