Dodaj do ulubionych

PROWINCJONALNE RADIO ZIELONA GÓRA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 12:18
Przykładów oczywiście można by mnożyć, ale to mmnie przerosło:

11.12 - w RZG leci Frankee F U right back w nieocenzurowanej wersji, laska
rzuca mięchem na lewo i na prawo tyle, ze po angielsku... są jednak tacy,
którzy coś z tego kumają. W tym samym czasie RMF gra tą samą piosenkę, ale
wyciętymi przekleństwami.

no co za łosie... (nie obrażając łosi)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ojcie Rydzyk Re: PROWINCJONALNE RADIO ZIELONA GÓRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.04, 22:11
      Dziękuję Ci Synu, że dbasz o moich wiernych słuchaczy. Na RMF mam przelożenie,
      na Zetkę, Eskę i RZG jeszcze nie ! Jak to załatwisz masz u mnie odpust zupełny.
      Bóg z Tobą !
    • Gość: MotherFucker Re: PROWINCJONALNE RADIO ZIELONA GÓRA IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.07.04, 23:00
      Drogi Ojcze od dzisiaj namiętnie zaczynam oglądać TRWAM- ujałeś mnie swoim
      przesłaniem. A w radio proponuje grać numery z przekleństwami po rumuńsku,
      ewentualnie bułgarsku- istnieje wtedy mniejsze prawdopodobieństewo, że
      jakiś "poruszony" słuchacz będzie domagał się cenzury. Osobiscie polecam teksty
      rumuńskiej formacji PARAZICI- sa prawie poprawni... Kuriosz Skandalosz:)
      • Gość: ELO Re: PROWINCJONALNE RADIO ZIELONA GÓRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 11:56
        I na tym właśnie polega prowincjonalność RZG. Dzięki chopaki:)
        • Gość: życzliwy Re: CENZURA W RADIU IP: *.zachod.pl 21.07.04, 14:43
          Drogi Cenzorze ! Twoja ulubiona stacja radiowa RMF FM przez dłuższy czas grała
          wersję nieocenzurowaną. Dopiero gdy Ktoś Życzliwy zadzwonił do Prezesa
          Tyczyńskiego stacja zmieniła strategię, Ja rozumiem stacje kościelne Plus, czy
          Radio Maryja, bo taka jest linia programowa - ale kiedyś RMF FM celował w
          odważnym graniu. Zwłaszcza, że przekleństwa w tym kawałku to kwestia wyrażenie
          emocji. Ale są tacy tłumaczą w napisach tłumaczących dialogi filmowe
          banalne "shit" jako "o cholera", a "fuck" jako "odejdź". Oni na szczęście nie
          są z prownicji.
          • Gość: życzliwy Re: CENZURA W RADIU IP: *.zachod.pl 21.07.04, 14:45
            Drogi Cenzorze ! Twoja ulubiona stacja radiowa RMF FM przez dłuższy czas grała
            wersję nieocenzurowaną. Dopiero gdy Ktoś Życzliwy zadzwonił do Prezesa
            Tyczyńskiego stacja zmieniła strategię, Ja rozumiem stacje kościelne Plus, czy
            Radio Maryja, bo taka jest linia programowa - ale zwróc uwagę, że kiedyś RMF FM
            celował w odważnym graniu. Zwłaszcza, że przekleństwa w tym kawałku to kwestia
            wyrażenie emocji. Są oczywiście tacy co w napisach tłumaczących dialogi filmowe
            banalne "shit" przekładają jako "o cholera", a "fuck" jako "odejdź". Oni na
            szczęście nie są z prownicji.
            • Gość: ELO Re: CENZURA W RADIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.04, 15:39
              Hmn... to w radio Zachód lubią RZG?? Mam nadzieję, że Twoja obrona wolności w
              radio nie przekłada się na muzykę w publicznym radio? (nie słucham Zachodu,
              czasami po zachodzie słońca)Jak by do tego miały się zapisy koncesyjne i tzw.
              misja?? RMF nie jest moją ulubioną stacją, ale o ile pamiętam mięcho nigdy w
              ciągu dnia nie leciało (czy po angielsku, arabsku, czy po polsku). Tak sobie
              rówbnież myślę, że bez względu na to czy stacja jest kościelna, samorzadowa,
              państwowa czy prywatna powinna reprezentować pewien poziom. I jeszcze jedna
              sprawa. Termin prowincja czy prowincjonalny odnoszę do poziomu stacji, która ma
              8 lat, a w której nic się nie zmieniło, a mogło...
              • Gość: Bip Re: CENZURA W RADIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.04, 09:13
                Granie "faków" to sposób na przyciągnięcie kogokolwiek. Przestało być ważne - w
                jaki sposób o nas gadają - ważne, że gadają ! Niestety takie czasy :)
                Doskonałym przykładem jest MTV z hasłem tłumaczącym całą strategię - "TO
                wszystko nasza wina" czy TVNowskie "Koniec grzecznej telewizji".

Im więcej rzygania, sexu, faków i dup tym lepiej !

To już się zaczeło i nie da się tego zatrzymać... ;)

• Gość: ziyo Re: CENZURA W RADIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:46
                ELO! Masz rację nie zmieniło się nic! A przede wszystkim słuchalność To chyba o
                czymś świadczy. A Zarzucając komuś prowincjonalność należałoby odnieść się do
                własnego poziomu. Ale pewnie o tym nie chcesz dyskutować...prawda?
                • Gość: ELO Re: CENZURA W RADIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:27
                  Wskaźnik ilościowy nie musi być zbieżny z jakością. Przykładów oczywiście nie
                  trzeba podawać, ale dajmy np. partia SLD. Co do mojego poziomu... drogi(a)
                  Ziyo, czy analizując mój post można jednoznacznie stwierdzić, że coś z nim nie
                  tak? (pytaniem ryzykuje przepuszczenie mojej wypowiedzi przez moralność i
                  światopogląd osoby, której nie znam, ale niech tam...)

pzdr
                  • Gość: Janoosh (nie)z SLD Re: CENZURA W RADIU IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.04, 02:00
                    Wiemy Co Się Święci !
                    • Gość: Bip Re: CENZURA W RADIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 06:02
                      Jak Wiecie, to sie informacją podzielcie ! :)
                      • janoosh Re: CENZURA W RADIU 30.07.04, 07:51
                        A co? Bo to interesujące? :)
                        • Gość: Bip Re: CENZURA W RADIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 08:03
                          A to, można dopiero stwierdzić po zapoznaniu się z tematem :)
                          • janoosh Re: CENZURA W RADIU 30.07.04, 08:16
                            dobre:)
                            • Gość: Brat Re: CENZURA W RADIU IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.07.04, 11:23
                              O widze, ze ciekawy dialog na lini PLUS - ESKA. Jak sie zakonczy? Czekam na dalszy ciag telenoweli "my lokalni ŻULnalisci wiemy wszystko i o wszystkich" - pobawimy sie wiec w internecie bo to takie fajne - nowoczesne. janoosh - no napisz prosze co wiesz - kurcze blagam cie - jak nie napiszesz to bede plakal - zrobie co zechcesz, tylko podziel sie tymi cennymi informacjami - ale wiesz co, ja tez cos wiem - wiem ale nie powiem, najpierw ty - plis - panowie doprawdy zenujace.
                              • Gość: Bip Re: CENZURA W RADIU IP: *.zacisze.zgora.pl 30.07.04, 12:31
                                Brat : a od czego jest internet jak nie od zabawy ? ;P :>

PS - Ja naprawdę chcę sie dowiedzieć o co mu chodzi :)
                                • janoosh Re: CENZURA W RADIU 30.07.04, 12:48
                                  ja też! :))
                                  • Gość: jarek Re: CENZURA W RADIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 22:53
                                    janoosh?... ten janoosh? żytchkowsky? The Saint?
                                    • Gość: Bip Re: CENZURA W RADIU IP: *.zacisze.zgora.pl 31.07.04, 10:54
                                      The Saint :)))))))))))))))))))))) Dobre ;>
                                      • janoosh Re: CENZURA W RADIU 01.08.04, 11:37
                                        DOOOOBRE :))) (komóre też mam taką jak w filmie)
                                        • Gość: jarek Re: CENZURA W RADIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:49
                                          Szarą ... i tylko jedną? ... tak myślałem! A teraz mam pewność!
                                          • janoosh Re: CENZURA W RADIU 01.08.04, 13:23
                                            yyyy.... chyba jest szara... ale nie jestem pewien bo od pakowania na siłowni
                                            zmienia barwy:) a tak poważnie to troche odwagi chopie jak do mmnie pijesz to
                                            sie przedstaw:) Dyskusja tego wątku chyba mnie nie dotyczy, jeżeli jest
                                            odwrotnie to uświadom mnie... plissssss:)

pzdr
                                            • Gość: ELO Re: CENZURA W RADIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:49
                                              nic nowego, piszesz o jednym gadają o drugim, bye

P.S. właśnie zaczynam wakacje

miłej pracy:]
                                              • maximus25 Re: CENZURA W RADIU 04.08.04, 13:42
                                                Jak widać lud chce prowincji... Oto badania:
                                                Radio Track SMG/KRC Poland Media: Styczeń - Czerwiec 2004
                                                Zielona Góra
                                                15.4% Radio Zet
                                                14.4% Radio Zielona Góra 97,1 FM
                                                13.1% Radio RMF FM
                                                11.9% Polskie Radio Program 1
                                                10.9% Radio Eska 89 FM (Zielona Góra)
                                                8.5% Polskie Radio Program 3
                                                8.3% Polskie Radio Zachód 103 FM (Zielona Góra)
                                                4.7% Złote Przeboje 106,2 FM (Jelenia Góra) / do 2003-12 Twoje Radio 106,2 FM
                                                Złote Przeboje
                                                2.7% Radio Maryja
                                                1.9% Akademickie Radio Index (Zielona Góra)
                                                1.8% Radio Plus Zielona Góra
                                                1.5% Radio Wawa
                                                1.4% Twoje Radio (Zielona Góra)

Pozdrowienia dla nieprowincjonalnych z tzw. ogona!!!

• Gość: Witek Re: CENZURA W RADIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 16:57
                                                  A jaka jest estymacja na populacje? :))))
                                                  • Gość: ooo? Re: CENZURA W RADIU IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.08.04, 18:42
                                                    A co to ma do rzeczy?
                                                  • Gość: Bip Re: CENZURA W RADIU IP: *.zacisze.zgora.pl 05.08.04, 20:32
                                                    Te badania to od 0 do śmierci. Jakbyś dodał targety - wyszło by troszkę
                                                    inaczej :)
                                                  • Gość: jarek Re: CENZURA W RADIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.04, 01:32
                                                    ..ale czy nie jest prawdą..że tylko troszkę?
                                                  • Gość: Bip Re: CENZURA W RADIU IP: *.zacisze.zgora.pl 06.08.04, 14:56
                                                    trochę :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka