Dodaj do ulubionych

obiady domowe z dowozem

15.07.13, 13:51
może ktoś z Was korzysta? potrzebuję dla starszego już ojca, który mieszka sam, więc często gęsto je byle co...
Obserwuj wątek
    • Gość: br Re: obiady domowe z dowozem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 15:45
      Przed chwilą byłem na obiedzie
      www.barpierozek.pl
    • Gość: aga Re: obiady domowe z dowozem IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.13, 22:40
      kuchnia polska na wojska polskiego www.kuchniapolska.org/,
      rabarbar dobre ale mało ziemniaków na razie tylko raz u nich zamawiałam. www.bar.info.pl/index.php/catering dobre
    • Gość: zielee Re: obiady domowe z dowozem IP: *.pawluk.org 15.07.13, 22:52
      z jednym obiadem na dowoz to ciezko

bar u przyjaciol na sulechowskiej za dowoz przy jednym chcą 3 zł ale jak maja wiecej zamowien to nie dowożą jednego
      mc kogut w przylepie nie wiem jak z jedną sztuka
      pod schodami dowoz od 25 zl
      na wojska polskiego kuchnia polska chyba sie nazywa
      na zaciszu kołoe enei przy rondzie tez jest kuchnia u macieja chyba
      pizzeria fenix na pomorskim/slaskim
      kuchnia kolorowa na kozuchowskiej

wygoogluj telefony i popytaj czy dowioza jeden obiad
      nie bede pisal o jakosci itd zeby nie bylo reklamy :)
    • Gość: a Re: obiady domowe z dowozem IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 22:00
      Kuchnia Polska na Wojska Polskiego ma dowóz bezpłatny i często zamawiałam jeden obiad i nigdy nie było problemu z dowozem. Jedzenie nie złe, aczkolwiek kiedyś było lepsze i większe porcje.

U Jasia na Zaciszu... też dowożą, porcje bardzo duże ale wydaje mi się, że jakościowo chyba trochę gorsze. Najlepiej jakbyś sam popróbował i zdecydował.
      • Gość: zielonogórzanka Re: obiady domowe z dowozem IP: *.play-internet.pl 21.07.13, 00:53
        Często zdarza mi się jeść "domowe" na mieście.
        Polecam z czystym sumieniem PIEROŻKA i PYCHOTKĘ oraz PIEROGI PO BYKU.
    • e_werty Re: obiady domowe z dowozem 21.07.13, 14:24
      więc często gęsto je byle co...

... nadal będzie jadł byle co i jeszcze za to płacił!

Prościej byłoby dogadać się z jakąś sąsiadką
      co do wspólnej z Pani Ojcem - kuchni!
      Chyba taniej i smaczniej wyjdzie.

:) chyba....?
      • Gość: LILA Re: obiady domowe z dowozem IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 09:57
        MC kogucik przylep wypasione zarełko tanio i smacznie schabowy nie miesci sie w opakowaniu . PYCHA
        • st0ned Re: obiady domowe z dowozem 29.12.13, 14:03
          Ostatnio jadłem w StockTavern, nowy lokal tam gdzie kiedyś była studencka na Podgórnej 47a, ogromy schabowy z frytkami za 9,90zł i do tego buraczki, naprawdę dobry, tylko nie dowożą ale można wziąć na wynos, spoko jest
    • Gość: Luk Re: obiady domowe z dowozem IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.16, 15:06
      U Jasia. Dramat. Jak dla świń.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka