porzeczka1 15.07.13, 13:51 może ktoś z Was korzysta? potrzebuję dla starszego już ojca, który mieszka sam, więc często gęsto je byle co... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: br Re: obiady domowe z dowozem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 15:45 Przed chwilą byłem na obiedzie www.barpierozek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: obiady domowe z dowozem IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.07.13, 22:40 kuchnia polska na wojska polskiego www.kuchniapolska.org/, rabarbar dobre ale mało ziemniaków na razie tylko raz u nich zamawiałam. www.bar.info.pl/index.php/catering dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielee Re: obiady domowe z dowozem IP: *.pawluk.org 15.07.13, 22:52 z jednym obiadem na dowoz to ciezko bar u przyjaciol na sulechowskiej za dowoz przy jednym chcą 3 zł ale jak maja wiecej zamowien to nie dowożą jednego mc kogut w przylepie nie wiem jak z jedną sztuka pod schodami dowoz od 25 zl na wojska polskiego kuchnia polska chyba sie nazywa na zaciszu kołoe enei przy rondzie tez jest kuchnia u macieja chyba pizzeria fenix na pomorskim/slaskim kuchnia kolorowa na kozuchowskiej wygoogluj telefony i popytaj czy dowioza jeden obiad nie bede pisal o jakosci itd zeby nie bylo reklamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: obiady domowe z dowozem IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.13, 22:00 Kuchnia Polska na Wojska Polskiego ma dowóz bezpłatny i często zamawiałam jeden obiad i nigdy nie było problemu z dowozem. Jedzenie nie złe, aczkolwiek kiedyś było lepsze i większe porcje. U Jasia na Zaciszu... też dowożą, porcje bardzo duże ale wydaje mi się, że jakościowo chyba trochę gorsze. Najlepiej jakbyś sam popróbował i zdecydował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanka Re: obiady domowe z dowozem IP: *.play-internet.pl 21.07.13, 00:53 Często zdarza mi się jeść "domowe" na mieście. Polecam z czystym sumieniem PIEROŻKA i PYCHOTKĘ oraz PIEROGI PO BYKU. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: obiady domowe z dowozem 21.07.13, 14:24 więc często gęsto je byle co... ... nadal będzie jadł byle co i jeszcze za to płacił! Prościej byłoby dogadać się z jakąś sąsiadką co do wspólnej z Pani Ojcem - kuchni! Chyba taniej i smaczniej wyjdzie. :) chyba....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA Re: obiady domowe z dowozem IP: *.play-internet.pl 26.11.13, 09:57 MC kogucik przylep wypasione zarełko tanio i smacznie schabowy nie miesci sie w opakowaniu . PYCHA Odpowiedz Link Zgłoś
st0ned Re: obiady domowe z dowozem 29.12.13, 14:03 Ostatnio jadłem w StockTavern, nowy lokal tam gdzie kiedyś była studencka na Podgórnej 47a, ogromy schabowy z frytkami za 9,90zł i do tego buraczki, naprawdę dobry, tylko nie dowożą ale można wziąć na wynos, spoko jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: obiady domowe z dowozem IP: *.dynamic.chello.pl 26.07.16, 15:06 U Jasia. Dramat. Jak dla świń. Odpowiedz Link Zgłoś