Dodaj do ulubionych

Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Rosyj...

20.08.13, 18:10
Pieniadze wydawane na festiwal sa be. Natomiast miliony wydawane na stadion narodowy i z ktorego pan Dowhan korzysta za friko jest cacy .
Panie dowhan zanim cos palniesz to przedtem pomysl .!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: szymek Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.hosts212.ostrowski.pl 20.08.13, 18:27
      trudno byłoby dowhanowi pastwić się nad festiwalem piosenki radzieckiej.... pardon... rosyjskiej, bo na tym medialnym trupie wyciągniętym z szafy i reanimowanym przez kubickiego powieszono już chyba wszystkie psy. senator dowhan jednak pastwi się i owszem ale na prezydencie kubickim - a dlaczego robi takie brzydkie feee swojemu koledze? gdybym miał założyć się o futro szyte z wieszanych na festiwal psów przeciwko szklance mleka to obstawiłbym: szmal, że tu chodzi o pieniądze, których za mało ma dowhan a za dużo kubicki lub na odwrót.

no i ten nestorowicz z mina niewiniątka w tle. cóż za cherubinek, jakież on musi mieć branie wśród urzędowych sekretarek i wszystkich urzędowych kryptogejów :)))
      • Gość: ferter Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 20:42
        gdzies slyszalem że klotnia zaczeła się bo ktos czyjąs babe podrywał czy cos :) ale ile w tym prawdy to nie wiem
    • marzami Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Rosyj... 20.08.13, 19:11
      Trafny komentarz, całkowicie się z nim zgadzam
    • Gość: janusz Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 20:45
      Nie wspomne o wystawnych imprach po zakonczeniu meczu zuzlowego, swiniaki smazone, Karolaki itp , spiker jeżdzi po pijaku wymigał się od kary KPINA, szef kiboli wyzywa policje senator broni a wczesniej jezdził z nim autem ..... wizyty Senatora RP w klubie X-demon stolik na sali otwartej, wódka na stoliku itp, to jest ok ?
    • kogut_na_paluchu Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Rosyj... 20.08.13, 20:59
      A idzie w ch..... Nie oglądam żużlu nie słucham obciachu. Na co idą moje podatki???
      • Gość: karolek Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.13, 21:37
        na zafajdany żużel prezydent nie powinien dać ani grosza więcej. Festiwal to chociaż trochę kultury, no i jednak duża popularność w Polsce, a ile procent ogląda jakiegoś naszego żużlowca z Leszna czy innej Szwecji ?
        • Gość: non Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.13, 09:37
          podKultury "Kubickiego czy wy wiecie co to kultura Ludzie !!!!!!!!!!!!! udzie w jakim kraju my żyjemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: AL Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.13, 21:13
      Tu po prostu chodzi o to ,ze kampania wyborcza na prezydenta Zielonej Góry się zaczęła i p.Dowhan zaczyna podgyzać najgozniejszego konkurenta...
      • Gość: kibic Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.13, 21:39
        Po kilku miesiącach przerwy udałem się ostatnio na mecz falubazu z częstochową.
        Mecz nudny, nie godny 40 zł jakie zapłaciłem za bilet. Oj umiera ten sport coraz bardziej.
        Po zachowaniu kibiców wywnioskowałem, że 3/4 z nich to mieszkańcy Nowej Soli Lubina Jasienia Zar Krgowej Krosna itp. Przenieśmy ten sport do Jasienia i to szybko.
    • 74artur Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Rosyj... 20.08.13, 21:42
      "Nie jestem przeciwnikiem imprez muzycznych i artystycznych. Lubię, jak w mieście wiele się dzieje, organizowane są różne eventy, dzięki czemu mieszkańcy mają wybór - to są pierwsze słowa z bloga Roberta Dowhana na stronie Radia Zielona Góra. Ale o tym gazeta zapomniała, bo na to nie jest tak chwytliwe, jak tytuł "Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Rosyjskiej". Setki kliknięć gwarantowanych.
    • Gość: Dex Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.13, 22:04
      A może Dowhan pochwali się swoimi osiagnięciami w Warszawie. /kto go tam zna/
      Po to został wybrany na senatora a nie prezydenta ZG.
    • Gość: zdegustowany Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.08.13, 23:56
      Jestem za likwidacją tego kiczowatego koncertu ( bo to nie jest festiwal). Mało tego za tyle milionów jeszcze nas Zielonogórzan ze sceny obrażano. Czy ktoś rozliczy tego szpaka za nazwanie nas zajeb.stymi? Czy krajowa Rada Radiofonii i Telewizji pociągnie do odpowiedzialności stację telewizyjną za emisję ordynarnego zwrócenia się owego szpaka do widowni?
    • Gość: qwerty Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.dynamic.chello.pl 21.08.13, 06:02
      Spada oglądalność tego festiwaliku, więc pora oszczędzić pieniądze podatników i zakończyć to dziadostwo. Tymczasem Nester marzy o dwudniowym topieniu publicznych pieniędzy.
    • Gość: rzurzelek Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.pawluk.org 21.08.13, 06:53
      Jasne. I pan Dowhan zapomniał że co miesiąc przez lata bierze 27 tysięcy z wypłaty z publicznych miejskich środków jako prezes klubu żużlowego. Co 4 lata to ponad bańka z ZUSami. Za to wyleciał z rady bo złamał prawo a potem głupi naród takiego krętacza co na swoją pensje głosował i narażał interesy całego miasta dla swojej korzyści senatorem wybrali. Facet mydlany i obślizgły. Kiboli podjudzał jak Kaczyński przeciw prezydentowi i jego pupile 3 lata temu festiwal zakłócali.
    • Gość: marysia Re: Święto spiewu i muzyki ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.13, 10:11
      Jestem za FESTIWALEM
      • Gość: marysia Re: Święto spiewu i muzyki ! IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.13, 10:16
        A dowhan wie że PO tonie to chce wystartować za rok w wyborach na prezydenta ZIELONEJ GÓRY i dlatego opluwa Pana Kubickiego,który tak wiele zrobił dla tego miasta.Niech dowhan startuje na sołtysa Jasienia
    • prezydencki_bul_terier Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Rosyj... 21.08.13, 18:02
      Nienawidzę Platformy...ale z Dowhanem się zgadzam!!!
      • Gość: LSD Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.13, 18:04
        Ja tam widzę zasadniczą zbieżność w stylu imprez organizowanych przez Prezydenta i Senatora
    • Gość: zielonagóra Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.play-internet.pl 21.08.13, 18:30
      Wkurza mnie,że na festiwal zaprasza się(ciekawe za jaką kasę) gwiazdy,które są obecne z polskim rynku,dają koncerty i nagrywają płyty.I te gwiazdy zgarniają po kilkadziesiąt tysięcy w nagrodę za zdobyty samowar.
      A co my jesteśmy caritas promocyjny?
      Czy nie lepiej zaprosić uzdolnioną,np.niepełnosprawną młodzież do rywalizacji o samowary?
      Im się bardziej przyda kasa i promocja.
      • prezydencki_bul_terier Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros 21.08.13, 18:52
        Jeżeli nie inna formuła , to jestem za... chociaż wolałbym od Rusów jak najdalej... Dlaczego nie zrobić festiwalu kabaretów amatorskich... ostatecznie jesteśmy zagłębiem kabaretowym i teoretycznie pieniądze z nagrody zostaną u nas...
        • Gość: jak Re: Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Ros IP: *.play-internet.pl 21.08.13, 22:13
          No świetny festiwal, świetny, Nesterowiczowi nada aż rok czasu na zorganizowanie pomijając że i tak robi to firma , nie ma jak sprawny fachowiec
          . Panie Nesterowicz panu już dziękujemy,na serio,niec pan da już spokój, chyba tresura piesków lepiej wychodzi.Dowhan tym razem trafnie strzela.
    • prezydencki_bul_terier Dowhan pastwi się nad Festiwalem Piosenki Rosyj... 23.08.13, 15:59
      Jak to nie może... przecież jest!
    • tadek-1 Dowhan z malpami 24.08.13, 19:11
      Panie Dowhan, nikt pana nie zmusza do sluchania piosenek rosyjskich. Bardziej by panu wypadalo wyjechac do dzungli i posluchac koncertu malp. Cholera, skad Tusk nazbieral tylu tych Gowinow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka