Dodaj do ulubionych

Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burdy ...

28.08.13, 19:48
Czas już aby to Pani Eleonora wylądowała w lesie...albo jak kto woli na śmietniku historii. Acha i niech pomyśli Pani Eleonora czy nie warto zamknąć tej budy z kwiatami przyklejonej do Ratusza bo ewidentnie szpeci nasze Star Miasto!
Obserwuj wątek
    • jozwa51 Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burdy ... 28.08.13, 20:05
      Jest alternatywa dla rock noca . muzyka w raju noca . zadowoli to pania radna .!!!!
    • Gość: fan zielonki Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 20:14
      Patrzę i patrzę i oczom mym nie wierzę. Piękne miasto, piękny deptak (no oprócz rzeczywiście szpetnych kwiaciarni) a radni tak przedziwni! Można oczywiście ożywić tą część miasta wyścigami procesji tudzież zawodami koronczarek ale ja wiem... Podejrzewam, że podczas tych koncertów było więcej ludzi niż przez miesiąc przechodzi przez deptak a że wybili szybę, nalali na chodnik - od tego są odpowiednie służby, które tym razem nieodpowiednio zabezpieczyły imprę, ot i wszystko. Bruna można lubić (pozdrawiam przy okazji), można nie, ale niezaprzeczalne jest to,że muzycznie to chłop sporo robi od ładnych paru lat. Nie wiem czy Pani Radna ma świadomość, że jeszcze moment i będzie dowozić kwiaty na telefon bo pies z kulawą nogą na deptak nie przyjdzie.
      • Gość: fan W.P. Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 20:21
        Do "fana zielonki" , /raczej byłego W.P./ : jak chcesz to potrafisz napisać rozsądny post bez zbytecznych złośliwości, mściwości i pełnych w kolorze czerwonym, epitetów. Tak trzymaj.
    • Gość: on Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 20:24
      Pani Eleonora to już do domu opieki powinna iść, tam ma spokój i ciszę, nikt jej nie będzie przeszkadzał. Swoją drogą widziałem osobiście jak owa pani E robi wiochę podczas pogrzebu czepiając się żałobników że za szybko szli. Czas aby już pani sobie odpoczęła ...
      • Gość: Tteresa Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: 195.191.109.* 29.08.13, 06:21
        stara , niechlujna baba . próbuje zawladnąc de[ptakiem. Pora juz wyrzucić te ochydne budy razem z pseudokwiaciarkami. Radna , której wszystko przeszkadaz. Won
    • paul123 Ankieta... 28.08.13, 20:38
      Kolejnybprzyklad niekompetencji Gazety. Kto te opcje wyboru do ankiety wymyslal?:
      "Błąd! Rock Nocą to świetny festiwal. Awantury na deptaku nie mają z nim nic wspólnego"
      Jak to nie maja? Festiwal swietny anawantury sa scisle z nim zwiazane. To normalne, impreza masowa to i problemy sa.

"Nareszcie! Ożywiajmy deptak, ale bez burd i pijaństwa"
      Jak ozywicie deptak likwidujac na nim imprezy? Wiecie jak to powyzsze i sprzeczne zdanie brzmi? Mniej wiecej tak: Nareszcie! Pojedziemy dalej samochodem oprozniajac wczesniej caly bak paliwa.
    • kaaple Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burdy ... 28.08.13, 21:02
      "W związku z Rock Nocą nie odnotowaliśmy żadnych zdarzeń - tłumaczy Małgorzata Barska, rzecznik zielonogórskiej policji."

To ja się pytam, kto zbił tą szybę w końcu. Pijak widmo? ..którego policja ujeła ale tego nie odnotowała?! :D
    • Gość: Ziel-gor Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 22:31
      Szymkowiakowa mimo, że za nie przepadam ma w 100% rację. Teren wokół ratusza nie nadaje się na taka imprezę. Jest za ciasno. Lepiej to zrobić na parkingu przed Palmiarnia albo na placu koło Filharmonii. A pan Kieć jest za dotychczasowa lokalizacją , bo ma tam swój lokal , czyli zyski.
      • Gość: Dabljulery Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.hosts210.ostrowski.pl 29.08.13, 10:02
        Oczywiście, że Pan Kieć ma w tym interes, by festiwal Rock Nocą odbywał się w, przy, w bezpośrednim sąsiedztwie Klubu, dlatego, że ów Festiwal jest ściśle wpisany w profil działalności Klubu, co więcej jest to CAŁOROCZNY ( jeden z niewielu ) FESTIWAL KLUBOWY! I moim zdaniem lokalizacja tegoż wydarzenia jest co najmniej bardzo dobra. Nie wyobrażam sobie, by sens miała organizacja Festiwalu na stadionie piłkarskim lub ( co jeszcze bardziej nie przystaje do specyfiki i charakteru tego wydarzenia ) na stadionie żużlowym. Zaś awantury i ekscesy: Jak to w populacji bywa - rzesze zwykłych ( nieszkodliwych, normalnych ) fanów, a na skraju " dolnym" - oszołomy, półgłówki i awanturnicy. Przeciwległy kraniec, to pozytywnie fanatyczni fani - kolorowi, czynnie "kibicujący" zespołom miłośnicy muzyki, tworzący barwną otoczkę imprezy - dla jej popularyzacji i rozwoju. To właśnie takie wydarzenia promują miasto, nie zaś "biedne", niedostępne, foldery reklamowe, czy też żenujące kampanie reklamowe Zielonej Góry tworzone przez żołnierzy Włodarzy Miasta... Pani Radnej przydał by się proces o pomówienia i naruszenie dóbr osobistych, działania na szkodę Klubu, może nawet o odszkodowanie z tytułu utraconych dochodów...
    • Gość: Ola Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 22:52
      oj zgadzam się w 100 %, buda i Pani Eleonora powinna zniknąć. W większości miast w Polsce starówki, rynki, deptaki tętnią życiem całą noc i nikomu to nie przeszkadza. A nas terroryzuje Pani Eleonora, może niech zamkną cały deptak? No i nie ma się co dziwić że Focus to nowe centrum miasta ;(
      • Gość: tony.halik Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 23:58
        Pani eleonoro, czy nie mogłaby Pani uruchomić kwiaciarni na Wrocławskiej, przy cmentarzu? Bo tam cisza i spokój. Kieć tam Pani koncertu nie zrobi.
        • Gość: .................. Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 05:52
          Taki koncert robić na takiej małej przestrzeni to trzeba mieć...A potem lecą szyby i próbują gwałcić.
          • Gość: zyzio Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.13, 07:57
            chciał byś
          • Gość: winobranie Winobranie i sceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.13, 08:49
            Ciekawi mnie jak zabezpieczone będą imprezy podczas "winobrania".

Mała scena przy ratuszu i mała przestrzeń.......
            Radna Eleonora jako radna też odpowiada za bezpieczeństwo tego "skrawka" miejskiej.

Interesujące jest czy liczba ochrony bedzie zgodna z prawem ( okreśłona ilość uczestników - określona skala zabezpieczenia )

Festowal zabezpieczał to właściwie z własnych pieniedzy. Miasto zrobi to z naszych pieniędzy i odpowiedzialnośc za to ponosi w pewien sposób też Norka wraz koleżeństwem z ratusza.

i tak na koniec. Dlaczego nikt nie przypilnował kilka lat temu naszego doktora któremu alkohol pod ratuszem zaszkodził - biedak nie wiedział, że leki wchodzą w interakcje z alkoholem.
    • pbronicki "Płynął mocz..." 29.08.13, 09:46
      "Płynął mocz" ciekawe co ma do powiedzenia na temat codziennego już rytuału wylewania śmierdzącej wody z kwiatów na zielonogórskim deptaku...
      Wieczorami przejść nie idzie obok jej kwiaciarni...
    • Gość: dimitr Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.hosts211.ostrowski.pl 29.08.13, 09:59
      poljaki buraki, wsio pariatka hahaa swolocz
      • Gość: KTOS Re: Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.13, 10:07
        A mi przeszkadza kwiaciarnia Pani E.Sz. komu ona prezeszkadza ??Prosze lajkowac !!
    • mi-ly-86 Rock już nie zabrzmi tu nocą. Radna PiS: Burdy ... 29.08.13, 13:10
      Panie Bruno, niech Pan sie nie obraża na Panią Eleonorę tylko robi swoje, bo za takie obrażanki oberwą mieszkańcy i ludzie, którzy na festiwalu dobrze się bawili i restauratorzy, którzy nieźle zarobili.
      A tak przy okazji - proponuję wywalić budy z kwiatami a w tym miejscu postawić fajny ogródek z kameralną sceną, więcej osób skorzysta i to właśnie ożywi deptak ;) Ostatnio w Hebanie siedziałem i na taki pomysł wpadłem, że tak by super ogródek pasował ;) a dwie budy z pięciu i tak zamknięte ;)
      • Gość: Mirek BAK-u skończ IP: *.tktelekom.pl 29.08.13, 20:01
        A ja rozumiem postawę i wątpliwości p. Szymkowiak. Sam też uważam, że Pan Alexander Keć winien przenieść tego typu imprezę na stadion przy ul. Wyspiańskiego. Młodzież się wykrzyczy, wysika w krzaki i co najwyżej pobije się między sobą. Należało się spodziewać, że alkohol w połączeniu z agresywną muzyką na starówce może doprowadzić do zwykłej burdy jaką było m.in. wybicie szyb w kawiarni Niger. Na miejscu tej kawiarni wystąpiłbym o zwrot kosztów za wstawienie nowej szyby do organizatora, wtedy piętnaście razy się zastanowi zanim coś podobnego zorganizuje.
        • Gość: Andrzej B. Re: BAK-u skończ IP: 212.109.135.* 30.08.13, 08:41
          I tu się zastanawiam co ma piernik do wiatraka i o cóż chodzi mojemu przedmówcy.... cóż ma wspólnego wybicie szyby przez ćpuna - którego w trakcie niszczenia zatrzymała policja- z Festiwalem rockowym. Szybę wytłuczono kilka godzin po koncercie zaś w strefie koncertowej były toalety sam z nich korzystałem . a może to sama Kwiaciarka nie posiadająca toalety u siebie w budzie podwinęła kiecę i się załatwiła po to by zgonić to na innych? jak dobrze pamiętam materiały prasowe to od wielu miesięcy wszystkich o to oskarżą.
          Masz rację człowieku wygońmy wszystkich młodych poza zieloną górę i zamknijmy deptak.
          a tobie życzę słuchania nieagresywnej naćpanej i pełnej seksu muzyki disco polo która nikomu nie wadzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka