Gość: :-) IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.04, 22:32 Fajna paczka ! Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola ORKIESTRA DETA "ZASTAL"? IP: 156.56.145.* 31.08.04, 00:17 jakos uszly mojej uwagi zaslugi Orkiestry Detej "Zastal"... nie wiedzialam ze jeszcze sie nie rozpadla... w kazdym razie na zuzlu ostatnio nie koncertuja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Prezydent nagradza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 07:17 podoba mi sie nagroda dla pierwszego laureata - moze wytnie jakiejs babce na plecach nastepny znaczek?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akyczumcz Re: Prezydent nagradza IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.04, 10:01 Wiecie co - taka mała refleksja - gdyby za Listowskiego były te kandydatury to z razu wszystkie okrzyknięte byłyby jako rozdawanie swoim, cóż czasy się zmieniają. Jednak - cokolwiek by nie mówić - laureaci są trafnie dobrani - słyszało sięo nich i czytało. Punkt dla komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girli-girli Re: Prezydent nagradza IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.04, 10:55 zwłaszcza o "sky piastowskie" się słyszało;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akyczumcz Re: Prezydent nagradza IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.04, 12:36 tak na marginesie artykułu mam pytanie: kto otrzymał nagrodę sportową Miasta? ( i nie zebym się czepiał - są jeszcze naukowe - które mnie interesuja szczególnie i jeszcze honorowe obywatelstwo ...) Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Prezydent nagradza 31.08.04, 16:50 Gos´c´ portalu: akyczumcz napisa?(a): > Wiecie co - taka ma?a refleksja - gdyby za Listowskiego by?y te kandydatury to > z razu wszystkie okrzyknie˛te by?yby jako rozdawanie swoim, cóz˙ czasy sie˛ > zmieniaja˛. Bo za Listowskiego takich kandydatur by nie bylo...Zreszta na szczescie ten palant chyba sam nie decydowal o nagrodach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Prezydent nagradza IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.08.04, 19:22 Zgadzam sie-fajna paczka,za wyjatkiem M.Wroblewskiego,chyba,ze dano mu nagrode po to by splacil długi u wielu ludzi,rowniez u mnie.Panie Macieju W.-czekam na zwrot pieniedzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś