piccadilly_circus 18.09.04, 20:34 "Dzien, w którym umrę" zdobył równolegle z jeszcze drugim chyba "Kakafonia", pierwszą nagrodę w na Festiwalu Filmów Niezależnych w Gdyni. GRATULACJE DLA EKIPY ZE SKY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AMG Re: Lipiec zdobył główną nagrodę w Gdyni IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.04, 13:31 Wielkie gratulacje tylko kiedy te filmy bedzie pokazywała TVP która własnie do tego słuzy aby pokazywac kino niezależne i offowe!Czekamy na pokaz w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lhasa Re: Lipiec zdobył główną nagrodę w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:09 katatonia- to tytul tego drugiego filmu:)) ale i tak film Grzeska byl the best!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonógorzanin Gratulacje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.04, 18:37 Dzieki takim ludziom jak grupa Sky Piastowskie o Zielonej Górze się słyszy i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Oby nasi włodarze nie zmarnowali ich talentu bo ucieczka takich ludzi poza ZG przyczyni się do pogłebienia i tak już dużej stagnacji kulturalnej w naszym mieście! Odpowiedz Link Zgłoś
eloi2 Re: Gratulacje! 20.09.04, 19:45 Lipa & Friends! gratulacje i wielkie brawa! tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Gratulacje! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 19:51 serdeczne gratulacje dla całej paczki, z tą kulturą nie jest tak źle : teatr, filharmonia, kabarety, kluby studenckie, imprezy , wiele miast może o tym tylko śnić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: Gratulacje! IP: *.gala.net.pl 20.09.04, 20:37 możecie zagłosować na najlepsze imprezy w mieście i nagrodzić ich organizatorów przyznając Kociołki Kulturalne!!! szczegóły na www.deptak.us pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gordon Re: Gratulacje! IP: *.gala.net.pl 20.09.04, 20:38 ps. Dla Grześka i całej ekipy oczywiście gratulacje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lipiec Re: Gratulacje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.04, 07:16 Heyah:) Wielkie DZIEKI za gratulacje i pamięć w imieniu swoim i ekipy Sky Piastowskie! Zielonka DA BEST:))) Nigdzie się nie wybieramy, przynajmniej ja zostaje w ZG "bo tu jest mój doim, tu moje miejsce". Serdecznie zapraszam do kina NEWA na pokazy filmu "Dzień, w kltórym umrę". Dziś widzę się z kierownikiem kina i ustalimy termin projekcji (za kilka dni to się wydarzy;) Grzesiu Potęga obiecał mi, że bilety będą bardzo tanie aby nasz film mogło zzobaczyć jak najwięcej mieszkańców ZG, zresztą zapraszamy ludzi spoza Bachusowego Grodu:) Pozdrawiam i Szacun Grzesiek Lipiec, SKY PIASTOWSKIE Odpowiedz Link Zgłoś