Dodaj do ulubionych

Lipiec zdobył główną nagrodę w Gdyni

18.09.04, 20:34
"Dzien, w którym umrę" zdobył równolegle z jeszcze drugim chyba "Kakafonia",
pierwszą nagrodę w na Festiwalu Filmów Niezależnych w Gdyni.

GRATULACJE DLA EKIPY ZE SKY
Obserwuj wątek
    • Gość: AMG Re: Lipiec zdobył główną nagrodę w Gdyni IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.09.04, 13:31
      Wielkie gratulacje tylko kiedy te filmy bedzie pokazywała TVP która własnie do
      tego słuzy aby pokazywac kino niezależne i offowe!Czekamy na pokaz w telewizji
    • Gość: Lhasa Re: Lipiec zdobył główną nagrodę w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:09
      katatonia- to tytul tego drugiego filmu:))
      ale i tak film Grzeska byl the best!!!
    • Gość: Zielonógorzanin Gratulacje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.04, 18:37
      Dzieki takim ludziom jak grupa Sky Piastowskie o Zielonej Górze się słyszy i to
      w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Oby nasi włodarze nie zmarnowali ich talentu
      bo ucieczka takich ludzi poza ZG przyczyni się do pogłebienia i tak już dużej
      stagnacji kulturalnej w naszym mieście!
      • eloi2 Re: Gratulacje! 20.09.04, 19:45
        Lipa & Friends! gratulacje i wielkie brawa! tak trzymać!
      • Gość: kibic Re: Gratulacje! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 19:51
        serdeczne gratulacje dla całej paczki,
        z tą kulturą nie jest tak źle : teatr, filharmonia, kabarety, kluby studenckie,
        imprezy , wiele miast może o tym tylko śnić
        • Gość: gordon Re: Gratulacje! IP: *.gala.net.pl 20.09.04, 20:37
          możecie zagłosować na najlepsze imprezy w mieście i nagrodzić ich organizatorów
          przyznając Kociołki Kulturalne!!! szczegóły na www.deptak.us
          pozdro!!
          • Gość: gordon Re: Gratulacje! IP: *.gala.net.pl 20.09.04, 20:38
            ps. Dla Grześka i całej ekipy oczywiście gratulacje :-)))
            • Gość: lipiec Re: Gratulacje! IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.04, 07:16
              Heyah:)

Wielkie DZIEKI za gratulacje i pamięć w imieniu swoim i ekipy Sky Piastowskie!
              Zielonka DA BEST:)))
              Nigdzie się nie wybieramy, przynajmniej ja zostaje w ZG "bo tu jest mój doim,
              tu moje miejsce".

Serdecznie zapraszam do kina NEWA na pokazy filmu "Dzień, w kltórym umrę". Dziś
              widzę się z kierownikiem kina i ustalimy termin projekcji (za kilka dni to się
              wydarzy;) Grzesiu Potęga obiecał mi, że bilety będą bardzo tanie aby nasz film
              mogło zzobaczyć jak najwięcej mieszkańców ZG, zresztą zapraszamy ludzi spoza
              Bachusowego Grodu:)

Pozdrawiam i Szacun

Grzesiek Lipiec, SKY PIASTOWSKIE
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka