jem1 09.08.16, 08:47 Proszę o pomoc w wyborze terminala płatniczego do działanosci . Na co zwracać uwagę? Dostałem propozycję 45 netto i prowzja 0,66%. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jem1 Re: Terminale płatnicze 09.08.16, 08:52 Przepraszam...pomyłka... 45 zł netto i 0,76% Odpowiedz Link Zgłoś
epay Re: Terminale płatnicze 09.08.16, 10:20 Witam , proponuję terminal płatniczy z możliwością doładowań telefonów komórkowych w cenie od 25zł/miesięcznie i prowizję 0,66% Pozdrawiam tel.604 612 382 Odpowiedz Link Zgłoś
pay-card Re: Terminale płatnicze 20.10.16, 10:10 Obecnie najniższe prowizje oferuje na rynku PaySquare. Od 1000 zł zapłaconych debetową Visą pobierają 0,25% czyli 2,49 zł. Doładowania też mają - bez limitów do wypracowania jako jedyni na rynku. Więcej szczegółów oraz szybka oferta: Szybka oferta na terminal Odpowiedz Link Zgłoś
kasake80 Re: Terminale płatnicze 01.02.17, 22:54 ja generalnie sie nie znam, ale widziałem reklame takich terminali w Raiffeisen Polbank, moge zapodac linkiem raiffeisenpolbank.com/male-firmy/terminale-platnicze Odpowiedz Link Zgłoś
moo_bile Re: Terminale płatnicze 20.02.17, 15:50 Dzień dobry, wkrótce otworzy się nasz stacjonarny sklep z elektroniką użytkową. Poproszę firmy o przesłanie ofert na terminale płatnicze na adres mo_bile@wp.pl Minimalna sprzedaż zaczyna się od około 5 zł (akcesoria) do około 3500 tysiąca zł za pojedynczy produkt. Utarg dzienny może oscylować wokół kilku tysięcy ale może to być tylko 5 zł. Proszę o szczegółowe oferty jak najszybciej, gdyż otwieramy się w marcu. 1. terminal-jaki model 2. koszt dzierżawy terminala/ miesięczny/ 4. informacją o systemie naliczania opłat 5. podanie czasu księgowania i przelewu na konto 6. Wysokość prowizji dla różnych typów kart w % i gr (jeśli występuje) 7. CAŁKOWITY miesięczny koszt związany z użytkowaniem terminala / SSL, utrzymanie danych w systemie, logo, PCI, opłata serwisowa, opłata za dostęp do raportów online, koszt obsługi minimalnego obrotu itp. itd./ 8. wariant z uwzględnieniem już posiadanego konta w określonym banku /ing/ 9. koszt instalacji i szkolenia 10. zakres, czas serwisu i ewentualne opłaty serwisowe 11. długość umowy /na czas niekreślony/ 12m/ oraz wysokość kar za ewentualne wcześniejsze zerwanie 12. czas realizacji, od zamówienia do uruchomienia terminala 13. warunki rozwiązania umowy i wszystkie koszty z tego faktu wynikające Dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
katmar89 Re: Terminale płatnicze 07.09.17, 15:20 W butiku, w którym praucje używamy terminali top card, praktycznie bezawaryjne. Nie znam się jakos super na jakości, ale moje szefostwo bardzo sobie je chwali, są tani, a o dziwo to idzie w parze z dobą jakością. Na dodatek można dołądowywać telefon przez nie, fajna opcja. Odpowiedz Link Zgłoś