Dodaj do ulubionych

Jesteśmy Fair Play

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:05
Hipermarkety nie weszły dlatego, że gmina jest "fair play" bo akurat tytuły
to oni mają w serdecznym poważaniu. Oni chcą tylko zarobić. A wynik 70 nagród
na 90 startujących to trochę śmieszne, bo musielibyśmy gości palić na stosach
by tytułu nie dostać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Privat capital Re: Jesteśmy Fair Play IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:53
      To przykre , ale nie dostrzegam juz drugi rok z rzędu żadnego Fair Play...

Mylę się ja albo przezacna kapituła !
      Tylko optymizm urzędasów jest niezmienny - ale oni przecież za nic nie płacą.
    • Gość: Andrzej Re: Jesteśmy Fair Play IP: 195.47.201.* 05.10.04, 08:56
      Jeżeli z 91 uczestników wygrywa 70 to to jest rzeczywiście wielki zaszczyt.
      Brawo dla władz miasta za wyśmienitą lokatę 10 tys. złotych. Rada Miatsa
      powinna potrącić te pieniędze z wypłaty Pani Prezydent i Panów Wiceprezydentów
    • Gość: Andrzej2 Re: Jesteśmy Fair Play IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.04, 09:01
      Gmina Zielona Góra nie zdobyła, ale KUPIŁA TYTUŁ FAIR PLAY. Za 10 tys. zł. ja
      moge gminie wystawić NOBLA a pani Polak tytuł HONORISCOUSA :-) w Wyższej Szkole
      Łopatologii Stosowanej.
    • Gość: mariusz Re: Jesteśmy Fair Play IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:02
      cyt. "Zdaniem Elżbiety Polak, szefa gabinetu prezydenta miasta, w konkursie
      biorą udział najlepsi." - hahahahahahahaha!!! Ale sie usmialem :))))
    • Gość: mega Re: OJ nasze wladze to nie sa fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:10
      Przykłady można mnożyć, Castorama w której będzie Piotr i Paweł a miał być to
      jedynie market "budowlany"
      CareFour z czego słyszałem ze maja być tam centrum handlowe bez spożywki, aż mi
      się śmiać chce pojedzcie do wrocławia i zobaczycie jak wyglada cerefour i art.
      spożywcze tam mają, ba nawet w Kairze jest nawet sam widziałem....a co na to
      nasza władza nic
      a rondo przy castoramie to będzie nieźle zakorkowane od połowy listopada....ach
      szkoda gadać tylko człowiek się denerwuje wjeżdzając do zielonej góry i widzi
      tablice miasto fair play jaki "fair"???? bo play to napewno robią z nami co chcą
      • Gość: Stella Re: OJ nasze wladze to nie sa fair IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.04, 12:35
        Widze, że Pani Prezydent nie ma sie czym pochwalic po dwóch latach kadencji to
        kupuje propagandowe pseudotytuły. Normalnie jak za komuny. Cz nie lepiej te 10
        tyś.zł było przeznaczyc naprzykład na stypendia dla najzdolniejszych
        zielonogórskich uczniów lub na pogotowie opiekuńcze? Czy może tam już jest
        wystarczająco dużo forsy. Wtsydź się prezydentowo, wstydź.......!
    • Gość: Zachwycony mądrośc Re: Jesteśmy Fair Play, Bożenka is Cool IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.04, 12:44
      Normalnie jestem szczęśliwy z tego powodu, że nie potrafię tego opisać.
      Jesteśmy Fair Play! Nie wieżyłem a jednak.
      Zapłaciliśmy jakiemuś kolesiowi z jakiegoś tam stowarzyszenia pieknie nazwanego
      Gospodarczym 10 tys. zł a on nam wydrukował Dyplom o prestiżowej nazwie Gmina
      Fair Play...... Jak mi wielceszanowna Pani Prezydentowa zapłaci chocby 500 zł
      to dla mnie będzie najmądrzejszą prezydentową wszech czasów-wydrukuję nawet 3
      dyplomy + medal w kolorze złota.

Ps.Wiedziałem, że Bożenka to rzadzić potrafi, teraz będziemy szanowani jako
      miasto a inwestorzy ściągną do nas z całego świata, w końcu jesteśmy od teraz
      Gminą Fair Play. WOW!!!!
    • Gość: fil Re: Jesteśmy Fair Play IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.04, 12:47
      Propaganda ja za Stalina, żryć nie ma co a ona dyplomy za 10 tyś kupuje. Niech
      sobie ona tym dyplomem d... w....e. To będzie z niego uzytek.
      • Gość: lsa Re: Jesteśmy Fair Play IP: *.zielman.pl 05.10.04, 16:07
        Pieprzysz.Wyróżniono nas i cześć.
      • woter Re: Jesteśmy Fair Play 05.10.04, 16:10
        mam nadzieję, że na przyszły rok nikt 10 tys. nie zatwierdzi
    • Gość: Witek Re: Jesteśmy Fair Play IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.04, 17:17
      Jeśli wszystko byłoby takie proste: płacę i dostaję, to mielibyśmy 90 wyróżnień a nie 70.
      Według większości 10 tys. zł to ogromne pieniądze wyrzucone w błoto. Mylicie się moi drodzy. To jest bardzo tania promocja miasta. Przyjżyjcie się dokładniej o co chodzi w biznesie marketingowym. To nie ma znaczenia czy mówimy o producentach coca syfu, dżemu, rajstop, urzędach miast, gmin czy wreszcie o nas samych. Wszyscy chcą dostać potwierdzenie, że są dobrzy, najlepsi. To takie kolekcjonowanie referencji. To nieważne, że trzeba płacić 10tys. Toż to kropla w morzu tego co należałoby wydawać na promocję Zielonej Góry. 10 tys. to dużo w budżecie ale rodziny nie miasta.
      • Gość: ratio Tee, Witek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 17:31
        Słaby z ciebie marketingowiec. Napieprzyłeś tyle madrości i wszystko na
        próżno. Sądząc po ortografii to jesteś najzwyklejszym dyletantem.
        Zatem nie napinaj się!
        • Gość: Witek Re: Tee, Witek ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.10.04, 19:00
          wow!
    • Gość: imp Re: Jesteśmy Fair Play IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 18:37
      > A wynik 70 nagród
      > na 90 startujących to trochę śmieszne, bo musielibyśmy gości palić na stosach
      > by tytułu nie dostać.

dokładnie też tak sobie pomyślałem, że w tych 21 to chyba ich tam prześladują albo mordują ;)
      • piotr2004 Re: Jesteśmy Fair Play 05.10.04, 18:52
        To nie chodzi o te głupie 10 tyś złotych tylko o to że magistrat robi z nas
        idiotów i chwalą się jakby nobla dostali.Zresztą gazeta lubuska też do tego
        wyróżnienia podeszła z dystansem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka