hiro 04.10.04, 21:37 drinkthis.typepad.com/main/2004/08/recapping_this.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiro Re: nie o żużel chodziło 04.10.04, 21:39 hiro napisał: > drinkthis.typepad.com/main/2004/08/recapping_this.html drinkthis.typepad.com/main/2004/08/recapping_this.html Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: nie o żużel chodziło 04.10.04, 21:40 hiro napisał: > hiro napisał: > > > drinkthis.typepad.com/main/2004/08/recapping_this.html > > drinkthis.typepad.com/main/2004/08/recapping_this.html Egyptian spy Mohammed Mutawalli beheading video----------tak wygląda polska wojna z iraqiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akyczumcz dokładnie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.10.04, 22:41 Od dwóch lat szukając materiałów nieocenzurowanych przez polaczków (bo prawdziwy Polak ceni wolnośćponad wszystko ...) przeszukuję Orgisha (jest jeszcze kilka innych witrym prowadzonych przez tę grupe, ale orgish jest najbardziej znany). Na nim są doskonałe zdjęcia z Biesłany, dekapitacje z Iraku i te de. Hiro muszę CI powiedzieć, że my tam nie robimy tego - kochany my jesteśmy zwierzybną łowną. Wiem, że jesteś młody- więc poczytaj sobe taktyków wojskowych - w szczególnosci o taktyce partyzanckiei i etapach rozwoju wojny partyzanckiej. Teraz pozostaje ostatnia faza - masakra i wycofanie. Jurek Szmaja powiedział dziś, ze posiedzimy tam do grudnia 2005! Stawiam konia przeciw orzechom, że nie posiedzimy tam do tego czasu! Oj nie ... ps - wiesz, bo nie mam ochoty ogladać tegoi Egipcjanina - ale czy jest tam dźwięk? Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: dokładnie 05.10.04, 21:29 Gość portalu: akyczumcz napisał(a): > Od dwóch lat szukając materiałów nieocenzurowanych przez polaczków (bo > prawdziwy Polak ceni wolnośćponad wszystko ...) po takim stwierdzeniu jesteś jełopem.....bo sie zapętliłeś w swoich kretyńskich prównaniach. przeszukuję Orgisha (jest > jeszcze kilka innych witrym prowadzonych przez tę grupe, ale orgish jest > najbardziej znany). Na nim są doskonałe ?????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????? jakie? zdjęcia z Biesłany, dekapitacje z Iraku > > i te de. > > Hiro muszę CI powiedzieć, że my tam nie robimy tego - kochany ? jaki!!!!!!! i przez kogo? my jesteśmy > zwierzybną łowną. Wiem, że jesteś młody- więc poczytaj sobe taktyków > wojskowych - w szczególnosci o taktyce partyzanckiei i etapach rozwoju wojny > partyzanckiej. a bardzo cię załamie jak ci napisze ,że 2 lata służyłem w js prl Teraz pozostaje ostatnia faza - masakra i wycofanie. > Jurek Szmaja powiedział dziś, ze posiedzimy tam do grudnia 2005! Stawiam konia > przeciw orzechom, że nie posiedzimy tam do tego czasu! koń na giełdę!-posiedzimy <my jako polacy też> dłużej Oj nie ... > > ps - wiesz, bo nie mam ochoty ogladać tegoi Egipcjanina - ale czy jest tam > dźwięk? tak niestety jest-ale kolo jest tak naćpany ,że tylko .............. Odpowiedz Link Zgłoś