jelmar 17.11.04, 19:02 Heh są tu jacyś studenci oprócz mnie. Dzisiaj mamy święto,a jutro bedą boleć nas głowy, bedzie kacyk destruktorek, ale to dopiero jutro. Pozdrowienia dla wszystkich w ten piękny deszczowy listopadowy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: 17 XI Dzień studenta!!! :-) 18.11.04, 09:20 Wprawdzie moje dzieci są już studentami, ale ja właśnie dokształcam sie "podyplomowo". Mimo to pierwszy raz słyszę o takim święcie, jednak już dziś nadrobię te zaległości. W końcu to kolejna okazja! Składam serdeczne życzenia i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: 17 XI Dzień studenta!!! :-) 21.11.04, 19:21 pierwsze słysze o takim świącie... niestety za rok już mnie nie będzie obowiązywać :( Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: 17 XI Dzień studenta!!! :-) 22.11.04, 10:43 dj_dlugi napisał: > pierwsze słysze o takim świącie... niestety za rok już mnie nie będzie > obowiązywać :( Nie martw się, właśnie rozpocząłem studia podyplomowe, więc znowu jestem studentem. Na pierwszym wykładzie dowiedziałem się, że w ramach kształcenia ustawicznego w naszym kraju można się uczyć do 65 roku życia! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: 17 XI Dzień studenta!!! :-) 22.11.04, 19:27 cancro napisał: > Na pierwszym wykładzie dowiedziałem się, że w ramach kształcenia > ustawicznego w naszym kraju można się uczyć do 65 roku życia! A pozniej Uniwersytet Trzeciego Wieku ;-) Zreszta nasz zarsko-zaganski UTW dziala bardzo preznie - czasem korzystam z oferty ich wykladow i spotkan mimo, ze niedwano skonczylem wiek pierwszy a zaczelem wiek drugi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: 17 XI Dzień studenta!!! :-) 23.11.04, 11:53 no to mam nowy pomysł na życie :) Będe sie uczył aż do śmierci i jeszcze jede dziń dłużej. (zawsze to jedno święto w roku więcej :) A za kilka lat bede miał pseudo: prof. dr. doc. hab. inż. dj_dlugi :) ale będzie pisania przy logowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś