Dodaj do ulubionych

Carrefour otwarty

IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:00
Jak ku.. mógł dostać róże skoro jest teraz jest 26.12.2004 godzina 18.00???
Obserwuj wątek
    • Gość: kibic Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 20:30
      co cię dręczy kolego? jakiś horror o ogrodnikach oglądałeś?
      • Gość: mkzt Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.12.04, 20:57
        po jaką cholere taki dziadoski sklep w Zielonej.Ceny na zarcie i tak sie
        zrownaja Mozna bylo dogadac sie z IKEA, albo M-1,
    • stevills O jakich różach mówisz??? 26.11.04, 20:44
      Bo ani słowa o nich w artykule nie widziałem.
      A tak poza tym to mamy 26 ale 11 a nie 12.

Pozdrawiam
      Kamil
      • Gość: ale syf Re: O jakich różach mówisz??? IP: *.cybergarden.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 21:11
        Bo juz ktos zmienił było coś takiego, że "pierwszy klient otrzymał różę", a jak
        mógł otrzymać jesli dziś jest dzień wcześńiej :) i tu faktycznie 11 jeszcze nie 12.
    • Gość: klient Re: Carrefour otwarty IP: *.168.1. / *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 21:20
      Radio Zielona Góra w swoim serwisie podało, że w ofercie tego sklepu jest 45
      tys. towarów. Tutaj czytam , że tylko 40 tys. gdzie się podziało 5 tysięcy ?
      Pogratulować rzelności dziennikarskiej. Ktoś tu mija się z prawdą i jak nie
      wierzyć powiedzeniu, że prasa kłamie.
    • Gość: urwis Bar wzięty -: Carrefour otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 21:35
      Czytałem niedawno w dodatku GW Duży Format b. ciekawy tekst Jacka Hugo Badera
      pt.Dłużnicy i egzekutorzy (polecam - możesz go przeczytać w Gazecie w wersji
      internetowej). Jest tam taki ciekawy fragment dotyczący wykorzystywania małych
      firm przez dużych inwestorów i doprowadzania do bankructwa cyt.:

"Mechanizm oszustwa polega na wysysaniu krwi przez generalnych wykonawców. Już
      na etapie planowania budowy zakładają, że nie zapłacą podwykonawcom i dostawcom,
      czasem nawet 60-70 procent pieniędzy. Tak robią nawet wielkie, bardzo znane i
      niby poważne spółki akcyjne. Tak budują biurowce, hotele, centra handlowe.

- Prawie wszystkie supermarkety w Warszawie, głównie francuskie, po jakiejś
      części, zostały zbudowane z wykorzystaniem tego mechanizmu ..."

Moje pytanie do inwestora francuskiego: czy przy budowie Carrefoura
      postępowaliście uczciwie z podwykonawcami ?
      • Gość: Dąb.... Re: Bar wzięty -: Carrefour otwarty IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 22:02
        Naturalnie mikt nie będzie płacił za taką jakośc pracy,
        jak np. droga przed sklepem.
        Asfalt położony na piasek bez uprzedniego sfrezowania starej
        części jezdni, krzywizny . brak pasów jezdnych , kto to odbierze ?.
        Pozostawiony bałagan i nieskończone chodniki. Na wysokości Dąbrówki 3
        to pozostawiono klepisko chyba dla tych co na boso mają iść jutro po
        mleko, a jeszcze 142 dni temu był chodnik.

• Gość: AMG Re: Bar wzięty -: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.11.04, 23:07
          Kto dopuścił ten sklepik do otwarcia? Przed głownym wejsciem stoja jeszcze
          sracze Toi Toi, droga nie skonczona ,syf dookoła, i jeszcze te sklepy wśrodku ,
          po cholere 4 w miescie CCC i Trumph czy naprawde nie ma innych firm w Polsce?
    • Gość: gregory Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 22:13
      jestem umówiony, że dostanę, spoko
    • Gość: Taki jeden Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.04, 11:57
      Kolejny moloch ze starym miesem ktory wykonczy tych maluczkich,teoretycznie
      bedzie kilka nowych miejsc pracy,tylko ja sie pytam czy warto pracowac dniami i
      nocami za 700 zlotych,a ten towar to i tak glownie niemcy z NRD beda kupowac bo
      dla nich tu tanio.
    • Gość: ik To jest dobry pomysł na bezpłatną komunikację w ZG IP: *.luzyckie.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 19:14
      MZK uruchomiło bezpłatną linię nr 88, która będzie dowoziła klientów do Carrefoura.

Pobudujmy wszędzie super- hipermarkety jak każda uruchomi jedną bezpłatną linię to niedługo tradycyjne linie płatne będą niepotrzebne.
      • Gość: xxzz Re: To jest dobry pomysł na bezpłatną komunikację IP: *.ztpnet.pl 27.11.04, 19:50
        A co zrobili z ulicą Dąbrówki{pas po stronie marketu}!
        Zwęzili ulicę do półtora pasa-ni w pi..ę ni w oko!
    • Gość: taki jeden Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.11.04, 20:02
      To jest naprawdę świetna rzecz te super i hipermarkety. Nie wiem czemu się
      ludzie czepiają. Powinna powstać jeszcze sieć bezpłatnych podziemnych kolei
      łącząca je wszystkie w jeden organizm handlowy. Wtedy przez cały tydzień można
      by robić zakupy w komfortowych warunkach bez wychodzenia na powierzchnię. Pani
      prezydent, mamy już następne zgłoszenia? Bo placów jeszcze kilka jest...
    • xgreg Re: Carrefour otwarty 27.11.04, 23:51
      Autentyczne pytanie, ktore zadal mi dzisiaj pewien znajomy Niemiec odwiedzajacy
      akurat ZG i stojacy razem ze mna w wielkim korku na Dabrowki:
      "CO ZA IDIOTA BUDUJE MARKETY W CENTRUM MIASTA?"

Nawet nie chcialo mi sie mu tlumaczyc ... :)
      • Gość: Maciey Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 01:24
        Uwazasz obskurny pusty straszacy wszystkich plac centrum miasta? No to
        gratulacje... myslalem ze centrum jest w okolicach ratusza. Jakby zbudowali
        market na trasie polnocnej trul bys ze z tej strony ci za daleko. Niektorych nie
        zadowoli sie nigdy.

• Gość: Maciey Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 01:27
          A jeszcze jedno - w niemczech bywam i nie wiem skad ten twoj koles byl ale w tam
          spotyka sie markety - hiper tez - w centrum. Czasem moze lepiej wybrac sie
          samemu zeby zobaczyc prawdziwy obraz sytuacji a nie polegac na malkontentach
          (tez tych z zachodu).
          • Gość: t. Re: Carrefour otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 08:44
            właśnie.
            należy też wziąć pod uwagę proporcje miasta. dla zielonej to okolice dąbrówki to
            już należy traktować że są blisko centrum.
            • Gość: Maciey Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 14:13
              Skoro tak to jaka promocja byl pusty plac? W ten sposob wiecej osob do centrum
              zawita i przy okazji moze zajechac. Jednak nie uwazam zeby to bylo centrum
              miasta. Czy w polskiej welnie tez nic nie moze byc? No bo to takie samo
              centrum. Mozna sie obrazic tez na areszt! Bo kto widzial areszt sledczy w
              centrum miasta! Przykladow na ulomnosc takiej logiki mozna mnozyc.. ale po co
              skoro niewielu da sie przekonac?
              • Gość: jedenzdrugim Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 16:44
                Ciołeczku, jak areszt powstawał to tam jeszcze obok były ogródki działkowe,
                teraz jest centrum. Market nie tylko zdezorganizuje ruch w tej części miasta
                ale i przyczyni się do upadku kolejnych małych firm handlowych. Czy o to chodzi
                w tym szaleństwie?
                • Gość: ;))))))))) Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 17:56
                  ameryke normalnie odkryles. jak dobrze ze istnieje taki ktos jak ty kto
                  uswiadomi narod co i jak.
                  gogusiu
                  • Gość: Maciey Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 23:30
                    Ale skoro nie jest wizytowka - wyciac go w cholere! Mieszkam w okolicy i jakos
                    mi market nie trapi - niewiele sklepow w okolicy a te co sa, nie ciagna
                    najlepiej. W Edynburgu nikt jakos nie robi paniki ze w podobnej okolicy od
                    centrum market tesco sobie stoi. A to przecie stolica Szkocji... Tylko u nas
                    nagle pusty szpetny plac nazywa sie centrum, padake po drukarni terenem
                    reprezentacyjnym. Istna paranoja. Wysadzmy areszt w powietrze i zafundujmy sobie
                    kolejny placyk w imie ochrony starowki.

I nie nazywaj mnie ciolkiem, ja cie nie obrazam...
                    • Gość: Ktos Re: Carrefour otwarty IP: *.ztpnet.pl 29.11.04, 08:18
                      Ja sie z Toba zgadzam. Jak przez kilka lat tereny te swiecily pustkami wrecz
                      straszyly to wtedy moze bylo w porzadku?????????? Jestem za budowa
                      hipermarketow i niech jeszcze kilka powstanie ........... przynajmniej ceny sa
                      inne . A nie tylko ci mali handlowcy marze daja tak wysoka za az sie wlosy jeza
                      na glowie. A juz o ich kulturze niewspomne, niezalezy im na klientach tylko na
                      kasie i nie ma co sie oszukiwac. Jestem za, teren jak najbardziej dobrze
                      wykorzystany. D U Z Y P L U S
                    • Gość: jedenzdrugim Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.04, 16:57
                      Sorry, więcej nie będę.
                    • Gość: roman_n Re: Carrefour otwarty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:57
                      Taaa... Przecież stolicą Szkocji jest Cardiff!!! Widać od razu, że coś zmyslasz
                      i nigdy tam nie byłeś.
                      • Gość: hue hue hue Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.04, 23:43
                        Ty a ja myslalem ze to Walii stolica jest Cardiff (Cardiff is the capital of
                        Wales - z: www.birminghamuk.com/cardiff.htm) Moze by tak do szkoly wrocic
                        drogi Panie? Nie tylko wypada wiedziec gdzie sa miejsca w ktorych sie bywa (w
                        moim wypadku Edynburg) ale i posiadac choc troche wiedzy ogolnej jesli sie chce
                        krytykowac innych i nie wyjsc na niekompetentnego :)

Nie ma to jak zakonczyc dzien z humorem!
                        Dziekuje i pozdrawiam - ale sie usmialem :)
    • Gość: aaaaaaaa Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 16:41
      a wiecie moze jakich firm sa/beda sklepy odziezowe w galerii??
      • Gość: jedenzdrugim Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 16:46
        podobno Odra będzie sprzedawać dżinsy...
    • Gość: ron Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 17:20
      Nie wybaczymy władzom miasta oszpecania Zielonej Góry okropnymi marketami.
      Miasto zatraca swój niepowtarzalny charakter.Ktoś kto do tego się przyczynia
      powinien być rozliczony i pociągnięty do odpowiedzialności.Proszę o podanie osób
      odpowiedzialnych za te decyzje.Jak można pozwolić na takie blaszaki w
      centralnych punktach miasta.Skandal!!!!!!
      • Gość: jedenzdrugim Re: Carrefour otwarty IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.11.04, 17:42
        Popieram.
    • irenka82 Re: Carrefour otwarty 29.11.04, 11:48
      beznadziejne sklepy na galerii,mogliby otworzyc Deichmana zamiast CCC,i po co
      wszedzie te telefony.generalnie syf,ludzie szli pielgrzymkami zeby sie
      nachapac,tragedia.
      • Gość: zet Jakie sklepy? IP: *.versanet.de 29.11.04, 13:55
        To moze ktos wreszcie napisze jakie sklepy otwarli w Gelerii.
        • Gość: Witek Re: Jakie sklepy? IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.11.04, 16:10
          małe i trochę większe.
        • Gość: ??? Re: Jakie sklepy? IP: *.ztpnet.pl 29.11.04, 18:29
          a kto byl tam to czy zauważył,ze jeszcze nie wszystko jest otwarte?np z 3 wejsc
          tylko dwa działają,podczas gdy trzecie z nich prowadzi bynajmniej nie na głowną
          halę,pozatym juz w srodku widać,ze jest tam korytarz dokądś prowadzący,ale
          wejście jest pilnowane przez ochronę,przecież za gł budynkiem soti jeszcze jeden
          podobnych rozmiarów,czy myślicie,ze to będzie magazyn czy coś jeszcze?jak
          zaczynali budowę mówiło się,ze będzie podobnie jak w M1 w Poznaniu,jak na razie
          jest jak Intermarche...
          • Gość: mirek Re: Jakie sklepy? IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.12.04, 19:01
            czy pamietacie ,ze w przeszlosci ceny w zielonogorskiem byly zawsze najwyzsze!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka