pawel.zary 12.12.04, 11:11 Od godz. 16.27, 10 grudnia 2004 kiedy to nad Żaganiem przeszło tornado - forum zagańskie ucichło ... PZDR (może mnie ktoś usłyszy pod gruzami miasta) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cancro Re: Kataklizm 12.12.04, 19:35 pawel.zary napisał: > Od godz. 16.27, 10 grudnia 2004 kiedy to nad Żaganiem przeszło tornado - > forum zagańskie ucichło ... > PZDR (może mnie ktoś usłyszy pod gruzami miasta) Ocalałem, bom we Wrocku :-) Wydaje mi się, że po ekspresowym sprincie forum dostało lekkiej zadyszki. Prawdopodobnie jelmar pojechał uzupełnić wiktuały na kolejny tydzień studenckiego życia. Długi zapewne sprawdza ceny sylwestra w żagańskich lokalach, a może nawet przystąpił do ich testowania. Bracia Żaranie zajęci są (co zrozumiałe) bardziej żarskim forum, a ja uzupełniam w weekendy wykształcenie. Pozostali forumowicze okazali się "przelotnymi ptakami".... :-( Dzięki Pawle. To dobrze, że jest ktoś kto czuwa. Mniemam, że odżywiony na domowym wikcie Jelmar, od poniedziałku ze zdwojoną energią rozszaleje się na forum. PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: Kataklizm 12.12.04, 19:45 no nie zupełnie w Sobote powędrowałem do Wrocławia :) (Galeria dominikańska pochłonęła mnie bez reszty) szkoda ze w Żaganiu nie ma takiej - tam jest tyle sklepoów co w żaganiu i żarach razem wziętych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: Kataklizm 13.12.04, 22:56 Ach jak by to było dobrze pojechac wreszcie do domu :) Niestety rzczywistośc jest brutalna. Połowa semestru juz mineła nadeszła tak zwana druga fala kolokwialna. Marjel zamiast opychac sie w chacie złopie hektolitry kawy (500 gram Tchibo Family w tydzięń czyzby to nie nowy rekord Polski????) i nie dosypia po nocach :(. Niesty do domku dopiero 23 jade :( a do tgo czasu to mam brak czasu :( PS. Cancro czego ty uczysz?????? Pochwal sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: Kataklizm 13.12.04, 22:58 A bym zapomniał co za kataklizm?????? Niech mnie ktos uyświadomi. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Kataklizm 14.12.04, 01:08 jelmar napisał: > A bym zapomniał co za kataklizm?????? Niech mnie ktos uyświadomi. > PZDR Nic wielkiego, po prostu od tego dnia i tej godziny, które wymieniłem nie było żadnego postu! :-) Dosyć długo, więc doszedłem do wniosku, że coś się stało ... Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: Kataklizm 13.12.04, 10:34 Tak naprawdę, to uwagi warte są jedynie Media Markt, sklep zoologiczny i lodziarnia. Reszta to tandeta podlana blichtrem! Na szczęście dziś po atrakcyjne towary nie trzeba się wyprawiać do dużego miasta - można je nabyc w Żaganiu, lub sprowadzić na zamówienie. Ale blichtru nie ma, to fakt. PZDR! Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Kataklizm 13.12.04, 22:35 o tak! Lodziarnia jak najbardziej ceny akceptowalne a porcje gigantyczne i smaczne! Odpowiedz Link Zgłoś