Gość: kinga :(((( IP: *.gala.net.pl 17.12.04, 17:03 Kto slyszal o wypadku na dr nr 2 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Re: ..wypadek na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 19:23 Podobno 3 osoby zginęły- związani z Zarządem dróg krajowych... Tragedia... Ludzie - jedźcie ostrożnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: ..wypadek na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 21:31 Z tego , co wiem, zginął dyr. zarządu dróg- p. Włodarczak, jego zastępca i kierowca.. - być może ktoś wie więcej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianka Re: ..wypadek na 2 IP: *.gorzow.mm.pl 18.12.04, 11:47 Jestem w szoku. A jeszcze w środe rozmawiałam z jednym z nich. Serdeczne wyrazy współczucia dla ich rodzin. Przykre że można mówić o nich że byli wspaniałymi ludzmi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: ..wypadek na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 22:23 .. teleskop pokazał zdjęcia z miejsca wypadku- można zobaczyć na stronach www.poznań.tvp.pl Wystarczy kliknąć w link " teleskop" i obejrzeć film.. Gwoli ścisłości- to srebrne, to VW Passat. Aha- 3 0soby z Zarządu dróg wojewódzkich [|] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: ..wypadek na 2 IP: *.gala.net.pl 18.12.04, 09:04 ...dziekuje ,,, ja sie wczoraj jeszcze łudzilam .. ze to nie oni ........ ; (((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: ..wypadek na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 09:42 .. Bardzo mi przykro- sam jestem kierowcą służbowego samochodu.. Zapewne przyczyną była prędkość... wielka szkoda.. niestety- stało się.. Nie wiem tylko dlaczego dzisiejsze gazety nie piszą nic o tym... może dla nich to rzecz nieważna wzmianki :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: ..wypadek na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:21 niestety, sprawdził się najczarniejszy scenariusz - mogę tylko współczuć rodzinom. Długo miałem nadzieję, że żyją. Jestem w szoku. Już nic nie będzie tak , jak do tej pory...Marku, Piotrze, Robercie........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga :((((( Re: ..wypadek na 2 IP: *.gala.net.pl 18.12.04, 17:15 ... sa ... obecni nadal... w naszych sercach ... :((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny Re: ..wypadek na 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 20:29 ...brak mi słów, by wyrazić żal i smutek...Oni pozostaną z nami na zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: ..wypadek na 2 IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 19:15 :((( Odpowiedz Link Zgłoś