Gość: Yaras IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.04, 16:04 Już niebawem bo 9 stycznia 2005 roku w Zielonej Górze rozpocznie się kolejny finał WOSP!!! Co sadzicie o Orkiestrze? Jak wypdanie Zielona Góra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IIIks Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 24.12.04, 16:50 Myślę,że ok.Trzymam kciuki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.12.04, 22:07 Niestety cała zabawe popsuje Doda-elektroda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerant Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 13:15 Doda to tez czlowiek a kogo mieli zaprosic pana rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 17:32 oczywiście i wszystkie datki dać czarnym, koniec z róbtacochceta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.12.04, 18:02 Juz bym wolał posłuchac kogos z Ziemi Lubuskiej np.Kombajn zapewne wzieli by mniej niz pani Doda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUCHY102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:40 WITAM AMG, JAK JUZ ZACZEŁES TO DOKOŃ ILE WZIEŁA DODA,A ILE WZIOŁ BY KOMBAJN, ILE LUDZI PRZYJDZIE NA DODE A ILE NA KOMBAJN ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mokry Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:05 no właśnie, jak się zaczyna trzeba skończyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.05, 08:49 co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:37 wlasnie widac jak sie na tym znasz!!!! w WOŚPie chodzi wlasnie o to, aby nie placic wykonawcom za występ jak chcą kase to po prostu nie grają!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_zielonagora Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze 27.12.04, 12:35 Ja lubię Dodę :)))) A sama idea zbierania pieniędzy naprawdę mi się podoba. W końcu pójdą one na sprzęt dla malutkich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SUCHY102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:42 NIE WIEM JAK Z DODA ALE FORUM PSUJE AMG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 19:55 Świetny pomysł,tylko nie mozna go ciągnąć w nieskończoność - Owsiak mógłby już wymyśleć cos nowego ,WOŚP po prostu się przejadła.......przy całym szacunku dla idei zbierania kasy na dzieci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 26.12.04, 20:31 To znaczy MAXX-iu,co mógłby wymyślić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betii Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 21:19 Mi pomysl Jurka Owsiaka absolutnie sie nie przejadl.. Szkoda tylko ze WOSP w zielonej gorze schodzi na psy.. Doda i zespol VIRGIN to jeden wielki kicz.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolerant Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 23:33 betii mowisz, ze WOSP w ZG schodzi na psy?... wszystko wskazuje, ze Ty poprostu nie kochasz dzieci albo jestes jakas kolejna nawiedzona osoba od pana Rydzyka (jesli tak to Trwaj w swoim przekonaniu dalej) a my po raz 13 bedziemy otwierac ludzia serca... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 29.12.04, 01:32 co wskazuje na to, ze betii nie kocha dzieci albo jest od pana Rydzyka? :o betii napisala tylko, ze jej nie pasuje repertuar koncertu (przynajumniej ja tak to odczyalem). chyba lubimy nadinterpretowac posty. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doni Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 08:51 kicz a WOŚP , to dwie sprawy, nie mieszaj tego, zobaczysz jak będzie pięknie - ile entuzjazmu jest w nas i zaufania wobec organizatorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.04, 22:49 Final WOSP to najlepsza impreza w naszym miescie, spece z UM od promocji czy inne firemki hucznie zwane organizatorami imprez masowych (RCAK, CB, Amfiteatr) moga sie od nich uczyc... bravo bravo bravo (siema) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ctinet.pl 30.12.04, 17:09 ich troje tez niby nikt nie lubi, a ludzi na koncertach cala masa i sprzedaja najwiecej plyt. a komu? krasnoludkom? zobaczycie ze na wystep Dody przyjdzie masa zielonogorzan i nie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:36 Witam betii, Masz prawo do własnej oceny, ale następnym razem dobrze przemyśl sprawę nim cos napiszesz, musisz sobie zdać sprawę z tego ze organizacja tego rodzaju imprezy nie jest tak prosta jak zjedzenia hod-doga, pracuje nad tym sztab ludzi, którzy wkładają w to całe swoje serce, takim opisem możesz ich zniechęcić, zastanowiłaś się, co będzie jak przestaną to robić, kto w tedy pomoże dzieciaka, które czekają na ich pomoc!!!!!!!!! Co roku jest głośno ogłaszane w prasie i nie tylko gdzie znajduje się zielony sztab WOSP , jak masz jakieś konkretne propozycje, możesz je przekazać pozdrawiam suchy102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suchy102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:12 Witam "MAXX" , nie wiem jak mam odpisać żeby cię nie obrazić, może tak kolego nie można zrezygnować z kury, która znosi złote jajka. Zrobiłby to tylko ................... Jak masz jakieś obawy ze cos się tu przeciąga to proponuje wybrać się do szpitali w Polsce i pogadać z lekarzami oni wiedza najlepiej ile to juz pomogło, a ile może jeszcze pomóc Pozdrawiam suchy 102 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.05, 22:29 kolejny nawiedzony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaras Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ctinet.pl 30.12.04, 11:10 Zapraszamy Wszystkich do odwiedzenia strony internetowej zielonogórskiego sztabu WOSP... www.wosp.ctinet.pl Pozdrawia --- Yaras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus www.wosp.ctinet.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:41 do zobaczyska 9 stycznia... pozdrawia krak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pion Re: www.wosp.ctinet.pl IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 12:23 gramy ostro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 17:05 Mam nadzieje ze Zelona Góra wypadnie dobrze w tym roku bo wkoncu bede tam zbierac na te dzieciaki kase juz drugi rok i bardzo sie ciesze ze moge pomoc dziecia tak malym jak one pozdrawiam i do zobaczenia 9 Stycznia papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunia Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 18:25 niestety wielebni zarządzili zbiórkę tego właśnie dnia na rzecz powodzian w Azji, zatem na WOŚP wpłynie mniej kasy, ale ja dam dwa razy więcej niż zamierzałem, do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykler Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.05, 00:11 srac na czarnych... z nimi czy bez nich wosp sam sie obroni... wosp nie potrzebuje agitacji z ambony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:56 ljj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZloWiek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:09 najwiecej madrosci wnosi tu suchy ten czlowiek zaiwania rowno zeby wszystko bylo ok nie boji sie zadzwonic poprosic ludzi o pomoc itp. itd ja zbieram na orkiestre 4 raz i bede zbieral poki orkiestra bedzie trwac a tacy ludzie jak rydzyk i osoby jego pokroju trzeba poporstu pominac i nie robic zadymy bo to tylko pogorszy sprawe pozdrawiam ZIELONY SZTAB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicher pomocy! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 13:46 czy ktos juz ma rozklad jazdy calej orkiestry w zielonej pod palmiarnia chodzi mi glownie kto o ktoej gdzie gra:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:47 k Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:09 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.01.05, 22:34 no i mamy 97 tysiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 22:36 niby tak, ale to tylko po 1 zl na głowe :-( Odpowiedz Link Zgłoś
eremika Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze 10.01.05, 00:26 to i tak lepiej niż w wielu innych miastach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muciek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 08:24 w tym roku poszlo bardzo dobrze i mnie to cieszy mi sie osobiscie z kumplem udalo uzbierac 1075,27zl co jest zadowalajacym mnie wynikiem dziekuje panu z giełdy samochodowej ktory za darmo zrobil nam herbatke pozdrawiam wszystkich wolontariuszy i cały sztab WOŚP w ZEt gIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karotek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 19:39 Brawo Marek, brawo. 600zł więcej i byście byli zielonogórskimi rekordzistami. Pozdr., MMM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 08:39 no i jest 12 tysiecy, bravoooo Jacek, bravo sztab.... barvo zielona gora... sie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda1979 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.05, 18:18 Zielona ma 112 tysiecy a ile maja "nasi" rodacy z Gorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marck Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:08 hehe gorzów uzbieral tylko 73 tys. dla porownania 16 tysięczny Kostrzyn sam uzbieral 50 tys. bravvvo dla nich.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falubaz Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.01.05, 08:38 112 tys to jest cos - jest progres jest radosc!!! Kobyla Gora - 73 tys i to ma byc nasza piekna stolica :) Kibol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:38 a koncert dody był bardzo fajny (mimo, ze playback) ona wyglada 100 razy lepiej na zywo niz w tv :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:39 Widać to teraz, wypadło świetnie Odpowiedz Link Zgłoś