Dodaj do ulubionych

13 finał WOŚP w Zielonej Górze

IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.12.04, 16:04
Już niebawem bo 9 stycznia 2005 roku w Zielonej Górze rozpocznie się kolejny
finał WOSP!!! Co sadzicie o Orkiestrze? Jak wypdanie Zielona Góra?
Obserwuj wątek
    • Gość: IIIks Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 24.12.04, 16:50
      Myślę,że ok.Trzymam kciuki:)))
    • Gość: AMG Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.12.04, 22:07
      Niestety cała zabawe popsuje Doda-elektroda!
      • Gość: tolerant Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 13:15
        Doda to tez czlowiek a kogo mieli zaprosic pana rydzyka?
        • Gość: bibi Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 26.12.04, 17:32
          oczywiście i wszystkie datki dać czarnym, koniec z róbtacochceta
        • Gość: AMG Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.12.04, 18:02
          Juz bym wolał posłuchac kogos z Ziemi Lubuskiej np.Kombajn zapewne wzieli by
          mniej niz pani Doda!
          • Gość: SUCHY102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:40
            WITAM AMG, JAK JUZ ZACZEŁES TO DOKOŃ ILE WZIEŁA DODA,A ILE WZIOŁ BY KOMBAJN,
            ILE LUDZI PRZYJDZIE NA DODE A ILE NA KOMBAJN ?
            • Gość: mokry Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 10:05
              no właśnie, jak się zaczyna trzeba skończyć
              • Gość: galek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.05, 08:49
                co masz na mysli?
          • Gość: fasola Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:37
            wlasnie widac jak sie na tym znasz!!!! w WOŚPie chodzi wlasnie o to, aby nie
            placic wykonawcom za występ jak chcą kase to po prostu nie grają!!!!!!!!!!
      • marcin_zielonagora Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze 27.12.04, 12:35
        Ja lubię Dodę :)))) A sama idea zbierania pieniędzy naprawdę mi się podoba. W
        końcu pójdą one na sprzęt dla malutkich dzieci.
      • Gość: SUCHY102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:42
        NIE WIEM JAK Z DODA ALE FORUM PSUJE AMG
    • Gość: MAXX Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 19:55
      Świetny pomysł,tylko nie mozna go ciągnąć w nieskończoność - Owsiak mógłby już
      wymyśleć cos nowego ,WOŚP po prostu się przejadła.......przy całym szacunku dla
      idei zbierania kasy na dzieci itp.
      • Gość: IIIks Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 26.12.04, 20:31
        To znaczy MAXX-iu,co mógłby wymyślić?
        • Gość: betii Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 21:19
          Mi pomysl Jurka Owsiaka absolutnie sie nie przejadl..
          Szkoda tylko ze WOSP w zielonej gorze schodzi na psy..
          Doda i zespol VIRGIN to jeden wielki kicz..
          • Gość: tolerant Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.12.04, 23:33
            betii mowisz, ze WOSP w ZG schodzi na psy?... wszystko wskazuje, ze Ty poprostu
            nie kochasz dzieci albo jestes jakas kolejna nawiedzona osoba od pana Rydzyka
            (jesli tak to Trwaj w swoim przekonaniu dalej) a my po raz 13 bedziemy otwierac
            ludzia serca... pozdro
            • Gość: ziutek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ztpnet.pl 29.12.04, 01:32
              co wskazuje na to, ze betii nie kocha dzieci albo jest od pana Rydzyka? :o
              betii napisala tylko, ze jej nie pasuje repertuar koncertu (przynajumniej ja tak
              to odczyalem).
              chyba lubimy nadinterpretowac posty. :/
          • Gość: doni Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 08:51
            kicz a WOŚP , to dwie sprawy, nie mieszaj tego, zobaczysz jak będzie pięknie -
            ile entuzjazmu jest w nas i zaufania wobec organizatorów
            • Gość: Marcinek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.12.04, 22:49
              Final WOSP to najlepsza impreza w naszym miescie, spece z UM od promocji czy
              inne firemki hucznie zwane organizatorami imprez masowych (RCAK, CB, Amfiteatr)
              moga sie od nich uczyc... bravo bravo bravo (siema)
          • Gość: A Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ctinet.pl 30.12.04, 17:09
            ich troje tez niby nikt nie lubi, a ludzi na koncertach cala masa i sprzedaja
            najwiecej plyt. a komu? krasnoludkom? zobaczycie ze na wystep Dody przyjdzie
            masa zielonogorzan i nie tylko!
          • Gość: suchy102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:36
            Witam betii, Masz prawo do własnej oceny, ale następnym razem dobrze przemyśl
            sprawę nim cos napiszesz, musisz sobie zdać sprawę z tego ze organizacja tego
            rodzaju imprezy nie jest tak prosta jak zjedzenia hod-doga, pracuje nad tym
            sztab ludzi, którzy wkładają w to całe swoje serce, takim opisem możesz ich
            zniechęcić, zastanowiłaś się, co będzie jak przestaną to robić, kto w tedy
            pomoże dzieciaka, które czekają na ich pomoc!!!!!!!!!
            Co roku jest głośno ogłaszane w prasie i nie tylko gdzie znajduje się zielony
            sztab WOSP , jak masz jakieś konkretne propozycje, możesz je przekazać
            pozdrawiam suchy102
      • Gość: suchy102 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 01:12
        Witam "MAXX" , nie wiem jak mam odpisać żeby cię nie obrazić, może tak kolego
        nie można zrezygnować z kury, która znosi złote jajka. Zrobiłby to
        tylko ...................
        Jak masz jakieś obawy ze cos się tu przeciąga to proponuje wybrać się do
        szpitali w Polsce i pogadać z lekarzami oni wiedza najlepiej ile to juz
        pomogło, a ile może jeszcze pomóc
        Pozdrawiam suchy 102
        • Gość: kaska Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.05, 22:29
          kolejny nawiedzony
    • Gość: Yaras Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.ctinet.pl 30.12.04, 11:10
      Zapraszamy Wszystkich do odwiedzenia strony internetowej zielonogórskiego
      sztabu WOSP... www.wosp.ctinet.pl

Pozdrawia
      ---
      Yaras
    • Gość: Krakus www.wosp.ctinet.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:41
      do zobaczyska 9 stycznia... pozdrawia krak
      • Gość: pion Re: www.wosp.ctinet.pl IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 02.01.05, 12:23
        gramy ostro !
    • Gość: Monika Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.01.05, 17:05
      Mam nadzieje ze Zelona Góra wypadnie dobrze w tym roku bo wkoncu bede tam
      zbierac na te dzieciaki kase juz drugi rok i bardzo sie ciesze ze moge pomoc
      dziecia tak malym jak one pozdrawiam i do zobaczenia 9 Stycznia papa
      • Gość: dunia Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 18:25
        niestety wielebni zarządzili zbiórkę tego właśnie dnia na rzecz powodzian w
        Azji, zatem na WOŚP wpłynie mniej kasy, ale ja dam dwa razy więcej niż
        zamierzałem, do zobaczenia
        • Gość: antykler Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.01.05, 00:11
          srac na czarnych... z nimi czy bez nich wosp sam sie obroni... wosp nie
          potrzebuje agitacji z ambony...
    • Gość: j Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 11:56
      ljj
      • Gość: CZloWiek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:09
        najwiecej madrosci wnosi tu suchy ten czlowiek zaiwania rowno zeby wszystko
        bylo ok nie boji sie zadzwonic poprosic ludzi o pomoc itp. itd ja zbieram na
        orkiestre 4 raz i bede zbieral poki orkiestra bedzie trwac a tacy ludzie jak
        rydzyk i osoby jego pokroju trzeba poporstu pominac i nie robic zadymy bo to
        tylko pogorszy sprawe pozdrawiam ZIELONY SZTAB
    • Gość: wicher pomocy! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.01.05, 13:46
      czy ktos juz ma rozklad jazdy calej orkiestry w zielonej pod palmiarnia chodzi
      mi glownie kto o ktoej gdzie gra:>
    • Gość: k Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:47
      k
    • Gość: :) Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:09
      :))))
    • Gość: marek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.01.05, 22:34
      no i mamy 97 tysiecy
      • Gość: janek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.01.05, 22:36
        niby tak, ale to tylko po 1 zl na głowe :-(
        • eremika Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze 10.01.05, 00:26
          to i tak lepiej niż w wielu innych miastach!!!!
          • Gość: muciek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 08:24
            w tym roku poszlo bardzo dobrze i mnie to cieszy mi sie osobiscie z kumplem
            udalo uzbierac 1075,27zl co jest zadowalajacym mnie wynikiem dziekuje panu z
            giełdy samochodowej ktory za darmo zrobil nam herbatke pozdrawiam wszystkich
            wolontariuszy i cały sztab WOŚP w ZEt gIE
            • Gość: karotek Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 19:39
              Brawo Marek, brawo.

600zł więcej i byście byli zielonogórskimi rekordzistami.

Pozdr.,
              MMM
    • Gość: ania Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.05, 08:39
      no i jest 12 tysiecy, bravoooo Jacek, bravo sztab.... barvo zielona gora... sie
      ma
    • Gość: Wanda1979 Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.05, 18:18
      Zielona ma 112 tysiecy a ile maja "nasi" rodacy z Gorzowa?
      • Gość: marck Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 19:08
        hehe gorzów uzbieral tylko 73 tys. dla porownania 16 tysięczny Kostrzyn sam
        uzbieral 50 tys. bravvvo dla nich.!!
        • Gość: falubaz Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.01.05, 08:38
          112 tys to jest cos - jest progres jest radosc!!!
          Kobyla Gora - 73 tys i to ma byc nasza piekna stolica :)

Kibol
    • Gość: :) Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:38
      a koncert dody był bardzo fajny (mimo, ze playback)
      ona wyglada 100 razy lepiej na zywo niz w tv :)
    • Gość: Ula Re: 13 finał WOŚP w Zielonej Górze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 00:39
      Widać to teraz, wypadło świetnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka