Gość: Tom IP: *.ztpnet.pl 11.01.05, 19:44 miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,2488141.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zg Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:31 Jakoś trzeba leczyć kompleksy:) Ja bym tym się w ogóle nie przejmował. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hufu Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.ztpnet.pl 11.01.05, 20:43 Ależ to jest Ż A Ł O S N E !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:56 Nie mozna czegoś mieć więc trzeba zazdrościć innym.Stare jak świat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! Brawo! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 21:50 Żałosne to są wasze komentarze ćwoki. A co może nie jest prawdą, że w całej Polsce nazwy oddziałów regionalnych pochodzą od nazw miast w których mieszczą się siedziby oddziałów TVP? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret maa mooo maa mooo IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 22:04 buuu buuuu i jeszcze lopatke ci niedobrzy chlopcy z zielonej gory mi zabrali. maaaa moooo maaaaa moooo!! ale w sumie tv lubuska nie powinna byc w wielkoposlce bo przeciez kobyla gora zwie sie gorzowem WIELKOPOLSKIM. wiec albo oddajecie tv - albo rzeczywiscie zmiana nazwy. proponowalbym zeby w gornym prawy rogu byl napis TVP 3 a pod spodem GORZÓW WIELKOPOLSKI i na ekranie zmiescie sie jeszcze tylko ten maly pan co gada na migi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zychu Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 23:35 prędzej mi ku.. stanie i zęby wybije niż dopuszcze żeby tam byla nazwa tego znienawidzonego przezemnie miasta. no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronowits Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 23:38 drogi kolego Zychu,juz pisze donos tam gdzie trzeba, nie bój nic , mam wprawe,zresztą tez ich nienawidze. no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolektyw z Zi G Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 23:40 ku.. nie dopuścimy coby nazwa tego znienawidzonego miasta na GiW tam ku.. była. po naszym trupie ku... no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzcyfraplus Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:55 Ani TVP LUBUSKA, ani TVP GORZOW, tylko TVP BLE-BLE. Programy - gotowanie, babskie sprawy, karmienie tucznika, przedszkolaki na spacerze itp. Czy potrzebna jest nam w ogole telewizja. W czasach technologi cyfrowo - satelitarnej i diabli wiedza jakiej w niedalekiej przyszlosci, tworzy sie potworka do blablania za duze pieniadze. Wystarczy studio w Warszawie i kilkanascie redakcji w terenie. Tu chodzi o stolki i kase, a nie o jakosc. Na nia trzeba kasy. Czy my ja mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.05, 01:20 Falubaz a TVP3 Gorzów! Przykleiło się gó.. do statku i mówi- płyniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.05, 13:11 Ludzie, gońcie się leczyć. To takie debile z Gorzowa jak wy rozbijają to województwo. faktycznie to nasz najwiekszy poblem: napis Lubuska w rogu ekranu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielonogórzanin Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.05, 21:12 Jesteś wsiok i ćmok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez miałam "przyjemność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:48 mieszkać sobie i w zielonej i w gorzowie przez jakiś czas (jestem z poznania). i co zauwazyłam? otóż najwięcej hałasu i lamentu robia sami mieszkańcy gorzowa (wielkopolskiego). właściwie o wszystko. że nie lubia zielonej, że oni sa lepsi, że gorzów jest ok a zg beee, a jak nie ma o co to o pierdoły. takie np jak teraz. o milimentrowy napis "lubuska". ktoś tu napisał, że w całej Polsce tvp maja pod spodem napisy: poznań, rzeszów, wrocław itp. ale zapomnieliście drogie ludziska, że to własnie lubuskie jest jedynym województwem-mutantem w całej Polsce - z 2 stolicami. i dopóki tak będzie - dobrze nie będzie. amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.05, 00:00 Mutant to twój stary zielonogorska poznanianko, a dwie stolice ma jeszcze kujawsko-pomorskie i tam TVP nazywa sie Bydgoszcz. Dlaczego tu ma byc wyjatek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez słuchaj no dziecko drogie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:15 nikt Ci nie dał patentu na obrażanie obcych ludzi. jesteś właśnie 100% przykładem chama gorzowskiego który nienawidzi wszystko co zielonogórskie "z zasady". a niby z jakiej racji pod tvp ma byc napisane Gorzów co? przeciez w zielonej także są dziennikarze robiący wiele świetnych materiałów. a to Twoje zachowanie orz człowieka, który napisał w/w text to przejaw tylko i wyłącznie gorzowskiego "zakompleksienia". prawda jest taka, że gorzów zawsze był, jest i będzie GORSZY od zielonej (pod wieloma względami) i nie zmienicie tego jakims napisikiem "gorzów". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: słuchaj no dziecko drogie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 14:18 i to ich tak mierzi, że nigdy nie będą lepsi. Niech sobie wybiorą inne miasto do rywalizacji , a najlepiej średniej wielkości wieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez bo prawda jest taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:33 że wjeżdżając do gorzufffka ma sie wrażenie, że to wieś. no niestety. naprawde dziwi mnie postawa mieszkańców gorzowa. zresztą, gorzów jest jedną ze stolić lubuskiego tylko dzięki chorej polityce i wydumanych ambicji panów B. Odpowiedz Link Zgłoś
andy54 Re: słuchaj no dziecko drogie 13.01.05, 23:59 W Toruniu też znam kilku przynajmniej doskonałych dziennikarzy telewizyjnych, a TVP3 jest TVP3Bydgoszcz? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:44 być argument za tym, żeby zamiast "lubuska" było "gorzów" ... no to gratuluje. żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba Re: i to ma IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.05, 18:38 Telewizja na wsi to jak by dać małpie zegarek.Poziom tych proramów jest gorzej niż źle.Ale mamy to co mamy.Kupa palantów podpisała umowę paradyską >Coż może by do dolegośląska.Tylko kilku cybałów nie będzie miało posadek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonogorzanin Re: i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:46 POPIERAM! Jestem za dolnoslaskim. Tak bedzie lepiej. Mysle, ze mieszkancy innych "lubuskich" miast tez sa podobnego zdania. NIE DAJMY SIE WIECEJ OKRADAC I WYKORZYSTYWAC PRZEZ TYCH CYMBALOW Z POLNOCY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoslazak Re: i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:59 Popieram ciebie kolego. Oddzielic biedna polnoc od bogatego poludnia. Dolnoslaskie to sluszny kierunek. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p Re: i to ma 15.01.05, 18:43 Gość portalu: Zielonogorzanin napisał(a): > NIE DAJMY SIE WIECEJ OKRADAC I WYKORZYSTYWAC PRZEZ TYCH CYMBALOW Z POLNOCY! Bardzo zabawnie to brzmi :) Szczęśliwej drogi! Jednak, przyszłość bez marszałka, to przyszłość bez koryta - nie wiem, czy stać Was na czyn tak pełen desperacji). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowosolanin Re: i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:36 Zebys sie kiedys nie zdziwil. A wlasciwie to zebys sie kiedys zdziwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.05, 18:22 A w czym jestescie lepsi? zieloa gora jest brudna, obskurna i zasyfiałą wioską, która nigdy nie była, nie jest i nie będzie lepsza od Gorzowa. Rozumiem wasze kompleksy względem pięknego Gorzowa - stolicy tego województwa i naprawdę wam współczuję, ze przyszlo wam mieszkac w takiej dziurze zabitej dechami jak zielona góra. Za czasów PRL-u skutkiem kłamstw i przekrętów udało wam się wylansować na miasto, ale teraz wszyscy zdrowo myslący się na was poznali. Przykład? WSA i TVP chcą mieć swoje oddziały w jedynym miescie wojewodzkim, czyli Gorzowie, a nie na waszej wsi. Samoloty (symbol manii wielkości waszej wiochy) też za długo nie polatały. Jeszcze troche i spadniecie do rangi powiatowego miasteczka, z dwoma autobusami miejskimi na krzyz i pseudo uniwersytetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.ztpnet.pl 15.01.05, 19:30 Oj, Riki, Riki - Piękny Gorzów - buachachacha!! >WSA i TVP chcą mieć swoje oddziały w jedynym miescie wojewodzkim, > czyli Gorzowie No, a zgadnij w którym mieście wojewódzkim chciały mieć swoje siedziby NBP, UOP, NFZ, KRS. >Jeszcze troche i spadniecie do rangi > powiatowego miasteczka, z dwoma autobusami miejskimi na krzyz i pseudo > uniwersytetem. Państwowa Wyższa Szkoła na Zawarciu rulez!! buachachacha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoslazak Re: Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:40 TOM, oni w swojej aglomeracji o poczatkowej literze G, maja jeszcze kuznie utalentowanych trenerow sportowych. Ich osiagi wraz z osiagami sportowcow rownowazne sa z poziomem tej uczelni, tez g... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.05, 19:53 Wysil sie !! 2 razy identyczny wątek ?? Dobrze, ze niki sie nie pomylily Gość portalu: RIKI napisał(a): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=19316167&a=19490116 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez to sie uśmiałam po pachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:48 buhahahahaha faktycznie jest sie czym chwalić: starymi tramwajami sprzed 50 lat hahahaha no nieźle sie ubawiłam czytając tego Twojego wypoconego posta ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM Re: to sie uśmiałam po pachy IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.05, 20:54 Czym sie tu chwalić najgorszym uniwerkiem w kraju no i wspaniałym ratuszem który trudno odrużnić od wiejskiej chatki. Ależ sie uśmiałem czytając to źięlodziurskie forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: to sie uśmiałam po pachy IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.05, 22:35 Spadaj idiotko zielonogórska na drzewo. Tam Twoje miejsce.Już nie jesteś poznanianką jak Cię rozszyfrowali po IP ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez gorzofski wieśniaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:43 sama napisałm wyżej, że jestem z poznania. co, brak umiejetności czytania ze zrozumieniem? nie dziwnie się, w końcu to gorzuf Odpowiedz Link Zgłoś
varsovik Oto jak Inez radzi sobie na innym forum 16.01.05, 22:08 forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=140&w=19506287&a=19518629&rep=1 Mam wrażenie że to osoba chora umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez powtarzasz sie warszawioku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:25 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzo Re: Oto jak Inez radzi sobie na innym forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.05, 23:43 Przecież mówiłem że to kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
varsovik Re: Oto jak Inez radzi sobie na innym forum 17.01.05, 20:23 Nie, jaka tam kretynka, wybitna jednostka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Inez znalazł swój swego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:47 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa TV Nowa TV IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 18:56 W gorzowie powstaje telewizja Cygan TV utworzona przez gorzowskich romów którzy przejęli kontrolę nad miastem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.05, 21:26 Oto dowód na zielonogórskie kompleksy. Histeryczne i nerwowe posty. Zapamiętajcie sobie wieśniaki z zielonej góry: Gorzów zawsze był jest i będzie lepszy pod każdym względem. A teraz metoda samoleczenia z kompleksów stosowana przez zielonogórzan, czyli ich wypociny w odpowiedzi na mój post. Kto pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Voodu Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 09:11 Kompleksy to na razie wychodzą z ciebie pastuchu riki czy jak się tam zwiesz chamie gorzowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: 212.160.138.* 19.01.05, 13:58 Masz 100 % racji ale zwracam ci uwagę że dyskutowanie z falubazami na temat racjonalnej organizacji tego nieszczęsnego województwa (1 województwo, 1 stolica w największym mieście, najważniejszy urząd pozostawiony w Zielonej - poczta miejska) to strata czasu. To tak jakbyś starał się przekonać członków sekty że ich guru czasem sie myli. Oni są tak przyzwyczajeni do robienia kantów i stawiania spraw na głowie że racjonalna dyskusja nie ma po prostu sensu. Wystarczy zreszta popatrzeć na przeciętnego falubaza żeby zrozumieć skąd się biorą te kłopoty z przyswajaniem informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławianin Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.slawa / *.slawa-slaska.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 10:22 a ja chcę oglądać w informacjach lubuskich wieści tylko dotyczące regionu zielonogórskiego,reszta mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klar Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: 83.238.11.* 17.01.05, 16:27 Zdumiewające jest to zakompleksienie mieszkańców obu wioch na zachodniej granicy. ja mieszkam od jakiegoś czasu w Londynie, ale bardzo dobrze znam oba miasta. Oba nie sa godne miana miast wojewódzkich. Za mały potencjał. Każdy. W dodatku w zasadzie się jakoś uzupełniają, atuty jednego są prawie zawsze słabościami drugiego i na odwrót. Chore jest, gdy gorzowianin smieje sie z podłej jakości Uniwersytetu Zielonogórskiego, ale tez chore jest gdy zielonogórzanin śmieje sie z jakości gorzowskiego sportu dostarczającego nielicznych złotych medalistów olimpijskich. Dalsze przykłady można mnożyć. Degradacja obu miast do rangi powiatów spowoduje kompletny ich upadek - walcie się zatem mocno dalej, a potem zdychajcie na zadupiu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowosolanin Re: gorzowski kociokwik.tv ciąg dalszy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:34 A niech sobie kwicza:) W koncu ze wsi pochodza. Odpowiedz Link Zgłoś