Dodaj do ulubionych

List otwarty Gorzowian w sprawie TVP!

IP: *.ztpnet.pl 11.01.05, 19:44
miasta.gazeta.pl/gorzow/1,35211,2488141.html

Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 20:31
      Jakoś trzeba leczyć kompleksy:) Ja bym tym się w ogóle nie przejmował.
      Pozdrawiam
      • Gość: hufu Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.ztpnet.pl 11.01.05, 20:43
        Ależ to jest Ż A Ł O S N E !!!!!
      • Gość: facio Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 12:56
        Nie mozna czegoś mieć więc trzeba zazdrościć innym.Stare jak świat
    • Gość: RIKI List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! Brawo! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 21:50
      Żałosne to są wasze komentarze ćwoki. A co może nie jest prawdą, że w całej
      Polsce nazwy oddziałów regionalnych pochodzą od nazw miast w których mieszczą
      się siedziby oddziałów TVP?
      • Gość: naskret maa mooo maa mooo IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 11.01.05, 22:04
        buuu buuuu i jeszcze lopatke ci niedobrzy chlopcy z zielonej gory mi zabrali.
        maaaa moooo maaaaa moooo!!

ale w sumie tv lubuska nie powinna byc w wielkoposlce bo przeciez kobyla gora
        zwie sie gorzowem WIELKOPOLSKIM.

wiec albo oddajecie tv - albo rzeczywiscie zmiana nazwy.

proponowalbym zeby w gornym prawy rogu byl napis TVP 3
        a pod spodem GORZÓW WIELKOPOLSKI i na ekranie zmiescie sie jeszcze
        tylko ten maly pan co gada na migi.
    • Gość: Zychu Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 23:35
      prędzej mi ku.. stanie i zęby wybije niż dopuszcze żeby tam byla nazwa tego
      znienawidzonego przezemnie miasta.

no.
      • Gość: Ronowits Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 23:38
        drogi kolego Zychu,juz pisze donos tam gdzie trzeba,
        nie bój nic , mam wprawe,zresztą tez ich nienawidze.
        no.
        • Gość: Kolektyw z Zi G Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 11.01.05, 23:40
          ku.. nie dopuścimy coby nazwa tego znienawidzonego miasta na GiW tam ku..
          była.
          po naszym trupie ku...
          no.
    • Gość: telewidzcyfraplus Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:55
      Ani TVP LUBUSKA, ani TVP GORZOW, tylko TVP BLE-BLE. Programy - gotowanie,
      babskie sprawy, karmienie tucznika, przedszkolaki na spacerze itp. Czy
      potrzebna jest nam w ogole telewizja. W czasach technologi cyfrowo -
      satelitarnej i diabli wiedza jakiej w niedalekiej przyszlosci, tworzy sie
      potworka do blablania za duze pieniadze. Wystarczy studio w Warszawie i
      kilkanascie redakcji w terenie. Tu chodzi o stolki i kase, a nie o jakosc. Na
      nia trzeba kasy. Czy my ja mamy?
      • Gość: gorzowianin Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 12.01.05, 01:20
        Falubaz a TVP3 Gorzów!
        Przykleiło się gó.. do statku i mówi- płyniemy.
        • Gość: marek Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.05, 13:11
          Ludzie, gońcie się leczyć. To takie debile z Gorzowa jak wy rozbijają to
          województwo. faktycznie to nasz najwiekszy poblem: napis Lubuska w rogu ekranu
        • Gość: zielonogórzanin Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.01.05, 21:12
          Jesteś wsiok i ćmok
    • Gość: Czarna Inez miałam "przyjemność" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:48
      mieszkać sobie i w zielonej i w gorzowie przez jakiś czas (jestem z poznania).
      i co zauwazyłam?
      otóż najwięcej hałasu i lamentu robia sami mieszkańcy gorzowa
      (wielkopolskiego). właściwie o wszystko. że nie lubia zielonej, że oni sa
      lepsi, że gorzów jest ok a zg beee, a jak nie ma o co to o pierdoły. takie np
      jak teraz.

o milimentrowy napis "lubuska".

ktoś tu napisał, że w całej Polsce tvp maja pod spodem napisy: poznań, rzeszów,
      wrocław itp. ale zapomnieliście drogie ludziska, że to własnie lubuskie jest
      jedynym województwem-mutantem w całej Polsce - z 2 stolicami.

i dopóki tak będzie - dobrze nie będzie.

amen.
    • Gość: RIKI Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.05, 00:00
      Mutant to twój stary zielonogorska poznanianko, a dwie stolice ma jeszcze
      kujawsko-pomorskie i tam TVP nazywa sie Bydgoszcz. Dlaczego tu ma byc wyjatek?
      • Gość: Czarna Inez słuchaj no dziecko drogie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 14:15
        nikt Ci nie dał patentu na obrażanie obcych ludzi.
        jesteś właśnie 100% przykładem chama gorzowskiego który nienawidzi wszystko co
        zielonogórskie "z zasady".

a niby z jakiej racji pod tvp ma byc napisane Gorzów co?
        przeciez w zielonej także są dziennikarze robiący wiele świetnych materiałów.

a to Twoje zachowanie orz człowieka, który napisał w/w text to przejaw tylko i
        wyłącznie gorzowskiego "zakompleksienia". prawda jest taka, że gorzów zawsze
        był, jest i będzie GORSZY od zielonej (pod wieloma względami) i nie zmienicie
        tego jakims napisikiem "gorzów".

• Gość: toni Re: słuchaj no dziecko drogie IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 13.01.05, 14:18
          i to ich tak mierzi, że nigdy nie będą lepsi. Niech sobie wybiorą inne miasto
          do rywalizacji , a najlepiej średniej wielkości wieś
          • Gość: Czarna Inez bo prawda jest taka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 20:33
            że wjeżdżając do gorzufffka ma sie wrażenie, że to wieś. no niestety.

naprawde dziwi mnie postawa mieszkańców gorzowa. zresztą, gorzów jest jedną ze
            stolić lubuskiego tylko dzięki chorej polityce i wydumanych ambicji panów B.
        • andy54 Re: słuchaj no dziecko drogie 13.01.05, 23:59
          W Toruniu też znam kilku przynajmniej doskonałych dziennikarzy telewizyjnych, a
          TVP3 jest TVP3Bydgoszcz? Dlaczego?
          • Gość: Czarna Inez i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 00:44
            być argument za tym, żeby zamiast "lubuska" było "gorzów" ...
            no to gratuluje.

żenada.

• Gość: Żaba Re: i to ma IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.05, 18:38
              Telewizja na wsi to jak by dać małpie zegarek.Poziom tych proramów jest gorzej
              niż źle.Ale mamy to co mamy.Kupa palantów podpisała umowę paradyską >Coż może
              by do dolegośląska.Tylko kilku cybałów nie będzie miało posadek
              • Gość: Zielonogorzanin Re: i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 19:46
                POPIERAM!
                Jestem za dolnoslaskim. Tak bedzie lepiej.
                Mysle, ze mieszkancy innych "lubuskich" miast tez sa podobnego zdania.
                NIE DAJMY SIE WIECEJ OKRADAC I WYKORZYSTYWAC PRZEZ TYCH CYMBALOW Z POLNOCY!
                • Gość: dolnoslazak Re: i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:59
                  Popieram ciebie kolego. Oddzielic biedna polnoc od bogatego poludnia.
                  Dolnoslaskie to sluszny kierunek.
                • marek_p Re: i to ma 15.01.05, 18:43
                  Gość portalu: Zielonogorzanin napisał(a):

> NIE DAJMY SIE WIECEJ OKRADAC I WYKORZYSTYWAC PRZEZ TYCH CYMBALOW Z POLNOCY!

Bardzo zabawnie to brzmi :)

Szczęśliwej drogi!

Jednak, przyszłość bez marszałka, to przyszłość bez koryta - nie wiem, czy stać
                  Was na czyn tak pełen desperacji).
                  • Gość: nowosolanin Re: i to ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:36
                    Zebys sie kiedys nie zdziwil. A wlasciwie to zebys sie kiedys zdziwil.
    • Gość: RIKI Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.05, 18:22
      A w czym jestescie lepsi? zieloa gora jest brudna, obskurna i zasyfiałą wioską,
      która nigdy nie była, nie jest i nie będzie lepsza od Gorzowa. Rozumiem wasze
      kompleksy względem pięknego Gorzowa - stolicy tego województwa i naprawdę wam
      współczuję, ze przyszlo wam mieszkac w takiej dziurze zabitej dechami jak
      zielona góra. Za czasów PRL-u skutkiem kłamstw i przekrętów udało wam się
      wylansować na miasto, ale teraz wszyscy zdrowo myslący się na was poznali.
      Przykład? WSA i TVP chcą mieć swoje oddziały w jedynym miescie wojewodzkim,
      czyli Gorzowie, a nie na waszej wsi. Samoloty (symbol manii wielkości waszej
      wiochy) też za długo nie polatały. Jeszcze troche i spadniecie do rangi
      powiatowego miasteczka, z dwoma autobusami miejskimi na krzyz i pseudo
      uniwersytetem.
      • Gość: Tom Re: Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.ztpnet.pl 15.01.05, 19:30
        Oj, Riki, Riki - Piękny Gorzów - buachachacha!!

>WSA i TVP chcą mieć swoje oddziały w jedynym miescie wojewodzkim,
        > czyli Gorzowie

No, a zgadnij w którym mieście wojewódzkim chciały mieć swoje siedziby NBP, UOP,
        NFZ, KRS.

>Jeszcze troche i spadniecie do rangi
        > powiatowego miasteczka, z dwoma autobusami miejskimi na krzyz i pseudo
        > uniwersytetem.

Państwowa Wyższa Szkoła na Zawarciu rulez!! buachachacha!
        • Gość: dolnoslazak Re: Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:40
          TOM, oni w swojej aglomeracji o poczatkowej literze G, maja jeszcze kuznie
          utalentowanych trenerow sportowych. Ich osiagi wraz z osiagami sportowcow
          rownowazne sa z poziomem tej uczelni, tez g...
      • Gość: michu Re: Zielona Góra - zapadła wiocha. IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.01.05, 19:53
        Wysil sie !! 2 razy identyczny wątek ??
        Dobrze, ze niki sie nie pomylily
        Gość portalu: RIKI napisał(a):
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=73&w=19316167&a=19490116
      • Gość: Czarna Inez to sie uśmiałam po pachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:48
        buhahahahaha

faktycznie jest sie czym chwalić: starymi tramwajami sprzed 50 lat hahahaha

no nieźle sie ubawiłam czytając tego Twojego wypoconego posta ...

• Gość: CKM Re: to sie uśmiałam po pachy IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.05, 20:54
          Czym sie tu chwalić najgorszym uniwerkiem w kraju
          no i wspaniałym ratuszem który trudno odrużnić od
          wiejskiej chatki. Ależ sie uśmiałem czytając to
          źięlodziurskie forum
        • Gość: Gonzo Re: to sie uśmiałam po pachy IP: *.gorzow.mm.pl 15.01.05, 22:35
          Spadaj idiotko zielonogórska na drzewo. Tam Twoje miejsce.Już nie jesteś
          poznanianką jak Cię rozszyfrowali po IP ?
          • Gość: Czarna Inez gorzofski wieśniaku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 14:43
            sama napisałm wyżej, że jestem z poznania.
            co, brak umiejetności czytania ze zrozumieniem?

nie dziwnie się, w końcu to gorzuf
            • varsovik Oto jak Inez radzi sobie na innym forum 16.01.05, 22:08
              forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=140&w=19506287&a=19518629&rep=1

Mam wrażenie że to osoba chora umysłowo.
              • Gość: Czarna Inez powtarzasz sie warszawioku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:25
                .
              • Gość: Gonzo Re: Oto jak Inez radzi sobie na innym forum IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.05, 23:43
                Przecież mówiłem że to kretynka.
                • varsovik Re: Oto jak Inez radzi sobie na innym forum 17.01.05, 20:23
                  Nie, jaka tam kretynka, wybitna jednostka :D
                  • Gość: Czarna Inez znalazł swój swego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 20:47
                    .
                    • varsovik wieśniara międzymiastowa buahahahaha 17.01.05, 20:57
            • varsovik hahaha 17.01.05, 20:23
    • Gość: nowa TV Nowa TV IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 16.01.05, 18:56
      W gorzowie powstaje telewizja Cygan TV utworzona przez gorzowskich romów którzy
      przejęli kontrolę nad miastem !!!
    • Gość: RIKI Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.gorzow.mm.pl 16.01.05, 21:26
      Oto dowód na zielonogórskie kompleksy. Histeryczne i nerwowe posty.
      Zapamiętajcie sobie wieśniaki z zielonej góry: Gorzów zawsze był jest i będzie
      lepszy pod każdym względem. A teraz metoda samoleczenia z kompleksów stosowana
      przez zielonogórzan, czyli ich wypociny w odpowiedzi na mój post. Kto pierwszy?
      • Gość: Voodu Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.01.05, 09:11
        Kompleksy to na razie wychodzą z ciebie pastuchu riki czy jak się tam zwiesz
        chamie gorzowski.
      • Gość: daniel Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: 212.160.138.* 19.01.05, 13:58
        Masz 100 % racji ale zwracam ci uwagę że dyskutowanie z falubazami na temat
        racjonalnej organizacji tego nieszczęsnego województwa (1 województwo, 1
        stolica w największym mieście, najważniejszy urząd pozostawiony w Zielonej -
        poczta miejska) to strata czasu. To tak jakbyś starał się przekonać członków
        sekty że ich guru czasem sie myli. Oni są tak przyzwyczajeni do robienia kantów
        i stawiania spraw na głowie że racjonalna dyskusja nie ma po prostu sensu.
        Wystarczy zreszta popatrzeć na przeciętnego falubaza żeby zrozumieć skąd się
        biorą te kłopoty z przyswajaniem informacji.
    • Gość: sławianin Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: *.slawa / *.slawa-slaska.sdi.tpnet.pl 17.01.05, 10:22
      a ja chcę oglądać w informacjach lubuskich wieści tylko dotyczące regionu
      zielonogórskiego,reszta mnie nie interesuje.
    • Gość: Klar Re: List otwarty Gorzowian w sprawie TVP! IP: 83.238.11.* 17.01.05, 16:27
      Zdumiewające jest to zakompleksienie mieszkańców obu wioch na zachodniej
      granicy. ja mieszkam od jakiegoś czasu w Londynie, ale bardzo dobrze znam oba
      miasta. Oba nie sa godne miana miast wojewódzkich. Za mały potencjał. Każdy. W
      dodatku w zasadzie się jakoś uzupełniają, atuty jednego są prawie zawsze
      słabościami drugiego i na odwrót. Chore jest, gdy gorzowianin smieje sie z
      podłej jakości Uniwersytetu Zielonogórskiego, ale tez chore jest gdy
      zielonogórzanin śmieje sie z jakości gorzowskiego sportu dostarczającego
      nielicznych złotych medalistów olimpijskich. Dalsze przykłady można mnożyć.
      Degradacja obu miast do rangi powiatów spowoduje kompletny ich upadek - walcie
      się zatem mocno dalej, a potem zdychajcie na zadupiu Polski.
    • Gość: 1 gorzowski kociokwik.tv ciąg dalszy ? IP: *.ztpnet.pl 17.01.05, 20:09
      • Gość: nowosolanin Re: gorzowski kociokwik.tv ciąg dalszy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:34
        A niech sobie kwicza:) W koncu ze wsi pochodza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka