Gość: zet IP: *.versanet.de 21.01.05, 23:51 i to ma byc tanio? W niemczech tez sa sauny za 5 euro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mis uszatek Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 11:36 to nie jest tanio. 16 zeta za jednorazowe wejscie to drogo :( szkoda ale zawsze mozna kupic karnet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gauche Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.ztpnet.pl 22.01.05, 12:08 Z takimi cenami to rynku zielonogorskiego nie podbija. Takze jakos nie widze tych tlumow Niemcow ciagnacych do Drzonkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 12:23 Dorze ,że coś się dzieje - tylko te ceny nie są na kieszeń przeciętnego zielonogórzanina zarabiającego coś ok. 1000 zl - a na w niemców jakoś uwierzyć nie moge.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.05, 13:25 mnie osobiście dziwi zbieżność nazwisk kierownika odnowy i dyrektora ośrodka. przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis uszatek Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.05, 13:54 bylem ale nie wszedlem. chcialem kupic karnet ale karnety tylko na dany miesiac sa. nie mozna kupic na od dzis na 4 tyg. tylko mozna na luty np. wielka kicha. oni sie zatrzymali 15 lat temu i dlatego w drzonkowie taka kicha jest. pani powiedziala mi, ze jakby byly karnety na kolejne 4 tyg a nie na dany miesiac to by sie pogubili. ja tu ku.. nie widze wielkiej filozofii. wkurzylem sie i nie wszedlem do sauny bo nie moglem kupic karnetu a 16 zeta za godz sauny to przegiecie. znajde inna saune w ZG i do tego tansza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół SPRAWA DLA NIK-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.05, 21:48 "Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji(buhahahhahahahha) zbudowano 20 lat temu. Niegdyś duma polskiego sportu, Dziś bliższy jest ruinie. Od dwóch lat ośrodek jest własnością samorządu wojewódzkiego. Rocznie na utrzymanie i zarządzanie obiektami REGION wydaje po kilkaset tysięcy złotych. W 2005 r. koszty urosną już do blisko miliona złotych." ku.., zaczyna mnie to juz delikatnie mówiąc wku..ać. psychiczni z URZEDU MARSZAŁKOWSKIEGO i reszta nawiedzonych z zielonej wiochy zaczynają na maxa przeginać pałe. sprawa nadaje sie do NIK-u, za niegospodarność ,działanie na szkode województwa i mieszkańców, itd. GRANDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.05, 12:06 Trochę drogo Odpowiedz Link Zgłoś