Dodaj do ulubionych

W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologicznej

IP: *.versanet.de 21.01.05, 23:51
i to ma byc tanio?
W niemczech tez sa sauny za 5 euro
Obserwuj wątek
    • Gość: mis uszatek Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 11:36
      to nie jest tanio. 16 zeta za jednorazowe wejscie to drogo :(
      szkoda ale zawsze mozna kupic karnet
      • Gość: gauche Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.ztpnet.pl 22.01.05, 12:08
        Z takimi cenami to rynku zielonogorskiego nie podbija. Takze jakos nie widze
        tych tlumow Niemcow ciagnacych do Drzonkowa.
    • Gość: MAXX Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.01.05, 12:23
      Dorze ,że coś się dzieje - tylko te ceny nie są na kieszeń przeciętnego
      zielonogórzanina zarabiającego coś ok. 1000 zl - a na w niemców jakoś uwierzyć
      nie moge....
      • Gość: imprezowicz Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.05, 13:25
        mnie osobiście dziwi zbieżność nazwisk kierownika odnowy i dyrektora ośrodka.
        przypadek?
    • Gość: mis uszatek Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.05, 13:54
      bylem ale nie wszedlem. chcialem kupic karnet ale karnety tylko na dany miesiac sa. nie mozna kupic na od dzis na 4 tyg. tylko mozna na luty np. wielka kicha. oni sie zatrzymali 15 lat temu i dlatego w drzonkowie taka kicha jest. pani powiedziala mi, ze jakby byly karnety na kolejne 4 tyg a nie na dany miesiac to by sie pogubili. ja tu ku.. nie widze wielkiej filozofii. wkurzylem sie i nie wszedlem do sauny bo nie moglem kupic karnetu a 16 zeta za godz sauny to przegiecie. znajde inna saune w ZG i do tego tansza.
    • Gość: karolek lat 9i pół SPRAWA DLA NIK-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! IP: *.gorzow.mm.pl 23.01.05, 21:48
      "Wojewódzki Ośrodek Sportu i Rekreacji(buhahahhahahahha) zbudowano 20 lat temu.
      Niegdyś duma polskiego sportu, Dziś bliższy jest ruinie. Od dwóch lat ośrodek
      jest własnością samorządu wojewódzkiego. Rocznie na utrzymanie i zarządzanie
      obiektami REGION wydaje po kilkaset tysięcy złotych. W 2005 r. koszty urosną
      już do blisko miliona złotych."

ku.., zaczyna mnie to juz delikatnie mówiąc wku..ać.
      psychiczni z URZEDU MARSZAŁKOWSKIEGO i reszta nawiedzonych z zielonej wiochy
      zaczynają na maxa przeginać pałe.
      sprawa nadaje sie do NIK-u,
      za niegospodarność ,działanie na szkode województwa i mieszkańców, itd.

GRANDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pzdro
    • Gość: Loki Re: W Drzonkowie otwarto ośrodek odnowy biologic IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.01.05, 12:06
      Trochę drogo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka