Dodaj do ulubionych

POlowanie na Ordynacką

IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:09
Bożenna zazdrosna o byle powód. Przegrywa wszystkie wybory, ale ciągle widzi
w lustrze number 1.
Obserwuj wątek
    • Gość: oleo Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 18:14
      Racja.Wypieprzyć te wtyczki czerwonych na zbity pysk.Kryściak tylko po to
      wstąpił,żeby pilnować aby nie powstała Castoramy(zagraża jego interesom).A
      Chmielnik niech lepiej przypomni sobie pewną sprawę sprzed lat,dotyczącą
      wyłudzenia,czy też lepiej to nazwać kradzieży pieniędzy.
      • Gość: ciekawski Proszę coś więcej na ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:20
        • Gość: scoti Re: Proszę coś więcej na ten temat IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 19:36
          słusznie panie Krzysztofie. Niech Bożenna powie publicznie że Pan niegodny :-)
          Ona za to jak Matka Teresa z Kalkuty, aż blask bije.
          • Gość: irek Bozenna rozpieprza PO IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 23:57
            Jak tak dalej pojdzie to tak skloci nasze miasta, ze juz nigdy nie bedzie miedzy
            nami normalnosci. Pani Bozenno, na ambicje przyjdzie pora, POzdrawiam
    • Gość: tak Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:36
      Bukiewicz zrobi wszystko aby zostac poslem idac po trupach i depczac swoich
      kolegow. Nie wystarczaja jej juz wrogowie w SLD. TEraz bije w swoich z Zielonej
      Gory. Nie potrafila jednak przypilnowac ani Barana ani Iwana ani Walkowa,
      ktorych do partii zapisala (dwoch jest w jej kole), a ktorzy nie zachowali sie
      nazbyt przyzwoicie. Krysciak ani Chmielnik przestepstwa nie popelnili. Bukiewicz
      natomiast przyjmuje do PO szefowa gabinetu pani Ronowicz, ktorą to publicznie i
      prywatnie obsmiewa i krytykuje. Co ta wladza z ludzmi robi. A moze warto spytac
      pania BB skad czerpie kase na swoje wszystkie przegrane kampanie? Moze pan
      dociekliwy i niestronniczy redaktor Lukasiewic sie dowie? I kogo jeszcze ten
      sponsor oprocz niej finansowal. Moze wtedy panu Ł. nauczy sie sztuki
      obiektywizmu? A zapewniam, ze takich kruczkow znalazlo by sie wiecej. Przy
      okazji pan Ł. powinien wyjasnic czemu BB tak zalezy na uzbrojeniu pewnych
      terenow w ZG i podziale dzialek budowlanych? Tu tez ciekawy tekst:
      www.copiszczy.pl/index.php?id=172&idi=1834&lng=pl
    • Gość: zg Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:45
      Jezeli pan Lukasiewicz taki dociekliwy jest to niech sprawdzi jak z angielskim
      radzi sobie pani Bukiewicz. we wszystkich kampaniach chwalila sie ze biegle nim
      wlada. To ciekawe ze wszystscy dziennikarze dali sie na to nabrac. A moze
      znajdzie sie wreszcie ktory odwazny i ze znajomoscia jezyka aby to sprawdzic?
      Coz...jaka klasa polityczna tacy dziennikarze...:)
    • Gość: ona Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:47
      a mnie zastanawia jak media i dziennikarze moga tak promowac radna BB. przeciez
      wystarczy raz z nia porozmawiac aby dostrzec ze oprocz pudru z zewnatrz, to w
      srodku nic nie ma. ciekawe to czym tak sie ona im zasluzyla:) hehehe
    • Gość: radny Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:50
      jezeli chcecie poznac prawde o BB to popytajcie pozostalych radnych co sadza o
      swojej kolezance. pan sapa i budzinski najpierw do PO wstapili, ale dlugo z
      pania BB nie wytrzymali. zreszta jak tu wytrzymac kiedy przed rada uzgadnia sie
      wspolne stanowisko a potem pani BB aby zablysnac medialnie mowi cos odwrotnego
      podkreslajac ze ze swoim kolega z parti sie nie zgadza:) haha
    • Gość: kafar Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 20:36
      Fanem tej pani to ja nie jestem , ale widzę że pieski pewnego pana z PO zaczeły
      działąć w internecie tworząc obraz jędzy i wiedźmy.Przecież wy robicie to samo
      co wasi porzednicy z SLD a może gorzej wy już się gryziecie przed objęcie
      władzy a to takie niepewne.Szanowna pani ten kraj to wolny kraj i każdy może
      należeć ta gdzie chce.a pani idzie po najprostrzej lini, kto nie znami to
      przeciw nam to pachnie prawie stalinizmem, ale dzięki bogu to nie te czasy .
      Acha i niech pani się nie obawia ania pani nikt nie spali na stosie bo ostatnią
      czarownicę spalono w tym mieście pod koniec XVII wieku.No a pani mało
      nieżyczliwi mają prawo swojego widzi misie i własnego wyboro Pozdrawiam wbrew
      tym panom.Po PO w ciągu 10 lat nikt nie zapłacze.po pani też
    • Gość: kini Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 20:50
      Jak patrze na dwie Bozeny w miescie, to w przypadku Bukiewicz przynajmniej nie
      ma wstydu na zewnatrz,moze sie ludziom pokazac. Wiem ze to moze glupie,ale dla
      mnie wazne.
    • Gość: Panczo Super Star Re: tak;ona;zg;radny; IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 21:02
      tak;ona;zg;radny; - czy czasem IP nie jest dziwnie podobne?I wszystkie posty w
      przeciągu kilku minut? Tożto jakieś zaawansowane stadium schizofrenii.
      Schizofrenii politycznej psze Pani/Pana :-) Ale nic to,zaraz piszemy znowu,tak?
      Nasz zielonogórski Stirlitz przestawia właśnie komputer z pokoju do kuchni
      celem kamuflażu:-)A może to jakiś tajny kod:"Tak,jestem kobietą,zielonogórską
      radną".
      • Gość: Seba Re: tak;ona;zg;radny; IP: *.ztpnet.pl 27.01.05, 21:09
        Tak to ja Ciemno...
    • Gość: obywatel Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 21:18
      jak pięknie się gryzą, widać, że miastu potrzeba zupełnie nowych ludzi
      • Gość: gość Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:08
        tak to prawda ,już kiedyś czytałem tu na forum ,że Bukiewicz po trupach będzie
        walczyła o wejście do Sejmu.Za dużo straciła pieniędzy kandydując już raz do
        sejmu,potem na prezydenta miasta,teraz do parlamentu europejskiego.Wiem ,że to
        ogromne kwoty lidzie wydawali , a Bukiewicz miała takie kampanie ,że wszyscy
        startujący z nią jej zazdrościli. Skąd miała dobrych wujków. Już kiedyś
        pisaliście o biznesmenie z Jeleniowa , dobrym przyjacielu Bukiewiczowej co
        wykupił ileś hektarów na spalonym lesie ?..........
        Ciekaw jestem , ile urząd sprzedał już działek. Było sprzedanych kilka i resztę
        miano wstrzymać do uzbrojenia bo wtedy miasto wzięłoby lepsze pieniądze.Tak
        naprawdę jak obserwuję sesje i byłem też kilka razy to Bukiewicz tylko się
        kręci , głóśno śmieje , rozmawia ,telefonuje a Przewodniczący ciągle ją
        uspakaja.Chyba jej nikt nie lubi , ani mężczyźni , ani kobiety. Jest bardzo
        wścibska i tylko musi być tak jak ona chce.Pan Chmielnik niech się nie daje. Bo
        i on jej zagraża stąd takie waśnie.
    • Gość: ona i on:)=IP Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 22:26
      jakie ma to znaczenie, on czy ona. takie to forum. wazne, co jest prawdą i
      jezeli pan dziennikarz stara choc troche wazyc zdanie, to sprawdzi rzecz. kto
      chce wierzyc, niech wierzy, kto nie - jego sprawa. wybor BB nie bedzie
      nieszczesciem dla PO ani Bachalskiego - bedzie nieszczesciem dla Zielonej Gory.
      Pzdr, on i ona i wszyscy razem wzieci w jednej osobie:) niektorzy bliscy BB
      zdziwiliby sie jakie ma o nich zdanie. coz...kazdy jest kowalem swego losu.
    • Gość: Pragmatyk Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 00:40
      Wiele komentarzy. Ale czy postronne osoby znają prawdę?? Raczej nie. Jak w
      każdej partii również w PO jest różnica zdań. Ale rzecz idzie o inną stawkę.
      Tutaj rywalizują dwie opcje. Gorzowska - posła Bachalskiego (i jego piesków
      Ciemnoczołowski, Kryściak, Chmielnik) i zielonogórka - Bukiewicz. Jeżeli
      Zielona Góra przegra tą batalię to wojewoda, marszałek i cała rzesza urzędników
      będzie wyłaniana przez Jacka. To niestety oznacza, że będą nimi same miernoty,
      którymi poseł się otacza (w myśl powiedzenia: mierny ale wierny). Efekt tego
      będzie katastrofalny najpierw dla Zielonej Góry (degradacja rangi naszego
      miasta) a póżniej dla całego województwa (odpływ inwestycji, których i tak jest
      jak na lekarstwo). Tylko Gorzów na tym skorzysta. Ale czy nie jest to za wysoka
      cena jak dla nas? Uwierzcie mi w Gorzowie jest wielu innych polityków PO
      bardziej pragmatycznych niż poseł Bachalski. I nie powinniśmy tutaj na nowo
      tworzyć wojny pomiędzy największymi miastami w naszym województwie.
    • Gość: Prawicowiec Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:04
      Gratuluję Pani Bożenno zdecydowania wobec Ordynackiej. Dodatkowo proszę zwrócić
      uwagę, że Ordynacka pachnie dużym biznesem - uwłaszczenie tych ludzi w
      szeregach PO to po wyborach bomba z opóżnionym zapłonem, albo powtórzenie
      historii z SLD i szeregiem afer gospodarczych - bo przecież trzeba będzie dawać
      im intratne przetargi !!! Jeszcze raz gratuluję, życzę wytrwałości i żałuję, że
      taka osoba nie rządzi dzisiaj miastem Zielona Góra.
      • Gość: MAXX Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 09:08
        A mnie się wydaje ,że PO już zaczyna się żreć ( a do wyborów i dzielenia lupów
        jeszcze daleko )- coś mi tu troche AWS-em czuć.....
    • Gość: spolegliwy Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 14:17
      BB to głupia baba, którą zżera ambicja. W dążeniu do władzy gotowa sprzedać
      własną rodzinę.. Widać jak pcha się do Tuska i centrali PO w Warszawie.
      Bachalski jest nie reformowany i nie dotrzymuje obietnic wyborczych. Również
      ambicje przerasta jego możliwości. Czy niema w lubuskim lepszych kandydatów na
      parlamentarzystów?. Zamiast utyskiwać, należy rozejrzeć się do dokoła siebie i
      wyszukać , kompetentnych i uczciwych ludzi, którzy wiedzą co to jest służba
      publiczna i społeczeństwo obywatelskie. .Może już czas zacząć tworzyć taką
      listę?.
      • Gość: Loki Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 14:28
        A ja uważam,że pani Bukiewicz ma rację.Albo PO albo Ordynacka.Ma bardzo duże
        szanse zostać parlamenarzystką,z korzyścią dla miasta.
        • Gość: Tusek Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:39
          Gość portalu: Loki napisał(a):

> A ja uważam,że pani Bukiewicz ma rację.Albo PO albo Ordynacka.Ma bardzo duże
          > szanse zostać parlamenarzystką,z korzyścią dla miasta.

..a ja uważam,że pani Bukiewicz nie ma zadnych szans zostać parlamentarzystką i
          to bedzie również wielka korzyść dla wizerunku miasta.
    • Gość: obi Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 20:59
      Skąd ten atak Bukiewicz na Chmielnika i Kryściaka? Przecież oni jej
      towarzyszyli w wyborach na prezydenta ZIelonej Gory...a do PO i ordynackiej
      należą już kilka lat.O co jej nagle chodzi?
      • Gość: OP Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ztpnet.pl 30.01.05, 09:49
        Może boi się konkurencji na liście do parlamentu
    • Gość: Maraczek Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 23:53
      Można mieć różne zdania na temat pani Bukiewicz, lecz jedno jest pewne, że nie
      dobrym jest jak ta sama osoba przynależy do dwóch organizacji, które w swoim
      zamiarze mają za cel promowania swoich członków w życiu gospodarczym czy
      publicznym. Dobitny tego obraz stanowi pezydent Kwaśniewski, Balcerowicz itp.
      Poza tym uważam, że każda partia jako suwerenny podmiot ma prawo kształtować
      swoją linię działania, a tym samym wymagać od swoich członków odpowiedniego
      zachowania się w określonych sytuacjach.
    • Gość: urwis Przysłowie o Ordynackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:03
      Na wiejską nutę, z przymrużeniem oka:

My som chłopcy z Ordynackiej
      Zamiast chleba jemy placki

oj dana
      • Gość: IIIks Re: Przysłowie o Ordynackiej IP: *.ztpnet.pl 29.01.05, 08:14
        Polecam stronę www.ordynacka.org.pl Kliknijcie O nas,polecam rozdział II,
        &7,pkt 1 i 2 oraz & 8,pkt 4 i 7.Kto mądry poskleja jaki jest prawdziwy cel
        działalności Ordynackiej.Reszta zapisów to ściema.Strona zielonogórska jest w
        przebudowie(pewnie do wyborów-teraz niemodnie jest być na liście członków
        Ordynackiej:)),pod opieką D.Frejmana.Przed jej przebudową było na niej kilka
        ciekawych nazwisk,min.Listowski i Batkowski:)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka