Gość: Karol IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 18:09 Bożenna zazdrosna o byle powód. Przegrywa wszystkie wybory, ale ciągle widzi w lustrze number 1. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oleo Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 18:14 Racja.Wypieprzyć te wtyczki czerwonych na zbity pysk.Kryściak tylko po to wstąpił,żeby pilnować aby nie powstała Castoramy(zagraża jego interesom).A Chmielnik niech lepiej przypomni sobie pewną sprawę sprzed lat,dotyczącą wyłudzenia,czy też lepiej to nazwać kradzieży pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Proszę coś więcej na ten temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 19:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scoti Re: Proszę coś więcej na ten temat IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 19:36 słusznie panie Krzysztofie. Niech Bożenna powie publicznie że Pan niegodny :-) Ona za to jak Matka Teresa z Kalkuty, aż blask bije. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Bozenna rozpieprza PO IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.05, 23:57 Jak tak dalej pojdzie to tak skloci nasze miasta, ze juz nigdy nie bedzie miedzy nami normalnosci. Pani Bozenno, na ambicje przyjdzie pora, POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:36 Bukiewicz zrobi wszystko aby zostac poslem idac po trupach i depczac swoich kolegow. Nie wystarczaja jej juz wrogowie w SLD. TEraz bije w swoich z Zielonej Gory. Nie potrafila jednak przypilnowac ani Barana ani Iwana ani Walkowa, ktorych do partii zapisala (dwoch jest w jej kole), a ktorzy nie zachowali sie nazbyt przyzwoicie. Krysciak ani Chmielnik przestepstwa nie popelnili. Bukiewicz natomiast przyjmuje do PO szefowa gabinetu pani Ronowicz, ktorą to publicznie i prywatnie obsmiewa i krytykuje. Co ta wladza z ludzmi robi. A moze warto spytac pania BB skad czerpie kase na swoje wszystkie przegrane kampanie? Moze pan dociekliwy i niestronniczy redaktor Lukasiewic sie dowie? I kogo jeszcze ten sponsor oprocz niej finansowal. Moze wtedy panu Ł. nauczy sie sztuki obiektywizmu? A zapewniam, ze takich kruczkow znalazlo by sie wiecej. Przy okazji pan Ł. powinien wyjasnic czemu BB tak zalezy na uzbrojeniu pewnych terenow w ZG i podziale dzialek budowlanych? Tu tez ciekawy tekst: www.copiszczy.pl/index.php?id=172&idi=1834&lng=pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:45 Jezeli pan Lukasiewicz taki dociekliwy jest to niech sprawdzi jak z angielskim radzi sobie pani Bukiewicz. we wszystkich kampaniach chwalila sie ze biegle nim wlada. To ciekawe ze wszystscy dziennikarze dali sie na to nabrac. A moze znajdzie sie wreszcie ktory odwazny i ze znajomoscia jezyka aby to sprawdzic? Coz...jaka klasa polityczna tacy dziennikarze...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:47 a mnie zastanawia jak media i dziennikarze moga tak promowac radna BB. przeciez wystarczy raz z nia porozmawiac aby dostrzec ze oprocz pudru z zewnatrz, to w srodku nic nie ma. ciekawe to czym tak sie ona im zasluzyla:) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radny Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 19:50 jezeli chcecie poznac prawde o BB to popytajcie pozostalych radnych co sadza o swojej kolezance. pan sapa i budzinski najpierw do PO wstapili, ale dlugo z pania BB nie wytrzymali. zreszta jak tu wytrzymac kiedy przed rada uzgadnia sie wspolne stanowisko a potem pani BB aby zablysnac medialnie mowi cos odwrotnego podkreslajac ze ze swoim kolega z parti sie nie zgadza:) haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kafar Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 20:36 Fanem tej pani to ja nie jestem , ale widzę że pieski pewnego pana z PO zaczeły działąć w internecie tworząc obraz jędzy i wiedźmy.Przecież wy robicie to samo co wasi porzednicy z SLD a może gorzej wy już się gryziecie przed objęcie władzy a to takie niepewne.Szanowna pani ten kraj to wolny kraj i każdy może należeć ta gdzie chce.a pani idzie po najprostrzej lini, kto nie znami to przeciw nam to pachnie prawie stalinizmem, ale dzięki bogu to nie te czasy . Acha i niech pani się nie obawia ania pani nikt nie spali na stosie bo ostatnią czarownicę spalono w tym mieście pod koniec XVII wieku.No a pani mało nieżyczliwi mają prawo swojego widzi misie i własnego wyboro Pozdrawiam wbrew tym panom.Po PO w ciągu 10 lat nikt nie zapłacze.po pani też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kini Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 20:50 Jak patrze na dwie Bozeny w miescie, to w przypadku Bukiewicz przynajmniej nie ma wstydu na zewnatrz,moze sie ludziom pokazac. Wiem ze to moze glupie,ale dla mnie wazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panczo Super Star Re: tak;ona;zg;radny; IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.01.05, 21:02 tak;ona;zg;radny; - czy czasem IP nie jest dziwnie podobne?I wszystkie posty w przeciągu kilku minut? Tożto jakieś zaawansowane stadium schizofrenii. Schizofrenii politycznej psze Pani/Pana :-) Ale nic to,zaraz piszemy znowu,tak? Nasz zielonogórski Stirlitz przestawia właśnie komputer z pokoju do kuchni celem kamuflażu:-)A może to jakiś tajny kod:"Tak,jestem kobietą,zielonogórską radną". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: tak;ona;zg;radny; IP: *.ztpnet.pl 27.01.05, 21:09 Tak to ja Ciemno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 21:18 jak pięknie się gryzą, widać, że miastu potrzeba zupełnie nowych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:08 tak to prawda ,już kiedyś czytałem tu na forum ,że Bukiewicz po trupach będzie walczyła o wejście do Sejmu.Za dużo straciła pieniędzy kandydując już raz do sejmu,potem na prezydenta miasta,teraz do parlamentu europejskiego.Wiem ,że to ogromne kwoty lidzie wydawali , a Bukiewicz miała takie kampanie ,że wszyscy startujący z nią jej zazdrościli. Skąd miała dobrych wujków. Już kiedyś pisaliście o biznesmenie z Jeleniowa , dobrym przyjacielu Bukiewiczowej co wykupił ileś hektarów na spalonym lesie ?.......... Ciekaw jestem , ile urząd sprzedał już działek. Było sprzedanych kilka i resztę miano wstrzymać do uzbrojenia bo wtedy miasto wzięłoby lepsze pieniądze.Tak naprawdę jak obserwuję sesje i byłem też kilka razy to Bukiewicz tylko się kręci , głóśno śmieje , rozmawia ,telefonuje a Przewodniczący ciągle ją uspakaja.Chyba jej nikt nie lubi , ani mężczyźni , ani kobiety. Jest bardzo wścibska i tylko musi być tak jak ona chce.Pan Chmielnik niech się nie daje. Bo i on jej zagraża stąd takie waśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona i on:)=IP Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ek.zgora.pl 27.01.05, 22:26 jakie ma to znaczenie, on czy ona. takie to forum. wazne, co jest prawdą i jezeli pan dziennikarz stara choc troche wazyc zdanie, to sprawdzi rzecz. kto chce wierzyc, niech wierzy, kto nie - jego sprawa. wybor BB nie bedzie nieszczesciem dla PO ani Bachalskiego - bedzie nieszczesciem dla Zielonej Gory. Pzdr, on i ona i wszyscy razem wzieci w jednej osobie:) niektorzy bliscy BB zdziwiliby sie jakie ma o nich zdanie. coz...kazdy jest kowalem swego losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pragmatyk Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 00:40 Wiele komentarzy. Ale czy postronne osoby znają prawdę?? Raczej nie. Jak w każdej partii również w PO jest różnica zdań. Ale rzecz idzie o inną stawkę. Tutaj rywalizują dwie opcje. Gorzowska - posła Bachalskiego (i jego piesków Ciemnoczołowski, Kryściak, Chmielnik) i zielonogórka - Bukiewicz. Jeżeli Zielona Góra przegra tą batalię to wojewoda, marszałek i cała rzesza urzędników będzie wyłaniana przez Jacka. To niestety oznacza, że będą nimi same miernoty, którymi poseł się otacza (w myśl powiedzenia: mierny ale wierny). Efekt tego będzie katastrofalny najpierw dla Zielonej Góry (degradacja rangi naszego miasta) a póżniej dla całego województwa (odpływ inwestycji, których i tak jest jak na lekarstwo). Tylko Gorzów na tym skorzysta. Ale czy nie jest to za wysoka cena jak dla nas? Uwierzcie mi w Gorzowie jest wielu innych polityków PO bardziej pragmatycznych niż poseł Bachalski. I nie powinniśmy tutaj na nowo tworzyć wojny pomiędzy największymi miastami w naszym województwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawicowiec Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:04 Gratuluję Pani Bożenno zdecydowania wobec Ordynackiej. Dodatkowo proszę zwrócić uwagę, że Ordynacka pachnie dużym biznesem - uwłaszczenie tych ludzi w szeregach PO to po wyborach bomba z opóżnionym zapłonem, albo powtórzenie historii z SLD i szeregiem afer gospodarczych - bo przecież trzeba będzie dawać im intratne przetargi !!! Jeszcze raz gratuluję, życzę wytrwałości i żałuję, że taka osoba nie rządzi dzisiaj miastem Zielona Góra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAXX Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 09:08 A mnie się wydaje ,że PO już zaczyna się żreć ( a do wyborów i dzielenia lupów jeszcze daleko )- coś mi tu troche AWS-em czuć..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spolegliwy Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 14:17 BB to głupia baba, którą zżera ambicja. W dążeniu do władzy gotowa sprzedać własną rodzinę.. Widać jak pcha się do Tuska i centrali PO w Warszawie. Bachalski jest nie reformowany i nie dotrzymuje obietnic wyborczych. Również ambicje przerasta jego możliwości. Czy niema w lubuskim lepszych kandydatów na parlamentarzystów?. Zamiast utyskiwać, należy rozejrzeć się do dokoła siebie i wyszukać , kompetentnych i uczciwych ludzi, którzy wiedzą co to jest służba publiczna i społeczeństwo obywatelskie. .Może już czas zacząć tworzyć taką listę?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loki Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 14:28 A ja uważam,że pani Bukiewicz ma rację.Albo PO albo Ordynacka.Ma bardzo duże szanse zostać parlamenarzystką,z korzyścią dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusek Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:39 Gość portalu: Loki napisał(a): > A ja uważam,że pani Bukiewicz ma rację.Albo PO albo Ordynacka.Ma bardzo duże > szanse zostać parlamenarzystką,z korzyścią dla miasta. ..a ja uważam,że pani Bukiewicz nie ma zadnych szans zostać parlamentarzystką i to bedzie również wielka korzyść dla wizerunku miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 20:59 Skąd ten atak Bukiewicz na Chmielnika i Kryściaka? Przecież oni jej towarzyszyli w wyborach na prezydenta ZIelonej Gory...a do PO i ordynackiej należą już kilka lat.O co jej nagle chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OP Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.ztpnet.pl 30.01.05, 09:49 Może boi się konkurencji na liście do parlamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maraczek Re: POlowanie na Ordynacką IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.01.05, 23:53 Można mieć różne zdania na temat pani Bukiewicz, lecz jedno jest pewne, że nie dobrym jest jak ta sama osoba przynależy do dwóch organizacji, które w swoim zamiarze mają za cel promowania swoich członków w życiu gospodarczym czy publicznym. Dobitny tego obraz stanowi pezydent Kwaśniewski, Balcerowicz itp. Poza tym uważam, że każda partia jako suwerenny podmiot ma prawo kształtować swoją linię działania, a tym samym wymagać od swoich członków odpowiedniego zachowania się w określonych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Przysłowie o Ordynackiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 00:03 Na wiejską nutę, z przymrużeniem oka: My som chłopcy z Ordynackiej Zamiast chleba jemy placki oj dana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Przysłowie o Ordynackiej IP: *.ztpnet.pl 29.01.05, 08:14 Polecam stronę www.ordynacka.org.pl Kliknijcie O nas,polecam rozdział II, &7,pkt 1 i 2 oraz & 8,pkt 4 i 7.Kto mądry poskleja jaki jest prawdziwy cel działalności Ordynackiej.Reszta zapisów to ściema.Strona zielonogórska jest w przebudowie(pewnie do wyborów-teraz niemodnie jest być na liście członków Ordynackiej:)),pod opieką D.Frejmana.Przed jej przebudową było na niej kilka ciekawych nazwisk,min.Listowski i Batkowski:))) Odpowiedz Link Zgłoś