Gość: Kamil IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.05, 18:19 Bo po co kłócić się tutaj.. może się wspólnie pośmiejemy.. Prośba do Północy i Południa!! NIe opluwać się proszę nawzajem tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Spotyka się... IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.05, 19:07 Spotyka się dwóch kolegów .... 1-co tam u Ciebie? 2-a cześć, wszystko po staremu, a u Ciebie? 1-wszystko OK, ostatnio byłem w Norwegii!!! 2 Odpowiedz Link Zgłoś
afe-lek Re: Spotyka się... 06.02.05, 19:57 Dzwoni facet rano do swojego szefa do pracy i mówi: - Szefie, nie mogę dziś przyjść do pracy. - Ale dlaczego, co się stało, jesteś chory? - Sprawa jest bardziej skomplikowana, mam problem ze wzrokiem. - Jak to, co ci dokładnie dolega, masz zapalenie spojówek? - Nie, po prostu nie widzę się dzisiaj w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sialalala Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.05, 22:16 Poszedł mały Jasio do cyrku i tak się złożyło, ze musiał usiąść w pierwszym rzędzie. Rozpoczął się występ i na arenę wychodzi Klaun Szyderca. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jak masz na imię? - Jasiu. - A wiec Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? - Nie. - A czy ty jesteś tułowiem krowy? - Nie. - A więc Jasiu, ty jesteś dupa wołowa HAHAHA! (zaśmiał się szyderczo Klaun Szyderca). Smutny Jasio wrócił do domu, opowiedział wszystko tacie, na co ten mu mówi: - Jasiu, jutro też pójdziesz do cyrku. - Ale jak to? Do cyrku? A Klaun Szyderca? Znowu będzie się śmiał. - Nie martw się Jasiu, tym razem pójdzie z tobą Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty. No i tak się stało. Następnego dnia poszli Jaś i Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty do cyrku, usiedli w pierwszym rzędzie i czekają na występ Klauna Szydercy. Wychodzi więc Klaun Szyderca na arenę i zaczyna swój znany występ. Podchodzi do Jasia i pyta: - Jasiu, czy ty jesteś głową krowy? Na co Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty: - Spie..j! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mach Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.ztpnet.pl 06.02.05, 23:03 Dlaczego blondynki nie jedzą ogórków kiszonych???? Bo nie włożą głowy do słoika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.gorzow.mm.pl 06.02.05, 23:19 Studentka uniwersytetu zielogórskiego, słynącego w Polsce z jakości kształcenia i elokwencji studentów, przychodzi na wykłady w torbie foliowej na głowie. Co robisz? - pyta koleżanka. Chciałam wystąpić w reklamówce. Buhahahha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hufu Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.wrzesnia.ksw-net.pl 09.02.05, 08:47 O ty mój biedny riki ,to nie wiesz ,że są 3 rodzaje kawałów: 1. najlepszy-gdy śmieją się tylko słuchający 2. średni-gdy słuchający śmieją się razem z opowiadającym 3. i najgorszy -gdy śmieje się tylko opowiadający Taka jest prawda o kawałach,biedaku roześmiany...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.02.05, 23:34 Przychodzi baba do lekarza. Baba:Doktorze zaszłam Lekarz:To niech Pani odejdzie B: Ale ja od pieprzenia L: To niech sie pani odpieprzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.ztpnet.pl 06.02.05, 23:45 spotyka sie dwoch kumpli i gadaja - umowilem sie wczoraj z Miriam - i co? - no i chu* ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.ztpnet.pl 07.02.05, 00:12 Jeden żołnierz mówi do drugiego: -Chodź porobimy sobie jaja z dowódcy jednostki. Na to drugi: - Wiesz co? Ja pie.., już porobiliśmy sobie jaja z dziekana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 13:07 Dentysta schyla sie wlasnie nad pacjentem i ma zamiar rozpoczac borowanie, gdy nagle zastyga w bezruchu i pyta nieufnie: - Czy mi sie to tylko wydaje, czy tez trzyma pan reke na moich jadrach? Pacjent spokojnym glosem: - To tylko taka mala asekuracja. Bo przeciez nie chodzi o to, zebysmy sobie ból zadawali ... Prawda, Panie Doktorze...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sialalala Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.02.05, 18:57 Na bezludnej wyspie bez jedzenia są Niemiec, Rusek i Polak. Jest śniadanie, nie ma co jeść, więc Niemiec mówi: - No dobra, odcinam rękę. Dobiega pora obiadu, nie ma co jeść i Rusek mówi: - No dobra, odcinam nogę.. Dobiega pora kolacji. Przyszedł czas na Polaka, więc rozpina rozporek... Niemiec już się cieszy: - oooo będą kiełbaski Na to Polak: - O nie, nie, nie, po jogurciku i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magister UZ Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: 213.25.30.* 07.02.05, 21:58 Na Uniwersytecie Zielonogórskim dwaj studenci poszli na egzamin. Profesor: - Mam dwa pytania: Jak ja się nazywam i z czego jest ten egzamin? A studenci spojrzeli po sobie: - Cholera! A mówili, że z niego jest taki luzak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naskret Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 13:49 Co to jest: nie mieści sie w dupie i nie dzwoni? - Radziecka maszynka do dzwonienia w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Jak narazie nawet Gorzowiacy zdali egzamin IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.02.05, 19:38 Jak widzę na mój post nawet północ zareagowała i nawet kawały pisze... oczywiście nikogo nie obrażające i to nawet o Uniwerku... fajnie, dzięki i proszę o jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Jak narazie nawet Gorzowiacy zdali egzamin IP: *.ek.zgora.pl 08.02.05, 20:16 LIST MURZYNA!!! Drogi biały kolego! Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy: Kiedy się rodzę ? jestem cza rny, kiedy dorosnę ? jestem czarny, kiedy praży mnie słońce ? jestem czarny, kiedy jest mi zimno ? jestem czarny, kiedy jestem przerażony ? jestem czarny, kiedy jestem chory ? jestem czarny, kiedy umieram ? jestem czarny. Ty, biały kolego: kiedy się rodzisz ? jesteś różowy, kiedy dorośniesz ? jesteś biały, kiedy praży cię słońce ? jesteś czerwony, kiedy jest ci zimno ? jesteś fioletowy, kiedy jesteś przerażony ? jesteś zielony, kiedy jesteś chory ? jesteś żółty, kiedy umierasz ? jesteś szary. I ty , do cholery, masz czelność nazywać mnie kolorowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arab Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.ek.zgora.pl 08.02.05, 20:19 Jedzie Arab przez pustynie z zona do lekarza. Arab oczywiscie na wielbladzie zona 50m za nim na piechote. Jada tak juz 3 dni i w pewnym momencie arab nagle staje odwraca sie i pyta zony: - Masz czarny mazak ??? - Nieeeee. - To smigaj do domu po mazak ! Po szesciu dniach zmizerniala zona powraca do swego wybranca. - Masz !!! - Mam, mam, a bialy masz ??? - Nieeee, nieee maaam. - To jazda po bialy mazak! Znow mija szesc dni, wraca. - Masz !!! - Mam, mam. To narysuj mi na plecach szachownice. - ???!!! - Nooo ! Mija chwila arab pyta: - Narysowalas ? - Tak, narysowalam. - Proporcjonalna, dokladna ? - No pewnie. - To podrap mnie w A4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierszyk Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.ek.zgora.pl 08.02.05, 20:22 "Dupa" Dupa ludzkosci raju pozbawila Dupa Adama na jablko skusila Dupa tez wielu ludzi mianowala Dupa ich potem detronizowala Dupa dziewczeta wyciagala z nedzy Dupa najwieksza skladnica pieniedzy Dupa chlopaków jak w banku gromadzi Dupa frajerów do slubu prowadzi Dupa przewodzi, Dupa rysuje Dupa losami swiata kieruje Stad wynika jasny moral grzmiacy jak potezny choral Czlowiek sie rodzi z dupy wychodzi z dupa sie zeni na dupe wychodzi Czlowiek umiera na dupie lezy Wszystko na swiecie od Dupy zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.ek.zgora.pl 08.02.05, 20:25 -Dlaczego blondynka cieszy się, gdy ułoży puzzle w 4 miesiące? -Bo na pudełku napisano: "Od 2 do 5 lat"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi hi Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.ek.zgora.pl 08.02.05, 20:28 - Jak nazwać szkielet blondynki stojący w szafie ? - Mistrzyni zeszłorocznej zabawy w chowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urwis Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 22:35 Przychodzi pacjentka do lekarza: -Panie doktorze bok mnie boli. Pan doktor przebadał ją i stawia diagnozę: -Pani dolegliwość wynika z uprawiania seksu na boku.Musi pani zmienić pozycję. -Taaak. A jak będę oglądała seriale ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil O STUDENCIE I PROFESORZE IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.02.05, 20:00 Student UZ przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora; -Pan sie lapie w tej logice panie Profesorze? -Oczywiscie,co za pytanie. -To ja mam taka propozycje panie Profesorze,zadam panu pytanie i jesli pan nie odpowie stawia mi pan 5 ,a jesli pan odpowie wywala mnie pan na zbity pysk. -OK. .niech pan pyta -Co obecnie jest legalne ,ale nie logiczne , logiczne ale nielegalne ,a co nie jest logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawil studentowi 5 i wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedz Ten mu natychmiast odpowiada: -Ma pan 65 lat i jest pan zonaty z 25 letnia kobieta ,co jest legalne,ale nie logiczne. -Pana zona ma 20 letniego kochanka ,co jest logiczne ale nie legalne. -Pan stawia kochankowi swojej zony 5 chociaz powinien go pan wywalic na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubernator Alaski Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: 213.25.30.* 09.02.05, 20:21 Były student Uniwersytetu Zielonogórskiego spotyka swoją nauczycielkę z podstawówki. St - Dzień dobry. Na - Dzień dobry, Jasiu. - Co tam u Ciebie słychać, co robisz? St - Wie pani, ja to teraz normalnie chemię wykładam (mówi dumny student) Na - Ohh! Wspaniale a można wiedzieć gdzie? St - ... aaa w Biedronce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Re: Proszę wpisywać fajne kawały! IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.02.05, 20:49 Przychodzi bezradny radny do lekarza i mówi: - panie doktorze coś mi wyrosło na szyi. Doktor obejrzał i mówi: - proszę tego nie wyciskać, bo to głowa. Odpowiedz Link Zgłoś