Dodaj do ulubionych

Gorzowska ręka do zgody

IP: *.halo.provector.pl 23.07.01, 09:50
Zgódźmy się.
Zgódźmy się raz na jutro, po dwóch przypadkach rozjechania Falubazu przez Stal
na płasko, że Stal jest lepsza.
Stal - pany, Falubaz - dziady.
Zgoda buduje, niezgoda - rujnuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 23.07.01, 19:26
      Popieram całkowicie. Powinniśmy wreszcie zakończyć te głupie waśnie i zbudować
      porozumienie na jakichś realnych podstawach. Proponuję przyjąć iloraz 57:33 za
      aksjomatyczny wyznacznik siły obu drużyn i w dalszych rozważaniach traktować
      jak stałą.
      • Gość: student Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.07.01, 21:45
        Nie ma to jak dwóch pseudointeligentnych gorzowskich palantów zebranych do
        kupy. Śmierdzi głupotą jak na stadionie żużlowym w Gorzowie na trubunie dla
        miejscowych kibiców. Iloraz inteligencji mniej więcej ten sam, o czym miałem
        okazję się przekonać w niedzielę.
        • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 23.07.01, 22:27
          Student? O Boże!
          • Gość: Miguel Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.01, 23:32
            No coz. Choc w jednej rzeczy Gorzw jest lepszy od ZG. W zuzlu...
          • Gość: KGB Hahaha! to student hahahahahahah hahahah IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.01, 22:31
            Tak tak to student UNIWERSYTETU ZIELONOGORSKIEGO, KRORY TO UNIWERSYTET LOKUJE
            SIE NA OSTATNIEJ POZYCJI Z POWODU GLUPOTY I ZACMIENIA UMYSLOWEGO PROFESOROW JAK
            I ZAKOW!! HAHHAHA
            BRON BOZE PRZED TAKA KADRA PROFESORSKA I MLODZIEZA Z ZG
        • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.halo.provector.pl 24.07.01, 09:46
          Dla prostego ćwiczenia intelektualnego przyjmijmy, że jesteśmy nieinteligentni,
          a naszą głupotę ukrywamy pod cienką warstwą pseudointeligencji. Załóżmy, że
          brzydko pachniemy, bijemy Żydów i murzynów oraz mamy brzydkie miasto. A Wy –
          załóżmy - macie wysoki iloraz inteligencji, Alma Mater, oraz jesteście oazą
          tolerancji. Nie zmieni to wszystko jednak faktu:
          Stal – pany, Falubaz – dziady.

PS. Student, jeśli masz klawiaturę pojemnościową, powinieneś częściej wycierać
          sobie usta, bo piana kapiąca na klawiaturę może spowodować zwarcie.
        • Gość: Sasiad Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.pool.mediaWays.net 30.07.01, 15:01
          Halo Student!!!
          Z tego co slyszalem, to Twoi ziomkowie narozrabiali w Gorzowie, i to ich
          musiala policja wyprowadzac ze stadionu.
          Byli to moze "cali" Inteligenci z Z.G.? Jezeli tak, to wole byc
          polinteligentem z Gorzowa.
          P.S.
          I mam jeszcze jedna propozycje. Jezeli glupota tak mocno smierdzi
          to nie przysylajcie wiecej do Gorzowa tych swoich "Inteligentow",
          gdyz oni (ze wzgledu na stan zamroczenia alkoholowego )i tak nie wiele
          widza co dzieje sie na stadionie (torze), a tym bardziej w goscinnym miescie.
          A tylko smrod rozsiewaja!!!
          • Gość: Robert Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 17:16
            Czy ja dobrze trafilem? Juz chcialem przylozyc swoja reke do zgody (nie pierwszy raz zreszta...) a tu Panie Dziejku znow wylazi Zielone monstrum z guzem wielkosci Gory na samym czole.

Panowie ZGrzanie - posprzatajcie czasem swoje podworko, ok?
    • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 12:18
      Dalej trzymamy za Was kciuki, szczególnie w tej trudnej chwili.
      • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 12:21
        Nie wiem o co ci chodzi ale czuję że masz rację!!!
        (niestety nie moje, przed chwilą to przeczytałem na innym forum...)
        • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 12:25
          ... macie moja zielonogorska dlon
          borys
          klin
          to przyjemnosc wymieniac z wami... mysli
          :)
          • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 12:27
            A z Tobą uścisk dłoni.
            • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 12:29
              refleksja mnie nachodzi (z rzadka, wiec od razu zapisuje), ze swiat wirtualny
              ma rowniez wiele cech pozytywnych
              :)))))))))
              • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 12:31
                Kochajmy się! (cytat)
                Życzę A. miłego dnia :))
            • Gość: kota7 Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.09.01, 18:06
              no gdyby jeszcze nie ten toporek w lewej ręce
              • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 19:05
                To Borys jest mańkutem, nie ja!
                • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 19:08
                  potrzeba matka wynalazkow...

:))))
                  • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 19:11
                    W mojej lewej ręce są polne kwiatki dla hakerki.
                    &#60kwiatek&#62 :))
                    • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 19:16
                      hmm klin zapetlasz sie... skoro nie mozesz trzymac toporka w lewej (bos nie
                      mankut) to jakze mozesz kwiatki w niej trzymac? niekonekwencje widze

ciagle mi pamietacie te hakerke? to bylo wg instrukcji [erm nie pamietam
                      czyjej - borysa lub twojej chyba?]
                      - ja tylko pociagnal
                      :)))))))

&#60piekne dzieki&#62
                      • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 19:19
                        No cóż, przeze mnie zostałaś hakerką...
                        Do toporka trzeba siły (to mam w prawej), do kwiatka wystarczy gracja. :))
                        • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 19.09.01, 02:01
                          sila i gracja w jednym?

moze ty jaki czlonek partii i tak sie potajemnie reklamujesz?

glosujemy na klina???
                          • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 19.09.01, 08:21
                            Potajemna reklama gwarancją sukcesu.
                            • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 19.09.01, 21:38
                              wiesz klin, jesli ty sie reklamujesz potajemnie - to ja na ciebie zaglosuje
                              przekonuje mnie to
                              jaka partia? tylko pamietaj - potajemnie...
                              • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 20.09.01, 08:31
                                Obawiam się, że i suckes może być potajemny... :))
                                • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 20.09.01, 12:38
                                  sukces! oto slowo dobrze brzmiace!
                                  przymiotnik juz bez znaczenia
                                  niestety
          • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 12:28
            arwena napisał(a):

&#62 to przyjemnosc wymieniac z wami... mysli
            Zapewniam, że nie tylko!!!!!!!!
            • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 12:28
              No właśnie, wyżej dubel z Klinem
              • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 12:30
                a co jeszcze borys????
                • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 12:31
                  Co tylko chcesz (pingpong?)
            • Gość: legnica Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 13:00
              Gość portalu: borys napisał(a):

&#62 arwena napisał(a):
              &#62
              &#62 &#62 to przyjemnosc wymieniac z wami... mysli
              &#62 Zapewniam, że nie tylko!!!!!!!!

masz na mysli płyny ustrojowe????:-)

• Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 13:06
                Nie. Wyjaśniłem za Klinem, że uścisk dłoni. Nic innego.
                • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 13:26
                  brawo borys:))))
                  buuuzka w policzek za to!
                  • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 13:29
                    Cóż... Jestem prostym rycerzem...
                    • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 13:32
                      błędnym? lecz nie szalonym?
                      • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 13:34
                        Trochę walniętym...
                        • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 13:36
                          a co z hełmem?
                          • Gość: borys Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.spam.mim.pl 18.09.01, 13:44
                            Dzisiejsze hełmy nie takie jak kiedyś...
                            • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 13:47
                              echh ta dzisiejsza mlodziez... teraz na helmy wine zwala...
                • Gość: legnica Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 14:30
                  Gość portalu: borys napisał(a):

&#62 Nie. Wyjaśniłem za Klinem, że uścisk dłoni. Nic innego.

A to co innego :)

Ale ze mnie ZBOCZEK hihiiihi

• Gość: b.G. Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.pool.mediaWays.net 18.09.01, 17:55
                    Borysie, nie sciskaj tylko zbyt mocno prawicy Niewiasty A., zeby jej czasem nie
                    wyplynely te drogocenne "plyny ustrojowe". No chyba, zeby nie poszly na marne...
                    Pozdrowka dla Przedstawicielki Plci Pieknej. No i tak mi wyszlo, 3xP.
                    ;))))))))))))))
                    • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 18:02
                      Gość portalu: b.G. napisał(a):
                      &#62 Borysie, nie sciskaj tylko zbyt mocno prawicy Niewiasty A., zeby jej czasem nie
                      &#62 wyplynely te drogocenne "plyny ustrojowe". No chyba, zeby nie poszly na marne..
                      &#62 Pozdrowka dla Przedstawicielki Plci Pieknej. No i tak mi wyszlo, 3xP.

prawde mowiac tak sobie ci to wyszlo...
                      pozdrowka jednakowoz, dzis mam dobry humor, stad moja laskawosc
                      ;))))))))))))))

• Gość: b.G. Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.arcor-ip.net 18.09.01, 18:07
                        arwena napisał(a):

&#62 Gość portalu: b.G. napisał(a):
                        &#62 &#62 Borysie, nie sciskaj tylko zbyt mocno prawicy Niewiasty A., zeby jej czase
                        &#62 m nie
                        &#62 &#62 wyplynely te drogocenne "plyny ustrojowe". No chyba, zeby nie poszly na ma
                        &#62 rne..
                        &#62 &#62 Pozdrowka dla Przedstawicielki Plci Pieknej. No i tak mi wyszlo, 3xP.
                        &#62
                        &#62 prawde mowiac tak sobie ci to wyszlo...
                        &#62 pozdrowka jednakowoz, dzis mam dobry humor, stad moja laskawosc
                        &#62 ;))))))))))))))
                        Dzieki, dzieki, dzieki....
                        Widze, ze masz humor i serce laskawe. Jeszcze raz dzieki. ;))))))))

• arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 18:11
                          yw;)
                          &#60skinienie glowa&#62

:)))) pozdrowka i dzieki za wielkie literki na poczatku okreslen mojej skromnej
                          osoby
                          wszystkim forumowiczom dzieki:)

przykro mi, ale ja nie uzywam ich, podobnie jak polskich ogonkow (poza
                          wyjatkowymi przypadkami) - prosze o wyrozumialosc:)))) a
                          • Gość: b.G. Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.arcor-ip.net 18.09.01, 18:24
                            Qrcze, polskich ogonkow ja tez nie uzywam. Jakos trudno jest mi ich znalezc.
                            ;)))
                          • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 19:06
                            Mówi się "yhy" a nie "yw".
                            • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 18.09.01, 19:18
                              you''re welcome...

wpuszczasz mnie w maliny?
                              • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 18.09.01, 19:29
                                Od razu maliny... nie sezon. Na grzyby czas! (pod Gorzowem zatrzęsienie).
                                • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 19.09.01, 02:00
                                  pod zielona tez...

znakomity zwod prosze panstwa! oto zawodnik wart swej ceny! tak - mysle ze
                                  przysporzy on wiele radosci druzynie gorzowa! ach, co za przyjemnosc dla
                                  druzyny przeciwnej, przegrac z taaakim przeciwnikiem

konkurs - czyje to slowa?
                                  ;)))))))))
                                  • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 19.09.01, 08:21
                                    Zabiłaś klina.
                                    • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 19.09.01, 21:41
                                      dobrze ze mala literka:))))))))
                                      • Gość: Klin Re: Gorzowska ręka do zgody IP: *.miraco.pl 20.09.01, 08:30
                                        Przyczynek do rozważań o wyższości lamerstwa nad hakerstwem. :))
                                        • arwena Re: Gorzowska ręka do zgody 20.09.01, 12:44
                                          a kto kto?
                                          i chyba odwrotnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka