Dodaj do ulubionych

do admina- poprosze o nowe podfora

IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.03.05, 23:12
poprosze o nowe podforum komunikacja i transport, i zeby tam poprzenosic
watki o lotnisku i wypadkach drogowych. Tak jest np. na forum wroclawskim....
Obserwuj wątek
    • pawel.zary Re: do admina- poprosze o nowe podfora 16.03.05, 23:19
      ja poproszę o nowe podforum: "Kto jest lepszy - Zielona Góra czy Gorzów Wlkp"
      oraz podforum "Tylko żużel"
      pzdr ;-)
      • Gość: urwis Podforum "Żuzel" gorąco popieram pzdr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 01:40
    • Gość: zasieki1 Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.pata.pl 17.03.05, 08:44
      niedawno w watku admin zabija to forum padl pomysl, zeby raczej zlikwidowac
      poszczegolne podfora. podpisalo sie pod tym wielu aktywnych uzytkownikow forum
      zielonogorskiego
      • Gość: olo Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 09:50
        nie, no np. forum o żużlu bardzo by się przydało.....O komunikacji też.
        Spróbować nie zawadzi. Jak np. mamy ożywić lotnisko, to osobne forum do tego by
        się też przydało...
        • Gość: kuturalny Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.05, 11:17
          a kultura? może w końcu kultura by sie przebiła przez forum!
          • Gość: zasieki1 Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.pata.pl 17.03.05, 13:42
            szkopul polega na tym, ze watkow przeniesionych do innych podfor wiekszosc
            ludzi juz nie czyta. poza tym uwazam, ze osobne forum kulturalne, czy np. o
            transporcie zrzeszaloby gora 5 osob zainteresowanych tematem. a chodzi chyba o
            to, zeby o tym, o czym dyskutujemy na forum wiedzialo jaknajwiecej internautow.
            tak mi sie wydaje. pzdr
            • Gość: olo Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.03.05, 14:48
              ale jakos i tak ci co chca to dane watki sobie odpalaja. Tak jest wygodniej, a
              i wątki z czasem nie znikają w historii. zreszta na innych forach regionalnych
              podforów jest więcej niż u na. rzucie sobie okiem na wrocław czy łódź.
    • Gość: rubi żadnych podforów IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 14:44
      tam nikt nie zagląda i nie są wygodne
    • Gość: mimi Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.54.94.227.tisdip.tiscali.de 17.03.05, 21:11
      Zielonej nie mozna porownywac do Wrocka czy Lodzi:)
      Nie rozdrabniajmy sie za bardzo.
      • Gość: ela Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 17.03.05, 21:16
        słusznie
        • arwena Re: do admina- poprosze o nowe podfora 17.03.05, 21:40
          zdecydowanie za potforami jestem!
          przenosic i porzadkowac;)
        • Gość: ziutek Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.ztpnet.pl 18.03.05, 14:42
          podfora ssą! :)
    • redakcja_zielona Re: do admina- poprosze o nowe podfora 18.03.05, 13:37
      Przed sezonem żużlowym zostanie otwarte nowe podforum dla fanów żużla. Z
      zakładaniem innych na razie się wstrzymamy.

• Gość: Loki Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.03.05, 13:44
        Nie zakładać.Jedno forum wystarczy.Nikt nie każe nikomu czytać wszystkich
        wątków.Po prostu je ominiesz.
        • Gość: goran Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 15:19
          popieram , nie rozdrabniać dyskusji bo zaniknie
      • pawel.zary Re: pawel.zary "załatwił" podforum o żużlu ;-) 18.03.05, 22:27
        redakcja_zielona napisał:

> Przed sezonem żużlowym zostanie otwarte nowe podforum dla fanów żużla. Z
        > zakładaniem innych na razie się wstrzymamy.
        >
        > __________
        > pozdrawiam
        > Blazej Wandtke

Dziękuję redakcji, że przeczytała mój post z apelem o utworzenie takiego
        podforum i mnie wysłuchała;-)) ŁUBUDUBU ŁUBUDUBU TO JA pawel.zary skromny
        forumowicz z Żar złatwiłem Wam drodzy kibice podforum o żużlu.:-) Żary z
        żużlem - Kronopol Żary finansuje, pawel.zary załatwia podforum - NIECH ŻYJE NAM
        PREZES NASZEGO KLUBU, NIECH ŻYJE NAM - TO JA ZAŁATWIŁEM pawel.zary ;-))
        Jeszcze raz dziękuję redakcji :-) (Błażej Wandtke ma u mnie piwo ;-) )ZKŻ
        Kronopol Zielona Góra MISTRZEM!!! (był i będzie).
        Kibiców proszę o zrzutę na Dom Samotnej Matki w Żarach, który ma straszne
        kłopoty finansowe :-(
        pzdr
        • pawel.zary Re: pawel.zary "załatwił" podforum o żużlu ;-) 18.03.05, 22:35
          pawel.zary napisał:

> Dziękuję redakcji, że przeczytała mój post z apelem o utworzenie takiego
          > podforum i mnie wysłuchała;-)) ŁUBUDUBU ŁUBUDUBU TO JA pawel.zary skromny
          > forumowicz z Żar złatwiłem Wam drodzy kibice podforum o żużlu.:-)

Zapomniałem dodać, że zgłosiłem pomysł na nazwę: "TYLKO ŻUŻEL"
          pzdr
    • Gość: karolek lat 9i pół Re: do admina- poprosze o nowe podfora IP: *.gorzow.mm.pl 18.03.05, 13:46
      heeehehehehheh.
      dopiero co jęczeliscie falubazy że cenzura, że posty usuwane,że pisać sie już
      nie chce,że ojojojoj,olaboga,gwałtu, rety .
      nie minął miesiąc a dzieciaczkom sie znudziło,znowu chcą podforów,
      czy za miesiąc może 2 tygodnie znowu wam sie odwidzi zielonogórskie pętaki?

buhahahhahahhaha.

pzdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka