Dodaj do ulubionych

Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie?

IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 10:36
Obserwuj wątek
    • Gość: sagan Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.02, 20:03
      arogancki palant, więc płakać po nim nie będę; samowolnie powiększył strefę
      parkowania i jeszcze miał czelność opierdalać ludzi, którzy nieopacznie
      zwrócili na to uwagę
      • Gość: 44 Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 05:34
        Gość portalu: sagan napisał(a):

> arogancki palant, więc płakać po nim nie będę; samowolnie powiększył strefę
        > parkowania i jeszcze miał czelność opierdalać ludzi, którzy nieopacznie
        > zwrócili na to uwagę

Dbał o własną d... ale sam się "przekombinował" i tyle, a teraz żale to do Pana
        Boga.
        Jak się gra z nieuczciwymi to trzeba się liczyć z tym, że trzymają pod stołem
        pistolet, albo dla bezpieczeństwa własnego nie grać. A w Naszym, mieszkańców
        imieniu to on nie grał.

44
      • Gość: Dator Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 02:32
        Gość portalu: sagan napisał(a):

> arogancki palant, więc płakać po nim nie będę;
        A i owszem, ale najwiekszym jego błędem były wybujałe zapędy w kierunku
        parkingowca przy Westerplatte. A to przecież poletko Listka, Batka, Bambka i
        Jarząbka. Kudu mu, hołyszowi!
    • Gość: Esbek Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 16:02
      Palant zastąpił palanta nowy prezes hosztapler Ratus - jeszcz gorszy.
      • Gość: sagan Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:22
        ale buraka nie lubiłem
    • Gość: zielony Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:26
      Wywalono i dobrze ale o ile mi wiadomo ten "burak" ma i tak udzialy wiec
      kasiore bedzie trzepal dalej. Zreszta tacy jak on laduja na cztery lapy.
      Rozejzyj sie dookola - tacy do Urzedu Pracy nie trafiaja.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka