Gość: pdprac IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sagan Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 24.06.02, 20:03 arogancki palant, więc płakać po nim nie będę; samowolnie powiększył strefę parkowania i jeszcze miał czelność opierdalać ludzi, którzy nieopacznie zwrócili na to uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 44 Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 05:34 Gość portalu: sagan napisał(a): > arogancki palant, więc płakać po nim nie będę; samowolnie powiększył strefę > parkowania i jeszcze miał czelność opierdalać ludzi, którzy nieopacznie > zwrócili na to uwagę Dbał o własną d... ale sam się "przekombinował" i tyle, a teraz żale to do Pana Boga. Jak się gra z nieuczciwymi to trzeba się liczyć z tym, że trzymają pod stołem pistolet, albo dla bezpieczeństwa własnego nie grać. A w Naszym, mieszkańców imieniu to on nie grał. 44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dator Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 02:32 Gość portalu: sagan napisał(a): > arogancki palant, więc płakać po nim nie będę; A i owszem, ale najwiekszym jego błędem były wybujałe zapędy w kierunku parkingowca przy Westerplatte. A to przecież poletko Listka, Batka, Bambka i Jarząbka. Kudu mu, hołyszowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esbek Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 16:02 Palant zastąpił palanta nowy prezes hosztapler Ratus - jeszcz gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.06.02, 21:22 ale buraka nie lubiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Wywalono Radziwiłłowicza- prezesa Pedizu-opinie? IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:26 Wywalono i dobrze ale o ile mi wiadomo ten "burak" ma i tak udzialy wiec kasiore bedzie trzepal dalej. Zreszta tacy jak on laduja na cztery lapy. Rozejzyj sie dookola - tacy do Urzedu Pracy nie trafiaja. Odpowiedz Link Zgłoś