Gość: fanfanfalubaz IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 11:25 jak bedzie , prosze o optymizm:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepi_2 Re: jutro Tarnów 16.04.05, 13:59 Optymistycznie? Będzie dobrze jak uzbieramy 35 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 17:16 nie mówiłem zeby przesadzać z tym optymizmem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: jutro Tarnów IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.05, 17:54 To jest tylko sport. Nie rozumiem tej ciszy przed tak trudnym meczem. Wiecej wiary w Waszych chlopcow. Jesli Wy nie podkrecicie sie to co maja robic Wasi zuzlowcy. W sporcie sie wygrywa i przegrywa. Moga przeciez przegrac ten mecz ale najwazniejsze aby to bylo po pieknej walce. Nie bedzie wcale tak zle. Szkoda Okonia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: jutro Tarnów IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.05, 18:45 Wiecej wiary skoro Lotos potrafil wygrac z Bydgoszcza to trzeba wierzyc w sukces. Ten , ktory mysli , ze przegra to napewno przegra. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 22:56 masz racje scott, ja tam wierze ze dadza rade , kazdy mówi Tarnów to bedzie masakra a wcale tak może nie być , to jest sport wystarczy spojrzec na mecz Bydgoszcz-Czestochowa. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1 Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 23:41 A co ma mecz Bydgoszcz-Czestochowa do meczu Tarnow-Zielona Góra? Wg mnie nic. 1szy wyrownany, a jesli chodzi o drugi to od razu mozna postawic wszystkie pieniadze ze wygra Tarnow. Mecz bez emocji, kazdy go traktuje jako mecz do odjechania, no moze z wyjatkiem zawodnikow, bo Ci cos na nim byc moze zarobia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 17.04.05, 09:37 chodziło mi o to ze czestochowa miała pecha 2 defekty Walaska , 2 linia Tarnowa nie jest taka zajebista jak sie wydaje wiec wynik nie musi byc taki tragiczny pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1 Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 17.04.05, 20:13 Wyszło na moje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 17.04.05, 20:48 :) niestety miałeś racje , taki sport cóż pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś