Dodaj do ulubionych

jutro Tarnów

IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 11:25
jak bedzie , prosze o optymizm:)
Obserwuj wątek
    • pepi_2 Re: jutro Tarnów 16.04.05, 13:59
      Optymistycznie?
      Będzie dobrze jak uzbieramy 35 pkt.
      • Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 17:16
        nie mówiłem zeby przesadzać z tym optymizmem:)
        • Gość: Scott1 Re: jutro Tarnów IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.05, 17:54
          To jest tylko sport. Nie rozumiem tej ciszy przed tak trudnym meczem. Wiecej
          wiary w Waszych chlopcow. Jesli Wy nie podkrecicie sie to co maja robic Wasi
          zuzlowcy. W sporcie sie wygrywa i przegrywa. Moga przeciez przegrac ten mecz
          ale najwazniejsze aby to bylo po pieknej walce. Nie bedzie wcale tak zle.
          Szkoda Okonia. Pozdrawiam.
          • Gość: Scott1 Re: jutro Tarnów IP: *.gorzow.mm.pl 16.04.05, 18:45
            Wiecej wiary skoro Lotos potrafil wygrac z Bydgoszcza to trzeba wierzyc w
            sukces. Ten , ktory mysli , ze przegra to napewno przegra. Pozdrawiam.
            • Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 22:56
              masz racje scott, ja tam wierze ze dadza rade , kazdy mówi Tarnów to bedzie
              masakra a wcale tak może nie być , to jest sport wystarczy spojrzec na mecz
              Bydgoszcz-Czestochowa.
              pozdrawiam.
              • Gość: f1 Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 16.04.05, 23:41
                A co ma mecz Bydgoszcz-Czestochowa do meczu Tarnow-Zielona Góra? Wg mnie nic.
                1szy wyrownany, a jesli chodzi o drugi to od razu mozna postawic wszystkie
                pieniadze ze wygra Tarnow. Mecz bez emocji, kazdy go traktuje jako mecz do
                odjechania, no moze z wyjatkiem zawodnikow, bo Ci cos na nim byc moze zarobia.
                • Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 17.04.05, 09:37
                  chodziło mi o to ze czestochowa miała pecha 2 defekty Walaska , 2 linia Tarnowa
                  nie jest taka zajebista jak sie wydaje wiec wynik nie musi byc taki tragiczny
                  pozdrawiam
                  • Gość: f1 Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 17.04.05, 20:13
                    Wyszło na moje. Pozdrawiam
                    • Gość: fanfanfalubaz Re: jutro Tarnów IP: *.ztpnet.pl 17.04.05, 20:48
                      :) niestety miałeś racje , taki sport cóż
                      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka