Gość: markon IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 21:39 1. Czy jesteś za administracyjną likwidacją województwa lubuskiego 2. Gdyby do niej doszło, to do jakiego województwa chcesz być dołączony (podaj czy jesteś z południa, czy z północy lubuskiego) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: markon Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 21:41 1. za utrzymaniem lubuskiego 2. do wielkopolskiego Robić wszystko aby to czego nam dziesiątki miast w Polsce zazdrości nie roztrwonić! Wyeliminować z gry tych, którzy do swej roli nie dorośli. Odpowiedz Link Zgłoś
tom_tom Re: Plebiscyt rozwodowy 06.07.02, 13:43 A jachcę przyłączyć się do Istrii. W końcu ciepłe morze. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Plebiscyt rozwodowy 04.07.02, 11:39 Gość portalu: markon napisał(a): > 1. Czy jesteś za administracyjną likwidacją województwa lubuskiego Tak > 2. Gdyby do niej doszło, to do jakiego województwa chcesz być dołączony do małopolskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.02, 13:39 jestem za utrzymaniem województwa nawet jeżeli G chce je opuścić; kijek na drogę i żegnam bez żalu; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkj Re: Plebiscyt rozwodowy IP: 212.160.123.* 04.07.02, 13:36 Gość portalu: markon napisał(a): > 1. Czy jesteś za administracyjną likwidacją województwa lubuskiego NIE > 2. Gdyby do niej doszło, to do jakiego województwa chcesz być dołączony WIELKOPOLSKIE > (podaj czy jesteś z południa, czy z północy lubuskiego) ZG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 14:07 1. TAK (w obecnej formie - za woj. ale bez G) 2. wielkopolskie ----- jestem z ZG Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekz2 Re: Plebiscyt rozwodowy 04.07.02, 15:49 Gość portalu: zielony napisał(a): > 1. TAK (w obecnej formie - za woj. ale bez G) > 2. wielkopolskie > ----- > jestem z ZG HA HA HA HA Bez G HA HA HA utoniecie od razu jak kula oderwana od nogi dobrego pływaka (któremu tylko przeszkadza ). nie pozdrawiam ale życzę trochę realizmu Wojtek Z (Gorzów ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.ipub.pl 04.07.02, 16:26 wojtekz2 napisał(a): > HA HA HA HA > Bez G HA HA HA > utoniecie od razu jak kula oderwana od nogi dobrego pływaka (któremu tylko > przeszkadza ). > nie pozdrawiam ale życzę trochę realizmu > Wojtek Z (Gorzów ) Jakoś przez 25 lat lepiej niż Gorzów żeśmy sobie rady dawali Jeśli wygra opcja wielkopolska, to ja sie wyprowadzam, taki wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.02, 16:28 może utoniemy a może nie; zważywszy, że nie będziemy was ciągnąć za uszy warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 16:38 Nie boj sie nie utoniemy... coprawda nie mamy Warty ale plywac umiemy i calkiem dlugi okres czasu bez waszej "cudnej" miesciny dawalismy sobie rade. Przydaloby sie odkroic Glogow... zeby byla rownowaga miast na litere G. A co do Wielkopolski to nie jestem jakims pyrofilem ale poprostu bardziej mi po drodze z Poznaniem, niz z Wrockiem. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.07.02, 16:49 z Głogowem to b. dobry pomysł ale mam wątpliwości co do Wielkopolski; im jest potrzebny jedynie korytarz do Świecka a cała reszta to zbędny balast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 16:55 ja zaś podobnie myślę o Wrocławiu, tu i tam łatwo nie będzie. Wielkopolskę znam dobrze i ten styl mi odpowiada. Wrocław jest dla mnie tajemniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 17:51 Mam bliska rodzine we Wroclawiu, ale to miasto zawsze bedzie mi sie kojarzyc z zuleria na rynku, zaczepiajaca przechodniow. Nie wiem, ile razy tam jestem - tyle razy zaczepiaja mnie jakies oprychy i chca kase. W Poznaniu jak narazie nikt;) Moze mam pecha do Wrocka? Ale ogolnie miasto jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 12:44 samochodem się trudno (oznaczenia) pono poruszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 14:21 Gość portalu: zielony napisał(a): > Mam bliska rodzine we Wroclawiu, ale to miasto zawsze bedzie mi sie kojarzyc z > zuleria na rynku, zaczepiajaca przechodniow. Nie wiem, ile razy tam jestem - > tyle razy zaczepiaja mnie jakies oprychy i chca kase. W Poznaniu jak narazie > nikt;) Moze mam pecha do Wrocka? Ale ogolnie miasto jest spoko. Masz chłopie wyjątkowego pecha. ja dokładnie to samo moge powiedzieć, ale odwrotnie. We Wrocku spox, w Poz żuleria kosmiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Plebiscyt rozwodowy 05.07.02, 15:13 Jestem z Gorzowa i chcę aby moje miasto znalazło się w ojewództwie Zachodniopomorskim, bo wtedy będę miał dostęp do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.ipub.pl 05.07.02, 15:22 kobyla napisał(a): > Jestem z Gorzowa i chcę aby moje miasto znalazło się w ojewództwie > Zachodniopomorskim, bo wtedy będę miał dostęp do morza. A teraz wymagają od was wiz? hehehehe Byle nie do Poznania, jak to brzmi "Skąd jesteś? Z wielkopolskiego". To już wolę lubuskie z Gorzowem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 15:32 Gość portalu: qaz napisał(a): > kobyla napisał(a): > > > Jestem z Gorzowa i chcę aby moje miasto znalazło się w ojewództwie > > Zachodniopomorskim, bo wtedy będę miał dostęp do morza. > A teraz wymagają od was wiz? > hehehehe > Byle nie do Poznania, jak to brzmi "Skąd jesteś? Z wielkopolskiego". To już wolę > lubuskie z Gorzowem > Ja też! Historycznie i mentalnie jestem z Dolnego Śląska! Odpowiedz Link Zgłoś
kobyla Re: Plebiscyt rozwodowy 05.07.02, 16:07 Wy w Zielonej jak byście nie kombinowali nigdy nie będziecie mieć dostępu do morza. A my taką sznsę mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qaz Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.ipub.pl 05.07.02, 16:27 kobyle by sie kąpiel w warcie przydała. Plecie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 21:13 kobyla napisał(a): > Wy w Zielonej jak byście nie kombinowali nigdy nie będziecie mieć dostępu do > morza. A my taką sznsę mamy a co przenosicie się na Wolin ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 16:47 A to zwracam honor:) W sumie jak bylem maly to cale wakacje u babci we wrocku spedzalem i mi sie podobalo (przedewszystkim ZOO :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 17:19 mamy w pamięci podobne obrazy (a to jest bardzo ważne), tyle, że ja bywałem w ZOO w Poznaniu. A może se ZOO w ZG zrobimy? Były kiedyś jakieś lamy na Wyspiańskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 21:44 mamy caly czas lamy... w radzie miejskiej i paru oslow w innych znanych wszystkim organizacjach:P jakby sie pozbieralo to i pare rogaczy by sie znalazlo;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.02, 17:20 > 1. Czy jesteś za administracyjną likwidacją województwa lubuskiego TAK > 2. Gdyby do niej doszło, to do jakiego województwa chcesz być dołączony DOLNY SLASK > (podaj czy jesteś z południa, czy z północy lubuskiego) ZIELONA GÓRA Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Plebiscyt rozwodowy 06.07.02, 17:38 Gość portalu: markon napisał(a): > 1. Czy jesteś za administracyjną likwidacją województwa lubuskiego czemu administracyjna tylko? > 2. Gdyby do niej doszło, to do jakiego województwa chcesz być dołączony > (podaj czy jesteś z południa, czy z północy lubuskiego) bez znaczenia i tak wnet zginiemy w zupie (z zielonej) wroclaw z sympatii, poznan z komunikacyjnych wzgledow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 16:32 komunikacja jest na drugim miejscu po miłości Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Plebiscyt rozwodowy 07.07.02, 19:40 Gość portalu: markon napisał(a): > komunikacja jest na drugim miejscu po miłości W takim razie lubuskia para jest na przegranej pozycji. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markon Re: Plebiscyt rozwodowy IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 19:49 są pozycje trudne , ale niosą ogrom rozkoszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś