Dodaj do ulubionych

Ludzie anonimy piszą

31.05.05, 20:29
Tak bez powodu by nie pisali. Ciekawe czy prezes przeszedł proces
lustracji ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Jan Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 21:58
      Wiem,że niektórzy dozorcy mają też takie klucze.
      • Gość: Ania Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 00:02
        Czyli co, i dozorcy się na nim poznali?
        • Gość: olek Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.us 01.06.05, 01:13
          Idź Biczyk do prokuratury i zaskarż cała pocztę. Na koszt spółdzielców
          wynajmnij adwokatów i ścigaj, ścigaj, ścigaj ...
    • Gość: mieszk.pomor. Re: Ludzie anonimy piszą IP: 80.51.39.* 01.06.05, 07:55
      Masz racje jest przyspawany do FOTELA.
    • Gość: Keitell Re: Ludzie anonimy piszą IP: 213.172.177.* 01.06.05, 07:55
      czy wladze spooldszielni rzezcywiscie moga byc tak bezkarne??? jka to mozliwe,
      abygarsta ludzi z Prezesem spoldzielni zarzadzala maja\tkiem tak wielku tysiecy
      ludzi? Prawo spoldzielcze czas zmienic? Silne lobbby dziala juz w Warszaiwie,
      przyujada na nich chude dni, a wtedy ich rozliczymy
      • Gość: mieszkaniec Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:32
        ŻEROMSKI, karykaturo osiedlowa przestań się wysilać i pisać anonimy na naszego
        PREZESA.
    • Gość: galciu Re: Ludzie anonimy piszą IP: 213.199.238.* 01.06.05, 11:21
      w usa nie ma zamykanych skrzynek i jakoś wszyscy są zadowoleni, więc po co sprawę do prokuratury?? Z doświadczenia wiem że prezes lubi wnosić urojone pozwy i przegrywać :)
      • Gość: piter Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.05, 13:30
        Jest jednak pewna rzecz, która różni Polskę od USA. Poziom złodziejstwa ;)
      • Gość: Spółdzielca Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:45
        Żeromski przecież wszyscy wiedzą że lubisz kanalio pisać anonimy .Pisałeś
        onegdaj do GL anonimy na b.Prezesa ZKŻ Bartkowiaka potem na przewodniczącego RM
        Batkowskiego potem Prezesa Biczyka potem Prezesa ogrodów działkowych w
        St.Kisielinie potem ...,potem ... itp.itd.KANALIA DO POTĘGI. Teraz ztego co
        wiemy działa ze sławną z mediów IRCIĄ ERBER ! Doborowa para .
        • Gość: gucio-agent Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:23
          To BYDLĘ także pisało anonimy na radnego Mikulewicza. Że niby piecze na
          przeterminowanym tłuszczu.Kawał kanalii!!!
          • Gość: piter Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.05, 15:26
            Na tłuszczu to się smaży panie Biczyk ;)
            • Gość: dżin Bez Biczyka nie istniejemy! IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 19:31
              Ten facet ma przynajmniej JAJA! Nie narzekam. Obiboków wokół pełno i tylko
              narzekają. Na osiedlu Śląskim tez kręcą...ale to są koledzy prezesa,a on o tym
              nie wie.....Moze cos jeszcze zdradzę.... Nie wiem...
    • Gość: daewoo pamietasz? Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 22:57
      mieszkaniec,spółdzielca i gucio-agent to oczywiście prezes Biczyk we własnej
      osobie.siedzi i napierd...w kompa,a sam jeszcze trzy lata temu do skrzynek
      razem z Żeromskim wciaskał mieszkańcom czerwonego szmatławca:gazeta
      międzyosiedlową autorstwa Fokszana,gdzie sobie sam i listowskiemu wchodził w
      dupę.ciekawe skąd on miał klucz.niech to pani maju pani sprawdzi.
    • Gość: TAKAJEDNA Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 23:09
      A MOZE TO BICZYK SAM TE ANONIMY PISAL I WCISKAL DO SKRZYNEK ZEBY MOGL ZNOW SIE
      PROCESOWAC Z POCZTA POLSKA I ZEBY UWAGE ODWROCIC OD PRZEKRETOW W SPOLDZIELNI NO
      I NAJWAZNIEJSZE ZEBY ZNOW MOZNA BYLO WYWIESIC W GABLOTACH NASZE ULUBIONE
      ARTYKULY Z GAZET LUB POSTANOWIENIA SADOWE POKRESLONE KOLOROWYMI MAZAKAMI JUZ
      SIE NIE MOGE DOCZEKAC BO OSTATNIO NIE MIALAM JUZ CO CZYTAC CZEKAJAC NA
      WINDE ;>KOCHAMY PANA PANIE PREZESIE :>
      • Gość: drugatakajedna Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:14
        klucze do skrzynek maja tez ulotkarze róznej maści, dostęp do kluczy to chyba
        porządek dzienny
        • Gość: sąsiad Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:19
          Oj,cepy Żeromski,Erber,Wożny,Kowalska pocałucie wy tego Prezesa w du.ę.
          • Gość: LOKATOR Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:37
            PSY i SUKI szczekają a karawana jedzie dalej. Pozdrowienia dla Pana Prezesa.
            Tak trzymać!!! Nie daj się Pan tej parafialnej wilczej watasze.
            • Gość: beemwu1 Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:29
              Pan Prezes niech zyje naaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!! To pisalem ja ,
              Jarzabek .
              • Gość: nauczyciel liczymy na Prezesa IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:03
                Jestem nauczycielem.Od lat Prezes Biczyk jest osobą,ktora nigdy nie zawodzi w
                sprawach uczniów.W przeciwienstwie do wielu,wielu... A po kątach każdy szczeka.
                • Gość: Bojażliwy BARDZO DROGIE MIESZKANIE? IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:25
                  "Psy omijam zaś z daleka,bo nie lubię gdy kto szczeka"..

Mój sąsiad bardzo narzeka na zarząd spółdzielni,że mu robią trudnosci w
                  spłatach na raty zadłużenia za mieszkanie. A ja tak go słucham i krew mnie
                  zalewa. Na narty w Alpy, naprawa jachciku /wie pan ile to kosztuje?/, a te okna?
                  Znowu musiałem wymienić, bo tamte ciągle parowały..A ten zegarek? Widzi pan?
                  Ciężki? E, można się przyzwyczaić.Ale jaka firma! Specjalnie sprowadzony z
                  Niemiec.Najlepsze na świecie.....No i jak ja mam z nimi rozmawiać? Wie pan, oni
                  chca mnie eksmitować!? MNIE!
    • Gość: mieszkaniec Re: Biczyk i Mikulewicz to duet spółdzielni IP: 149.156.66.* 02.06.05, 12:02
      ale towarzystwo na tym forum i w tej spóldzielni;jak wy tam możecie mieszkać?
      wracać po pracy i wypoczywać? Biczyk i mikulewicz opamiętajcie się!
      • Gość: Zbulwerowana Re: Biczyk i Mikulewicz to duet spółdzielni IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:11
        Wstyd mi za Ciebie GOŚCIU. Co Ty wiesz o Mikulewiczu? Spróbuj zrobić choć
        szczyptę tego co on robi dla innych. DOfinansowanie ferii, kolonii, chleb za
        darmo. Nie wiem czy jest w Zielonej Górze drugi taki człowiek. Nikt, kto
        przyszedł do niego z prośbą o pomoc nie wyszedł bez niej!!

A tak jest np. w przypadku p.Wojciechowskiej /piekarnia na os.Śląskim/.Niechęć
        to mało powiedziane.

Więc zanim wydasz opinię, sprawdż swoje sumienie.
        • Gość: zjadacz chleba Re: Biczyk i Mikulewicz to duet spółdzielni IP: 213.199.251.* 02.06.05, 12:19
          na śląskim--to PRAWDA
          • Gość: Leo Biczyk do domu...... IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:25
            A ten kogo jeszcze będzie ścigał z urzedu.Jestem już zmęczony tymi bredniami.
            • Gość: Parafianin Re: Biczyk do domu...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:27
              Tam w spółdzielni rozrabia hołota rodzinna.ERBER z rodzoną siostrą / zresztą
              tak samo śliczną/ ANDRZEJAK JADWIGĄ. KOWALSKA TERSA z synkiem / zresztą tak
              samo ślicznym jak ona / AURENIUSZEM WOŻNYM . Doszła do tej zgraii jakaś
              Jaskólska czy Jaskulska /jeden kał/ . To wszystko to kierownictwo kółka
              różańcowego naszej parafii wciskające naszym nobliwym STARSZYM PANIOM kłamstwa
              ioszczerstwa .
              • Gość: pelikan ...kółko różańcowe. IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 16:28
                Jest tyle do roboty.Wałęsające się psy,wyrzucane z samochodów na Śląskim, brak
                opieki nad dzieciakami, chodza do póżnej nocy/nieletni rozrabiacze/,itp. Może
                czas pomyslec o czyms takim własnie. Polecam.Zdrowsze to i jakis sens ma.
                • Gość: Działkowicz Re: ...kółko różańcowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:42
                  Parafianin!Dopisz do tej hołoty tego kurdupla-spaślaka Żeromskiego z z
                  Pomorskiego.To kawał ścierwa.
                  • Gość: AGENT Re: ...kółko różańcowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:43
                    Woźny Aureniusz! To przecież przydupas Ronowicz.Wylali go z urzedu
                    marszałkowskiego na zbity pysk to poszedł dzięki protekcji Ronowicz do Centrum
                    Biznesu/niedawno/. A ta Kowalska jego matka to bliska kumpela miłościwie nam
                    panującej i tej zwariowanej Erber. Teraz już wszystko jasne. Prawicowa hołota
                    chce załatwić Biczyka.
                    • Gość: loli A co mnie oni???? IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 11:16
                      W tyłku mam tych o których piszesz Panie Biczyk ,co mnie obchodzą
                      Erberowie ,kowalscy i inni .Oni za moje pieniądze nie procesują się,nie kupują
                      nowych aut i nie rządzą w Spółdzielni.Więc przestań odwracać zainteresowanie
                      swoją osobą pod coraz to nowym nikiem.Ciebie mam dość ,bo za moje cężko
                      zarobione pieniądze nie robisz nic dla osiedla,tylko pokazówę odwalasz.
                      Wstylu:flagi,trawniki itd. Czy ty tego nie rozumiesz?????Ludzie ciebie nie chcą
                      ani twego zastępcy.Ten także nie robi nic a kasę bierze. Może nawet i więcej
                      nie robi od ciebie grubas jeden.Ambicji nie masz?
                      • Gość: NOWY MAFIA PARAFIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:44
                        Ten człowiek RONOWICZ to ARSENIUSZ WOŹNY a nie Arseniusz.To kawał drania
                        • Gość: stary Re: MAFIA PARAFIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:54
                          ARSENIUSZ a nie AURENIUSZ! KANALIA!
                          • Gość: Jolka NIC CO LUDZKIE NIE JEST.... IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 12:55
                            Przydałby się jakiś boks,podejrzewam. I to w tym wszystkim byłoby najlepsze.
                            Moge sie zająć biletami. A ja i tak lubie pana panie Biczyk. Troche furiat,
                            trochę romantyk, troche wariat. No bo kto przy zdrowych zmyslach zostaje
                            prezesem takiej spółdzielni jak KISIELIN? Poprzednia prezes /młoda,piękna
                            kobieta,nieżyjaca już/, była strasznie krytykowana. Żal było patrzeć na jej
                            starania,ktore inni mieli w dupie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka