wilczysko1 31.05.05, 20:29 Tak bez powodu by nie pisali. Ciekawe czy prezes przeszedł proces lustracji ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jan Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 21:58 Wiem,że niektórzy dozorcy mają też takie klucze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 00:02 Czyli co, i dozorcy się na nim poznali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.us 01.06.05, 01:13 Idź Biczyk do prokuratury i zaskarż cała pocztę. Na koszt spółdzielców wynajmnij adwokatów i ścigaj, ścigaj, ścigaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszk.pomor. Re: Ludzie anonimy piszą IP: 80.51.39.* 01.06.05, 07:55 Masz racje jest przyspawany do FOTELA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Keitell Re: Ludzie anonimy piszą IP: 213.172.177.* 01.06.05, 07:55 czy wladze spooldszielni rzezcywiscie moga byc tak bezkarne??? jka to mozliwe, abygarsta ludzi z Prezesem spoldzielni zarzadzala maja\tkiem tak wielku tysiecy ludzi? Prawo spoldzielcze czas zmienic? Silne lobbby dziala juz w Warszaiwie, przyujada na nich chude dni, a wtedy ich rozliczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:32 ŻEROMSKI, karykaturo osiedlowa przestań się wysilać i pisać anonimy na naszego PREZESA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galciu Re: Ludzie anonimy piszą IP: 213.199.238.* 01.06.05, 11:21 w usa nie ma zamykanych skrzynek i jakoś wszyscy są zadowoleni, więc po co sprawę do prokuratury?? Z doświadczenia wiem że prezes lubi wnosić urojone pozwy i przegrywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.05, 13:30 Jest jednak pewna rzecz, która różni Polskę od USA. Poziom złodziejstwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spółdzielca Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 13:45 Żeromski przecież wszyscy wiedzą że lubisz kanalio pisać anonimy .Pisałeś onegdaj do GL anonimy na b.Prezesa ZKŻ Bartkowiaka potem na przewodniczącego RM Batkowskiego potem Prezesa Biczyka potem Prezesa ogrodów działkowych w St.Kisielinie potem ...,potem ... itp.itd.KANALIA DO POTĘGI. Teraz ztego co wiemy działa ze sławną z mediów IRCIĄ ERBER ! Doborowa para . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio-agent Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:23 To BYDLĘ także pisało anonimy na radnego Mikulewicza. Że niby piecze na przeterminowanym tłuszczu.Kawał kanalii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.06.05, 15:26 Na tłuszczu to się smaży panie Biczyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżin Bez Biczyka nie istniejemy! IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 19:31 Ten facet ma przynajmniej JAJA! Nie narzekam. Obiboków wokół pełno i tylko narzekają. Na osiedlu Śląskim tez kręcą...ale to są koledzy prezesa,a on o tym nie wie.....Moze cos jeszcze zdradzę.... Nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daewoo pamietasz? Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 22:57 mieszkaniec,spółdzielca i gucio-agent to oczywiście prezes Biczyk we własnej osobie.siedzi i napierd...w kompa,a sam jeszcze trzy lata temu do skrzynek razem z Żeromskim wciaskał mieszkańcom czerwonego szmatławca:gazeta międzyosiedlową autorstwa Fokszana,gdzie sobie sam i listowskiemu wchodził w dupę.ciekawe skąd on miał klucz.niech to pani maju pani sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TAKAJEDNA Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 23:09 A MOZE TO BICZYK SAM TE ANONIMY PISAL I WCISKAL DO SKRZYNEK ZEBY MOGL ZNOW SIE PROCESOWAC Z POCZTA POLSKA I ZEBY UWAGE ODWROCIC OD PRZEKRETOW W SPOLDZIELNI NO I NAJWAZNIEJSZE ZEBY ZNOW MOZNA BYLO WYWIESIC W GABLOTACH NASZE ULUBIONE ARTYKULY Z GAZET LUB POSTANOWIENIA SADOWE POKRESLONE KOLOROWYMI MAZAKAMI JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC BO OSTATNIO NIE MIALAM JUZ CO CZYTAC CZEKAJAC NA WINDE ;>KOCHAMY PANA PANIE PREZESIE :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drugatakajedna Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:14 klucze do skrzynek maja tez ulotkarze róznej maści, dostęp do kluczy to chyba porządek dzienny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:19 Oj,cepy Żeromski,Erber,Wożny,Kowalska pocałucie wy tego Prezesa w du.ę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOKATOR Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 08:37 PSY i SUKI szczekają a karawana jedzie dalej. Pozdrowienia dla Pana Prezesa. Tak trzymać!!! Nie daj się Pan tej parafialnej wilczej watasze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beemwu1 Re: Ludzie anonimy piszą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 11:29 Pan Prezes niech zyje naaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!! To pisalem ja , Jarzabek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel liczymy na Prezesa IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:03 Jestem nauczycielem.Od lat Prezes Biczyk jest osobą,ktora nigdy nie zawodzi w sprawach uczniów.W przeciwienstwie do wielu,wielu... A po kątach każdy szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojażliwy BARDZO DROGIE MIESZKANIE? IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:25 "Psy omijam zaś z daleka,bo nie lubię gdy kto szczeka".. Mój sąsiad bardzo narzeka na zarząd spółdzielni,że mu robią trudnosci w spłatach na raty zadłużenia za mieszkanie. A ja tak go słucham i krew mnie zalewa. Na narty w Alpy, naprawa jachciku /wie pan ile to kosztuje?/, a te okna? Znowu musiałem wymienić, bo tamte ciągle parowały..A ten zegarek? Widzi pan? Ciężki? E, można się przyzwyczaić.Ale jaka firma! Specjalnie sprowadzony z Niemiec.Najlepsze na świecie.....No i jak ja mam z nimi rozmawiać? Wie pan, oni chca mnie eksmitować!? MNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Biczyk i Mikulewicz to duet spółdzielni IP: 149.156.66.* 02.06.05, 12:02 ale towarzystwo na tym forum i w tej spóldzielni;jak wy tam możecie mieszkać? wracać po pracy i wypoczywać? Biczyk i mikulewicz opamiętajcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbulwerowana Re: Biczyk i Mikulewicz to duet spółdzielni IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:11 Wstyd mi za Ciebie GOŚCIU. Co Ty wiesz o Mikulewiczu? Spróbuj zrobić choć szczyptę tego co on robi dla innych. DOfinansowanie ferii, kolonii, chleb za darmo. Nie wiem czy jest w Zielonej Górze drugi taki człowiek. Nikt, kto przyszedł do niego z prośbą o pomoc nie wyszedł bez niej!! A tak jest np. w przypadku p.Wojciechowskiej /piekarnia na os.Śląskim/.Niechęć to mało powiedziane. Więc zanim wydasz opinię, sprawdż swoje sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zjadacz chleba Re: Biczyk i Mikulewicz to duet spółdzielni IP: 213.199.251.* 02.06.05, 12:19 na śląskim--to PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Biczyk do domu...... IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 12:25 A ten kogo jeszcze będzie ścigał z urzedu.Jestem już zmęczony tymi bredniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin Re: Biczyk do domu...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:27 Tam w spółdzielni rozrabia hołota rodzinna.ERBER z rodzoną siostrą / zresztą tak samo śliczną/ ANDRZEJAK JADWIGĄ. KOWALSKA TERSA z synkiem / zresztą tak samo ślicznym jak ona / AURENIUSZEM WOŻNYM . Doszła do tej zgraii jakaś Jaskólska czy Jaskulska /jeden kał/ . To wszystko to kierownictwo kółka różańcowego naszej parafii wciskające naszym nobliwym STARSZYM PANIOM kłamstwa ioszczerstwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelikan ...kółko różańcowe. IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 16:28 Jest tyle do roboty.Wałęsające się psy,wyrzucane z samochodów na Śląskim, brak opieki nad dzieciakami, chodza do póżnej nocy/nieletni rozrabiacze/,itp. Może czas pomyslec o czyms takim własnie. Polecam.Zdrowsze to i jakis sens ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Działkowicz Re: ...kółko różańcowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 09:42 Parafianin!Dopisz do tej hołoty tego kurdupla-spaślaka Żeromskiego z z Pomorskiego.To kawał ścierwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGENT Re: ...kółko różańcowe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:43 Woźny Aureniusz! To przecież przydupas Ronowicz.Wylali go z urzedu marszałkowskiego na zbity pysk to poszedł dzięki protekcji Ronowicz do Centrum Biznesu/niedawno/. A ta Kowalska jego matka to bliska kumpela miłościwie nam panującej i tej zwariowanej Erber. Teraz już wszystko jasne. Prawicowa hołota chce załatwić Biczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli A co mnie oni???? IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 11:16 W tyłku mam tych o których piszesz Panie Biczyk ,co mnie obchodzą Erberowie ,kowalscy i inni .Oni za moje pieniądze nie procesują się,nie kupują nowych aut i nie rządzą w Spółdzielni.Więc przestań odwracać zainteresowanie swoją osobą pod coraz to nowym nikiem.Ciebie mam dość ,bo za moje cężko zarobione pieniądze nie robisz nic dla osiedla,tylko pokazówę odwalasz. Wstylu:flagi,trawniki itd. Czy ty tego nie rozumiesz?????Ludzie ciebie nie chcą ani twego zastępcy.Ten także nie robi nic a kasę bierze. Może nawet i więcej nie robi od ciebie grubas jeden.Ambicji nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOWY MAFIA PARAFIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:44 Ten człowiek RONOWICZ to ARSENIUSZ WOŹNY a nie Arseniusz.To kawał drania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: MAFIA PARAFIALNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 11:54 ARSENIUSZ a nie AURENIUSZ! KANALIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka NIC CO LUDZKIE NIE JEST.... IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 12:55 Przydałby się jakiś boks,podejrzewam. I to w tym wszystkim byłoby najlepsze. Moge sie zająć biletami. A ja i tak lubie pana panie Biczyk. Troche furiat, trochę romantyk, troche wariat. No bo kto przy zdrowych zmyslach zostaje prezesem takiej spółdzielni jak KISIELIN? Poprzednia prezes /młoda,piękna kobieta,nieżyjaca już/, była strasznie krytykowana. Żal było patrzeć na jej starania,ktore inni mieli w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś