Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:53 JAKIE ZNACIE SKLEPY KOMPUTEROWE W ZIELONEJ GÓRZE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ryzykant GAMP - nie!! IP: *.ztpnet.pl 01.06.05, 17:06 W Gampie bardzo drogo,a sprzęt taki sam jak wszędzie. Czuję sie nabity w butelkę.Jeżeli kupujący nie zna się na kompie, można mu wcisnąć cokolwiek, a zapłaci jak za zboże.Tak ci doradzą,że ...iprzywiozą do domu i rób sobie co chcesz z tymi kartonami,co do czego itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: GAMP - nie!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 17:49 TON COLOR na RYNKU 100% percycji, miła obsługa, cena do negocjacji. Sklep dziala juz od kilku dobry lat, wiec wrazie potrzeby nie zniknie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: GAMP - nie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 07:13 no i mastercom na kupieckiej chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: GAMP - nie!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:48 TON COLOR? Raz dokonałem zakupu i więcej tam nie wrócę, wcisnęli bubla ...a potem zlekceważyli...beeeeeeeeee.....Za to zdecydowanie polecam MASTERCOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupujacy Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 13:35 Mastercom najlepszy. Robię zakupy dla firmy więc większość sklepów znam ale tak naprawdę to tylko z Mastercomem (przynajmniej na razie) nie mam złych doświadczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbi Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 16:05 Ja także uważam że "MASTERCOM" to solidny i sprzadzony sklep a przy tym tani. Zawsze jakiś rabacik się znajdzie:) Miła i pomocna obsługa stoi na najwyższym poziomie jednym słowem sami fachowcy<OK>.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spóżniony Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 16:33 Żałuję,że nie skorzystałem najpierw z Waszej pomocy,a dopiero potem kupiłbym sprzet.A tak? Juz po wszystkim. Gamp jest dla mnie stracony. Taki drogi sprzet.Jejku,jejku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 16:53 Tzn. co? Nie pochodziles po roznych sklepach przed dokonaniem zakupu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spóżniony Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 17:35 pochodziłem, byłem chyba wszędzie ,miałem taki mętlik w głowie. I to był chyba mój błąd.Szwagier za te pieniądze kupił oprogramowanie nawet, a dołozywszy pare złotych ma tez urzadzenie wielofunkcyjne! Ciekawe czy sprzęt mozna zwrocić? Po ół roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wirus Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:36 Generalnie na Ul. Kupieckiej jest najwieksze skupisko sklepów ze sprzętem komputerowym, co kilka metrów kolejny. Ale polecam również te sprawdzone, w mastercom jest ok, tzn. większość od ręki, a nie jak często słyszałem bardzo uprzejmie "na jutro", czytaj na za tydzień, no i ceny maja dobre, pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 18:02 No co wy nie slyszeliscie o ADI Serwis ? Kupilem tam kompa szalenie mila i kompetentna obsluga rabaty co prawda moze nie takie jak u innych ale za dobra obsluge i dobry serwis zawsze z checia doplace bo dla mnie wazna jest calosc obslugi a nie tylko zeby wypchnac chlam jak najtaniej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 18:02 Acha zapomnialem maja swoja stronke - www.adi.pl - Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 18:10 Cały sprzęt mam z Mastercomu, swietna i miła obsługa, serwis ekspresowy, tak więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 19:27 Mastercom najlepszy , polecam składałem 2 kompy u chłopaków i nie było problemów nigdy, fachowcy nic dodac nic ujac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roler Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.ztpnet.pl 02.06.05, 20:02 Vobis w Auchan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Były klient Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:51 No tak, a ja kupiłam w Mastercomie monitor Compaq, niby nowy a okazało się że ma 4 lata ?? Tłumaczyli się że nigdy nie był włączony (to gdzie on leżał). Wyjątkowo nie polecam kontaktów z tą firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rendgen Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.06.05, 21:07 ja rowniez jestem zadowolony z obslugi w "MASTERCOM", serwis wyjatkowo profesjonalny, a co do sprzetu to nie moge sie zgodzic z moja przedmowczynia, sam kupilem juz dwa komputery w tej firmie i posylam wszystkich znajomych, jak do tej pory nigdy nie bylo problemu, polecam ta firme!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:39 odradzam zakupów u magika, bardzo zle doświadczenia, związane z serwisem, same problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurtownia Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.06.05, 12:28 Szkoda tylko że te komentarze są pisane przez ludzi z Mastercomu, widocznie taki nowy sposób na pokazanie się (no tak jak się nie ma towaru to zostaja tylko wspomnienia po dobrych czasach). Przykład: www.mastercom.com.pl/index.php?plop=1&plopb=1&cnn=1&id=477&plcid=66060 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZieleE Re: SKLEPY KOMPUTEROWE IP: 195.117.82.* 03.06.05, 01:00 a szlyszal ktos o TYLDZIE kolo Urzedu Miasta? Odpowiedz Link Zgłoś