Dodaj do ulubionych

pochwala zielonej gory

IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 14:55
do zielonej gory przeprowadzilam sie jakis miesiac temu i jestem poprostu
zachwycona tym miastem.
jest ladne, zadbane, czyste (w miare). jest tu naprawde zielono i prawde
mowiac nie spodziewalam sie tak pieknej starowki.
a i zielonogorzanie mili i przyjemni (no nie wszyscy oczywiscie,ale
wiekszosc), tak trzymac!
wielkie pozdrowienia ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: swój Re: pochwala zielonej gory IP: 213.199.251.* 04.06.05, 14:58
      To u nas normalne-mieszkaj i ciesz się-pozdrowienia.
      • Gość: zg Re: pochwala zielonej gory IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 15:00
        ZG jest Świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: pisa Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 15:44
      to bardzo fajna miejscowość, ja tu mieszkam :-)
    • Gość: Poznaniak Re: pochwala zielonej gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 16:50
      A ja sobie w Zielonej znalazłem żone i macie jedną zielonogórzankę mniej. Teraz
      pracuję nad nią, powoli staje sie pyrką, juz puściła pierwsze kłącze i drugie w
      drodze.

pozdrawiam Zieloną Górę
      • Gość: pisa Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 04.06.05, 16:55
        to dobry wybór, życzę dużo młodych pyrek :-)
        • Gość: zg Re: pochwala zielonej gory IP: *.ztpnet.pl 04.06.05, 22:18
          Bieeeeeeedna ta twoja zoncia!!!!!
          taaaaaaakie brzydkie miasto!!!-eejjjjjjj co?? seriooooooo!Poznan jest
          ochydny!!!!!!!aaaaaaaafuuuuuuuuuuuuu PZDR
          • Gość: Poznaniak Re: pochwala zielonej gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 09:15
            Tak Ci się u nas nie podobało? Żona też sie jakos buntuje jak jej mówie o
            pyrkowaceniu a najbardziej jak rozmawiam z córcią uzywając słow takich jak
            ejber, bejmy, kejter itp - ale mam radość jak żonie sie wymsknie cos po
            poznańsku :) :) :)
            Natomiast ja lubię odwiedzać Zieloną. Jedna rzecz jest fajna - wszędzie jest
            blisko i nie ma korków. No i zaskoczyła mnie ilość sieci WiFi w Zielonej -
            normalnie jak w jakiejs metropolii - w Poznaniu nie znalazłem tylu naraz.
            • Gość: Wiktoria Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 09:26
              bo to jest metropolia ! a bułeś już w gorzowie ? tam to prawdziwe huby
              • Gość: Poznaniak Re: pochwala zielonej gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 10:38
                A czemu akurat w Gorzowie?
                • Gość: Wiktoria Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 05.06.05, 13:10
                  bo tak dla jaj dokuczamy sobie z Gorzowiakami
            • Gość: Góral z Zielonej pozdrawiam poznaniaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.05, 11:01
              Pracuję w Poznaniu i twierdzę, ze Poznań jest OK. W Zielonce też uczę swoje
              dziewczyny co to jest kejter, czy bejmy. Jesteście trochę zamknięci, ale jak się
              Was pozna bliżej, to całkiem całkiem, troszeczkę przydałoby się Wam
              kosmopolityzmu. Czego Wam zazdroszczę ? Rozmachu i braku kompleksów w mentalności.
              A poznaniaki są ładne i eleganckie.
    • Gość: Karol Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 22:21
      w takim razie zapraszam do palmiarni na obiad!
      • Gość: miluś Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 22:27
        Oh uważaj na Karolka, bo on wszystkie podrywa. Karol, odpuśc! Niech dziewcze
        nacieszy sie kamienicami. Do szklarni zawsze zdązy.
    • Gość: ink Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.05, 23:22
      a mnie ciekawi, gdzie mile zaskoczona mieszkała przed przeprowadzką.
      • Gość: an Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.05, 12:15
        > a mnie ciekawi, gdzie mile zaskoczona mieszkała przed przeprowadzką.

moze w Gorzowie?

;)
        an
        • Gość: mile zaskoczona Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.05, 12:47
          nie nie w gorzowie ;)

palmiarnie juz odwiedzilam

a przeprowadzilam sie do zielonej z wroclawia.
          • Gość: Karol Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.05, 13:17
            No skoro z Wrocławia to tym bardziej Twoja pochwała nabiera wartości.
            Pozdrawiam i miłego mieszkania.
          • Gość: piter Re: pochwala zielonej gory IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.06.05, 13:17
            Z Wrocławia?! I coś Ty dziewczyno zrobiła ;)
          • Gość: Tomasson Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.05, 13:30
            z Wroclawia ? az dziw bierze... ;)
            • Gość: mile zaskoczona Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.05, 15:11
              sila wyzsza. mus to mus, ale zg naszczescie mi sie spodobala.
              • Gość: swój Re: pochwala zielonej gory IP: 213.199.251.* 05.06.05, 15:25
                siła wyższa-czy konieczność?
              • Gość: wimig Re: pochwala zielonej gory IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.05, 23:00
                Chłopaki dajdzie spokój, We Wrocku wichura byla, toż sie dziołcha u nas
                schroniła. Znaczy sie siła wyższa była? Była! A mieszkaj u nas ile chcesz.
                A na forum zapraszamy - zawsze.
            • Gość: zasieki1 Re: pochwala zielonej gory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 11:50
              wydawalaloby sie, ze przeprowadzki odbywaja sie w druga strone, a tu prosze.
              moja zonka przyjechala do mnie z bydgoszczy. znalazla dobra prace i teraz jest
              zakochana w zielonej. grozi nam co prawda przeprowadzka do poznania, ale robimy
              wszystko co mozemy, zeby zostac (dojezdzam do roboty do poznania - bilans zimy -
              wjechalem na 3 wypadki smiertelne i kilka kolizji, ale twardo jezdze dalej)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka