Dodaj do ulubionych

Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:17
Czy slyszeliscie ze nasz naczelnik Czeslaw Fiedorowicz bedzie startowal do
sejmu z list PO na pierwszym miejscu.WSTYD.(takie informacje podala tvZG)
Obserwuj wątek
    • Gość: dE-reDs Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 20:27
      A dlaczego wstyd?
      • Gość: Jurek Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:32
        Ja wiem o tym Panu tylko tyle, że unosi się pychą, zwłaszcza w szkole, gdzie
        jego córka się uczy ZSOiS. Ja napewno nie zagłosuję na niego, choć miałem
        nadzieję, że nr 1 w regionie będzie Bożena Bukiewicz (i wtedu PO ma mój głos).
        Bachalski raczej po ostatnich zatarczkach z Policją nie dostanie nr 1 na
        liście, bo co to za polityk, który przekroczył dwókrotnie prędkość i mówi, że
        zatrzymanie przez policjantów to jakiś spisek Lubpresu i Zielonej Góry
        przeciwko niemu:))) Śmieszne nie?
    • Gość: sprawiedliwy Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:32
      Czesiu nie jest najlepszym kandydatem PO do parlamentu.Napewno to lepsze
      rozwiąznanie niż Bukiewiczowa, która ponoć na wiadomość o tym pobiegła do
      apteki po SMEKTE (lek na sra...).W PO są lepsi i bardziej znani kandydaci jak
      choćby klaudiusz balcerzak, sławek ronowicz, adam urbaniak.Skoro prawica i
      centrum nie porafią ułożyć listy kożystając choćby z badań socjologicznych, to
      liderami są wynalazki.Czesiu i Bukiewicz są w jednym dobrzy tzn. w pieprzeniu o
      tym jak na wszytskim się znają.Choć czesiu ma jakieś pojęcie o sejmie, a
      głupota bukiewicz niezna granic.
      • Gość: obawa Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:38
        Bukiewicz dostała po d.... za swoją politykę.tak kończą ci którzy otaczają się
        w polityce doradcami z prowincji (patrz powiat żagański).Taktyka zbliżania do
        SLD i ataku na prawicowego prezydenta nie powiodła się.Góra nie lubi takich
        układzików.Ciekawe jak czują się jej doradcy martunia s. i ela p.?
        • Gość: zorientowany? Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 20:44
          Chodzi o Sawicką(była rzecznik UM) i Polakową(dyr gabinetu prezydent)?
          • Gość: obawa Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:51
            Pewnie że o te prowincjonalne "polityczki"!!!
            • Gość: fan Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 15:27
              ja tam lubię te babki;))
        • Gość: pop Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 14:52
          Ja też myslę, że dziś Bukiewicz jest w całkiem niezłej sytuacji. Jest na
          bezpiecznej dwójce, a z dobrą kampanią i programem powinna się dostać.
          Fiedorowicz ma raczej problem z tą jedynką, bo jak dogada się dziś z
          Bachalskim, który jest jeszcze szefem regionu?
          Jeżeli chodzi o Sawicką, to sądzę, że o nią się teraz raczej będą targować
          Fiedorowicz z Bukiewicz, bo już kilka razy pokazała, że potrafi sprawnie
          pokierować kampanią.
      • Gość: van Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:16
        Słabo jestes rozeznany chyba, z tego co ja wiem to Bukiewiczowa z Fiedorowiczem żyją w zgodzie, i Bukiewicz jest nawet na reke ze nie bedzie pierwsza na liscie, bo to najwieksze obciażenie

"W PO są lepsi i bardziej znani kandydaci jak
        choćby klaudiusz balcerzak, sławek ronowicz, adam urbaniak."

A kto to Klaudiusz Balcerzak?? (ten z big brothera?)
        Ronowicz jest spalony, facet jest ponoc znienawidzony w PO, min za to ze chcial dokonac rozłamu, jak dla mnie to jest fałszywy
        Adam Urbaniak, owszem radnym jest bardzo przyzwoitym, ale na posła by sie jednak nie nadawal.
        I te osoby wg ciebie sa bardziej znany niz gosć ktory byl posłem 2 kadencje, burmistrzem, szefem euroregionu i ma swietne kontakty z Niemcami?
        chyba nie...Czesiu ma mój głos!

pozdro
    • hiro to wiele mówi o zielonym miescie:-) 30.06.05, 20:44

• Gość: pirania Re: to wiele mówi o zielonym miescie:-) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 21:00
        a u Was wszyscy zdrowi ?
    • Gość: gall anonim Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:07
      jaki wstyd?
      mnie sie wydaje ze to najlepsza kandydatura z możliwych, facet nie pcha sie do koryta, przecie to jego namawiali zeby starował
      no a skoro UW juz nieistnieje to PO to najlepsza opcja
      • Gość: pipi Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 21:57
        Ten sposób mówienia Czesia i jego jego słaba
        wiedza ogólna ,nie nie
        Mojego głosu nie dostanie,lepsza Bożenna
        • elektrowstrzasy Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! 30.06.05, 22:02
          a wróble ćwierkają ze to sam kaczor Donald złożył mu propozycje nie do odrzucenia (czyt.nr1 na liscie)
          no "wiedzą ogólna" to akurat na głowe bije szanowna bożenne,
          zreszta pare razy miałem mozliwosc sie o tym przekonac...
          • Gość: Myszowaty Kibice mówią p.Czesławowi tak.Umie coś zrobić! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 22:09
            Takich ludzi nam potrzeba we władzach bo jest pewność że coś zrobią i będą
            skuteczni.Kobiety nic nie zrobiły dla regionu a jeszcze go zdołowały głupimi
            decyzjami.Bukiewicz w życiu!!!!!!!!!!!
            • pawel.zary Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? 30.06.05, 22:27
              Gość portalu: Myszowaty napisał(a):

> Takich ludzi nam potrzeba we władzach bo jest pewność że coś zrobią i będą
              > skuteczni.

Jeżeli jeszcze do 'wczoraj" był w Unii Wolności, to pytam, dlaczego WCZEŚNIEJ
              nie wstąpił do PO? Jak za jakiś czas pojawi sie nowa szansa i inna partia
              będzie mieć dobre notowanie, to też w ostatniej chwili wskoczy na listę
              wyborcza? Na tym ma polegac "skuteczność"?
              • Gość: van Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:43
                wg mnie to wlasnie świadczy o przywiązaniu do "barw klubowych"
                był członkiem UW od poczatku istnienia, i opuscil ta partie dopiero kiedy przestała istniec i byl wybor albo demokraci albo platforma

przeciez w ostatnich wyborach gdy uw nie miala szans wejscia do sejmu,
                nie przeszedł do PO (jak to wielu uczyniło) które bylo wysoko w sondazach,
                po prostu gośc nie jest koniunkturalista
                • pawel.zary Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? 30.06.05, 22:56
                  Gość portalu: van napisał(a):

> >
                  > przeciez w ostatnich wyborach gdy uw nie miala szans wejscia do sejmu,
                  > nie przeszedł do PO (jak to wielu uczyniło) które bylo wysoko w sondazach,
                  > po prostu gośc nie jest koniunkturalista

Dobrze, ale ciekaw jestem co na to członkowie PO, którzy do UW nie chcieli
                  nigdy wstąpić i tworzyli PO jako swoją pierwsza partię? Początki budowania
                  nowej partii są zawsze trudne. Teraz moga poczuć sie oszukani, bo skoro ktoś,
                  kto dla PO nic nie zrobił, był w innej partii, a teraz ma byc liderem listy PO
                  (jeżeli to sprawdzona wiadomość oczywiście) ...?
                  Taki pomysł może źle wpływać na postawy wielu ideowych ludzi. Zniechęcenie i
                  nieufność do do polityki wzrośnie.
                  • Gość: van Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:03
                    Przypomne Ci tylko ze PO powstało po rozłamie w Unii Wolności,
                    wiec praktycznie kazdy znaczący polityk tej partii był w UW,
                    wiec ruch był z UW do PO, nie na odwrót
                    Wiec platforma mimo wszystko powstała kosztem unii,
                    przejmujac równiez w znacznej mierze jej struktury, wiec nie byla tworzona od zera
                    zgadzam sie ze to pierwsze miejsce moze budzic kontrowersje,
                    no ale skoro tak chce Tusk, a region poparł go jednogłosnie...
                    chyba nie liczy sie partyjny staz, ale kompetencje własnie..
                    • Gość: ela Re: czesiu przestan sie chwalic soba na tym forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 23:14
                      czesiu ! gratuluje ze sposobu wykiwania bukiewicz! prawie w stylu
                      liberkowskiej, ktora wicia czarneckiego zepchnela na drugie miejsce na liscie
                      do sejmiku.ale czesiu nie bedziesz lokomotywa tej listy , bo ludzie ciebie nie
                      znosza za bute, zarozumialstwo i falszywosc, a takze za kumoterstwo z blochowa.
                      czy marta sawicka bedzie szefowa twojego komitetu wyborczego? czy zlozyla ci
                      juz taka deklaracje?
                      • Gość: czesiek(van) buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:24

no to mnie rozszyforwałas
                        buahaha
                        jestem sobie czesiek, ide na wybory(ale teraz sobie pisze na forum),
                        i wszytskich wykiwalem a co,
                        buahaha

a tobie kobiecino widze tak gul skoczył, że majaczyc zaczełas

buahaha

• Gość: ed Re: czesiu przestan sie chwalic soba na tym forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 14:57
                        słyszałem, że sawicka bedzie prowadziła kampanię bukiewicz, no ale może się
                        dogadają... efekt mógłby być całkiem niezły.
                    • pawel.zary Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? 30.06.05, 23:19
                      Gość portalu: van napisał(a):

> Przypomne Ci tylko ze PO powstało po rozłamie w Unii Wolności,

I AWS-u, ale dzisiaj PO to przeszło 60% nowych ludzi, którzy w żadnej partii
                      nie byli

> wiec praktycznie kazdy znaczący polityk tej partii był w UW,

Płażyński i Olechowski chyba nie byli?

> zgadzam sie ze to pierwsze miejsce moze budzic kontrowersje,
                      > no ale skoro tak chce Tusk, a region poparł go jednogłosnie...
                      > chyba nie liczy sie partyjny staz, ale kompetencje własnie..

Ja znam wielu kompetentntych ludzi w SLD - jak jutro zechcą startować z PO to
                      też będą mieli szansę na pierwsze miejsca? Co to znaczy, że "region poparł go
                      jednogłośnie"? Masz na myśli zarząd PO w Lubuskiem?
                      • Gość: van Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:31
                        no tak ale plazynski i olechowski juz chyba nawet nie sa w PO,
                        no zarzad chyba, niewiem slyszałem w telewizji, jednoglosnie ponoc (jeden sie wstrzymal),
                        no ale to ze jest krotko w partii go dyskwalifikuje?
                        a te kontrowersje wg mnie tez stad ze zapowiadal ze nie bedzie starowal.. zreszta w innych regionach sa podobne przypadki, a transferowe ruchy nawet jescze trwaja
                        pozdr
        • Gość: langstrumpf Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 07:07
          Lepsza Bożenna? Nie! Lepszy Czesiu.Przynajmniej nie kolaboruje z czerwonymi
    • Gość: Alina Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.80-202-131.nextgentel.com 30.06.05, 23:28
      Z tego wynika że wykopał z listy niejakiego Bachalskiego. Oby to była prawda.
      Wolę odpowiedzialnego Czesława niż bufona z Gorzowa. Ten niech startuje z
      Poznania. Tam nie ma żadnych szans.
      • Gość: pirania Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 23:29
        popieram, górą nasi
      • pawel.zary Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! 30.06.05, 23:31
        Bachalskiego nie "wykopał", bo ten zdaje się startować będzie do Senatu.
    • ss239 Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! 01.07.05, 07:33
      Ciekawe czy zawiesi soją aktywność zawodową w UM podczas kampanii. I co na to
      wszystko jego przełożeni ?
      • Gość: ss 240 Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 07:46
        A twoje SLD-owskie pryncypały co na to ss239?
        • Gość: kotlecik Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:31
          mysle ze sam sie zwolni z urzedu a ronowiczom niezle plany pokrzyzowal ha pewnie juz cos knuja

• Gość: sko Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 12:30
      Czesiu jest jak Cimoszewicz. Od zawsze i w każdej kwestii mówi: ja nie, nie
      chcę, ja już byłem, mam już dosyć. A potem no dobra, jak już tak bardzo chcecie,
      jak już mnie tak wszyscy potrzebują, to zrobię wam tę przyjemność. Po prostu
      karierowicz i naciągacz. I tylko udaje że coś robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka