Gość: anonim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 20:17 Czy slyszeliscie ze nasz naczelnik Czeslaw Fiedorowicz bedzie startowal do sejmu z list PO na pierwszym miejscu.WSTYD.(takie informacje podala tvZG) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dE-reDs Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 20:27 A dlaczego wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:32 Ja wiem o tym Panu tylko tyle, że unosi się pychą, zwłaszcza w szkole, gdzie jego córka się uczy ZSOiS. Ja napewno nie zagłosuję na niego, choć miałem nadzieję, że nr 1 w regionie będzie Bożena Bukiewicz (i wtedu PO ma mój głos). Bachalski raczej po ostatnich zatarczkach z Policją nie dostanie nr 1 na liście, bo co to za polityk, który przekroczył dwókrotnie prędkość i mówi, że zatrzymanie przez policjantów to jakiś spisek Lubpresu i Zielonej Góry przeciwko niemu:))) Śmieszne nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwy Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:32 Czesiu nie jest najlepszym kandydatem PO do parlamentu.Napewno to lepsze rozwiąznanie niż Bukiewiczowa, która ponoć na wiadomość o tym pobiegła do apteki po SMEKTE (lek na sra...).W PO są lepsi i bardziej znani kandydaci jak choćby klaudiusz balcerzak, sławek ronowicz, adam urbaniak.Skoro prawica i centrum nie porafią ułożyć listy kożystając choćby z badań socjologicznych, to liderami są wynalazki.Czesiu i Bukiewicz są w jednym dobrzy tzn. w pieprzeniu o tym jak na wszytskim się znają.Choć czesiu ma jakieś pojęcie o sejmie, a głupota bukiewicz niezna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obawa Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:38 Bukiewicz dostała po d.... za swoją politykę.tak kończą ci którzy otaczają się w polityce doradcami z prowincji (patrz powiat żagański).Taktyka zbliżania do SLD i ataku na prawicowego prezydenta nie powiodła się.Góra nie lubi takich układzików.Ciekawe jak czują się jej doradcy martunia s. i ela p.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany? Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 20:44 Chodzi o Sawicką(była rzecznik UM) i Polakową(dyr gabinetu prezydent)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obawa Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 20:51 Pewnie że o te prowincjonalne "polityczki"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 15:27 ja tam lubię te babki;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 14:52 Ja też myslę, że dziś Bukiewicz jest w całkiem niezłej sytuacji. Jest na bezpiecznej dwójce, a z dobrą kampanią i programem powinna się dostać. Fiedorowicz ma raczej problem z tą jedynką, bo jak dogada się dziś z Bachalskim, który jest jeszcze szefem regionu? Jeżeli chodzi o Sawicką, to sądzę, że o nią się teraz raczej będą targować Fiedorowicz z Bukiewicz, bo już kilka razy pokazała, że potrafi sprawnie pokierować kampanią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:16 Słabo jestes rozeznany chyba, z tego co ja wiem to Bukiewiczowa z Fiedorowiczem żyją w zgodzie, i Bukiewicz jest nawet na reke ze nie bedzie pierwsza na liscie, bo to najwieksze obciażenie "W PO są lepsi i bardziej znani kandydaci jak choćby klaudiusz balcerzak, sławek ronowicz, adam urbaniak." A kto to Klaudiusz Balcerzak?? (ten z big brothera?) Ronowicz jest spalony, facet jest ponoc znienawidzony w PO, min za to ze chcial dokonac rozłamu, jak dla mnie to jest fałszywy Adam Urbaniak, owszem radnym jest bardzo przyzwoitym, ale na posła by sie jednak nie nadawal. I te osoby wg ciebie sa bardziej znany niz gosć ktory byl posłem 2 kadencje, burmistrzem, szefem euroregionu i ma swietne kontakty z Niemcami? chyba nie...Czesiu ma mój głos! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirania Re: to wiele mówi o zielonym miescie:-) IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 21:00 a u Was wszyscy zdrowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 21:07 jaki wstyd? mnie sie wydaje ze to najlepsza kandydatura z możliwych, facet nie pcha sie do koryta, przecie to jego namawiali zeby starował no a skoro UW juz nieistnieje to PO to najlepsza opcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 21:57 Ten sposób mówienia Czesia i jego jego słaba wiedza ogólna ,nie nie Mojego głosu nie dostanie,lepsza Bożenna Odpowiedz Link Zgłoś
elektrowstrzasy Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! 30.06.05, 22:02 a wróble ćwierkają ze to sam kaczor Donald złożył mu propozycje nie do odrzucenia (czyt.nr1 na liscie) no "wiedzą ogólna" to akurat na głowe bije szanowna bożenne, zreszta pare razy miałem mozliwosc sie o tym przekonac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszowaty Kibice mówią p.Czesławowi tak.Umie coś zrobić! IP: *.ztpnet.pl 30.06.05, 22:09 Takich ludzi nam potrzeba we władzach bo jest pewność że coś zrobią i będą skuteczni.Kobiety nic nie zrobiły dla regionu a jeszcze go zdołowały głupimi decyzjami.Bukiewicz w życiu!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? 30.06.05, 22:27 Gość portalu: Myszowaty napisał(a): > Takich ludzi nam potrzeba we władzach bo jest pewność że coś zrobią i będą > skuteczni. Jeżeli jeszcze do 'wczoraj" był w Unii Wolności, to pytam, dlaczego WCZEŚNIEJ nie wstąpił do PO? Jak za jakiś czas pojawi sie nowa szansa i inna partia będzie mieć dobre notowanie, to też w ostatniej chwili wskoczy na listę wyborcza? Na tym ma polegac "skuteczność"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 22:43 wg mnie to wlasnie świadczy o przywiązaniu do "barw klubowych" był członkiem UW od poczatku istnienia, i opuscil ta partie dopiero kiedy przestała istniec i byl wybor albo demokraci albo platforma przeciez w ostatnich wyborach gdy uw nie miala szans wejscia do sejmu, nie przeszedł do PO (jak to wielu uczyniło) które bylo wysoko w sondazach, po prostu gośc nie jest koniunkturalista Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? 30.06.05, 22:56 Gość portalu: van napisał(a): > > > przeciez w ostatnich wyborach gdy uw nie miala szans wejscia do sejmu, > nie przeszedł do PO (jak to wielu uczyniło) które bylo wysoko w sondazach, > po prostu gośc nie jest koniunkturalista Dobrze, ale ciekaw jestem co na to członkowie PO, którzy do UW nie chcieli nigdy wstąpić i tworzyli PO jako swoją pierwsza partię? Początki budowania nowej partii są zawsze trudne. Teraz moga poczuć sie oszukani, bo skoro ktoś, kto dla PO nic nie zrobił, był w innej partii, a teraz ma byc liderem listy PO (jeżeli to sprawdzona wiadomość oczywiście) ...? Taki pomysł może źle wpływać na postawy wielu ideowych ludzi. Zniechęcenie i nieufność do do polityki wzrośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:03 Przypomne Ci tylko ze PO powstało po rozłamie w Unii Wolności, wiec praktycznie kazdy znaczący polityk tej partii był w UW, wiec ruch był z UW do PO, nie na odwrót Wiec platforma mimo wszystko powstała kosztem unii, przejmujac równiez w znacznej mierze jej struktury, wiec nie byla tworzona od zera zgadzam sie ze to pierwsze miejsce moze budzic kontrowersje, no ale skoro tak chce Tusk, a region poparł go jednogłosnie... chyba nie liczy sie partyjny staz, ale kompetencje własnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: czesiu przestan sie chwalic soba na tym forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.05, 23:14 czesiu ! gratuluje ze sposobu wykiwania bukiewicz! prawie w stylu liberkowskiej, ktora wicia czarneckiego zepchnela na drugie miejsce na liscie do sejmiku.ale czesiu nie bedziesz lokomotywa tej listy , bo ludzie ciebie nie znosza za bute, zarozumialstwo i falszywosc, a takze za kumoterstwo z blochowa. czy marta sawicka bedzie szefowa twojego komitetu wyborczego? czy zlozyla ci juz taka deklaracje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek(van) buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:24 no to mnie rozszyforwałas buahaha jestem sobie czesiek, ide na wybory(ale teraz sobie pisze na forum), i wszytskich wykiwalem a co, buahaha a tobie kobiecino widze tak gul skoczył, że majaczyc zaczełas buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: czesiu przestan sie chwalic soba na tym forum IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 14:57 słyszałem, że sawicka bedzie prowadziła kampanię bukiewicz, no ale może się dogadają... efekt mógłby być całkiem niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? 30.06.05, 23:19 Gość portalu: van napisał(a): > Przypomne Ci tylko ze PO powstało po rozłamie w Unii Wolności, I AWS-u, ale dzisiaj PO to przeszło 60% nowych ludzi, którzy w żadnej partii nie byli > wiec praktycznie kazdy znaczący polityk tej partii był w UW, Płażyński i Olechowski chyba nie byli? > zgadzam sie ze to pierwsze miejsce moze budzic kontrowersje, > no ale skoro tak chce Tusk, a region poparł go jednogłosnie... > chyba nie liczy sie partyjny staz, ale kompetencje własnie.. Ja znam wielu kompetentntych ludzi w SLD - jak jutro zechcą startować z PO to też będą mieli szansę na pierwsze miejsca? Co to znaczy, że "region poparł go jednogłośnie"? Masz na myśli zarząd PO w Lubuskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Dlaczego jeszcze do "wczoraj" był w UW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.05, 23:31 no tak ale plazynski i olechowski juz chyba nawet nie sa w PO, no zarzad chyba, niewiem slyszałem w telewizji, jednoglosnie ponoc (jeden sie wstrzymal), no ale to ze jest krotko w partii go dyskwalifikuje? a te kontrowersje wg mnie tez stad ze zapowiadal ze nie bedzie starowal.. zreszta w innych regionach sa podobne przypadki, a transferowe ruchy nawet jescze trwaja pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: langstrumpf Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 07:07 Lepsza Bożenna? Nie! Lepszy Czesiu.Przynajmniej nie kolaboruje z czerwonymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.80-202-131.nextgentel.com 30.06.05, 23:28 Z tego wynika że wykopał z listy niejakiego Bachalskiego. Oby to była prawda. Wolę odpowiedzialnego Czesława niż bufona z Gorzowa. Ten niech startuje z Poznania. Tam nie ma żadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirania Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 23:29 popieram, górą nasi Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! 30.06.05, 23:31 Bachalskiego nie "wykopał", bo ten zdaje się startować będzie do Senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
ss239 Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! 01.07.05, 07:33 Ciekawe czy zawiesi soją aktywność zawodową w UM podczas kampanii. I co na to wszystko jego przełożeni ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss 240 Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.07.05, 07:46 A twoje SLD-owskie pryncypały co na to ss239? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlecik Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:31 mysle ze sam sie zwolni z urzedu a ronowiczom niezle plany pokrzyzowal ha pewnie juz cos knuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sko Re: Czesiu Fiedorowicz w PO!!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.07.05, 12:30 Czesiu jest jak Cimoszewicz. Od zawsze i w każdej kwestii mówi: ja nie, nie chcę, ja już byłem, mam już dosyć. A potem no dobra, jak już tak bardzo chcecie, jak już mnie tak wszyscy potrzebują, to zrobię wam tę przyjemność. Po prostu karierowicz i naciągacz. I tylko udaje że coś robi. Odpowiedz Link Zgłoś