Gość: Anka IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 16:16 Szef każe mi zamówic stolik, a ja nie mogę namierzyć telefonu do tego minibrowaru. Bardzo prosze o pomoc i z góry dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cembe Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne 08.07.05, 16:22 na ile osób i gdzie - bo idę zaraz w tym kierunku to ci zarezerwuje albo daj nr tel to oddzwonię z Hausta Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne 08.07.05, 16:25 śpiesz się (powoli) :] Odpowiedz Link Zgłoś
cembe Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne 08.07.05, 16:43 Mimo, że jest tak wcześnie, jest już zbyt późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sledczy Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 13:19 Haust jest dobrze zakonspirowany! Ani numeru telefonu, ani strony internetowej... A potem właściciel bęzie mówil, że mu interes nie idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszowaty Rusza weekendowa darmowa kampania reklamowa!! IP: *.ztpnet.pl 09.07.05, 13:37 Dajcie se siana z tym mini piwem.Jaka technologia taki wyrób.Piwo to chmiel i tradycja.Piwo czeskie w Czechach bo poza to podrabiane siki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAUST Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:14 Jest już numer 3256670, i strona www.haust.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spolegliwy Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne IP: *.idea.pl 07.08.05, 17:23 Ten HAUST to blef nie dajcie się nabierać z tym browarem.Facet robi gó.. i myśli ,że się damy nabrać .To podobno ten co robił remont pływalni i tak spie..ł ten remont ,że kilkanaście razy poprawiał i nic z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mac Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne IP: *.ztpnet.pl 07.08.05, 21:21 A jaki to ma związek (nawet jeśli to ten sam facet)? Mnie tam to piwo smakuje, żarełko też niezłe... A swoją drogą jakie piwo Ci smakuje? Bo ja z tych butelkowych to jedynie Żywca jestem w stanie wypić... Pozdrawiam Mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Kto zna numer tel. do Hausta? - pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:07 A co wg spolegliwego jak to piszesz s....ł, konkretnie jakiś przykładzik he Odpowiedz Link Zgłoś