07.09.05, 20:16
Ostrzegam szanownych internautow przed glosowaniem na Bosaka. Jesli nie chcemy
by wladze sprawowaly oszolomy z lpr, ktore zieja nienawiscia do wszystkich
ktorzy z jakis powodow nie wyznaja ich pogladow olejmy tego czlowieka w dniu
glosowania. Podejrzewam ze reszta z list lpr jest podobna jednak Bosak to
typowy karierowicz, ktory wchodzi w konflikty, sieje zamet broniac wielkiego
Romana. NIE DLA TAKICH LUDZI!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaska Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.05, 20:35
      Bezczelnosc!Jak moze tak mlody czlowiek OLEWAC czytelnikow Wyborczej-jestem
      pewna,ze czuje sie bezkarny zasmiecajac swoim wizerunkiem Zielona Gore -az
      strach myslec co by bylo gdyby inni kandydaci stosowali taka samowolke.Jako
      czytelnik tej gazety,a przede wszystkim mieszkaniec Z.Gory ciekawa jestem jak
      pan Bosak wyjasni ta sytuacje.Jesli nie w Wyborczej to moze w Lubuskiej? Wiaty
      przystankowe,slupy pod wiaduktem przy Sulechowskiej i przy
      Carrefourze-ciekawe,kto i jak zeskrobie Bosaka z tynku po wyborach.Jak go
      stac,biednego studencika na tyle plakatow,to obciazyc go rowniez za rozwieszanie
      swego lica w miejscach do tego nie przeznaczonych.Jak dostanie po kieszeni to na
      dlugo zapamieta.A swoja droga trzeba nie miec choc troche samokrytycyzmu by
      startowac do sejmu.
    • Gość: buhahahahahahahaha bosak jest bezczelnym wandalem IP: *.ztpnet.pl 07.09.05, 21:12
      i nie mają dla mnie żadnego znaczenia jego poglądy polityczne

barbarzyńca
    • Gość: Veronika Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:27
      Moim zdaniem jest to bardzo inteligenty młody człowiek, który moze duzo zrobić
      dla zielonej góry i Polski. W polityce potrzeba młodych !!
      • Gość: Macieya Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.09.05, 22:59
        Veronika: Przykro mi ze jestes slepa... szkoda ze nie przygladalas sie jego
        dzialaniom. Gdyby tak bylo, zmienilabys zdanie. Fajnie ze jest mlody ale to jest
        jego JEDYNY atut. W Sejmie trzeba czegos wiecej - uczciwosci, szacunku dla
        innych, inteligencji... a nie tylko cwaniactwa i skrajnosci. Rzycze udanego
        wyboru niebawem, a do tego czasu... przygladaj sie dokladniej dzialalnosci
        Mlodz. Wrzechpolskiej... bron nas Panie Boze przed taka przyszloscia.. ja mowie
        stanowcze NIE
        • Gość: B Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.ztpnet.pl 07.09.05, 23:32
          Ty Macieya--komuchu!!! Naucz się ortografii czerwony palancie!!!!!
          • Gość: Macieya Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.05, 08:51
            B: literowka sorry... naucz sie kultury i kontroli. Akurat trafiles fatalnie bo
            nie jestem fanem lewicy... a prawicy. Ale nie lubie extremistow. Preferuje
            normalnosc. POzdrawiam
        • Gość: Veronika Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 11:46
          Przyglądam się działaniom LPR-u i MW,przykład: jezeli uwazacie ze obrona
          nienarodzonych jest zla,to nie wiem co jest wg was dobre!! Własnie Ci,którzy sa
          za aborcją naśladują Hitlera nie widzicie tego ?????
          Panie feministki na swoich spotkaniach szczycą się tym ile dokonały aborcji!!
          K. Bosak wielokrotnie wypowiadał się przeciw aborcji.
          • verdiprati Re: Bosak niech posprząta miasto burak jeden 08.09.05, 17:51
            No to fajny mają program wyborczy.
          • Gość: xxx Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.gala.net.pl 08.09.05, 18:12
            Obrona nienarodzonych nie jest zła. Ale z tego co wiem nikt nie żąda aborcji, a
            jedynie prawo do niej w wypadkach ekstremalnych. Ja sam jestem przeciwnikiem
            aborcji, ale za to zdecydowanym zwolenikiem wolności i możliwości wyboru w
            zgodzie z własnym sumieniem. Nikt panu Bosakowi i jemu podobnym nie nakazuje
            skrobać własnych dzieći, ani nie zakazuje rozmawiać z matkami które chcą to
            zrobić. Doskonały przykład oststnio nagłośniony chyba Jezuitów, o ile się nie
            mylę. Ale, żeby zaraz kamienie i butelki...???
          • Gość: macieya Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.05, 21:04
            Obrona nienarodzonych ok. Ale dlaczego od razu wyzywac homoseksualistow o
            pedalow, o innych pogladach komuchami i zdrajcami - czyli nienawisc nienawisc
            nienawisc. Ja tego w Polsce nie chce. Haslo naczelne Polska dla Polakow mowi
            chyba o tych oszolomach wszystko. Jesli sie pod tym podpisujesz to moge
            powiedziec ze mi napraaaawde przykro.
        • Gość: Sędzia Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:39
          Kolego,jak już chcesz coś komuś zarzucić to podaj jakieś konkretne argumenty.W
          twojej wypowiedzi nie znalazłem nic oprócz przymiotników o negatywnym
          zabarwieniu....czysty lewacki populizm!!!
      • Gość: bosak_burak Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 20:53
        Gość portalu: Veronika napisał(a):

> Moim zdaniem jest to bardzo inteligenty młody człowiek, który moze duzo
        zrobić
        > dla zielonej góry i Polski. W polityce potrzeba młodych !!

na dzień dzisiejszy ta inteligencja chodząca, krynica mądrości i prawości
        zaświnił całe miasto swiomi plakatami,
        tylko debil może przyklejać plakaty wyborcze bezpośrednio na elewacjach
        zabytkowych kamienic
        • Gość: madzia Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 15:05
          Ale jego plakaty nie przeszkadzaja kierowca na rondach! On ma duzo plakatow ale
          małych a Ci inni sie porozstawiali po rondach-wielkie mordy i nic nie wiedac!!!
          • Gość: Maciejka Re: Krzysztof Bosak na posła!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.05, 09:15
            Ale pospadają na ziemię i kto je będzie zbierał?
    • Gość: ja Re: BOSAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 00:03
      ale pieeeerdoly z tej ligi! i jak tylko sie z nimi nie zgadzasz tos zaraz
      czerwony komuch :) a tymczasem zadnego programu dla Polski. tylko teczki,
      teczki i moraly - i zeby jeszcze sami sie do nich stosowali!

zdzierac Bosaka ze skrzynek energetycznych! albo malowac mu wasika pod nosem!
    • Gość: PAN_PROFESOR Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.05, 10:04
      polska dla polakow wspaniale hasło co nie ?
      dla mnie to >>>>>>>>>>............
      mniejsza z tym pytanie czemu na jako nie licznych plakatach wyborczych
      w Zielonej Górze pojawiaja sie TYLKO na panu B. sfastyki i wąsiki Adolfa H.
      ????????????? dziwne ale prawdziwe sam plakat wygladem przypomina czyste NSDAP
      z polskimi odchodami zgadzam sie z Panem Romanem NIE DLA TAKICH LUDZI !!!!
      • Gość: Gość Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.05, 18:10
        Polityka ma to w sobie że często trafiają do niej te gorsze odmiany człowieka.
    • Gość: Tom Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 18:37
      Swoją drogą taki szczeniak i do Sejmu się rwie?? Skąd takie bezczelne typy się
      biorą? Zamiast uczciwie pracować, a w czynie społecznym pokazać najpierw, że
      coś się zrobiło w swojej dzielnicy, w mieście - to od razu do Sejmu?! Kto to w
      ogóle jest? Pierwszy raz o nim słyszę i na pewno nie będę na niego głosować.
      Zauważyliście, że raz na 4 lata, na miesiąc przed wyborami dowiadujemy
      się(najczęściej z plakatów i ulotek), że mamy w mieście tylu wspaniałych
      polityków, którym bardzo zależy, żeby mieszkańcom miasta/regionu dobrze się
      żyło? Gdzie ty Bosak byłeś przez ostatnie 2-3 lata, że o tobie nie słyszałem?!
      Czemu nie wybudowałeś w Z.Górze basenu, ścieżek rowerowych, nie przyciągnąłeś
      inwestorów i miejsc pracy? Pokaż się najpierw lokalnie to za 4 lata pogadamy!
      • Gość: skuś Komunałom socjalistycznym - NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 19:37
        Czytam te wasze fantasmagorie i ręce opadają;przecież praca posła nie polega na
        załatwianiu czegokolwiek swojej miejscowości (to leży w gestii sejmików
        samorządowych). Posłowanie jest po pierwsze służbą dla kraju, a po drugie
        powołane do tworzenia dobrego prawa i tyle.
        • Gość: krzykacz Re: Komunałom socjalistycznym - NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:28
          Populiści z giertychowej ligi niczym się nie różnią od manipulatorów z sld czy
          też miłośników lepperowego "programu" utopijno-totalitarnego.
          • Gość: MW MW -TAK!!! IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 21:30
            Tak trzymać panie Bosak!!!!!! Na pochybel czerwonym knurom z SLD i ich
            pomagierom z Gazety Wyborczej
            • Gość: Macieya Re: MW -TAK!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.09.05, 22:57
              Jak ktos nie z LPR i MW to czerwony knur albo pomagier... a wescie sie pieprzcie
              jesli jestescie az tacy OGRANICZENI swiatopogladowo i umyslowo... nie mam nic
              wspolnego ani z jednymi ani z drugimi (o ile gw to zwolennicy lewicy - co za
              MATOL to wymyslil! - haha). Ale dzieki temu ze sie nie zgadzam sie z wami malymi
              wielkimi szowinistami wyzywacie mnie i mi podobnych od komuchow i innych pluskw.
              Odwalcie sie od normalnych ludzi.. odwalcie sie od Polski. Normalni obywatele
              nie chca by stala sie taka jak wy - zatwardziala w glupocie i uprzedzeniach.

NIE dla LPR i MW - a teraz mnie wyzywajcie...

trzyyy... czteee... ry! ...pala sie klawiatury :)
          • Gość: Grzesiek nocą Bosak plakatując wszystko swoją twarzą łamie prawo IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.05, 23:23
            Albowiem są do tego wyznaczone miejsca i nic go nie upoważnia do niszczenia
            własności innych. Nie lubię bezczelnych karierowiczów którym się wydaje że coś
            mogą. Bosak dostaniesz w wyborach od 0,1 do 0,5 % i potem dół przez następne
            pół roku. Buhahahahahahahaha.... Weź lepiej na wstrzymanie koleś.
        • Gość: Tom Re: Komunałom socjalistycznym - NIE IP: *.ztpnet.pl 08.09.05, 23:27
          I właśnie o to chodzi - niech najpierw pokaże, że umie cokolwiek zrobić jako
          radny miasta, samorządu itp. a nie od razu do Sejmu. Gó..arzom się we łbach
          poprzewracało. Kurde, może na prezydenta niech od razu kandyduje, albo na
          komisarza UE.
      • Gość: Żmija Re: BOSAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 09:12
        tak apropo tom tak żeby ci pamięci nie nadwyrężać to przeczytaleś jakis
        artykulik apropo sprawy Basenu ? bo widze ze nie i zparzecze tu twoim
        stwierdzeniom ze bosak nic nie robi lokalnie!Oto cytat jak zakladam z twojej
        ulubionej gazety :

Gazeta Wyborcza 01-07-2004

Narodowcy chcą zarzucić miasto antyeseldowskimi ulotkami

Młodzież Wszechpolska krytykuje zielonogórskich radnych SLD. To reakcja
        młodzieżowców na wydarzenia wtorkowej sesji Rady Miejskiej
        Przypomnijmy. We wtorek na sesji głosami Sojuszu przepadł projekt budowy basenu
        przedstawiony przez prezydent Bożenę Ronowicz. W rezultacie nadal nie wiadomo,
        czy, kiedy i gdzie stanie miejski basen. Kolejny już raz basenowy pomysł
        prawicowej prezydent został zablokowany przez radnych SLD, którzy upierają się
        przy kontynuowaniu koncepcji Aquareny - pomysłu opracowanego przez ekipę
        poprzedniego prezydenta miasta, a dziś szefa klubu radnych SLD Zygmunta
        Listowskiego.
        Wczoraj przed zielonogórskim ratuszem Młodzież Wszechpolska wydała oświadczenie
        dotyczące wtorkowych wydarzeń. - Radni SLD bez skrupułów poświęcą interes
        kilkudziesięciu tysięcy młodych zielonogórzan, którzy czekają na kompleks
        basenów z prawdziwego zdarzenia, byle tylko władze miasta nie mogły przypisać
        sobie sukcesu jego budowy - napisali (...) Ich pewność siebie i arogancja są
        poważnym sygnałem ostrzegawczym, świadczącym o całkowitym poczuciu bezkarności
        i odpowiedzialności w pracy samorządowej (...)
        "Za karę" młodzieżowcy już za kilka dni oplakatują miasto ulotkami,
        piętnującymi radnych Sojuszu. Na ulotce formatu A3 po prawej stronie znajduje
        się karykatura prezydenta Aleksandra Kwaśniewskiego. Obok znajduje się lista
        radnych lewicy z adnotacją "Mimo apeli zielonogórzan i wielogodzinnej dyskusji
        kolejny raz zablokowali budowę basenu w naszym mieście (...)"
        To kolejna inicjatywa Młodzieży dotycząca budowy basenu. Kilkanaście dni temu
        zakończyli zbieranie podpisów mieszkańców pod petycją o budowę basenu. Zebrali
        1700 "autografów", a zapowiadają, że mogą zebrać nawet i 10 tys.

a tak zeby ktos nie powiedzial ze malo to jeszcze dorzuce

Gazeta Wyborcza 30-06-2004

Lewica głucha na basen

Ostatnie posiedzenie zielonogórskiej Rady Miejskiej zakłócili działacze
        Młodzieży Wszechpolskiej. - Przynieśliśmy panu dywanik, by wziął na niego
        wszystkich swoich kolegów z SLD i porozmawiał o budowie basenu - mówił
        Krzysztof Bosak, lubuski lider MW, wręczając przewodniczącemu rady Lesławowi
        Batkowskiemu zrolowany chodniczek. W ten sposób, po zebraniu 1700 podpisów
        poparcia, Młodzież Wszechpolska kontynuuje walkę o nowe miejskie kąpielisko.
        Również mieszkańcy wypowiedzieli się na temat basenu. - Moim marzeniem jest
        rodzinny basen, na który nie trzeba wielkiej wyprawy. Wystarczy 25- metrowy, z
        mniejszym brodzikiem dla dzieci, i mały - do nauki pływania, tylko z elementami
        aquaparku. To znacznie obniży koszty, a i spełni swe zadanie - swoją wizję
        basenu przedstawił Paweł Wesołowski, zielonogórzanin, który dwa razy w tygodniu
        jeździ się kąpać do Świebodzina.
        O rozpoczęcie budowy apelowała też do swoich partyjnych kolegów radna SLD
        Julita Zawadzka. - Mieszkańcy upominają się o basen. A ten głosami SLD nie może
        powstać. Wkrótce wyborcy nas rozliczą - mówiła.
        Ale mimo manifestacji i apelu radnej działacze SLD nie zgodzili się na
        rozpoczęcie projektowania nowego basenu dla Zielonej Góry. Mając większość w
        Radzie, nie zgodzili się na zabranie 600 tys. zł z generującej straty spółki
        Aquarena (założył ją były prezydent miasta Zygmunt Listowski, a dziś szef klubu
        lewicy w Radzie) i opłacenie projektu.

tak więc następnym razem przyjacielu zastanow sie 3 razy za nim powiesz cos o
        czym nie masz zielonego pojęcia. Pozdrawiam
        • Gość: Macieya Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.09.05, 14:53
          No i gdzie to jego dzialanie bo jakos nie widze...? I takie 'spektakularne'
          akcje (1 akcja?) ma dac mu bilet do Sejmu? No bez jaj... :-)

Ludzie. Nie dajmy sie zwariowac...
    • Gość: ZG Re: BOSAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 11:00
      Widzę, że większość wypowiadających się nie miała możliwości porozmawiania z p.
      Bosakiem, a ocenia go przez pryzmat medialnego wizerunku LPR. Otóż p. Bosak na
      prawdę nie jest radykałem ani w poglądach, ani w sposobie ich argumentowania.
      Odniosłem wrażenie, że ma raczej umiarkowane, centro-prawicowe poglądy.
      • Gość: Kasia Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.09.05, 20:39
        Slyszalam go dzisiaj w lokalnej Trojce-obrazil sie na ludzi,ktorzy smieli
        uszkodzic lub cos dodac do jego wizerunku.Jego ludzie zauwazyli "wandali"
        niszczacych jego plakaty i policja zwinela tych kolesi.Chce ok. 50 000
        odszkodowania,kolesie byli pijani,nic nie pamietaja,a panu Bosakowi na mozg
        chyba padlo,totalna palma,chyba mu za szybko palma odbila.Troche pokory w
        wypowiedziach,jestes za mlody.Szkoda,ze nic nie powiedzial o zasmieceniu
        miasta,wieszania plakatow gdziebadz,byle za darmo.
      • Gość: Zg2 Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.09.05, 20:44
        Ja miałem tą przyjemność porozmawiania z Bosakiem.I odniosłem wrażenie że ten
        facet musi koniecznie wypłynąć akurat w tej chwili jest to LPR ale wcale bym
        się nie zdziwił żeby kiedyś to była jakaś partia lewicowa.Stawiam go na równi z
        Bukiewicz cel uświęca środki.
        • Gość: Macieya Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.09.05, 21:12
          ja moze nie porownywalbym go z Bukiewicz a raczej z komunistami od ktorych
          wszystkich 'niewiernych' wyzywa. Byle do wladzy... niewazne czy ma sie
          PREDYSPOZYCJE czy nie - wazna dla niego chora ambicja i buta.

...rzeczywiscie miales przyjemnosc w rozmowie z tym czlowie...czkiem? :-D
          • Gość: Zg2 Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.05, 10:21
            Masz racje wątpliwa przyjemność to była.
            • Gość: madzik Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 10.09.05, 22:26
              Ja bede na niego głosowała. Wyznaje on wartości chrzescijanskie tak samo jak
              ja. Wiadomo, że każdy ma swoje wady i zalety, ale mysle ze to dobry chłopak i
              będzie dobrze rządził! Ktos powiedzial ze on nie dziala i nic nie robi-ja od
              paru lat duzo o nim sluszalam! Najwiekszy plus to ze jest za ratowaniem
              nienarodzonych dzieci-bez sensu by bylo jakby w kraju katolickim byla dozwolona
              aborcja-inne kraje by nas wymialy(ale to jest tylko przyklad.)
              • Gość: madzik Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 10.09.05, 22:28
                aha a co do plakatow to faktycznie duzo ich jest...ale gdybyscie wy kandydowali
                tez byscie chcieli zeby wasze twarze byly widoczne wszedzie-nawet gigantyczny
                plakat na ratuszu ;) jak ma kase na to to sie tylko cieszyc :)
                • Gość: adam Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.09.05, 22:37
                  Madzik wyrazy współczucia.Możesz równie dobrze głosować np na PiS.Mało tego że
                  wybrałaś najgorsze ugrupowanie to jeszcze najgorszego kandydata na tej
                  liście.Powiem szczerze że jak by mi kazali wybrać najgorszego kandydata to bym
                  wybrał własnie Bosaka.
                • Gość: macieya Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.05, 02:28
                  wartosci chrzescijanskie? od kiedy wyzywanie mniejszosci od pedalow a o innych
                  pogladach zdrajcami, czy komuchami?

wybacz ale do rzadzenia potrzeba doswiadczenia - czego ten CHLOPAK nie ma.

tez od wielu lat (max 2) slyszalem - glownie ze 'spektakularnych' akcji, ktorych
                  efekty sa NIEZNANE. byly moze i medialne - ale czy efektywne? nie takiego POSLA
                  chcemy prawda?

nienarodzonych dzieci broni? hmmm... jak ten bosakowiec to robi? jesli zrobil
                  cos co MIALO EFEKT W TYM KIERUNKU przy POSZANOWANIU dla drugiej osoby to jest to
                  jego JEDYNY plus. Ale jakos ani w jedno, ani w drugie nie wierze..

Odradzam glosowania na tego czlowieka.

aha = co do jego plakatow - no wybacz ale oklejenie calego miasta plakatami
                  NIELEGALNIE nie przystoi kandydatowi na posla. dla mnie to przyklad cwaniactwa i
                  braku poczucia przezwoitosci. co do jego kasy... nie placi przeciez za
                  rozwieszanie tych plakatow.

pozdrawiam i zycze znalezienia sobie innego kandydata :D
                  • Gość: Alezja Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.05, 21:08
                    Nie mam zamiaru wypowiadać się na temat wartości i poglądów, ale sposobów ich
                    prezentowania.(z tego co przeczytałem chyba inaczej pojmuję "wartości
                    chrześcijańskie") Parlament wymaga umiejętności wypracowywania kompromisów i
                    myślenia o "wszystkich" Polakach. Podstawą do takiego podejsćia jest
                    umiejętność wspólżycia lub przynajmniej dążenie do dialogu. Ja osobiście nie
                    chciałbym powtórki tych zachowań jakie prezentowali dotychczasowi
                    parlamentarzyści. Startuję z listy SLD i w wielu kwestiach nie zgadzam się z
                    przedstawicielami innych partii, ale zawsze szukam tego co mnie łączy z innymi
                    a nie tego co mnie z nimi dzieli. Państwo musi funkcjonować niezależnie od tego
                    czy rządzą "czerwoni" czy "czarni". Moim zdaniem nie wolno wprowadzać żadnych
                    elementów do gry politycznej które bazują na szerzeniu "nienawiści". Jeżeli już
                    ktoś z Was ma poglądy prawicowe to proponuję Sebastiana Ciemnoczołowskiego.
                    Mimo że jestem "czerwony" umiem z nim rozmawiać bez konieczności prowadzenia
                    walki i wzajemnego opluwania się. Podstawą rozmowy jest zwykły, ludzki szacunek
                    dla zdania innych.
                    Wyboru mają dokonać wyborcy, niech mają jakiś dobry wybór. Kształ Polski musi
                    powstawać na drodze dialogu i kompromisu wszystkich jej obywateli, bo to jest
                    ich dom. Przynajmniej powinniśmy do tego dążyć. Szczerze mówiąc "pozalepiane"
                    ulice nie podobają mi się i dotyczy to wszystkich plakatów, nawet
                    tych "czerwonych".
                    Tomasz Nesterowicz
                    • Gość: madzik Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 11.09.05, 22:49
                      Dobra przekonaliscie mnie :P
                      • Gość: zielonogórzanka Re: BOSAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 23:20
                        To zle ze Cie przekonali..ja bede na niego głosowac, jest aktywny i jak wyzej
                        napisałas broni nienarodzonych.
                        • Gość: Alezja Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 07:41
                          Wybierając polityka powinno się (przynajmniej jest to założenie idealistyczne)
                          głosować na cały jego program, poglądy i ich spójność, nie zaś na "hasło".
                          Cieszę się, że pojawiają się tutaj hasła świadczące o wrażliwości forumowiczów.
                          W Zielonej Górze jest kilka ośrodków które zajmują się dziećmi i z chęcią
                          przyjmą każdą pomoc. Dom Samotnej Matki na Piaskowej i Pogotowie Opiekuńcze na
                          Wojska Polskiego. Aktywność można wykazać tam, a nie na ulicach.
                          Moja "aktywność" realizowana była między innymi w tych ośrodkach (na tyle, na
                          ile mogłem), ale gdyby inni, ci "aktywni" też pomagali tym dzieciom, to żyłoby
                          się im łatwiej.
                          Trzy razy zdarzyło mi sie ratować gwałcone kobiety. Widziałem co przeżywały i
                          jestem w stanie zrozumieć dlaczego powinny mieć prawo do decyzji o usunięciu
                          ciąży.
                          Świat nie jest czarno-biały i nie nalezy naprawia go waląc na prawo i
                          lewo "młotem". Wiele dramatycznych decyzji ludzie podejmują przymuszeni biedą,
                          rozpaczą, samotnością. Jeżeli uda się nam poprawić codzienne życie ludziom to
                          mam wrażenie, że część patologii życia społecznego zniknie.
                          Proponowałbym zainteresować się jakie życie Kandydat Bosak proponuje tym
                          dzieciom które uchroni od śmierci i ich matkom i jak chce to zrealizować. Potem
                          należy Jego poglądy rozpropagować wsród matek, to może wtedy zrezygnują z
                          zabiegu lub wyrzucenia dziecka na śmietnik. Jeżeli poglądy będą spójne i
                          logiczne, to sam pójdę na Niego zagłosować.
                          Tomasz Nesterowicz - kandydat do sejmu mniej "aktywny"
                          • Gość: pro-life Re: BOSAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:11
                            "Trzy razy zdarzyło mi sie ratować gwałcone kobiety. Widziałem co przeżywały i
                            jestem w stanie zrozumieć dlaczego powinny mieć prawo do decyzji o usunięciu
                            ciąży."
                            Niby jak pomogłes tym kobietom?? zafundowałes zabieg?? IM jest potrzebne
                            wsparcie i pomoc psychologiczna,a nie rzeź ich dzieci!! Lepiej oddac dziecko do
                            adopcji niz je zabic.
                            A miałes okazje pracowac z kobietami które mają syndromy choroby poaboryjnej???
                            albo tymi które nie mogą juz miec wiecej dzieci po aborcji??
                            Wrazliwy z ciebie polityk, lepiej nie miec wiedzy niz miec jej cząstke.
                            • Gość: Kacha Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 13.09.05, 15:23
                              Ty pro-life jestes kur** jakis nienormalny! Co z tego ze zostaly zgwalcone i
                              zaszly w ciąże-dziecko to dziecko. Wyobraz sobie ze to Twoja mama byla
                              zgwałcona kiedys i zaszla w ciaze z Toba-chcialbys zeby Cie nie bylo???
                              • Gość: piter Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.05, 16:15
                                Pięknie. Niby wyznajesz wartości chrześcijańskie a bluzgi z piekła rodem ;) A
                                logika dziecka z przedszkola.
                                • Gość: pro-life Re: BOSAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:49
                                  a TY Piter czytaj uwaznie ja cytowałem kogos innego !!!
                                  • Gość: piter Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 12:44
                                    Ja proponuję również czytać uważniej bo nie odpowiadałem Tobie tylko Kaśce.
                        • Gość: madzik Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 15:03
                          Przekonał mnie do jego wad...ale jak wiadomo każdy ma wady. I tak bede na niego
                          głosowała ze swoich własnych przyczyn.
                    • Gość: Kat Seby Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 16:50
                      Ty! Azja tfu Alezja Nesterowicz! Chcesz powiedzieć,że siedzisz w elicie SLD i
                      tylko z Ciemnoczołowskim z PO potrafisz rozmawiać ? To albo za dużo nie
                      gadasz,albo takiś tolerancyjny,że tylko z prawicy z nim potrafisz gadać.Może to
                      jakiś znak,ponieważ akurat niewielu ludzi z prawicy chce gadać z
                      Ciemnoczołowskim.Zapytaj się go jak zamienił nazwiska na liście POPiS-u w 2002
                      roku.Gdybyś tą pouczającą rozmowę odbył z Ciemnoczołowskim wcześniej to pewnie
                      korzystając z jego doświadczenia byłbyś na 1-2 miejscu listy SLD.Aha! I pogadaj
                      z nim też o tworzeniu wirtualnych lub jednodniowych kół PO,po to żeby
                      wykolegować ze stołka nastepną gwiazdę PO Bukiewicz.Ależ ty jesteś polityczny
                      frajer!
                      • Gość: Alezja Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 21:15
                        Alezja- bitwa pomiędzy Celtami pod wodzą Wercyngetoryksa i Rzymianami pod wodzą
                        Cezara
                        Sebastiana Ciemnoczołowskiego podałem, także w kontekście jego wieku i podałem
                        Go jako "przeciwwagę" do omawianego Kandydata.
                        Nie są mi znane walki wewnętrzne w łonie PO, ale z ciekawością przeczytałem
                        informację o nich, za co Panu bardzo dziekuję.
                        Jeśli chodzi o innych kandydatów prawicy, to bardzo szanuję Pana Czesława
                        Fiedorowicza. Pozostałych nie znam na tyle by na tym forum wypowiadać się na
                        ich temat.
                        Nie jestem na 1-2 miejscu, bo jak Pan trafnie zauważył nie są mi znane, a wręcz
                        się nimi brzydzę, metody wykorzystywane(które Pan opisał) w łonie Platformy
                        Obywatelskiej. W takim kontekście zgadzam się z Panem, że jestem "politycznym
                        frajerem" i szczerze mówiąc wolę nim zostać.
                        Tomasz Nesterowicz
                        • Gość: IIIks Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 22:41
                          Panie Nesterowicz! Nigdy pan niczego nie osiągnie będąc listkiem figowym PZPR-
                          owskiego betonu w zielonogorskim SLD.Razi mnie sprzeczność w pana
                          przypadku.Lewicowy naiwniak,a w SLD,zamiast w SdPL?Dlaczego? Koniunkturalizm?
                          Rycerska atmosfera;)Władcze tresowanie i traktowanie członków?Obiecane
                          konfitury,mimo braku kasy? Długa smycz? Tolerowanie wenatrzpartyjnego
                          opozycyjnego folkloru? Czerwone dotacje dla Bractwa?Z tą swoją,mam nadzieję że
                          nie udawaną wrażliwością,bardziej nadawał by się pan do Caritasu.Nie oceniałbym
                          na pana miejscu Bosaka,skora jak pan sam przyznał, nie zna go pan:)))
                          • Gość: Alezja Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.05, 06:46
                            Jestem "lewicowy". Wybierałem partię w okresie kiedy SdPL nie było. Po
                            powstaniu tej Partii zadzwoniłem do znajomych w Warszawie, żeby dowiedzieć się
                            co to za formacja. "Kulisy" Jej powstania, jakie mi przedstawili, zniechęciły
                            mnie do ewentualnej zmiany Partii. Wbrew "powszechnym" opiniom szeregowi
                            członkowie SLD są lewicowi i są uczciwi.
                            Bractwo jest organizacją apolityczną, w chcwili obecnej nie jestem jego
                            członkiem. Wstępując do SLD, zrezygnowałem z członkostwa w Bractwie, żeby
                            właśnie unikać takich posądzeń.
                            Z Caritasem :)współpracowałem przy organizacji pomocy dla Hospicjum.
                            Pana Bosaka, a dokładniej Jego poglądów nigdzie na tym forum nie oceniałem, a
                            jedynie sposób ich prezentowania i "aktywność".
                            Zawsze zastanawiało mnie skąd w niektórych wypowiedziach bierze
                            się "zgryźliwość"? Proponowałbym Panu skorzystać z rady której mi Pan udzielił,
                            aby nie oceniać kogoś nim się go pozna. Moja "wizytówka internetowa"
                            www.nesterowicz.com
                            Z mojej strony "temat" Pana Bosaka uważam za zakończony
                            Tomasz Nesterowicz
                            • Gość: IIIks Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 13.09.05, 13:28
                              Brak logiki panie Nesterowicz.Ja właśnie poznałem pana poglądy.Przecież stale
                              artykułuje je pan na forum oraz na swojej stronie internetowej.Aaaa...To
                              znaczy,że nieszeregowi członkowie członkowie SLD,czyli kierownictwo jest
                              nieuczciwe?A pan tam czasem nie zasiada?:)))
    • Gość: Aniulka Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 15:06
      Ja na niego glosuje!!! Wartościowy człowiek!
      • Gość: bolek co MA UPRZEDZENIE DO FEMINISTEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:30
        Skarżyła się jedna taka w audycji TVP u Pośpieszalskiego Janka.
        • Gość: gg ReZielona Góra wolna od wszelkich oszołomów !!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 17:53

Tylko jeden przykład:
          Czy wartościowi ludzie robią profanacje pogrzebu Czesława Miłosza, Wybitnego
          Polaka laureata Nagrody Nobla?
          • Gość: ja wohlt ja amper Re: ReZielona Góra wolna od wszelkich oszołomów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 19:56
            Całkowicie się z tobą zgadzam; już za parę dni, za dni parę... nie będzie w
            sejmie IV R.P wszelkiej maści złodziei, populistów lewackich i tego typu
            postkomuszego nasienia .

www.cimoszenko.info/obrazy/rzecznik.jpg
          • Gość: wrrr Re: ReZielona Góra wolna od wszelkich oszołomów ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:05
            poczytaj sobie poezje tegoż pisarza nieciekawei pisał o Polsce!,jesli Ci zalezy
            na Polsce choc trochę to zmienisz o nim zdanie.
            • Gość: Grzesiek nocą Zielona Góra wolna od wszelkich oszołomów ! IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 21:19
              Po pierwsze to nie jest pisarz oszołomie, tylko Poeta!!! Po drugie poezja nigdy
              nie jest podana wprost, jak daleko nie szukając, wasze narodowe prymitywne
              poopulistyczne hasełka, żerujące głównie na niewiedzy obywateli i strachu. Po
              trzecie wreszcie, (dlatego wreszcie, gdyż i tak Wszechpolacy nic nie
              pojmiecie),ON BYŁ NAPRAWDĘ PATRIOTĄ I KOCHAŁ POLSKĘ. Skompromitowaliście się
              prostestując w sprawie pogrzebu Miłosza. Kompromitacja na cały świat. Wstyd.
            • ra_nie Re: ReZielona Góra wolna od wszelkich oszołomów ! 16.09.05, 12:05
              Po wyjeździe z PRL napisał m.in:
              "Zaglądali mi do kufrów, zagladali do waliz,
              a do dupy nie zaglądnęli - a tam miałem SOCJALIZM"

Tobie czarny (brunatny) socjalisto, to sie może nie podobać, ale analiza tego
              wierszyka pozwala na optymizm, mianowicie po trochu wywieziemy tę ideę za
              granicę, a po wypróznieniu wrócimy z zarobioną kasą i wreszcie będzie w miare
              normalnie.
    • Gość: . Re: BOSAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 20:21
      skonczcie juz podbijac ten lepki temat
      • Gość: Piterek Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 20:29
        Ale sprawa polityczna kiedy dwóch pijaczków zrywa plakaty.No ale w końcu jak
        nikt nie zwraca na nich uwagi to muszą zrobić z siebie męczenników,żeby
        zaistnieć w mediach. Ludzie nie róbcie im reklamy to tylko o to im chodzi.
        Chłopczyk od Giertycha niech najpierw pochodzi do szkoły i nauczy się
        czegoś/niech zacznie lekcje od tolerancji i szacunku dla drugiego człowieka/ a
        nie bierze się za politykę. ja też mu mówię /i oczywiście wszystkim z LPR i
        MW/stanowcze NIE!!!!!!!
        • Gość: xxx Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 20:36
          a moze by sie wyborcza zajela (skoro juz i tak bosak jest na nia dokumentnie
          obrazony) tym ze BOSAK ROZWIESIL SWOJE PLAKATY NA TERENIE ZIELONOGORSKICH SZKOL?

czy to nie jest karalne? czy wolno agitowac w placowkach oswiatowych?? Zapraszam
          do Zespolu Szkol Elektronicznych i Samochodowych... tam je widzialem. Pewnie
          zaraz je ktos zdejmie ale to pokazuje jaka bezczelny jest bosak i jak szanuje prawo.

gratuluje jego przyszlym wyborcom - jak teraz lamie prawo co robilBY w sejmie?
          ale macie swoje powody..ok
          • Gość: IIIks Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 20:54
            Przestań radno Basiu K.zasuwać w tym wątku pod róznymi nickami:typu Kaśka,xxx
            itp,itd. :)))A twój idol Brachmański to co? Lepszy jest?
            • Gość: xxx Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 21:18
              Iks: ci na leb juz padlo? To ze jest wiecej osob ktore za tym chlopaczkiem nie
              przepada nie jest nikogo wymyslem. Masz jakas manie przesladowcza czy co? Idz
              juz teraz stan lepiej przy urnie z dlugopisem w rece czekajac az ci dadza kartke
              z nazwiskiem tego chloptasia i zakresl je od razu. Wali mnie brachmanski (a tfu)
              i CALA lewica. nie lubie jednak oszolomstwa i pewnego podejscia do uprawiania
              polityki. Czy ktos kto nie jest z LPR to jest napadniety przez czerwonke czy
              inne swinstwo? Jesli tak to sorry ale nie jestes dla mnie partnerem do rozmowy.
              • Gość: gaucho Łysiak o Miłoszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:26
                Gdyby jakiś historyk zechciał napisać rozprawę o piętnowaniu przez komunę
                Powstania Warszawskiego, i gdyby wykorzystał wszystkie komunistyczne źródła
                (wszystkie teksty–plwociny z gazet PRL–u) –– ta praca liczyłaby tomów legion.
                Teza generalna brzmiała: maniacy (vel: szaleńcy, politykierzy, reakcyjni
                sługusi emigracyjnego Londynu, itp.) z wierchuszki akowskiej, chcąc za wszelką
                cenę wyprzedzić Armię Czerwoną, pchnęli rzesze młodych, naiwnych, otumanionych
                patriotów do beznadziejnej walki, która zakończyła się samobójczą rzezią, łatwo
                przewidywalną hekatombą, plus anihilacją miasta, co razem było zimną prawicową
                zbrodnią na ludności nieszczęsnego grodu. Wokół takiej wektorowej tezy tabuny
                usłużnych historyków i publicystów rozwijały niuansowo biadolenia ą propos
                karygodnej, nonsensownej „bohaterszczyzny” polskich „reakcyjnych kół”. Tak co
                roku przez kilkadziesiąt lat. Jedyny kłopot: natrętna powtarzalność tych samych
                argumentów. Coroczne mielenie tych samych zarzutów –– używanie tych samych
                pałek spadających na głowy inspiratorów i przywódców Powstania –– było cierniem
                opluwaczy. Jakże więc ucieszyła się czerwona „Polityka”, gdy w roku 1987
                dostarczono jej nieznany tekst Czesława Miłosza ze świeżym (nieeksploatowanym
                tak górnolotnie wcześniej) batem chłoszczącym powstańczą „górę”.

Miłosz zawsze był lewicowcem, a przez wiele lat komunistą, co tłumaczył tym,
                iż „komunizm to fascynująca przygoda intelektualna” (sic!). Na
                łamach „Rodzinnej Europy” deklarował, iż brzydzi go „kurczowy patriotyzm
                Polaków”, zwłaszcza kiedy jest podszyty religijnością, bo wiara katolicka
                to „gleba snów paranoicznych” („Prywatne obowiązki”). Szczególnie idiotyczną
                paranoją była dla noblisty wszelka walka powstańcza, czy choćby tylko wojna
                ojczyźniana (nawet zwycięstwo grunwaldzkie przezwał „plugawym nonsensem”).
                Waleczność patriotyczną określał jako „powiązany system narodowej paranoi”
                („Życie na wyspach”), dodając: „Polaków, umiejących myśleć tylko politycznie,
                mam w dupie” („Zaraz po wojnie”). Miał ich w dupie jako Litwin –– ciągle
                zaznaczał, że nie jest Polakiem, tylko stuprocentowym Litwinem (m. in. w radiu
                francuskim przedstawił się: „Jestem Litwinem, który pisze po polsku”). Ja go
                rozumiem –– nikt nie chce być świnią. A według Miłosza: „Polak musi być świnią,
                ponieważ się Polakiem urodził” („Prywatne obowiązki”).

• Gość: gaucho Re: Łysiak o Miłoszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 22:28
                  cd.

Nie chcąc być świnią –– Miłosz nie był entuzjastą Armii Krajowej i Powstania
                  Warszawskiego. Przeciwnie –– opluwał AK jako drastyczny przejaw
                  polskiej „paranoi nacjonalistycznej”. Pisał m. in.: „Warszawa okupacyjna była
                  dla mnie miejscem i czasem spotkania z polskim nacjonalizmem w jego najwyższym
                  natężeniu, kiedy to występował wyłącznie jako patriotyzm, którego nikt nie ma
                  prawa krytykować” („Rok myśliwego”); „Moja niechęć do przywódców AK była silna
                  (…), cały konspiracyjny aparat żył nierealnością, ponieważ w siebie pompował
                  narodową ekstazę” („Rodzinna Europa”); et cetera, et cetera. Akowskiemu kultowi
                  patriotyzmu (zwanemu przez Miłosza „moczopędnym środkiem narodowym” ––
                  wiersz „Toast”) noblista przeciwstawiał rozsądną („bierną”) kolaborację z
                  okupantem, dając przykłady narodów, które bardzo dobrze wyszły na uległości
                  wobec okupantów.

Wspomniany tekst Miłosza, który „Polityka” publikowała roku 1987, został
                  odkryty w archiwum chełmskiej Biblioteki Wojewódzkiej. Autor napisał go
                  odręcznie na firmowym blankiecie przedsiębiorstwa hitlerowskiego,
                  prawdopodobnie A. D. 1945, bo rok później pracował już w Waszyngtonie jako
                  bierutowski (vulgo: stalinowski) dyplomata. Cały ów rękopis jest diagnozą ––
                  diagnosta Miłosz wskazuje nim główną pejoratywną cechę Polaków, a zwłaszcza ich
                  wrednych narodowych przywódców: nieczułość. Zwierza się, iż często „zaciskał
                  bezsilnie pięści patrząc na przejawy polskiej nieczułości”. Choćby nieczułości
                  mieszkańców Warszawy wobec dramatu getta. Aczkolwiek nie wpadł na pomysł, na
                  który wpadła kilkadziesiąt lat później „Gazeta Wyborcza” (że za Powstania
                  Warszawskiego akowcy parali się głównie dobijaniem resztek Żydów), lecz pomysł
                  z karuzelą też jest przedni: „W ustosunkowaniu się Warszawy do getta była i
                  niechęć, i współczucie, i wstyd, i antysemityzm. Nad wszystkim górowała jednak
                  bezmyślna nieczułość. Te karuzele pełne śmiechu, obracające się w dymach
                  płonącego obok getta…”. Kalumnię karuzelową noblista sprzeda później całemu
                  światu wierszem „Campo di Fiori”.

Bardziej wylewnie rozpisuje się Miłosz w owym tekście na temat nieczułości
                  przywódców narodu, piętnując zwłaszcza nieczułość wodzów Sanacji przedwojennej
                  i nieczułość dowódców Powstania Warszawskiego. Ci ostatni bowiem bezlitośnie
                  wysyłali na śmierć gromady „młodych kurierek roznoszących gazetki pełne bzdur”,
                  a w przerwach między wysyłaniem balowali po kawiarniach: „Zamawiali koniak i
                  mówili: «ofiary muszą być»”. To wszystko. Naprawdę nie koloryzuję –– karcąc
                  Powstanie Warszawskie Miłosz daje aż trzy dowody hańby patriotycznego zrywu:
                  śmierć „młodego filozofa” (który mógłby filozofować, miast głupio walczyć),
                  rzeź kurierek roznoszących idiotyzmy, tudzież kawiarnianą, podlewaną
                  koniakiem „nieczułość ich zwierzchników”, którzy wznosząc toasty
                  bełkoczą: „ofiary muszą być”.

Paranoja miłoszowa kontra „powiązany system paranoi narodowej”. Panie starszy,
                  koniaczek jeszcze raz! A ofiary, ku.., muszą być, to chyba jasne! Słoneczko,
                  weź te meldunki i przenieś kanałem do Śródmieścia! My tu jeszcze trochę
                  posiedzimy na Starówce. Panowie oficerowie, no to siup, nasze kawalerskie!

• Gość: Grzesiek nocą Re: Łysiak o Miłoszu IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.05, 23:37
                  Ale stek wyrwanych z kontekstu bzdur. Człowiecze marny. To co przytaczasz to
                  jest FILOZOFIA, która mogą uprawiać ludzie wielcy. To są poglądy których
                  człowiek o mózgu zatrutym jadem nie może pojąć. A teraz przeczytaj to co
                  napisałeś "gaucho" jeszcze raz i ciągle powtarzaj w myślach, "Miłosz był
                  WIELKIM POLAKIEM I KOCHAŁ POLSKĘ"- zapewniam zrozumiesz co miał na mysli. To
                  tylko kwestia wyrobienia i dobrej woli.
              • Gość: IIIks Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 12.09.05, 22:30
                Uuuuu...A to co przeciw temu chłoptasiowi głosisz na tym forum to czasami nie
                jest oszołomstwem i pewnym podejściem do polityki?:)))Wali cię Brachmański?
                Ciekawe:)))Co na to usta NFZ?;)
                • Gość: xxx Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.05, 13:01
                  Nienormalnoscia nazywasz pokazywanie jak ktos lamie prawo? Hmm... zastanow sie.
          • Gość: piter Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 22:14
            Trudno żeby nie wisiał na ZSEiS ;) Ala ma widocznie dobre układy z dyrekcją ;)
            • Gość: rer Re:LPR i MW nie w naszym mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 12.09.05, 22:23
              W niedziele przed wyjsciem z kościoła stał gościu
              • Gość: Renata Re:LPR i MW nie w naszym mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.05, 14:32
                Raczej z dyrekcja nie - ale czy nie uczy tam jego matka?
                • Gość: piter Re:LPR i MW nie w naszym mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.05, 14:46
                  No napisałem przecież, że ALA musi mieć dobre układy z dyrekcją :) Za Lewego
                  pewnie by to nie przeszło ;)
                  • Gość: Renata Re:LPR i MW nie w naszym mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.05, 19:34
                    Za lewego bylyby inne jedynie sluszne plakaty :D Nie sadze by dyrekcja wyrazila
                    na to zgode. Ot kolejny wyskok ludzi bosaczka...

sorry - nie widzialem Ali w twoim poscie...plepne chybam ;)
                    • Gość: piter Re:LPR i MW nie w naszym mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.09.05, 12:54
                      Dobry lewy nie był zły (parafrazując Panią Zofię R. ;) Lepszy spokojny
                      czerwoniec niż rozjuszony czarny ;)
                      • Gość: Renata Re:LPR i MW nie w naszym mieście IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.05, 08:57
                        a on spokojny byl?
        • Gość: Większy Brat Re: BOSAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 23:04
          Brawo! Ile w tych postach jest tolerancji, szacunku i wyrozumiałości :))).
          A na serio, Zielonka jawi mi się jako zwykłe chamowo. Pozdrowienia z oddali.
    • Gość: Marian Bosak i jego ludzie IP: *.dns1.us 13.09.05, 16:15
      Mam kilka spostrzezen odnośnie tego Pana. Po pierwsze jak to jest mozliwe ze
      taki chlopiec (student 23 lata) startuje do sejmu. Przeciez my potrzebujemy tam
      ludzi z doswiadczeniem a nie ludzi którzy nawet studiów nie skonczyli. Chyba ze
      pan Bosak ma w sejmie tylko siedziec i kaske brac. A po drugie skad taki
      mlody czlowiek ma tyle pieniedzy przeciez oni maja tysiace plakatow, a jeden
      taki plakat najmniej kosztuje z 3 zl, nie wspomne o nastepnych tysiacach ulotek.
      Przeciez on tego z wlasnej kieszenie nie daje bo to tak przeliczajac moze byc
      nawet z 50 tys zl.!!! On to ma wszystko za nasze panstwowe pieniadze.
      Przygladajac sie kampani widac tylko Bosaka i MW zaklejajaca przystanki,
      slrzynki a nawet plakaty innych kandytow. Czy taki czlowiek ktory zasmieca
      miasto ma czelnosc byc poslem co on reprezentuje. Niech skonczy szkole nabierze
      doswiadczenia popracuje gdzies i wtedy bedzie wiedzial co to znaczy pieniadz a
      nie chcialby odrazu duzej kaski. I jeszcze afery robi ze mu ktos domalowal cos
      lub plakat zdarl. Ta cala jego gra jest smiechu warta. Chlopak chce zaistniec w
      mediach i po trupach dojsc do wladzy, a my takim ludzia jak Bosak mowimy
      stanowczo NIE.
      • Gość: gaucho Re: Bosak i jego ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:34
        Bosak nie jest z mojej bajki, ale pan , panie Marianie z właściwą sobie ormowską
        dociekliwością wie, że są to "nasze" państwowe pieniądze. Brawo pogratulować
        zidiociałego lewicowego poczucia humoru.
        • Gość: dec Re: Bosak i jego ludzie IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.09.05, 18:39
          gaucho,nawet debil zrozumie że Miłosz to wielki Polak ty napisałes stek kłamstw
          i pomówień.Tak na prawde nie ma na ciebie określenia bo pobiłeś wszystkie
          najgorsze kanalie.Nadajesz się do MW i do LPR-u też by cię przyjeli
          Reprezentujesz dobrze ich poziom.A tak naprawde kiedy przestaniesz siać swoją
          nienawiść na tym forum pod różnymi nickami IIIKS to też ty.
          • bunky Szkoda.... 13.09.05, 20:10
            Szkoda, ze MW tak sie wypalila. Radykalizujac swoje dzialania Ci mlodzi ludzie
            juz nie roznia sie niczym w stosunku do bandy skrajnie niebezpiecznych
            oszolomow. Oni juz nie reprezentuja takich cech jak prawdomownosc,
            umiarkowanie, bezinteresownosc i prawdziwa wiara w nauki kosciola. ONI sie
            sprzedali w momencie kiedy kupily ich media. Teraz wszystko robia pod publike.
            Pytanie tylko jaka? Elektorat Radia Maryja to fanatyczne masy ktore nie
            przejawiaja wlasnej inicjatywy tylko czerpia calymi garsciami z niebezpiecznej
            ideologii o. Rydzyka. MW do lamusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: gaucho Czytać ignorancie potrafisz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 20:16
            Przecież stoi w tytule jak wół -" Łysiak o Miłoszu ", no chyba, że mnie
            bierzesz za W. Łysiaka. Pozdrawiam i zalecam kompresy na rozpalone czoło.

www.gazetapolska.pl/?module=content&article_id=183
        • Gość: marco Re: Bosak i jego ludzie IP: *.dns1.us 14.09.05, 01:35
          Tak to prawda pan Marian ma rację, ten 23 letni student najpierw powinien
          ukonczyć studia i popracować a potem dopiero zacząc myśleć o rządzeniu. Ale
          widać władze lpr promują ( poprzez finansowanie kampani wyborczej) młodych, ale
          czy doświadczonych i zasługujących, aby być posłem na Sejm???
      • Gość: zielgora Re: Bosak i jego ludzie IP: *.dns1.us 14.09.05, 01:30
        Dlatego proponuję głosować na pana Stanisława Stojanowskiego-Hana!
        • Gość: Marian Re: Bosak i jego ludzie IP: *.dns1.us 14.09.05, 19:03
          Zgadzam się z panem zielgora ze trzeba głosować na Stasnisława
          Stojanowskiego-Hana, to najlpeszy kandydat w LPR. Takich ludzi wlasnie trzeba
          promowac.Tacy ludzie sa potrzebni naszemu wojewodztwu i Polsce. Wspomne tylko to
          że ten pan jest wszechstronnie wykształcony i ma duze doswiadczenie, obecnie
          jest Radnym w Sejmiku Wojewodztwa Lubuskiego.A Bosak nawet studiów nie skonczyl,
          czego wiec on szuka w Sejmie???? Olejmy Bosaka głosujmy na Stasnisława
          Stojanowskiego- Hana.
    • tezgucio Re: BOSAK 14.09.05, 02:34
      macieya napisała:
      > Ostrzegam szanownych internautow przed glosowaniem na Bosaka.(...)
      Mały chłopczyk, który musi się jeszcze dużo nauczyć. Niestety jego dużo starsi
      konkurenci i koledzy prezentują poziom zbliżony. Czas zmienić ordynację
      wyborczą i wprowadzić instytucję "pustego głosu", jako wotum nieufności dla
      kandydatów. Przy odpowiedniej liczbie pustych głosów - powtórka z wyborów, ale
      z innymi kandydatami. ;o)
      • fars Re: BOSAK 16.09.05, 13:23
        popieram i wnoszę poprawkę - zaczynamy od razu od powtórki
    • Gość: buhahahahahahahaha Stojanowski-Han - popieram IP: *.ztpnet.pl 14.09.05, 19:18
      • Gość: Marta Re: Stojanowski-Han - popieram IP: *.dns1.us 14.09.05, 20:42
        POPIERAM 100%
        • Gość: ABC Re: Stojanowski-Han - popieram IP: *.dns1.us 15.09.05, 13:26
          Zgadzam sie, też będę głosować na Stojanowskiego-Hana,doświadczenie,
          pracowitość, UCZCIWOŚC I RZETELNOŚC.
          • Gość: piter Re: Stojanowski-Han - popieram IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.05, 23:47
            LPRowski pajacu dns1.us, odpowiadasz sam sobie. Tutaj możesz, w wyborach 4
            kartek nie wrzucisz. I chwała Bogu.
            • Gość: Marta Re: Stojanowski-Han - popieram IP: *.dns1.us 16.09.05, 11:17
              Sam jestes pajacem i nie wiesz ze siec DNS moze byc polaczona w kilkanascie
              komputerow tak jak to jest na naszej sieci. A adres IP jest taki sam na kazdym
              kompie, wiec sie zastanow co piszesz. Sadzisz ze jak jedna osoba cos napisala w
              sieci to juz druga osoba z 20 osob nie moze sie wpisac.Pomysl zanim cos
              napiszesz. Dzieki Bogu ze w wyborach jest tylko jeden glos bo ktos z taka
              inteligencja jak ty by sie nie polapal o co chodzi. I tak jestem pelen podziwu
              ze udalo ci sie wejsc na to forum.
              • Gość: Marta Re: Stojanowski-Han - popieram IP: *.dns1.us 16.09.05, 11:24
                Malutka pomylka mialo byc siec DSL a nie DNS. Wiec jak jedna osoba z sieci cos
                napisze to druga moze przeciez na to odpisac wtedy rzeczywiscie pokazana sa
                takie same dns1.us Wiec ja sam sobie nie odpowiadalem zrobil to pewnie jakis
                inny uzytkownik sieci. Pozdrawiam.
              • Gość: piter Re: Stojanowski-Han - popieram IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 12:55
                Wow. Niesamowite. I właśnie tym postem pokazałeś jaką jesteś lamą.
                BTW Tylko facet-ciota może podpisywać się Marta. A ponoć wy LPRowcy nie lubicie
                gejów. To jak to jest? :D
                • Gość: Marta Re: Stojanowski-Han - popieram IP: *.dns1.us 16.09.05, 13:21
                  Nie mial koles do czego się doczepic tym razem to doczepil sie nicka. Ciekawy
                  jestem jak bym mial nick mrowka to co tez bys mnie wyzwal, bo mrowka przeciez to
                  owad a ja jestem czlowiekiem. A widze ze ty masz jakies upodobania do gejow.
                  Widac wychowywal cie pewnie Adam i Piotrek jakis. A co do nickow to tez masz
                  mały blad a mianowicie pisze sie peter a nie piter. Piter to sie czyta, wiec
                  nie pouczaj innych. Pozdrawiam.
    • Gość: buba Re: BOSAK-dzierżyński IP: *.ztpnet.pl 14.09.05, 19:51
      Krew naszą długo leją katy,
      wciąż płyną ludu gorzkie łzy,
      nadejdzie jednak dzień zapłaty,
      sędziami wówczas będziem my!

Dalej więc dalej, dalej więc, wznieśmy śpiew.
      Nasz sztandar płynie ponad trony,
      niesie on zemsty grom, ludu gniew,
      wolności zwiastując siew.
      A kolor jego jest czerwony,
      bo na nim robotnicza krew!

Choć stare łotry, nocy dzieci,
      nawiązać chcą starganą nić,
      co złe to w gruzy się rozleci,
      co dobre, wiecznie będzie żyć!

Dalej więc...

Porządek stary już się wali,
      żywotem naszym jego zgon.
      Będziemy wspólnie pracowali
      i wspólny będzie pracy plon!
    • Gość: ziomek Re: BOSAK IP: *.atl.dsl-w.verizon.net 15.09.05, 01:19
      Strasznie niemertyoryczna dyskusja. Az rece opadaja. Ale to juz Lem powiedzial
      kiedys ze nigdy nie widzial tylu idiotow co w internecie. Mial racje.

Ciekawy jestem co wszechwiedzacy forumowicze powiedza o innych kandydatach? Co
      zrobili dla Zielonej Gory poslowie ktorzy siedza w Sejmie od 3 kadencji i nikt
      nie moze ich od stolkow oderwac?

Co zrobili kandydaci z list innych partii? Nic? - w wiekszosci przypadkow.
      Wiec moze w ramach tej dyskusj niech ktos wymieni chociaz tyle co zrobil
      p.Bosak u innych kandydatow, i nie mowmy o radnych bo oni zarabiaja po 2500
      miesiecznie i nawet przez przypadek cos czasami zrobia.

A doswiadczenie przychodzace z wiekiem? Wiekszosc naszej lokalnej elity
      nauczyla sie tylko lepiej krasc. Nie wiem czy to powod zeby na nich glosowac.

Pozdrawiam wszystkich, nawet piszacych niemerytoryczne bzdury bo i tak sa lepsi
      od wiekszosci spoleczenstwa ktora sie niczym nie interesuje.
      Przepraszam, nie mam polskiej czcionki:(
      • Gość: xxx Re: BOSAK IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.05, 09:00
        Wlasnie dolaczyles jako idiota naczelny :-)

Popatrz sobie ile robil Fiedorowicz - przyklad pierwszy lepszy. A przy tym
        szanuje OGOL wyborcow a nie tylko tych ktorzy na niego glosowac by mieli.

No wy wylicz zaslugi Bosaka to sie posmiejemy
      • Gość: xxx Re: BOSAK IP: *.gala.net.pl 15.09.05, 13:31
        aż przypomina się stary dowcip: Idę ulicą - Bosak, Patrzę na płot - Bosak, na
        słupach - Bosak, na ścianach budynków - Bosak, właczam radio - Bosak, w
        telewizji - Bosak... aż sie, cholera, boję otworzyć lodówkę ;-)))
    • Gość: Wowa Re: BOSAK IP: *.sulechow.net 15.09.05, 12:05
      I po co tyle gadania. Koleś i tak utonie. Bo to cienki bolek jest.
    • lubuskielotnisko przez BOSAKA jeden koleś ma nieprzyjemności 15.09.05, 14:00
      Nie wiem czy wszyscy wiedzą co tam się powyprawiało po ostatnich
      nocach, ale plotek o tym krążyło bardzo wiele. Na koniec winobrania doszło do
      zajścia- z tego co mi mówiono do ludzi rozklejających po nocy plakaty p.
      Bosaka na płocie przy placu Matejki podszedł jeden koleś z jeszcze jedną
      osobą, zwrócił im uwagę iż czynią to nielegalnie, a następnie,
      wiedząc że go nie posłuchają, przerzucił im wiaderko z plakatami
      przez płot, usłyszał od nich słowa: "policja już tu jedzie" i sobie
      poszedł do pobliskiego sklepu nocnego. Teraz ten pan ma problemy z
      policją, choć jak dla mnie nie powinno tak być że ktoś okleja pół
      miasta i jest ok., a jak ktoś wreszcie im zwróci uwagę i przerzuci
      ich wiaderko z plakatami przez płot, to ma problemy za "groźby
      karalne".

Nie podoba mi się to co ów koleś zrobił, ale był jedyną osobą która się tym
      problemem zajęła podczas gdy inni temat zlekceważyli. Na pewno nie w jego
      stylu byłoby wołanie policji do zajęcia się rozlepiającymi owe
      plakaty. Zresztą najwyraźniej ci ludzie co rozlepiali plakaty mieli
      więcej nieprzyjemności nieco wcześniej (co mnie nie dziwi przy
      nalepianiu plakatów wszędzie-gdzie się-da), bo skoro temu panu
      powiedzieli że policja już tu jedzie, to coś musiało się też
      zdarzyć tam również nieco wcześniej (a to nie dziwi).

Ów koleś stwierdził smutno że zgarnia cięgi za swoje logiczne
      podejście do tej sprawy. Z tego co słyszałem, to zwrócił tym
      ludziom uwagę że robią to nielegalnie (a przecież pisały o tym
      nawet lokalne gazety, mnie szczególnie zbulwersowało oblepienie
      przystanków MZK), i za to został oskarżony o chuligaństwo i "groźby
      karalne" przez ludzi zupełnie nielegalnie zalepiajacych miasto i
      wychodzących zapewne z założenia, że liczba głosów zależy od
      zaplakatowanej powierzchni. Rozumiem, jak ktoś nie ma pieniędzy i
      lepi tam gdzie jest za darmo. Ale jeśli robi to z wielką przesadą,
      to już łamie nawet te pewne niepisane normy, które np, zabraniają
      zalepić nieswoje plakaty albo te na impresy muzyczne itd.

Hmm, ciekawe kto tutaj jest większym chuliganem? Najbardziej mnie w
      tym boli że jedyna osoba (w ogóle mająca nastawienie bardzo anty-
      polityczne i na pewno nie chodząca na wybory) która zaprotestowała
      przeciwko zalepianiu całego miasta plakatami jednego tylko kandydata, bez
      trzymania się jakichkolwiek reguł etycznych czy moralnych, ma za to
      jakieś problemy.

Czemu nie mają ich ci co rozlepiają nielegalnie plakaty, nie mając
      w tym żadnego umiaru i hurtowo zalepiając plakaty innych? Ja swoich
      plakatów nalepiłem raptem kilka sztuk, bo nie widziałem potrzeby
      zalepiania pół miasta- jak ktoś jest nieco zainteresowany moim
      programem, to tych kilka mu w zupełności wystarczy by się zapoznać.
      • Gość: KrPK Re: przez BOSAKA jeden koleś ma nieprzyjemności IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.05, 08:44
        ALe głupoty opowiadasz.. zapewne usłyszałeś to od tego gościa który teraz ma
        problemy z policją.
        Tych dwóch typów podeszło do dwóch plaktujących i wyzywając ich od wszystkiego
        co najgorsze, powiedzieli, że albo przestaną plakatować Bosaka albo dostaną w
        pier.... Następnie jeden z tych typów (1,5 we łbie, trafił na izbę wytrzeźwień)
        wziął wiadro z pędzlem oraz plakaty i wyrzucił je za płot. Na stwierdzenie
        jednego z plakatujących, że policja już jedzie, w związku ze wcześniejszym
        wydarzeniem, ten bardziej pijany odpowiedział, że jeb.. policję a w razie czego
        wiedzą gdzie go szukać (w sklepie monopolowym, a gdzie indziej).
        Ten Twój kolega, od którego masz wersję o złych plakatujących i niewinnym
        baranku (lekko wstawionym) który ich upomniał, stał przy tym typie który
        wygrażał, więc według prawa podlega karze.
        Twój kolega powinnien się zastanowić przedtem czy warto komus wygrażać i czy
        warto być agresywnym wobec ludzi którzy jemu nic nie zrobili.
        Swoją drogą ciekawe jest, że masz takich znajomych, "dobrze" to o Tobie
        świadczy i możesz być pewny, że z poparciem takich ludzi trafisz do sejmu.
        Obrona tego typa jest, moim zdaniem nie na miejscu, ponieważ cgyba sam
        przyznasz, że niechciałbyś aby Tobie wygrażano jak rozklejasz swoje plakaty, a
        też masz je w paru miejscach na które nie masz pozwolenia.

Pozdrawiam KrPK
        • Gość: Piguła Re: przez BOSAKA jeden koleś ma nieprzyjemności IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.09.05, 15:27
          Śmierć nie wybiera. Niedawno koledze zmarła Mama... Jak to zwykle bywa, poszedł
          do firmy pogrzebowej, zamówił klepsydry, słono za to zapłacił i powiesił na
          słupach ogłoszeniowych... Jeszcze tego samego dnia na klepsydrach na okrągłych
          słupach i tych przznaczonych na nekrologi wisiał pan Bosak. Czy to jest
          etyczne???

LPR _ MW NIE NIE NIE!!!
    • Gość: taka jedna Re: BOSAK IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 15.09.05, 14:53
      Chcesz mieć fajne buty?? Idz na bosaka glosuj!!-Powiedział szewc i strzelił se
      łeb
      • Gość: Madzik Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 15.09.05, 16:19
        Lubuskielotnisko napisales tak duzo ze nawe nie chce mi sie tego czytac
        XXX super kawal :DDD

Przechodzac do rzeczy:
        Czy oglądaliscie ostatni odcinek M jak Miłość??? :)))
    • Gość: e-tam Re: BOSAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:53
      Popieram!
      NIE DLA OSZOŁOMÓW I KARIEROWICZÓW, którym władza jest potrzebna tylko do władzy
      samej w sobie. Nie dajmy się nabrać.
    • Gość: Kostek BOSAK vs. Szymon Niemiec IP: *.ztpnet.pl 16.09.05, 13:35
      Polecam uwadze internautów poniższy link

66.249.93.104/search?
      q=cache:VNMfGHZhbWIJ:www.sniemiec.x.wp.pl/Bosak.doc+szymon+niemiec%2BBosak&hl=pl
    • Gość: obserwatorka Re: BOSAK ..brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:15
      Brawo!! Bosak!! zobacz ilu masz zwolenników, bo jeśli tylu przeciwników to
      zwolenników 2 razy więcej. Jesteś bardzo ważną, niezwykłą interesującą osobą
      skoro tyle się o tobie pisze. Gdybyś był nikim to nikt nie zwróciłby na Ciebie
      uwagi ... TAK dla Ciebie !! i ludzi, którzy mają podobne poglądy. Jesteście
      nadzieją dla naszej Ojczyzny - Polski.
      • Gość: Baska Re: BOSAK ..brawo!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.05, 19:47
        Nie wiem dlaczego jestes "obserwatorka".Obserwowanie nie jest twoja mocna
        strona.Jesli po tym,jak i ilu ludzi obrzuca Bosaka blotem wnioskujesz,ze jest
        "niezwykle interesujaca osoba,ze sa nadzieja dla naszej ojczyzny" to nawet
        szkoda tego komentowac. Mam nadzieje,ze jestes wyjatkiem, ktory wybiera kierujac
        sie takimi kryteriami.Poczytaj troche cos poza forum.Pozdr.
        • Gość: <>< Re: BOSAK ..brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 20:01
          to tylko na forum GW tak obrzycacie Krzysztofa błotem i myslice ze to cały
          swiat,ja równiez bede głosować na Bosaka i moi znaomi tez i wiem ze ma bardzo
          duze szanse.
          • Gość: vts bosak IP: *.ztpnet.pl 17.09.05, 11:51
            Gość portalu: <>< napisał(a):

> to tylko na forum GW tak obrzycacie Krzysztofa błotem i myslice ze to cały
            > swiat,ja równiez bede głosować na Bosaka i moi znaomi tez i wiem ze ma bardzo
            > duze szanse.

czy syf też posprzątasz ?

inni placą za miejsce na bilbordach, słupach ogłoszeniowych czy latarniach
            ale nie nasza krynica uczciwości;
            po co płacić ?
            są przecież kamienice, przystanki, kioski ruchu, skrzynki gazowe i elektryczne;
            nie ma jak darmoszka, co panie bosak ?
            • Gość: <>< Re: bosak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:16
              Po ostanich wyborach kazdy komitet musiał posprzątać inaczej kara,pewnie i tak
              bedzie teraz wiec co sie martwisz ??
        • Gość: obserwatorka Re: BOSAK ..brawo!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 21:04
          Mam w zwyczaju obserwować i wyciągac wnioski z różnych zaistniałych sytuacji
          nie opierając się na tym co mówią inni: a tutaj na tym forum aż zionie ogniem
          nienawiści do jednego młodego człowieka, który ma zupełnie 'zdrowe'poglądy.
          • lubuskielotnisko jestem ciekaw ile pan bosak dostanie głosów 16.09.05, 21:47
            ja nie widze sensu w oplakatowaniu pół świata

(oplakatowano pół świata
            cóż za strata)

ale jak ktoś widzi w tym sposób na wygranie wyborów, to prosze bardzo. Ciekaw
            jestem wyniku, autentycznie.

Adam
            • Gość: KrPK Re: jestem ciekaw ile pan bosak dostanie głosów IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.05, 08:25
              Twoje plakaty wiszą na miejscach, gdzie wcześniej wisiały plakaty Bosaka więc
              chyba widzisz sens :)
            • Gość: veronika Jak Cie widze .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 10:50
              To sie dziwie skad sie urwałes..w sejmie tez bedziesz w moro ?? hheh dopiero by
              był kabaret.
              • Gość: Alezja Re: Jak Cie widze .. IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.05, 12:56
                To jak będzie ubrany ma mniejsze znaczenie, niż to czy będzie mądry. Pacanów w
                garniturach jest już dość.
                • Gość: zg Re: Jak Cie widze .. IP: *.ztpnet.pl 17.09.05, 18:54
                  kto tu sztucznie podbija watek i robi reklame faszysta z M.W?????????
                  PZDR
                  • Gość: Maciejka Re: Jak Cie widze .. IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.05, 11:38
                    hi hi, reklama dla opcji faszystowskiej...
    • Gość: nie powiem Re: BOSAK IP: *.ztpnet.pl 26.09.05, 19:24
      HURAAAAA BOSAK !!!!!!!
      • armex Re: BOSAK 26.09.05, 20:32
        Ciekawe czy wielki wódz Giertych wszedł do sejmu.Jeżeli nie to te młode
        pampersy z MW będą skazane na Wrzodaka a on ich tak uwielbia że powycina ich w
        pień .I dobrze bo dla mnie to skrajni nacjonaliści ,bojówki w garniturach dla
        których nie ma miejsca w sejmie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka