Gość: ostra Re: Może nowy wątek...? IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.09.02, 20:16 nowy watek?? jasne!! proponuje: "Co slychac w Lubsku na blokach cz.2" Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: Może nowy wątek...? 15.09.02, 21:16 A może: Co słychac w Lubsku na blokach II Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potas Re: Może nowy wątek...? IP: 212.160.72.* 16.09.02, 14:28 Więc sam jestem ciekawy co tam na blokach słychać ??? Może mi ktoś powie gdzie są te bloki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra Re: Może nowy wątek...? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.09.02, 21:58 hiro napisała: > i tak tam nie trafisz no wlasnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potas Re: Może nowy wątek...? IP: 212.160.72.* 17.09.02, 12:35 Wogóle widzę, że ludzie z Lubska są bardzo agresywnie nastawieni :( nie wiem gdzie są te Wasze bloki o które ten cały spór. Szczerze mówiąc to tylko z opowiadań kolegów słyszałem cosik o Lubsku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra Re: Może nowy wątek...? IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.02, 15:13 Gość portalu: potas napisał(a): > Wogóle widzę, że ludzie z Lubska są bardzo agresywnie nastawieni :( nie wiem > gdzie są te Wasze bloki o które ten cały spór. Szczerze mówiąc to tylko z > opowiadań kolegów słyszałem cosik o Lubsku. > pozdrawiam a pochwalisz sie co takiego slyszales???? Odpowiedz Link Zgłoś
kolejarz_zg Re: Może nowy wątek...? 22.09.02, 18:44 Gość portalu: potas napisał(a): > Wogóle widzę, że ludzie z Lubska są bardzo agresywnie nastawieni :( nie wiem > gdzie są te Wasze bloki o które ten cały spór. Szczerze mówiąc to tylko z > opowiadań kolegów słyszałem cosik o Lubsku. > pozdrawiam Chodzi o bloki przy wyjeździe na Żary, np. ulica Norwida. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostra Re: Może nowy wątek...? IP: *.dialog.net.pl / *.zgora.dialog.net.pl 22.09.02, 20:27 kolejarz_zg napisał: > Gość portalu: potas napisał(a): > > > Wogóle widzę, że ludzie z Lubska są bardzo agresywnie nastawieni :( nie wi > em > > gdzie są te Wasze bloki o które ten cały spór. Szczerze mówiąc to tylko z > > opowiadań kolegów słyszałem cosik o Lubsku. > > pozdrawiam > > Chodzi o bloki przy wyjeździe na Żary, np. ulica Norwida. > wiem o ktore bloki chodzi. chce tylko wiedziec co potasik takiego o nich slyszal!!! pzdr > pzdr Odpowiedz Link Zgłoś