Dodaj do ulubionych

NASZ PUNKT WIDZENIA - Kablówki

11.10.05, 17:44
Oglądałam i ... no, no, no wydaje mi się, że takiego programu brakowało i to
nie tylko na antenie Kablówki. Nie ma tego nawet w TVP 3, a przecież tam
kwestia finansowania jest za pewne zupełnie inna...
Reklamówka programu... jak dla mnie, hmmm "ostra", ale moim koleżankom
podobała się. Za tydzień 18:30 jestem przed telewizorem i polecam - kobietom!
Nina
Obserwuj wątek
    • Gość: o. to! cho.dzi!! Re: NASZ PUNKT WIDZENIA - Kablówki IP: *.ztpnet.pl 11.10.05, 21:05
      Brawo Pani Angeliko! Brawo CAŁA Kablówka..na prawdę widać i czuć NOWEGO DUCHA..
      oglądałem przed chwilą nowy program Próba z z Prezydentem Zielonej Góry..jak
      dla dla mnie cool..
      trzymam kciuki!
      i Wam kibicuje. .Dlaczego? Bo widać że na prawdę się staracie!! NOwe scenerie
      wzmocnienia..no no no...tylko tak dalej..

P.S.
      Łukasz! Przyznam że CI nie wierzyłem jak mówiłeś kiedyś że to wyprowadzisz na
      prostą...odszczekuje:)) to prawda co mowia:)) jestes kawał kozaka! szacun..
      • Gość: IIIks Re: NASZ PUNKT WIDZENIA - Kablówki IP: *.ztpnet.pl 11.10.05, 21:42
        To prawda.Pan Kotalla skutecznie zmienia na korzyść wizerunek kablówki:)))
        • Gość: nina Re: NASZ PUNKT WIDZENIA - Kablówki IP: *.ztpnet.pl 12.10.05, 08:57
          mnie i moim koleżankom też się podobało, żywo i wesoło. Wreszcie COŚ nie tylko
          dla wiekowych polityków i towarzystwa wzajemnej adoracji.
          Czekam na kolejny odcinek, ale ciekawe czy będzie jeszcze powtórka tego o
          modzie, kilkoro moich znajomych nie widziało, a chcieliby. Wie ktoś może?
    • Gość: widz Re: NASZ PUNKT WIDZENIA - Kablówki IP: *.ztpnet.pl 13.10.05, 19:53
      ja też oglądałam
      ogólny zamysł jest dobry, nawet bardzo - próba sił w deche- przynajmniej
      normalni ludzie wiedzą o co chodzi i to bez lizania sobie d.. - konkretnie i
      przyjemnie :)
      szkoda, że tak mało newsów; jeden raport w ciągu dnia to zdecydowanie za mało!
      a może gdyby go tak wydłużyć ??
      program Pani Angeliki wymaga jeszcze sporo nakładu pracy. Pomysł dobry tylko
      szkoda, ze prowadząca nie panuje nad rozmową. Przydałby sie jakiś program tych
      spotkań np. jakieś prezentacje w przypadku mody (wystarczyłby glupi manekin i
      pani amator-projektantka a już by było ciekawiej) a nie tylko takie gadanie
      sobie. urozmaicenia są w cenie :) może jakaś koleżanka do pomocy ? z pewnoscia
      ktos błyskotliwy-najlepiej kobieta by się do towarzystwa przydała a przy
      merytoryce i powadze Pani Angeliki byłby to duet doskonały :)
      oczywiście to tylko subiektywne odczucia
      życzę Wam powodzenia!
      pozdrawiam
      • Gość: Wera Re: NASZ PUNKT WIDZENIA - Kablówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:25
        Mnie się też podobała Pani Ada ze szpitala w tym meloniku.Natomiast jak zawsze
        głupie gadanie Pani Anity Kucharskiej przyprawia mnie o mdłości. Takie
        powiedzenie to zróbcie " siku i kupę " może wyjść z ust tylko prostackiej
        kobiety.Natomiast Pani Anita Kucharska nosi się za ideał mądrości. Zdejmijcie z
        reklamówki ten materiał ,bo nie prysporzy wdzięku dla programu i zatuszuje
        pozostałe wspaniałe Panie. Pozdrawiam
        • Gość: widz Re: NASZ PUNKT WIDZENIA - Kablówki IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 09:49
          a mi ten melonik to troche jak "na koń kobiety", ale to rzecz gustu i jeszcze
          znośna rzecz więc ok :)
          a co do pani Kucharskiej to sądzę, że to dość mądra babka, sporo robi dla
          kobiet w trudnej sytuacji i czasami tylko w taki obrazowy i dosadny sposób może
          do nich dotrzeć
          może to "siku, kupa" nie jest najtrafniej wycięte z wypowiedzi, no ale ja będąc
          gwałcicielem też bym odpuściła "obsikanej lub obkupkanej" kobiecie, a takie
          pomysły-najprostsze czasami do głowy nawet nie przyjdą :(
          jak się prowadząca wyrobi i odpowiednio pokieruje rozmową to będzie wszystko ok.
          ja też zasiade w poniedziałek przed ekranem i będę oglądać
          Pani Angeliko - miejsce wybrała Pani rewelacyjne do nagrywania. bardzo mi sie
          podoba.
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka