Dodaj do ulubionych

Zielonogórski basen do bani

14.10.05, 10:40
Brudasy z zielonej wsiury nie potrzebuje wody. A ja sie zastanawialem czemu
oni tak wszyscy smierdza. A tu masz odpowiedz: kapia sie z zasyfialym
basenie!!!! Pozdrowienia ze stolicy!!!
Obserwuj wątek
    • maxtender basen jest synonimem tego, co SLD zrobiło z ZG 14.10.05, 11:41
      nigdy nic załatwić do końca, nigdy nie zrobić raz a dobrze - za cokolwiek sie
      SLDowcy chwycicie to albo sie kończy w oparach skandalu, łapówkarstwa - albo
      trwa wieczny syf...

ale to juz niedługoi, właśnie was wyborcu eksmitują na polityczny śmietnik, więc
      jecze chwila i to miasto ruszy
      • Gość: Piotr Re: basen jest synonimem tego, co SLD zrobiło z Z IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.10.05, 11:46
        a co spowodowało takie spustoszenie w twojej głowie ?
        • maxtender Re: basen jest synonimem tego, co SLD zrobiło z Z 14.10.05, 14:57
          widzisz Picia... bo Piotruś Pan to tylko w bajce - to spustoszenie w mojej
          głowie spowodowane jest tym, że nie tylko beton ppartyjny głosuje na SLD co
          wybory.. ale także młodzi ludzie, którzy zamiast iść w kierunku edukacji i
          przedsiębiorczości - popierają tych złodziej w nadziei, że ja sie załapią to nei
          trzeba bedzie robić MBA bo on bedzie LSD

Kiedyś przejrzysz na oczy... a wiesz kiedy?
          Jak cie ktoś okradnie... a ty podstawisz za siebie województwo, a za złodzieja SLD

A wiesz w czym tkwi dramat?
          Ano w tym, że 2/3 okradzionych znowu pójdize i zagłosuje na komuchów
          • Gość: Piotr Re: basen jest synonimem tego, co SLD zrobiło z Z IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.10.05, 18:28
            jak widać na tym wątku pretensje są skierowane w bardzo wielu kierunkach,
            osobiście bardzo się cieszę, że sld odpadło od koryta, nareszcie doczekaliśmy
            czasów rządów prawdziwych fachowców i patriotów i nikt już nie będzie winy
            zwalał na sld tylko sam poniesie konsekwencje swego działania i w tym sensie
            pytałem o Twą głowę
      • Gość: wieslaw Re: basen jest synonimem tego, co SLD zrobiło z Z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:57
        typowa beznadzieja FEDOROWICZA swego czasu mial wielkie pretensje aby zostac
        Prezydentem Zielonej Gory z litosci poprzes straszna chorobe zostal
        naczelnikiem nastepnie powtorzyl ten manewr z Plaforma facet bez wlasciwosci
        bezzadnych dokonan ale skuteczny.przyklad basenu natychmiast powinien zastac
        odwolany ze stanowiska ,prosze popytac nuczycieli jak sie z nim
        wspolpracowalo.To samo bedzie w poselstwie jego najwarzniejsza powinnoscia
        bedzie pilnowanie aby tylko ON byl njlepszy aby nikt nie prubowal bec odrobine
        lepszy przy jegom beznadzieji.Platforma regionalna bedzie miala z nim okropne
        klopoty.
        • Gość: sally Opinia o Fiedorowiczu.. IP: 212.180.161.* 16.10.05, 18:07
          Opinia o Fiedorowiczu napisana nieporadnie,ale w gruncie rzeczy prawdziwa.
    • Gość: Celina Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.alpi / *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 12:12
      Mam nadzieję,że ktoś poważnie i kompetentnie rozwinie wątek.Jeśli informacje
      zawarte w artykule są prawdziwe to mamy do czynienia z sytuacją po prostu
      kryminalną.Przecież tam zajęcia z WF mają 10 letnie dzieci!
      • Gość: zg Re: Rozwaga IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 13:58
        Trzeba rozwaznie rozwiazac ten problem bo jak damy d.... to bedziemy mieli
        nierentownego gronkowca taiego jaki jest w gorzowku brrrrrrrrr

PZDR
        • Gość: Pawel Jak ja gardze Toba smieciu!!!!!!!!! IP: 193.123.199.* 14.10.05, 15:48
          • Gość: Vaterland Re: Jak ja gardze Toba smieciu!!!!!!!!! IP: *.its-m.tudelft.nl 15.10.05, 00:46
            Wzajemnie. Milego dnia zycze.
    • Gość: vts Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 15:54
      pawelmaksymiuk2 napisał:

> Brudasy z zielonej wsiury nie potrzebuje wody. A ja sie zastanawialem czemu
      > oni tak wszyscy smierdza. A tu masz odpowiedz: kapia sie z zasyfialym
      > basenie!!!! Pozdrowienia ze stolicy!!!

wsiuro, to w gożwie macie hodowlę gronkowca
      bo przed wizytą na basenie trzeba dupę umyć
      a nie wytrząsać z gatek do wody

• budrys77 Re: Zielonogórski basen do bani 14.10.05, 16:02
        Taaaaaaaaaa. Życzę Zielonej Górze kompleksu sportowego podobnej klasy, jak ma
        Gorzów:) I poczekam gdy w jego nowym basenie, który (może) w końcu powstanie,
        też zanjdą gronkowca:) Polacy OGÓLNIE się nie myją.
        Ps. Może to trudno pojąć ale Słowianka to nie tylko basen(y), to tylko jeden z
        bardziej znaczących elementów całego kompleksu. Dlatego wysokie koszta, co przy
        poprzednim nieudolnym SLDowskim zarządzie okazało się w całej krasie. Kolesie
        powołali na stanowiska kolesiów, a teraz trzeba płacić...
        www.slowianka.pl zapraszamy
        • Gość: zg Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 16:17
          \Taa jeszcze wczoraj plakales ze zielonogorzanie prowokuja na forum

PZDR
          • budrys77 Re: Zielonogórski basen do bani 14.10.05, 18:13
            >Brudasy z zielonej wsiury nie potrzebuje wody. A ja sie zastanawialem czemu
            >oni tak wszyscy smierdza. A tu masz odpowiedz: kapia sie z zasyfialym
            >basenie!!!! Pozdrowienia ze stolicy!!!
            Przecież to Warszawa jest stolicą:) No i na jakiej podstawie twierdzisz że to
            ktoś z Gorzowa?
            A wczoraj chodziło mi o to, że prawie w każdym wątku wypowiada się ktoś z
            Zielonej, kompletnie nie znając tematu. Nawet budowa drogi przez park doczekała
            się komentarza, nazwa Zawarcie wzbudza wesołość, a prasłowiańska nazwa
            Wieprzyce to już totalne pole do popisu... Po prostu zauważyłem, że ostatnio
            zielonogórzanie dominują w zabawie w Pawlaka:)
            Ps. co do basenów w ZG, to przyznasz chyba, że sytuacja woła o pomstę do nieba.
            Ba, nawet Słowianka w Gorzowie jest be. To, że polskie normy sanitarne są
            jednymi z najbardziej wyśrubowanych na świecie nikt nie wspomniał:)
            • Gość: zg Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 18:19
              jeju nie badz juz taki delikatny i wrazliwy.

Kytos sie zasmial z nazwy "Zaparcie" a ty przyrownujesz to do tych codziennych
              watkow gorzowian.

Ps. skad wiem ze to ktos z gw??
              Tylko gorzowiaczki tak umieja.

PZDR
              • budrys77 Re: Zielonogórski basen do bani 14.10.05, 18:33
                Tralalala. Nie tylko Gorzowiaczki:) Zauważ, że gościu jest zalogowany. Już
                dawno prosiłem Cię byś zrobił to samo, bo na rynku jest wiele podróbek Twojej
                jedynej w swoim rodzaju osoby:) Ba, jako jeden z najczęstszych użytkowników
                gorzowskiego forum, otrzmasz od Tadeusz order "Zasłużony dla miasta Gorzowa".
                Normalnie jesteś tam wszechobecny:)))))))) Czyżby wróg był aż tak straszny?
                • Gość: Piotr Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 14.10.05, 18:40
                  "Normalnie jesteś tam wszechobecny:)))))))"

i dlatego macie więcej wpisów od nas, jak tylko zg przestanie pisać na forum
                  Gorzowskim a zacznie bardziej udzielać się na swoim, to Wasze forum umrze,
                  czego serdecznie życzymy
                  • budrys77 Re: Zielonogórski basen do bani 14.10.05, 18:59
                    eeeeeeee, problem w tym, że zg "tylko" wcina się do każdej dyskusji, a żadko
                    merytorycznie:) Ostatni wątek założył chyba jeszcze w dzieciństwie:) Ma jakąś
                    manie prześladowczą, bądź teź lubi cierpieć za wolność naszą i waszą... Istna
                    dziwica orleańska;) W Gorzowie już by go na stosie spalili, tak jak
                    pierwowzór:)))))))))))
                    • Gość: zg Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 19:07
                      Co ja na to poradze ze lubie smac sie i odp. na glupie watki gorzowian typu"
                      antyreklama tele pizzy, nie ma Gw na mapce pogody"
                      Czy
                      "ZG jest winnna calemu zlu" " w ZG nie ma znakow drogowych kore informuja gdzie
                      jest wielki GW"

Lubie ta wasza debilna mentalnosc.

Ps.Wasi radni i opiekun forum klada lepsze watki od karolka:)

PZDR
                      • budrys77 Re: Zielonogórski basen do bani 14.10.05, 19:14
                        Aaaaaaa, właśnie. I jeszcze to charakterystyczne "WY Gorzowianie". Normalnie
                        jesteś jedyny w swoim rodzaju. Ja NIGDY nie używam odpowiedzialności zbiorowej
                        i rozgraniczam oszołomstwo na forum, od oszołomstwa w polityce. Nie mówię "WY
                        falubazy paskudne...." Tak samo jak ja zachowuje się 90% forumowiczów! W Twoim
                        przypadku, doszło już do manii prześladowczej. Otwieram wątek, a tam Zg, drugi -
                        Zg się wypowiada... Normalnie obłęd!
                        • Gość: zg Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 19:55
                          Coooo???//

Czy ja mowie o Tobie???/

Czlowieku dla 90% gorzowian marszalek i Zych to wszyscy zielonogorzanie.

Nie zaprzeczaj bo falszywosci i klamst w zywe oczy nie znosze najbardziej!!!!

PZDR
    • Gość: Pływak Kilka pytań... IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 20:59
      Ja mam tylko kilka pytań do Pana Łysakowskiego:
      Jaki instytut zlecił badanie?
      Kto zalicza się do grona ekspertów?
      Kto lub jaki instytut przedstawił ekspertyzę władzom miasta?
      Jeśli w styczniu ekspertyza była tak fatalna, to dlaczego Ci "eksperci" wtedy
      nie poinformowali np. odpowiednich instytucji?
      Na żadne z tych pytań w tekście nie ma odpowiedzi, zatem dla mnie nie basen,
      ale Pan Łysakowski jest "do bani". Kto pozwolił Panu Łysakowskiemu formułować
      takie wnioski, jeżeli w tekście nie ma odpwiedzi na powyższe pytania? Przecież
      ten artykuł zaszkodzi nie tyle basenowi, ile wizerunkowi miasta!!! Zwłaszcza,
      iż kompletnie nie jest wiarygodny!!!
      Dla mnie ten artykuł to szczyt niekompetencji dziennikarskiej i dziwię się, że
      tekst o tak ostrym oskarżeniu został opublikowany. Ale cóż, to w końcu Pan
      Łysakowski... żenada.
      Druga sprawa: jak to świadczy o obecnym pośle, naczelniku Urzędu mającym
      nadzorować remont, który swoją odpowiedzią totalnie olał sprawę.
      Konkluzja dla mnie jest następująca:
      1. Zamierzam napisać tekst o następującej treści: "Jak twierdzą specjaliści w
      swojej ekspertyzie, czytanie artykułów Pana Łysakowskiego grozi impotencją i
      wypadaniem włosów na głowie, także u kobiet." :) Ciekawe czyja ekspertyza jest
      bardziej wiarygodna...
      • Gość: k-21 Re: Kilka pytań... IP: *.ztpnet.pl 14.10.05, 21:51
        Łysakowski to następca Kostrzewskiego w zielonogórskiej Wyborczej.Jest
        członkiem Ordynackiej ,więc czego się spodziewacie?
        • fars Re: Kilka pytań... 15.10.05, 08:54
          jak widać dłuższe przebywanie w basenie może szkodzić
    • Gość: grander Re: Zielonogórski basen do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 18:09
      a ja sie nie dam zwariowac, mam full znajomych z gorzowa i nie jedziemy nigdy
      po swoich miastach, tylko takie wypowiedzi a la twoje powoduja ze obraz
      gorzowskiego luda wyglada jak zaczepny pseudokibic. co zobaczyles jakas afere w
      zielonej i juz zaczepny wpis? nie da sie jedynie zbrechtac basenu tylko od razu
      zahaczac o mieszkancow zg?
    • landy Re: Zielonogórski basen do bani 19.08.06, 21:59
      Niech żyja; andrzejusa karolek i landy Hura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka