paula25-20 22.11.05, 12:23 mam 20 lat i brak perspektyw w tym wygwizdowie! Czy ktos moze wie gdzie potrzebuja kogos do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dj_dlugi Re: ........:::::::DZIURA::::::::.... .... 22.11.05, 16:25 dobra rada... wyjedź stąd :) a i jeszcze jedno jakie wyksztaucenie? Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: ........:::::::DZIURA::::::::.... .... 22.11.05, 21:25 Doskonale znam gorycz bezrobocia, ale nie wiń za to miasta! Byłaś w pośredniaku? Niedawno czytałem w lubuskiej, że potrzebują włókienników i nie ma chętnych. Żagań rzeczywiście metropolią nie jest, ale miasto to nie tylko budynki, to przede wszystkim ludzie. Jch przedsiębiorczość i zaradność tworzy sukces miasta. Piszesz, ze masz 20 lat. Jakie umiejętności zawodowe zdobyłaś? Co masz do zaoferowania pracodawcy? A może jako absolwentkę ZSZ interesuje cię tylko posada Dyrektora? Nos do góry, szukaj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
dj_dlugi Re: ........:::::::DZIURA::::::::.... .... 23.11.05, 12:18 przed chwilą nieo zweryfikowałem swoje poglądy na prace w żaganiu... otóż praca leży dosłownie na ulicy. szedłem sobie do sklepu, a panu co ulotki roznosi rozwaliła się cały jego pakunek. a w nim nic innego jak ulotki - kwestionariusze osobowe do Lidla. Więc nie ma co nażekać, że tam jest źle tylko brać jak jest, a potem jakoś będzie samo szło. Ja najpierw siedziałem w domu przez 3 lata i mnie nosiło, a jak podjołemjedną prace to kolejna okazała się na wyciągnięcie ręki. i co teraz robić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jelmar Re: ........:::::::DZIURA::::::::.... .... 24.11.05, 16:58 Zgadzam sie z tobą dlugi, najważniejsze to gdzies pracować, a przynajmniej zacząć pracować. Lidl no coż chyba to lepsze od jakiesjś biedronki ;) POZDROWIENIA Odpowiedz Link Zgłoś
voicer Re: ........:::::::DZIURA::::::::.... .... 23.11.05, 16:10 przyjdz do gminnego centrum informacji, tam taki jeden pan sie toba zaopiekuje :P w sensie znajdzie ci prace i doradzi jak jej szukac :> Odpowiedz Link Zgłoś