adek126 01.12.05, 18:16 Cudowne miasto, czuję się tutaj lepiej niż w domu. Nikt tego nie może zrozumieć, ale tak jest. Zielonogórzanie to najfajniejsi ludzie na świecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ?? Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 18:26 Ale z Ciebie pieszczoch. Wzruszyłeś mnie. Postaw sobie kanapę na rondzie... Odpowiedz Link Zgłoś
marekkl Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) 01.12.05, 18:30 adek126 napisał: > Cudowne miasto, czuję się tutaj lepiej niż w domu. Nikt tego nie może > zrozumieć, ale tak jest. Zielonogórzanie to najfajniejsi ludzie na świecie!!! ___________ adek126 skąd pochodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
marekkl Cudowne miasto z najtańszą w Polsce ceną paliwa:) 01.12.05, 20:20 3,51 Tesco to lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Czekamy na królika! IP: *.ztpnet.pl 01.12.05, 20:51 Zobaczycie, zaraz się dowiecie gdzie najlepiej jest na świecie! Ale Wy juz chyba wiecie,co? Odpowiedz Link Zgłoś
fars Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) 01.12.05, 20:57 wszyscy Lubuszanie tacy są !!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cancro Re: To ja też... 02.12.05, 08:50 ...ubóstwiam Zieloną Górę! Za fajny deptak, za pięknie położony, choć niedoinwestowany stadion na Wrocławskiej, za Falubaz (serio!), za kino Newa (wieki tam nie byłem), za kwas chlebowy w barze Turysta, za ulicę Niepodległości, gdzie kupiłem swe pierwsze papierosy, za Zastal (chodzi o zakład), gdzie odbywałem swe praktylki uczniowskie, za Wagmostaw, gdzie kopaliśmy z kumplami gałę, za dolnosląski w swej symbolice herb miasta i za kupę innych rzeczy. Tylko czemuż na Boga to się nazywa "ziemia lubuska"?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falubaz75 Re: To ja też... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 14:00 ok,niech sie więc nazywa ziemia zielonogórska!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: To ja też... IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.05, 22:41 Kiedy zaczniecie podpalać samochody zwykłym mieszkańcom? Odpowiedz Link Zgłoś
marekkl Re: To ja też... 03.12.05, 08:52 Gość portalu: olo z Gorzowa napisał(a): > Kiedy zaczniecie podpalać samochody zwykłym mieszkańcom? ..a co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk Re: To ja też... 01.01.06, 16:21 Nie ma już praktycznie Wagmostawu... Czy forumowicze właściwie wiedzą, co to było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielka Re: To ja też... IP: *.ztpnet.pl 01.01.06, 19:13 Wagmostaw to byl jeszcze 1950tych latach Tam sie zbierali zielonogorzanie na roznych inprezach organizowanych przez wladze To byla woda na ktorej w srodku byla taka budka a na okolo jezdzily kajaki Odpowiedz Link Zgłoś
pomruk Re: To ja też... 02.01.06, 00:21 jeszcze pod koniec 60-tych był, ale już podupadał. Staruch jedtem, ale pamietam, że gdzieś tak na początku 70-tych po obowiązkowym pochodzie 1-majowym całą klasą tam poszliśmy i szaleliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielman Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.12.05, 19:14 Kochamy zielonke i Falubaz a więc czego życzymy miastu i jego mieszkańcom? Jakie inwestycje w mieście powinny być zrealizowane w 2006 Roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELONKA Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.06, 10:24 Ja też kocham Zieloną Górę!!!!!! Zielona jest najlepsza!!! A słyszeliście, Porozumienie Zielonogórskie zepsuło "wczasy" w Zakopanem naszemu premierowi... Ahh, wszystko co Zielonogórskie mu cusik psuje.... :) pozdruffka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonnon KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ że wyprowadziłem się do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:55 Poznania za pracą, bo inaczej zdechłbym z głodu. Odpowiedz Link Zgłoś
landy Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) 01.01.06, 19:12 niech zyje nasza kochana zielona gora stolica polskiego wina (z jablek i agrestu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyyzz Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 00:28 Drogi landy, nie dociera do Ciebie, że w ZG udają się winogrona? Już tyle dyskusji było na tym forum, może, kurdę starczy? Do cholery, nawet mój śp. ojciec chodował winogrona i robił świetne wino. Wiec skąd te żałosne złośliwości??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) IP: *.zgora.dialog.net.pl 02.01.06, 00:32 Z zazdrości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: KOCHAM ZIELONĄ GÓRĘ :)))) IP: *.ztpnet.pl 02.01.06, 04:44 Nie chce wkurzac landego ale te jego teksty o jablkach sa wynikiem zalosnych gorzowkowatch (jak kto woli kobylogorzastych) kompleksow hehe PZDR Odpowiedz Link Zgłoś