Gość: zosia IP: *.uz.zgora.pl 22.10.02, 19:59 dużo was Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kalina Re: Album żaka-pierwszaka IP: *.nat.wsp.zgora.pl 23.10.02, 14:48 Jestem studentką I-szego roku filologii polskiej z dziennikarstwem- wasz album żaka pierwszaka to wspaniały pomysł- będzie można skompletowć zdjęcia nie tylko mojego roku ale i innych kierunków(tak samo jak z abiturientami).Przydałby się także album absolwentów- mam nadzieję że za 5 lat będę wśród nich. P.S Pozdrowienia dla całej mojej grupy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Album żaka-pierwszaka IP: *.sulechow.net 23.10.02, 23:10 Pozdrowienia dla pierwszego roku dziennikarstwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Album żaka-pierwszaka IP: *.kkj.wsp.zgora.pl 24.10.02, 14:06 nooo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Album żaka-pierwszaka IP: *.kkj.wsp.zgora.pl 24.10.02, 14:23 CZEŚĆ! OTO DWIE STRONY NA KTÓRYCH MOŻECIE ZNALEŹĆ TROCHE O DZIENNIKARSTWIE ORAZ SPRAWDZUĆ SWOJE UMIEJĘTNOŚCI: WWW.KOMENTATORZY.PRV.PL WWW.SPRAWA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr_Sepulveda Re: Album żaka-pierwszaka IP: *.krasnystaw.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 20:47 Ten album to naprawdę świetny pomysł , pozdrawiam pierwszaki i życzę powodzenia . . . (jak macie kłopoty ze znalezieniem czegoś na necie - dajcie znać - pomogę w miarę możliwości: ufer2@wp.pl WIELKIE <CMOK> DLA WSZYSTKICH :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: Album żaka-pierwszaka IP: 212.85.7.* 17.12.02, 13:11 Pomysl moze swietny, ale jakosc fatalna. Czy "fotoreporterzy" "Gazety" nie mogliby sie troche bardziej postarac? Odpowiedz Link Zgłoś