Dodaj do ulubionych

WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!!

12.01.06, 19:30
WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! moze da sie wyfrukowac i podamy na stolik
wojewody

1. Daniel Matysik
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciejuu xD Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:33
      Falubaz..(i tak nie wyjdzie ale co tam:D:P)
      • Gość: ryan Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 19:38
        imie i nazwisko
        • Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 19:52
          Wiadomo ze duzo ludzi jest za stadionem.

Widac to na innych watkach.

Trzeba zrobic duza manifestacje.
          Jesli nawet nie uda sie uratowac stadionu to kolesiostwo z sld skapna sie
          wkoncu ze ich dzialania na szkode miasta zaczelo zauwazac zielonogorskie
          spoleczeniswo i do jesieni jak bedzie fart nic juz nie spieprza nie zaszkodza
          ze strachu oczywiscie.

jestem za stadionem
          imie z
          nazwisko g

PZDR
          • tomasz4444 Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! 14.01.06, 10:04
            Jest dużo innych lepszych inwestycji niż stadion...ALE ŻE JESTEM ZWOLENNIKIEM
            SPORTU W PEŁNI WAS POPIERAM!!!!!!!
    • Gość: mika Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 20:00
      Oczywiscie ze jestem za wizytowka Zielonej Gory a nie za biblioteka w gorzowie
      dzieki ktorej gorzowianie i tak nie wzbogaca swoich umyslow a Zielonogorzanom
      na stadionie rosnie serce. Nie spodziewalam sie takiego psikusa... FALUBAZ!!!
    • Gość: zygmunt Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 20:07
      Stadionik będzie zaejebisty:D:D:D Tylko, że na Sulechowskiej :D:D:D :)))))))
    • Gość: Ecisko Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.zacisze.zgora.pl 13.01.06, 22:02
      Ernest Hetman
    • andrzejusa Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! 13.01.06, 22:07
      nie wiem , ryanzg , co to naczy , wyfrukowac ,
      ale jestem przeciw!!!
      pieniadze dla wojewodztwa a nie na jakis zuzlowy stadion w zielonej
      gorze!
      sami sobie za niego placcie!!!
      • Gość: druchBoruch Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 03:34
        jako, że jest to jedynie miejsce mojej promocji
        Andrzej Dochnal

tfuuuuuuuuuuu

Robert Dowhan
        kiss kiss
        jarajcie szlug, pijcie piwsko i żryjcie paluszki!
    • Gość: JA Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:05
      JaJaJaJaJa
      • Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.06, 10:14
        jestem przeciw.
        uwazam ze za duzo juz wzielismy pieniedzy dla siebie ,innym tez sie cos nalezy
        a boisko wybudujmy za swoje.
        sprawiedliwosc musi byc
        PZDR
        • Gość: Janusz KUBICKI Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 10:19
          Ja również,m kta jak wszyscy zielonogórzanie jestem za tym aby remont stadionu
          został zakończony.
          • Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.06, 10:27
            lódzie miejmy troche honoru nie badzmy dwólicowymi szujami i boisko wybódójmy
            se za swoje.
            PZDR
          • Gość: IIIks Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 12:03
            Panie Januszu Kubicki! Chcesz Pan powiedzieć,że Bocheński z Brachmańskim
            was,czyli miejskie SLD zrobili w konia,a Pan nic o tym nie wiedziałeś?;)))Akcja
            była zaplanowana.Bochen i Brachman biorą kasę do Zar i Gorzowa,a za to mają
            wjazd na listy SLD do sejmiku,Pański mentor Listowski uzupełnia na sesji
            budżetowej brakujacą kasę,np.z remontu drogi lub z basenu:)))I jest ok.:)))
    • Gość: zgreg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 11:51
      Co wy wiecie o żużlu i budowie stadionów?

Już wkrótce będziecie się mogli tego dowiedzieć, gdy pójdziecie do biblioteki w
      Gorzowie ;)

Zachęcam kibiców do czytania książek. Większy z tego pożytek niż patrzenie na
      ludzi jeżdżących w kółko. Naprawdę!!!
    • Gość: rozsądny Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 12:15
      Jestem za stadionem i lodowiskiem. Bibliotka w gorzowie to lipny pomysł i
      dlatego został tak nisko oceniony przez panel ekspertów.po co budować gmaszysko
      jak nie ma książek? nie stawiajmy pomników za 24 mln zł, aby były puste!!!! bez
      książęk i czytelników. Ciekawe ile w Gorzowie jest woluminów? Jeżeli pieniądze
      mają iść na bibliotekę to na remont i rozbudowę zielonogórskiej książnicy,
      która faktycznie nie mieści księgozbioru a czytelnicy czekają na zwolnienie
      miejsca w czytelni.
      • Gość: ryanzg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 12:21
        nie podszywaj sie pod "zg" twoj ip ip:gorzow.mm.pl ...
        • Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 13:10
          Spoko juz sie przyzwyczailem.

Tylko gorzowiaczki bez honoru tak potrafia.

ZALOSNA nacja

PZDR
    • andrzejusa Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! 14.01.06, 17:48
      no i widzicie falubaziaki , 20 wpisow w tym 2 moje przeciw!
      powtarzam , bo niedowidzicie: stadion remontujcie sabie za zielonogorskie
      pienadze!!
      zreszta po co ten remont , na 2 lige!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka