ryanzg 12.01.06, 19:30 WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! moze da sie wyfrukowac i podamy na stolik wojewody 1. Daniel Matysik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciejuu xD Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:33 Falubaz..(i tak nie wyjdzie ale co tam:D:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryan Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 19:38 imie i nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 19:52 Wiadomo ze duzo ludzi jest za stadionem. Widac to na innych watkach. Trzeba zrobic duza manifestacje. Jesli nawet nie uda sie uratowac stadionu to kolesiostwo z sld skapna sie wkoncu ze ich dzialania na szkode miasta zaczelo zauwazac zielonogorskie spoleczeniswo i do jesieni jak bedzie fart nic juz nie spieprza nie zaszkodza ze strachu oczywiscie. jestem za stadionem imie z nazwisko g PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz4444 Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! 14.01.06, 10:04 Jest dużo innych lepszych inwestycji niż stadion...ALE ŻE JESTEM ZWOLENNIKIEM SPORTU W PEŁNI WAS POPIERAM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 20:00 Oczywiscie ze jestem za wizytowka Zielonej Gory a nie za biblioteka w gorzowie dzieki ktorej gorzowianie i tak nie wzbogaca swoich umyslow a Zielonogorzanom na stadionie rosnie serce. Nie spodziewalam sie takiego psikusa... FALUBAZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygmunt Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 12.01.06, 20:07 Stadionik będzie zaejebisty:D:D:D Tylko, że na Sulechowskiej :D:D:D :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecisko Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.zacisze.zgora.pl 13.01.06, 22:02 Ernest Hetman Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! 13.01.06, 22:07 nie wiem , ryanzg , co to naczy , wyfrukowac , ale jestem przeciw!!! pieniadze dla wojewodztwa a nie na jakis zuzlowy stadion w zielonej gorze! sami sobie za niego placcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druchBoruch Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.06, 03:34 jako, że jest to jedynie miejsce mojej promocji Andrzej Dochnal tfuuuuuuuuuuu Robert Dowhan kiss kiss jarajcie szlug, pijcie piwsko i żryjcie paluszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 10:05 JaJaJaJaJa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.06, 10:14 jestem przeciw. uwazam ze za duzo juz wzielismy pieniedzy dla siebie ,innym tez sie cos nalezy a boisko wybudujmy za swoje. sprawiedliwosc musi byc PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz KUBICKI Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 10:19 Ja również,m kta jak wszyscy zielonogórzanie jestem za tym aby remont stadionu został zakończony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 14.01.06, 10:27 lódzie miejmy troche honoru nie badzmy dwólicowymi szujami i boisko wybódójmy se za swoje. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 12:03 Panie Januszu Kubicki! Chcesz Pan powiedzieć,że Bocheński z Brachmańskim was,czyli miejskie SLD zrobili w konia,a Pan nic o tym nie wiedziałeś?;)))Akcja była zaplanowana.Bochen i Brachman biorą kasę do Zar i Gorzowa,a za to mają wjazd na listy SLD do sejmiku,Pański mentor Listowski uzupełnia na sesji budżetowej brakujacą kasę,np.z remontu drogi lub z basenu:)))I jest ok.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgreg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 11:51 Co wy wiecie o żużlu i budowie stadionów? Już wkrótce będziecie się mogli tego dowiedzieć, gdy pójdziecie do biblioteki w Gorzowie ;) Zachęcam kibiców do czytania książek. Większy z tego pożytek niż patrzenie na ludzi jeżdżących w kółko. Naprawdę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.01.06, 12:15 Jestem za stadionem i lodowiskiem. Bibliotka w gorzowie to lipny pomysł i dlatego został tak nisko oceniony przez panel ekspertów.po co budować gmaszysko jak nie ma książek? nie stawiajmy pomników za 24 mln zł, aby były puste!!!! bez książęk i czytelników. Ciekawe ile w Gorzowie jest woluminów? Jeżeli pieniądze mają iść na bibliotekę to na remont i rozbudowę zielonogórskiej książnicy, która faktycznie nie mieści księgozbioru a czytelnicy czekają na zwolnienie miejsca w czytelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryanzg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 12:21 nie podszywaj sie pod "zg" twoj ip ip:gorzow.mm.pl ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! IP: *.ztpnet.pl 14.01.06, 13:10 Spoko juz sie przyzwyczailem. Tylko gorzowiaczki bez honoru tak potrafia. ZALOSNA nacja PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: WPISUJCIE KTO JEST ZA STADIONEM !!!! 14.01.06, 17:48 no i widzicie falubaziaki , 20 wpisow w tym 2 moje przeciw! powtarzam , bo niedowidzicie: stadion remontujcie sabie za zielonogorskie pienadze!! zreszta po co ten remont , na 2 lige!!! Odpowiedz Link Zgłoś