Dodaj do ulubionych

Głosowałem na PO

28.01.06, 18:21
Niestety, po ostatnich wydarzeniach muszę stwierdzić, że Tusk musi się udać
do lekarza na 'p' lub więzienia. Nawoływanie do nieposłuszeństwa
obywatelskiego wobec prezydenta RP, tylko dlatego, że nie on został
prezydentem? Co ten człowiek ma na sumieniu, że chce doprowadzić do jakiejś
rewolucji lub zamachu stanu?? Przecież PO na siłę stara się wywołać jakieś
niepokoje społeczne, a zwykłych ludzi nie interesuje polityka. Głosowałem na
PO, gdyż odpowiadała mi liberalna opcja gospodarcza, wygrał PiS nie ma
tragedii, jest demokracja, zresztą odkąd mamy nową minister finansów jestem
spokojny. A tu okazuje się, że demokracja może być tylko wtedy, gdy wygrywa
PO, a gdy nie, to demokracja jest zła i robimy zamach stanu! W co Tusk jest
zamieszany, że się tak boi, dlaczego PO sieje niepokoje? Jestem
przedsiębiorcą i jakoś nic się nie zmieniło po wyborach ani na lepsze ani na
gorsze, więc o co chodzi??
Chciałbym nowych wyborów i na pewno nie zagłosuję już na PO, jestem
zszokowany agresją Tuska i Rokity, to nie są politycy, którzy mają na uwadze
dobro kraju, im chodzi o coś innego.
Obserwuj wątek
    • Gość: zg Re: Głosowałem na PO IP: *.ztpnet.pl 28.01.06, 18:29
      A co Prezydent zrobil takego ze trzeba byc nieposlusznym (cczytaj rewolke
      przeprowadzic)????????/

Tusk i Rokita zachowuja sie jak oszolomy ktore nie umieja przegrywac.

PZDR
      • Gość: joasia Re: Głosowałem na PO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 28.01.06, 18:55
        to można zrozumieć, ale jak wytłumaczyć oszołomstwo zwycięzców , którzy nie
        ptrafią skonsumować wygranej ?
    • Gość: brawoPO Re: Głosowałem na PO IP: 213.199.251.* 28.01.06, 18:33
      Daję Ci przykład--robimy zrzutkę kasy mamy z grubsza po rowno,ale na co ją
      wydamy decyduję tylko ja,pasuje Ci???.Taka jest oczywiscie w uproszczeniu
      filozofia PIS-uarów
      • pawel.zary Re: Głosowałem na PO 28.01.06, 19:05
        Dlaczego J.Kaczyński nie chce zawiązać koalicji z NIKIM? Z żadną partią? Nie
        jest zdolny do kompromisu? Nie musi przecież z PO. Wystarczą LPR i Samoobrona.
        Już nie podpisuje z nimi paktu stabilizacyjnego :-))) Bo głosowania czwartkowe
        już zostały przeprowadzone po myśli PiS-u?
        Nie chcę podzielić sie władzą z żadną partią więc zafunduję polakom wybory i
        może tym razem (mając juz telewizje publiczną w ręku i władzę) uda się zdobyć
        więcej mandatów?
        Teraz to bęzie kampania :-)))) Kurski codziennie w telewizji, premier
        cotygodniowe orędzia i jakiś pokazowy proces przeciwko komuś, kto jest na
        zdjęciu z Rokitą. :-)))
        Róbmy swoje.
        pzdr
        • Gość: vts Re: Głosowałem na PO IP: *.ztpnet.pl 28.01.06, 19:31
          w to co mówisz ładnie wpisuje się dzisiejsze wystąpienie Dorna
        • Gość: Marian Re: Głosowałem na PO IP: 5.6.2R* / 140.127.139.* 28.01.06, 20:02
          Z tego co obserwowaliśmy, to czwartkowe głosowania przebiegły idealnie po myśli
          PiS, taki zresztą ich wynik zapowiadał u Lisa Kaczyński.
          Niech PO przeprowadza zamach na demokrację, wyborcy nie są ślepi i podziękują
          liberalnym oszołomom.
          PO zawsze jest na NIE, gdy PiS nie chciał się iść na kompromis to było źle,
          teraz gdy PiS poszedł na kompromis i zatwierdził kanyddata Samoobrony do
          Krajowej Rady RiTV to także jest źle, bo się PO i SLD kandydat nie spodobał i
          PO już nie widzi, że to konieczny kompromis.
          Frustracja Tuska staje się groźna dla kraju, dla spokoju społeczeństwa i dla
          demokracji.
      • Gość: Jasiu Fasolek Re: Głosowałem na PO IP: 202.57.100.* 28.01.06, 19:56
        Takie uproszczenie, jak każde uproszczenie to manipulacja.
        Mamy demokrację i prawo, a tu się PO obraziło na demokrację i tylko dlatego
        chce łamać prawo! Zaczynam się obawiać agresji PO, najwyraźniej boją się
        rozliczeń bardziej niż SLD.
    • Gość: Hania Także głosowałam na PO IP: *.gala.net.pl 28.01.06, 20:08
      Także zaczynam się bać. Nie wiem o co chodzi PO? Mamy niezły rząd, PiS nie
      wpuścił na salony Leppera i gdyby nie codzienne wyzwiska i pyskowanie, które
      musimy codziennie oglądać w TV w wykonaniu Tuska i Rokity to byłby spokój.
      Wcześniej wydawało mi się, że PO to najkulturalniejsza partia w Polsce, ale
      okazało się, że to są zwykli oszołomi.
    • Gość: Auto Re: Głosowałem na PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:18
      Głosowałem na PO i jestem z tego dumny
    • Gość: TaiShi Re: G%osowa%em na PO IP: *.shiatzychen.com / 211.74.144.* 28.01.06, 20:21
      Ci debile z PO doprowadza do czegos zlego, zobaczycie. PO to banda agentow,
      ktorzy teraz maja pelne gacie ze strachu, zeby ich przekrety nie ujrzaly
      swiatla dziennego. Gdyby mogli, to zrobiliby zamach stanu, ciesze sie, ze nic
      od nich nie zalezy, moga jedynie pokrzyczec, strach pomyslec, ze ich oszolom
      moglby zostac prezydentem!
      • Gość: Artur Re: Głosowałem na PO i jestem dumny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:35
        A teraz kto jak nie dwójka sklonowanych oszołomó rządzi krajem? Rzadzą poprzez
        knucie intryg i wprowadzanie chaosu w kraju. Debilne PiSiory doprowadzą że
        ludzie wyjda na ulece. Prawi i Sprawiedliwi hehehe Takiego syfu w kraju nie
        było od 15 lat
        • Gość: IIIks Re: Głosowałem na PO i jestem dumny IP: *.ztpnet.pl 29.01.06, 09:45
          Do artura.Taki syf był za rządów SLD-UP i Millera:)))
      • dubitando Re: G%osowa%em na PO 28.01.06, 20:55
        Aż chce się powiedzieć "a nie mówiłem". Niestety frustracja Tuska jest większa
        niż się wydawało. Okazuje się, że PO chwaliło demokrację, gdy mieli szansę na
        wygraną, a teraz podciera się nią.
        Moim zdaniem publiczne podbużanie do nieposłuszeństwa obywatelskiego powinno
        być karalne. Wiadomym jest, że słowa (szczególnie publiczne i fałszywe
        oszczerstwa Johna Devila i jego bosa) często bardziej tną niż nóż, a idee
        niekiedy są bardziej szkodliwe niż pojedyncze czyny. Jedynym elementem
        destabilizującym państwo teraz jest PO i ich obrażenie się na demokrację.
        Wygląda na to, że jedynym argumentem PO jest to, że skoro my nie rządzimy to
        nikt nie będzie rządził. Ewentualnie zrobimy zamach stanu i przejmiemy siłą
        nienależną nam władzę.
        Tusk stał się głównym oszołemem w tym kraju, panie Tusk, przegraliście i skoro
        nie chcecie brać odpowiedzialności za współrządzenie i nie jesteście w stanie
        pójść na kompromis z PiSem to nie mąćcie. To jest demokratyczny kraj, a nie
        poletko do łamania demokratycznych wyborów, przez oszołomionych przegraną
        POwców!
    • Gość: Jarek Re: Głosowałem na PO IP: *.gala.net.pl 28.01.06, 21:09
      A mnie ciekawi dlaczego PO tak boi się nowych wyborów? Przecież ostatnie
      sondaże wyraźnie wskazują, że je wygra. Niech wyborcy określą kto ma rację,
      czyżby PO wolało się powoływać na sondaże zamiast na demokrację?!?
      Hihihihihihihi...
    • po_zg Re: Głosowałem na PO 28.01.06, 21:13
      Obawiam się, że PO skończy tak samo jak Unia Wolności, ci sami ludzie ta sama
      nieudolność, szkoda.
    • Gość: Franciszek Z. Re: Głosowałem na PO IP: 195.175.37.* 28.01.06, 21:17
      Tusk ma doswiadczenie w obalaniu rzadow, kiedys juz obalil rzad Olszewskiego,
      mysli ze mu sie znowu uda. Wtedy jednak dzialal z lolkiem, tadkiem i waldkiem a
      teraz reszta agentow juz na emeryturze i sam niczego nie zwojuje:/

• Gość: Oleś Re: Głosowałem na PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 21:34
        Nie umiecie czytać durnie? Tusk powiedział że jest możliwe wypowiedzenie
        posłuszeństwa jesli zostanie złamana demokrcja i kiedy wbrew demokracji
        zmutowani bliźniacy będa chcieli zawładnąć Polską
      • Gość: brawoPO Re: Głosowałem na PO IP: 213.199.251.* 28.01.06, 21:36
        oj Tadek,Tadek-Twoim zdaniem to pewnie i katastrofa w Katowicach to wina PO??
        • Gość: VtKc Zmarłych także wykorzystujecie do PO-propagandy?!? IP: 202.57.100.* 28.01.06, 22:31
          Nie podcieraj sobie POwcu politycznej dupy tragedią niewinnych ludzi!!!
          Straciliście klasę i twarz.

Za ofiary pomódlmy się i zapalmy świeczkę.

[']
    • Gość: Gacek Re: Głosowałem na PO IP: 5.6.2R* / 140.127.139.* 28.01.06, 22:58
      Niestety społeczeństwo nie dorosło do PO, oczywiście PO nie zamierza się
      zmieniać, zmienić ma się społeczeństwo...
      Jestem za nowymi wyborami, to społeczeństwo w demokracji decyduje i na tym
      polega demokracja, a nie na impiczmentach, zamachach stanu i nocnych zmianach,
      które próbuje przeprowadzać PO, dlaczego PO boi się demokracji?
    • Gość: bąbel Re: Głosowałem na PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 23:28
      >zszokowany agresją Tuska i Rokity, to nie są politycy, którzy mają na uwadze
      dobro kraju, im chodzi o coś innego.<

Dziwisz się tym panom ? Tak długo są politykami(?), różne partie zakładali
      aby tylko być blisko wysokopłatnego korytka i nigdy nie mogli zasiąść na
      najwyższych stołkach RP. A latka lecą i siły opadają...
      • Gość: Grzesio Re: Głosowałem na PO IP: *.localdomain / *.static.telcel.net.ve 29.01.06, 09:43
        Oj tak, w dodatku może się okazać, że panowie z PO, którzy nic innego w życiu
        nie robili tylko zajmowali stołki, są tam gdzie są, nie dzięki Solidarności,
        ale dzięki rodzicom kolegów z lewej strony izby. I dlatego widzimy ich pełne
        gacie przed kamerami. Ta publiczna agresja PO, świadczy tylko o bladym strachu
        jaki padł na tych aparatczyków.
        • Gość: Autor Re: Głosowałem na PO i jestem z tego dumny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 09:58
          Odezwali się aparatczycy z PiSiorami na wierzchu. Obrażacie tutaj ludzi z Po a
          wy i wasi pryncypałowie to skąd sie wywodzą? W jakiej fabryce na trzy zmiany
          pracowali bliźniacy? Skąd się wzięli Dorn, Jurek, Kurski i inni? Nie
          ośmieszajcie się błazny. Kto jak kto ale PO wyborów nie musi się obawiać. I
          pełne gacie możecie mieć wy bo notowania PiSiorów sa coraz niższe i wcale bym
          się nie zdziwił kiedy nagle pierwszy Kaczor Rzeczypospolitej będzie przeciwny
          wyborom, bo kolejne badania opinii publicznej będą dla tych dwóch co ukradli
          księżyc niekorzystne. Trzeba być ślepym żeby nie widzieć że PiSiory w sposób
          wręcz bezczelny grają Polską. Nawet komuniści z ostatnich 15 lat to przy nich
          pikuś. Mam nadzieję że ludzie w końcu przejrzą na oczy i rozgonią tą bandę
          PiSiorowych nierobów.
          • Gość: Gacek Głosowałem na PO i jestem durny IP: 195.175.37.* 29.01.06, 10:13
            Panowie Kaczyńscy pracowali przez całe życie na uczelniach, nie każdy kto
            pracuje w fabryce pracuje. Pan Tusk to zwykły polityczny nierób, biorący kasę
            za szlifowanie tyłkiem sejmowych i senackich ławeczek. Nigdy nawet ministrem
            nie był, no bo co on umie?
            Skoro PO się nie boi wyborów, to skąd te histeryczne wypowiedzi Tuska i Rokity?
            PO wciąż gra na destabilizację, urządza rozróby w sejmie, oszołomstwo pierwsza
            klasa. Wyborcy nie są ślepi:)))
            • Gość: mea Re: Głosowałem na PO i jestem durny IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 29.01.06, 12:40
              notowania każdej partii rządzącej z czasem spadają i tu wyjątku nie będzie
              • Gość: Bezpartyjny Precz z Kaczyzmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 14:45
                Po gra na destabilizację? PO nie godzi się z łamaniem demokracji i
                totalitarnymi zapędami bliźniaków. Władza absolutna w rekach Kaczyńskich to
                zagrożenia dla Polski. Dziś te zakompleksione kurduple kosztem kraju uprawiają
                swoje gierki. Szpital psychiatryczny by sie przydał mutantom bo im sie
                przyśniło że sa Napoleonami. Od 15 lat nie było takiego syfu w kraju.
                Oczywiście PiSiory sprytnie całą winę zrzucają na żydów cyklistów i na PO.
                Nawet nie obwiniają Leppera czy Giertycha. po co? Trzeba dalej z ojcem
                sekciarzem dyrektorem nadal zatapiać Platformę żeby osiągnąć cel, czyli władze
                absolutną. Nie doczekanie wasze zboczki. Za komuny nie rzucałem kamieniami w
                czołgi. Dzisiaj jak trzeba będzie będę rzucał. Precz za Kaczyzmem. Psychiatrzy
                bliźniakom tylko mogą pomóc.
                • Gość: Jankiel Re: Precz z Kaczyzmem IP: *.ztpnet.pl 29.01.06, 15:07
                  Bredzisz chłopie. Każdy kto ma oczy i rozum widzi, że PO próbuje na wszystkie
                  sposoby zrobić zamach stanu.
                  A niech POwcy się boją, widać mają czego.
                  Tak trzymać panowie Kaczyńscy, niech żaden bandyta w tym kraju już nigdy nie
                  będzie spał spokojnie!!!
                  • Gość: Bezpartyjny Re: Precz z Kaczyzmem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 15:16
                    Oprócz dwóch bliżniaków!!! jakoś przestepca Lepper został przez mutantów
                    mianowany wicemarszałkiem polskiego Sejmu. Mało kmiocie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka