Dodaj do ulubionych

Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie sił"

30.01.06, 18:51
www.nowasol.pl/index.php?lng=pl&id=211&idi=3844
Przeczytałem na stronie nowosolskiej że będą to audycje cykliczne.
Ciekawe jak sobie Vadim da radę w "Próbie sił"?
Czy nasza Pani prezydent też odpowiada na trudne pytania w jakimś medium?
Chętnie bym posłuchał.
Obserwuj wątek
    • Gość: tyuse Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 10:14
      Trzyamm kciuki.
      • Gość: staryduch Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 10:23
        Nie zapomnij mocno i głośno klaskać. "Lenin wiecznie żywy". Ach te stare nawyki
        z minionych lat...
        • Gość: normalny SAMOREKLAMA PAJACA ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:17
          • Gość: Zbych Zazdrość czy głupota??? IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.06, 14:23
            Pajacem sam jesteś BŁAŹNIE? Jeśli włodarz miasta ma odwagę rozmawiać przy
            otwartej kurtynie o sprawach trudnych i ważnych dla miasta to ty nazywasz to
            pajacowaniem? Myślę że autorem poprzedniego wpisu jest ktoś z zakompleksionej
            ekipy pani prezydent. Premier Marcinkiewicz rozmawiający z dziennikarzami w TVP
            rozumiem że też twoim zdaniem jest pajacem? Błaźnie
            • Gość: zg Re: Zazdrość czy głupota??? IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 14:44
              Brawo Wadim Tyszkiewicz.

Kolejny raz udowadnia ze jest odpowiednia os. ale nie na odpowiednim stanowisku.
              Wracaj Wadim do ZG !!!!:)

Sory ludzie z NS

PZDR
            • Gość: babka kiepska I CAŁY VADIM z PIPIDUWY !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:45
              Cała kulturka pajaca z Nowej Soli.
              • Gość: Zbych Re: I CAŁY VADIM!!! z PIPIDUWY? IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.06, 15:08
                Cała kultura Babki Kiepskiej. Nie tylko po czynach ale i po słowach (chamskich)
                ją poznacie. Co masz do zarzucenia Vadimowi i dlaczego go obrażasz?
              • Gość: mruk Jak zwał tak zwał. Nasi włodarze do IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 15:11
                pięt mu nie dorastają.
            • Gość: kabel Re: głupota!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:21
              Mniej gadania, więcej konkretów. Komunikacja miejska w jego mieście działa tak,
              aby tylko ludzie polubili długie spacery. Przelotowe ulice i nie tylko
              nieprzystosowane do dużego natężenia ruchu samochodowego, nawet tego lokalnego.
              Pl.Wyzwolenia ( dawny Rynek ) oaza spożywania alkoholu przez niebieskie ptaszki
              chowające się wśród badziewiastej roślinności. Zrójnowane obiekty starej
              zabytkowej architektury będące w posiadaniu urzędów administracji lokalnej
              np.Ratusz. Ten właśnie budynek jest wizytówką Nowej Soli, a dalszymi są : byłe
              przedszkole NFN-ODRA, magazyny solne oddane w ręce prywatne i o które tak
              naprawdę nikt nie dba. Przykładów można mnożyć. Ja wiem , że na to trzeba
              pieniędzy, a one zostały ponownie władowane w remonty urzędowych gabinetów i
              samych urzędów. Miasto zaniedbane i brudne nie przyciągnie turystów z Europy
              do pszyszłego portu, który będzie świecił pustkami i niszczał jak ten w Krośnie.
              Osiągnięcia na miarę "ronda" k.Otynia
              • Gość: hendryk Re: głupota!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 15:51
                ja też nie wiem czemu wy wszyscy tak tu sie zachwycacie tym vadimem, mało to
                mądrych ludzi w zg na kandydowanie na urząd prezydenta niż, bez obrazy, były
                zielonogórski kupiec i właściel sklepu?
                a program w kablówce w roku wyborczym to jeno niezła tuba wyborcza i nic
                więcej, czemu vadimka nie było w okienku rok wcześniej, kabel nie od dziś
                nadaje w nowej soli, "szczwana bestia" jak mawiał bohater polskiej komedii choć
                i nic nie mam do tego vadima, umie się facet autopromować;)
                • Gość: kabel Re: głupota!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 15:56
                  Jednym słowem "cwany i nie głupi lis", tylko ludzie z otoczenia jak małpy
                  czekające na banana gdy zaklaskają.
                  • Gość: kupiec Re: głupota!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.06, 16:18
                    Pan Wadim jest ciekawą osobą, specjalista od komputerów w okresie kiedy mało
                    kto wiedział do czego to paskudztwo służy. Bojowo i aktywnie działał w
                    stowarzyszeniu kupców...do czasu, do czasu wyboru na prezydenta, w jednej
                    rozmów w której zapytano o to co dalej z tą jego aktywnością w stowarzyszeniu,
                    powiedział całkiem jednoznacznie co o tym stowarzyszeniu sądzi i do czego mu
                    było tak naprawdę potrzebne stowarzyszenie (przynajmniej taka informacja do
                    mnie dotarła). Przydentem jest ...no cóz pozostawiam to do oceny tym którzy
                    mają wgląd w jego dokonania, ja mam i nie będę piał z zachwytu. Bezwzględnie
                    potrafi promować własną osobę. Zapiera się że nie chce do Zielonej Góry, ale
                    zapewne w "ostatniej chwili" i na skutek "usilnych próśb zrozpaczonych
                    zielonogórzan" zmieni zdanie. Ja jako mieszkaniec Zielonej Góry nie mógłbym
                    wybaczyć sobie tego, że Pan Vadim zostawi potrzebującą Go Nową Sól. Panie
                    Vadimie nie zostawiaj Nowej Soli!!!!! Zielona Góra dziękuje Tobie ze twe chęci,
                    poradzimy sobie bez Ciebie.
                    • Gość: zg Re: głupota!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 16:39
                      To ja sie pytam kto na prezydenta ZG???/

Zdrajca z lsd czy babka kiepska??????

To i to do dupy wiec.....

WADIM!!!!!!!!!:)

PZDR
                      • Gość: zielonogórzanin Re: głupota!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 18:39
                        oj ZG ZG strasznie zawężasz pole swojego widzenia...
                        Czemu tylko te trzy osoby miałyby startować na ten urząd. W ZG i wokół niej
                        mieszka ponad sto tysięcy ludzi, na pewno ktoś się znajdzie, nie bądź takim
                        pesymistą;)
                        Jest Uniwerek i kilka mądrych głów tam. Jest całe to środowisko gospodarcze
                        skupione przy gazetce PULS BIZNESU (czy będą mieć jaja i oprócz koncepcji na
                        papierze pokusić się o wprowadzenie tego w czyn). Są ludzie z ADB (nie
                        obraziłbym się gdyby ktoś z ich zarządu kandydował), rośnie też nowe pokolenie
                        już tak bardzo nie skażone minionym okresem po politologii, socjologii, jest
                        też pewnie kilku uczciwych polityków z dyplomem minimum magistra. Myślę, że
                        ktoś się znajdzie niekoniecznie z trójki, którą świadomie (lub nie) promujesz;)
                        Pozdro
                        • Gość: Okap Re: głupota!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 20:03
                          Przestań sam do siebie pisać redaktorzyno z ordynackiego Pulsu vel
                          zielonogórzaninie.
                        • Gość: zg Re: głupota!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 20:13
                          W ZG i wokół niej
                          > mieszka ponad sto tysięcy ludzi, na pewno ktoś się znajdzie, nie bądź takim
                          > pesymistą;)

oczywiscie tyko ze jakos do tej pory takich os. nie bylo.
                          Ile takich entelegentow mamy w radzie miejskiej?????:)

Są ludzie z ADB (nie
                          > obraziłbym się gdyby ktoś z ich zarządu kandydował),

Tez bym sie nie obrazil.

rośnie też nowe pokolenie
                          > już tak bardzo nie skażone minionym okresem po politologii, socjologii, jest
                          > też pewnie kilku uczciwych polityków z dyplomem minimum magistra. Myślę, że
                          > ktoś się znajdzie niekoniecznie z trójki, którą świadomie (lub nie)
                          promujesz;)
                          > Pozdro

Nie kapuje....
                          Co to za wyróżnienie tej politologii i socjologii????
                          Niech ma lep na karku i moze sobie byc nawet po kursie tanca towarzyskiego.
                          A z ta trojka to nie wiem o co ci chodzi

PZDR
                          • Gość: qwerty Re: głupota!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:01
                            Ten rok bedzie dla Vadima i NS przelomowy i wreszcie wroci wiara w moich
                            rodakow. Wszystkiego najlepszego nowosolanie. Vadim tzrymaj sie i nie zawiedz
                            nas bo jak nie ty to juz bedzie mozna tylko zgasic swiatlo.
                          • Gość: zielonogórzanin Re: Pajacu Wadimie IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.01.06, 22:05
                            Daj nam spokój
                            • Gość: Rysiek Do zielonogórzanina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 22:23
                              Czy nie jest ci wstyd obrażac ludzi? Zastanów sie głęboko kto tu jest pajacem?
                              Proponuję żebyś spojrzał w lustro.
                          • Gość: mruk Ludzie z głową na karku nie pchają sie do IP: *.ztpnet.pl 31.01.06, 22:41
                            polityki. Polityka to szambo, tam się liczą układy a nie umiejętności. Aby mieć
                            poparcie trzeba dużo obiecywać. A prosty lud chce obietnic nie do spełnienia.
                            Te, które można spełnić to dla ludu za mało. Tak więc socjalizm wiecznie żywy.
                            Czy to w wydaniu SLD czy PiS. Najlepiej się nie narobić i zarobić. Tylko, że
                            mało kto potrafi pojąć, że to niemożliwe dla ogółu na dłuższą metę. A
                            spryciarze czują się w państwie socjalnym jak ryby w wodzie. Budujmy tą IV RP
                            wyjdzie nam z niej II PRL.
                          • Gość: zielonogórzanin Re: głupota!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.02.06, 11:54
                            Ty ZG jak chcesz kandydata po tańcu towarzyskim to zagłosuj na Grzesia z BIG
                            BROTHERA on bodajże specjalizował sie latynoamerykańskich;)
                            Czemu ludzie po politologii? Wytęż umysł chłopaku, spójrz na nazwę kierunku,
                            czy końcówka twych szarych komórek już się zagotowała, łapiesz chłopaku?;)
                            a z tą Twoją trójką kandydatów nie kumasz, a-haaaaaa, no tak, rozumiem, że to
                            ponad twoje siły zrozumieć co sie samemu pisze powyżej, bądź zdrów gieroju
                            aha, i nie jestem z pulsu, jestem z miasta, co widać, słychać i czuć;)
                            • Gość: zg Re: głupota!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 01.02.06, 15:27
                              hey zielonogorzanin.

Widocznie nie kumasz zbytnio i nie umiesz wylapac ironii.

Dla mnie moze koles byc po technikum,studiach takich owakich byle byl dobrym
                              prezydentem.

Najlepiej aby ktos z wyksztalceniem technicznym-wyzszym z srodowisk biznesowych
                              no ale.......

ps. z ta politologia to durnia z siebie robisz tlumaczac mi o co chodzi.
                              Widze ze kolega ma nieco zawezone pole widzenia no a sam mi to zazucal hehe

PZDR
    • Gość: kabel Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:16
      Nowa Sól zasrana jest przez bezpańskie i wolno puszczone przez właścicieli
      pieski i nikogo to nie obchodzi. Płacę za swojego zamkniętego w kojcu (sporej
      wielkości o niemałych kosztach ) psa podatek dla miasta i muszę sprzątać po
      obcych czworonogach chodnik przy mojej posesji. Chodniki np.na Pleszówku to tor
      przeszkód i poligon z psimi minami, podobnie jest w innych częściach miasta.
      Czy to nie jest problem godny pana prezydenta? Tak prosta sprawa, a jaka
      trudna, prawie tak samo jak skup budelek w okresie komuny. Szacunku dla
      podatników i tych za psa...
      • Gość: Psiarczyk Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.02.06, 14:23
        Gó..ana sprawa rozumiem nie dotyczy innych miast? U nas w Zielonej Górze każdy
        chodzi z łopatką i torebką. Piesek się zkitra i jego pan gówienko pach do
        torebki. U nas kulrura wysoka. Zasrana Nowa Sól Wszystko wina prezydenta Vadim
        do dymisji skoro nie potrafisz kupek psich posprzątać Ciekawy temat Ciekawy
        Pierwszy prezydent który abdykuje z powodu psich kupek
        • Gość: kabel Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:54
          Jedz do Niemiec, Szwecji czy Holandi, a zobaczysz jak tam się takie problemy
          rozwiązuje. Nie chodzi o abdykację, a o umiejętność rozwiązywania tych
          najprostrzych problemów dla mieszkańców. Duże jest po małym i składa się z
          małych problemów. Dokładnie chodzi mi też o to, że nie są potrzebne głupie
          pełne lizusostwa pytana w TV, a konkretny spacer rozleniwionych urzędasów po
          zakamarkach miasta i konkretna praca.
          • Gość: Urzędas Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.02.06, 16:16
            A może by tak spacerek rozleniwionych kabli po zakamarkach i konkretna praca
            zamiast kablowania? Jak śmiesz sugerować że urzędnik jest nierobem? Ciekaw
            jestem jak ty pracujesz? Są różni urzędnicy i są różne kable. Nie twierdze że
            wszyscy urzędnicy są pracowici uczciwi i wogóle nieskazitelni. Tak jak nie
            wszyscy pracownicy w fabryce są solidni i nie kradną. Tak więc wszelkie
            uogólnienia są nieniewłasciwe. A tak na marginesie może ty kablu masz jakiś
            pomysł na psie gówna?
            • Gość: kabel Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 02:57
              Mam. W miejsce niepotrzebnego i niekompetentnego u-dasa zatrudnić łapaczy
              czworonogów i sprzątaczy podobnie jak w cywilizowanych krajach.
              Popatrz jak wyglądają ulice i chodniki po remontach, które zleciło miasto (
              urząd ). Dziury, zapadliska w jezdniach - jak wyglądał odbiór przez
              odpowiednich urzędników ? A pieniążki wydane i to nie małe. Przykładów jest
              wiele.

> Jak śmiesz sugerować że urzędnik jest nierobem?<

Bardzo często miałem i mam z nimi do czynienia. Nooo , coś zmienia się na
              lepsze.

pozdr......
        • Gość: kupa psia Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: *.dialog.net / *.zgora.dialog.net.pl 02.02.06, 18:44
          Sprzątaie po pieskach fajna rzecz, ale kurna jak nikt ode mnie szmalu nie
          będzie wyciagał jako podatek, gołebie zasrały mi całą kamienicę i musiałem
          odmalować za swoje, to może podatki od chomików i papużek i gołabkow też
          wprowadzimy!!! bulę podatek i g....o mam z tego, ani miejsca gdzie puścić psa,
          ani nic, to haracz a nie podatek
    • Gość: kabel wyszła próba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:31
      Nie mam kablowatej TiVi i nie wiem jak wyszła "Próba sił". Na Cyfrze Plus chyba
      nie nadadzą? Coś dworzanie Vadima milczą, to zły znak.
      pozdrawiam
      • Gość: Aleksander Wielki Re: wyszła próba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:29
        Wsiuchy nie mają kablówki za to mają kabla
        pzdr
        • Gość: spec.psych... Re: wyszła próba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 02:26
          Aleksander Wielki, Napoleon, Zorro ... to znane przypadki, ale uleczalne.
          Podobno w specjalistycznych szpitalach leczą to prądami.
          Pozdrawiam - dr.Kilder
    • Gość: falubaz Re: Vadim Tyszkiewicz jutro w kablówce w "Próbie IP: .1P3D* / 194.75.37.* 09.02.06, 11:10
      Wadim wracaj do Zielonej Gory. Trzeba walczyc z koszofffem, bo zabiera nasza
      kase na Stadion. Potrzebujemy mocnego fachowca na szefa Zielonej Gory. Wadim na
      Prezydenta!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka