tzenzor_markon 18.11.02, 21:57 lubię programy z młodymi talentami muzycznymi, ale to co wygadują czasami eksperci w tym programie woła o tzw. pomstę. Pomstuję więc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tezgucio Re: Jury Idola 18.11.02, 23:03 tzenzor_markon napisał: > lubię programy z młodymi talentami muzycznymi, ale to co wygadują czasami > eksperci w tym programie woła o tzw. pomstę. > Pomstuję więc Nigdy nie ukrywali, że są to ich prywatne subiektywne opinie (chyba nie do końca - patrz dalej). Dlatego jest ich czterech bo i dziedzina nie jest zbyt ścisła. Zauważyłem, że trochę za bardzo wpadli w rutynę. O ile w pierwszej edycji mieli wyraźne indywidualne poglądy i nie bardzo oglądali się na to co mówią pozostali, to w drugiej oglądają się na siebie, niekiedy na siłę wprowadzają odmienną opinię - żeby nie było za nudno, żeby biedny kandydat tak do końca nie wiedział czy go chwalą czy ganią. Chwilami chyba się gubią, a dokładnie mówiąc K.Wojewódzki. Zdarzyło mu się w podsumowaniu wyrazić zupełnie inną opinię niż ta, która wyrwała mu się wcześniej. Chyba najbardziej obiektywa jest Zapędowska, Cygan natomiast jest najbardziej wrażliwy i ludzki. Ale to jest moja subiektywna opinia, a poza tym nie jestem ekspertem. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: Jury Idola 19.11.02, 13:01 Troche znam sie na śpiewaniu i co moge powiedziec to to, że moje odczucia co do wykonawców są często bardzo różne od opini jurorów. Naprawdę kupa ludzi którzy odpadli w I etapie czyli na przesłuchaniach dobrze spiewała. A że nie mieli własnego stylu? Że kopiowali innych? Jak nie kopiować. Nawet wyobraźnia muzyczna wiele nie pomoże. Jest kawałek, ktośc go zaśpiewał i ucząc sie go wzorujesz się na pierwszym wykonawcy. Przeciez nie zmienisz za bardzo melodii która zmieści się w granicach aranżacji muzycznej. Dostali sie tacy którzy w tej branży nie mają szans i w dalszych etapach odpadają. szkoda dla nich miejsca. Jury szuka indywidualności. Ale chyba powinni umieć śpiewać, bo na tym polega program. Przykład P.Wódz z I edycji. Tylko wygląd i nic wiecej. A właściwie skąd ta szpada na eliminacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Jury Idola 19.11.02, 16:02 tusia251 napisała: > Dostali sie tacy którzy w > tej branży nie mają szans i w dalszych etapach odpadają. A ktokolwiek w "tej branży" ma szanse? Z nowych to ostatnio tylko Ich Troje zrobiło karierę. > Przykład P.Wódz z I edycji. A kto to? Naprawdę nie wiem kto to. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jury Idola 19.11.02, 16:27 bart.q napisał: > tusia251 napisała: > > > Dostali sie tacy którzy w > > tej branży nie mają szans i w dalszych etapach odpadają. > > A ktokolwiek w "tej branży" ma szanse? > Z nowych to ostatnio tylko Ich Troje zrobiło karierę. > > > Przykład P.Wódz z I edycji. > > A kto to? Naprawdę nie wiem kto to. Ładna skorupka. Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: Jury Idola 19.11.02, 17:20 > Ale to jest moja subiektywna opinia, a poza tym nie jestem ekspertem. Jesteś ekspertem-widzem! i Twoja opinia o jurorach ma tę samą moc co ich o piewcach. Ostanio zdenerwowany werdyktem uczestnik pokazał półkule i użył słowa. Zwiększa się częstotliwość tych objawień licząc od prekursora Niemena. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jury Idola 19.11.02, 17:37 tzenzor_markon napisał: > Ostanio zdenerwowany werdyktem uczestnik pokazał półkule i użył słowa. > Zwiększa się częstotliwość tych objawień licząc od prekursora Niemena. Mimo wszystko nie nazwałbym obnażenia objawieniem. Chyba że teraz zamiast słów mają przemawiać czyny (mniejsza o ich kawlifikację). Odpowiedz Link Zgłoś
dab12 Re: Jury Idola 19.11.02, 19:48 dlaczego meski striptiz jest taki nieciekawy? Odpowiedz Link Zgłoś
tzenzor_markon Re: Jury Idola 19.11.02, 21:11 chce zrobić karierę za wszelką cenę , może zostać politykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jury Idola 19.11.02, 21:15 dab12 napisał: > dlaczego meski striptiz jest taki nieciekawy? To zależy, z której strony. Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Jury Idola 19.11.02, 21:18 dab12 napisał: > dlaczego meski striptiz jest taki nieciekawy? Bo faceci są obrzydliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jury Idola 19.11.02, 21:25 dab12 napisał: > tez prawda. i tacy bezradni Jesli to tyczy jury Idola, to się nie wypowiadam. Jeśli facetów - to protestuję. Faceci są obrzydliwi i zaradni. Odpowiedz Link Zgłoś
dab12 Re: Jury Idola 19.11.02, 21:27 i bezradni i smutni i ....... po prostu nasi Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jury Idola 19.11.02, 21:28 dab12 napisał: > i bezradni i smutni i ....... po prostu nasi No ale kto? Bo jeśli faceci - to ja się nie przyznaję. Odpowiedz Link Zgłoś
dab12 Re: Jury Idola 19.11.02, 21:30 faceci, faceci to nie zeznanie nie trzeba sie przyznawac ale fakt faktem Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jury Idola 19.11.02, 21:31 dab12 napisał: > to nie zeznanie nie trzeba sie przyznawac No to całe szczęście. > ale fakt faktem Zaradny jestem. Potrafię przyszyć guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
dab12 Re: Jury Idola 19.11.02, 21:32 a te znikania, pożegnania , powroty?? guzik babska sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jury Idola 19.11.02, 21:35 dab12 napisał: > a te znikania, pożegnania , powroty?? Poszedłem się wysikać. > guzik babska sprawa A męska rzecz być daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
dab12 Re: Jury Idola 19.11.02, 21:40 nie chodzi o fizjologie ale o psyche " znikam......... lepiej byc blizej bo sie mozna zgubic i potem placz i rozpacz a- skarpetki cerowac tez trzeba umiec Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jury Idola 19.11.02, 21:44 dab12 napisał: > a- skarpetki cerowac tez trzeba umiec Skarpetki cerowane to głeboka przeszłość. NIKT już nie ceruje. > lepiej byc blizej bo sie mozna zgubic i potem placz i rozpacz No tak. Nie pozostało mi nic innego, jak się zgubić. Odpowiedz Link Zgłoś
tusia251 Re: Jury Idola 20.11.02, 07:45 a wy ciągle tylko o jednym .... muślicie że jesteście idolami? Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Jury Idola 20.11.02, 09:01 tusia251 napisała: > a wy ciągle tylko o jednym .... O seksie i żarciu? > muślicie że jesteście idolami? Powiedzmy: myślimy, że potrafimy naprawić kran. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: Jury Idola IP: *.ey.com.pl / 195.187.17.* 20.11.02, 10:00 Ten program i tak jest najlepszy spośród wszystkich innych programów mu podobnych - głównie za sprawą jury. Przykładowo "to coś" co prowadzi Wodecki w TVN powinno wołać o pomstę - beznadziejne, ciepłe kluchy. Różnorodność jury powoduje, że Idol zyskuje na atakcyjności. Dodatkowo w Idolu można sobie przynajmniej gołe tyłki pooglądać (szkoda, że nie damskie). Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Jury Idola 20.11.02, 14:47 Gość portalu: wawa napisał(a): > Ten program i tak jest najlepszy spośród wszystkich innych programów mu > podobnych - głównie za sprawą jury. Przykładowo "to coś" co prowadzi Wodecki > w TVN powinno wołać o pomstę - beznadziejne, ciepłe kluchy. Różnorodność jury > powoduje, że Idol zyskuje na atakcyjności. O ile się nie mylę nikt nie napisał, że program jest denny a polemika z decyzjami jury świadczy raczej o dużym zainteresowaniu. > Dodatkowo w Idolu można sobie przynajmniej gołe tyłki pooglądać (szkoda, że > nie damskie). Akurat z tym fantem realizatorzy nie wiedzieli co zrobić, zignorowali go - chyba słusznie. Jeśli interesują Cie gołe pupy poszukaj sobie innych programów. Jest ich sporo. Odpowiedz Link Zgłoś