red.slider 05.03.06, 23:29 Drogie Panie, z okazji tego święta wszystkiego naj, rozkwitajcie nam, również w tym dniu! Niech się świeci Dzień Kobiet ... ech ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 07:50 a ja nie trawię tego święta:) tych facetów z obłędem w oczach biegających z tulipanem w celofanie:) i tych uprzejmości jednodniowych: na pasach przepuszczą i w drzwiach:) i szefa, który nagle dostrzega, żeś kobietą jest:) ale dzięki za życzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:10 Moja zona Dzien Kobiet ma raz w tygodniu :) I nie robie tego z obledem idac do kwiaciarni, poprostu z milosci. _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:13 Fred, to Ty jesteś fajny facet:) Tak trzymac:) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:24 aaa dziękuję, fizycznie w normie, psychicznie - trochę gorzej:) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:30 ee to przez poniedzialek ze psychiczne samopoczucie pozostawia do myslenia. Byle do piatku :) W koncu to jeszcze tylko 4 dni :) _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:37 Kurcze Fred.. no to mnie pocieszyłeś:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:38 Staralem sie :( _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:45 Ale ja to pisałam z wdzięcznością! Naprawdę! Widzisz - jednak mój stan umysłu jest nie tego - wyrażam się nieprecyzyjnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:48 No to sie ciesze (ze pisalas to z wdziecznoscia) :) Moze nasuniesz mi jakis oryginalny pomysl na tegoroczny Dzien Kobiet ? :) _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 09:53 byle nie tulipan!!! a generalnie kobiety sa łatwe w obsłudze:) 1. bukiet kwiatów wielki jak stodoła obowiązkowo w wiklinowym koszu przez posłańca (ja tak dostałam i do końca życia bedę pamiętać:) i to przyniesli do biura, wszystkie biurwy mi zazdrościły:))) 2. biżuteria, kolacja w lokalu na poziomie:) 3. bielizna do natychmiastowego przymierzenia:) 4. wypad za miasto w celach erotyczno-romantycznych:) lux motel:) 5. jeśli korzysta i lubi: pakiet uslug w salonie kosmetycznym:) A jeśli kasy brak wystarczy sniadanie do łóżka i piosenka z dedykacją w radio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 11:04 Ad 1. Przez poslanca nie da rady, do pracy go nie wpuszcza bez przepustek\ Ad 2. raz w tygodniu chodzimy na kolacje do restauracji Ad 3. PODOBA MI SIE TO Ad 4. ciekawe Ad 5. odpada Co do radia to spoko, tylko jak ja sie z nimi dogadam ? :) A wiec chyba pozostane przy punkcie 3 :) _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 11:10 Fred - jesteś prawdziwym facetem:) Żona będzie zachwycona:) Ty zapewne też:) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 11:20 Pochlebiasz mi :) Dzieki _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 11:21 a co mi tam:))) ciesz się, na świecie jest mało fajnych facetów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 11:26 są, są Tylko się skrzętnie ukrywają :) _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:44 myślę, że punkt trzeci będzie miał duże wzięcie :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:50 tak sobie siedzę i myślę :):):) wyobraźnia nie opuszcza i dobrze :) teraz trzeba coś podpowiedzieć, że tak powiem... na rano :):):) tą przymiarkę pozostawmy na wieczór ;) Bo wyobraź sobie to przymierzanie przed pracą ?! :):) potem diabli wezmą makijarz i fryzurę :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:51 olac fryzurę... za to jak przyjemnie się człowiekowi pracuje, gdy taki spełniony:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:55 Ojjjj TAK :):) i wszyscy pytają co Ci się stało ? :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:56 co Ty aski napewno bez makijazu też ładnie wyglądasz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:59 Też ? :):) ....to zależy o której wstaję i się kładę :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 08.03.06, 10:31 No to Kochane Panie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Wielu chwil radosci, aby kazdy dzien byl dla Was przygoda i powodem do dumy Z calego serca zyczy Tomek (Fred) _______________________ A MIALO BYC TAK PIEKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
fred79 Re: Dzień Kobiet ;) 09.03.06, 08:55 Tak :) Poszlismy tez do kina ale :( zadnego filmu po angielsku nie bylo :( Sknczylo sie na kolacji w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
red.slider Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 12:59 dlaczego od razu falstart? Dzień kobiet jest świetny, od kiedy sięgam pamięcią Dzień Kobiet to święto pijanych mężczyzn! Po drugie przeczytaj raz jeszcze post otwierający wątek. Poza tym lepszy 8 Marca, aniźli 14 lutego, to nasza europejska i na dodatek świecka tradycja. Ech zobaczycie jak we Włoszech się 8 marca obchodzi, to są dopiero naręcza kwiatów ... ślicznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:45 wystarczy jeden :) odpowiednio podany :):) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:56 bez niczego ! oczywiście kwiatek :):):) ... chociaż.... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 15:58 eee... jeszcze nie ma 22.00 / bez skojarzeń kolego:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:01 nie wiem czy mówimy o tym samym :):):):):):):) ja o kwiatku :):):) A pora ?... bez znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:04 byleby nie TULIPAN:) aski ratuj honor faceta - nie tulipan, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:06 NIE :):) nie tego dnia :) wolę żonkile :) skąd u Ciebie taka niechęc do tulipanów ? wiesz jakie są różne, śliczne, odmiany Małe cudka :) Ale te raczej na działkach a nie w kwiaciarniach ... a szkoda :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:08 bo jak widzę tysiące facetów z tysiącem tulipanów za 2 zl tylko po to, żeby odbębnić to co zwyczaj każe stary to mi słabo.. ogólnie do tulipanów nic nie mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:11 coś w tym jest co piszesz i jak ktoś wspomniał to też dzień pijanych facetów :):) jakaś taka dziwna zależność :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:13 a bo ja aski jestem bardz mądra.. jak wyrocznia w matrix'ie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:15 tylko wiesz jak z tą wyrocznią... nie mówiła nic wprost :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:16 no i juz mnie znasz lepiej niż moja Mama:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:17 Pozdrów mamę :) Ale dodam, że w mądrośc wyroczni nie wątpię :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:19 dlatego tak dobrze sie gada:) ja mówię - Ty się zgadzasz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:22 be.em napisała: > dlatego tak dobrze sie gada:) ja mówię - Ty się zgadzasz:)) Zgadzam się :):):) Słuchać też trzeba umieć :):) to trudniejsze niż gadanie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:23 oczywiście, i niewielu facetów to potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:25 przytępiony słuch to choroba cywilizacyjna :):):) a do tego dochodzą "manifesty" które gdzieś tam wpisałem :):) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:26 czytalam, czytałam... :))) chyba sobie wydrukuję i powieszę na lodówce:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 16:28 dobry pomysł :) i w pracy koniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: be.em :):) 06.03.06, 16:27 czekam na kierowcę:))) nie chciało mi się dzisiaj prowadzić - leń z wczoraj jeszcze drzemał:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: be.em :):) 06.03.06, 16:29 Jeszcze trzyma ? :) ale uparty :) trzeba go pogonić :) Fajnie mieć kierowcę :) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: be.em :):) 06.03.06, 16:30 o mój drogi... wcale nie - trzeba się zwiazać na całe życie, dopieszczać i karmić:) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Re: be.em :):) 06.03.06, 16:32 be.em napisała: > o mój drogi... wcale nie - trzeba się zwiazać na całe życie, dopieszczać i > karmić:) a jak chciałaś ? za darmo ? :):):) Nie ma tak łatwo, dziś dobry szofer jest w cenie :) łatwiej zmienić auto :):) Odpowiedz Link Zgłoś
yasua Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 18:20 :-)))) już czuję i widzę mimoze... achhhh tak!!..- we Włoszech to był dzień kobiet a tu? eeee :-( ale za życzenia dziękuję :-))) pozdrawiam :-) red.slider napisał: > Drogie Panie, z okazji tego święta wszystkiego naj, rozkwitajcie nam, również > w tym dniu! > > Niech się świeci Dzień Kobiet ... ech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
red.slider Re: Dzień Kobiet ;) 06.03.06, 23:32 prosze i zawsze do usług (bez niedopowiedzeń i skojarzeń) Odpowiedz Link Zgłoś
yasua Re: Dzień Kobiet ;) 07.03.06, 01:04 red.slider napisał: > prosze i zawsze do usług (bez niedopowiedzeń i skojarzeń) :-))) dziś z moimi skojarzeniami nienajlepiej, więc się nie martw ;-)) Pozdrawiam ciepło, z uśmiechem i już prawie wiosennie :-)))) Justyna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
red.slider Re: Dzień Kobiet ;) 07.03.06, 23:40 Ech to jest tak: zajmując zdanie w dyskusji o wyższosci 8 marca nad 14 lutego zawsze upieralm się przy tym drugim, próba dyskusji na temat nie świętowania, nie oddawania czci i pokołonów, ale zwykłej, normalnej dyskusji nt partnerstwa w domu, dzielenia sie obowiazkami itd ... jakby nie patrząc jestem świnią (stąd lęk przed wątkiem "akcja sterylizacji zwierząt" na naszym forum). Ja np. nie daję dotknąć żelazka, kiedy mogę staje i pichcę ... Widać nie ma chętnych do podciagnięcia wątku, w odróżnieniu od tych co jutro z wiechecia podążać będą w kierunku przeznaczenia .... kwiaty są miłe, bez okazji najmilsze z najmilszych, ale pamietajmy, że tak jak szczury nasze szczurzyce będą sie jutro ścigać ... :D Justa, wszystkiego najmilszego, nie tylko jutro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yasua Re: Dzień Kobiet ;) 08.03.06, 00:56 red.slider napisał: > jakby nie patrząc jestem świnią (stąd lęk przed wątkiem "akcja sterylizacji > zwierząt" na naszym forum). > Ja np. nie daję dotknąć żelazka, kiedy mogę staje i pichcę ... taaak, to rzeczywiście objawy bycia "świnią" :-P > Widać nie ma chętnych do podciagnięcia wątku, w odróżnieniu od tych co jutro > z wiechecia podążać będą w kierunku przeznaczenia .... no właśnie...trudno się mówi/pisze i się dalej żyje ;-)) > kwiaty są miłe, bez okazji najmilsze z najmilszych, ale pamietajmy, że tak > jak szczury nasze szczurzyce będą sie jutro ścigać ... :D taaaaak?? :-PP taki wierszyk dla wszystkich: Adam Asnyk Posyłam kwiaty... Posyłam kwiaty - niech powiedzą one To, czego usta nie mówią stęsknione! Co w serca mego zostanie skrytości, Wiecznym oddźwiękiem żalu i miłości. Posyłam kwiaty - niech kielichy skłonią I prószą srebrną rosą jak łezkami, Może uleci z ich najczystszą wonią Wyraz drżącymi szeptany ustami, Może go one ze sobą uniosą I rzucą razem z woniami i rosą. Szczęśliwe kwiaty! im wolno wyrazić Wszystkie pragnienia i smutki, i trwogi; Ich wonne słowa nie mogą obrazić Dziewicy, choć jej upadną pod nogi; Wzgardą im usta nie odpłacą skromne, Najwyżej rzekną: "Słyszałem - zapomnę." Szczęśliwe kwiaty! mogą patrzeć śmiale I składać życzeń utajonych wiele, I śnić o szczęściu jeden dzień słoneczny... Zanim z tęsknoty uwiędną serdecznej. > Justa, wszystkiego najmilszego, nie tylko jutro ;) serdecznie dziękuję! :-))))) ja również życzę, by pięknym było Twe życie- od początku do końca :-)))) Pozdrawiam!! Justyna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aski68 Dziś ten dziań :) 08.03.06, 07:01 By czasu starczyło na wszystko, szczęście dopisywało mimo wszystko, w sukcesy obrodziło, a to co dobre na lepsze się zmieniło, Wszystkim żoną, mamą, siostrą, babcią, córką Wszystkiego co tylko sobie wyśnicie niech się spełni Każdy dzień niech będzie wiosną w sercu i miłością :) Pozdrawiam WSZYSTKIE Panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Dzień Kobiet ;) - nie dzień a cały tydzień IP: 153.19.183.* 07.03.06, 09:31 na aptecus com z okazji świeta kobiet nie ma jednego dnia tylko jest caly tydzien atrakcji. Możecie to potraktowac jak SPAM ale mysle ze warto wziąć udział i cos wygrać... Odpowiedz Link Zgłoś
red.slider Re: Dzień Kobiet ;) - nie dzień a cały tydzień 09.03.06, 13:36 a w tym aptekusie mozna kupić sok z ogórków? kurde ... ja pierdziule jak te ryby hałasują w tym akwarium! Ryba, noo nie tupaj Odpowiedz Link Zgłoś