klin! 16.10.01, 00:07 Hordy dzikusów z północy zawłaszaczają południowe forum! Tylko Arwena d'Arc dzielnie dotrzymuje pola! Armaniakowie (łyknąłbym coś...) pochowali się po kątach... Czy Północnicy spotkają się z należytym odporem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klin! Re: Zniewolone forum! 16.10.01, 00:23 W sumie... kto tu jest Armaniakiem? (Armaniacy - skrót od Arwenomaniacy) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: Zniewolone forum! IP: 212.77.192.* 16.10.01, 02:21 klin! napisał(a): > Hordy dzikusów z północy zawłaszaczają południowe forum! > Tylko Arwena d'Arc dzielnie dotrzymuje pola! > Armaniakowie (łyknąłbym coś...) pochowali się po kątach... > Czy Północnicy spotkają się z należytym odporem? Nie jest jeszcze tak źle! Pomnij czasy, gdy hulali tu jak po swoim. Popatrz jaki koko zrobił się elegancki po drugiej żółtej kartce i obietnicy wyskanowania w przypadku kontynuacji procederu zarzucania nas mocno " pachnącym mięsem". A teraz? Co najwyżej ciąg grzecznych znaków zapytania. Prawda KOKO? Z tym "chowaniem się po kątach" też nie do końca tak. Ot samo życie; jeden musi się douczać, inny ma coś do roboty kawałek drogi stąd. Samo życie. Cieszy fakt, że Klin trwa na posterunku i daje przykład dobrego poziomu. Pozdrawiam Cię. Armaniak Cruiser. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruiser Re: Zniewolone forum! IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.01, 00:02 klin! napisał(a): > Pozdrawiam celnego Armaniaka! :) Miło wiedzieć Klinie, że też nie obawiasz się zarzutów o organizowanie TWA;) Mnie też to szczerze mówiąc niewiele przejęło. Pozdrawiam i dziekuję za inteligentne i dorosłe teksty, które czytam z przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena zaraz zaraz.... 26.10.01, 00:15 to niby ze klin 18-tke skonczyl? i dorosły? no kurka ja sie tak nie bawie, chyba najmlodsza tu jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Zniewolone forum! IP: 10.40.193.* 16.10.01, 08:52 Nie czuję się zniewolony ani zalany przez hordy dzikusów (zwłaszca, jak jeden przestał rzucać mięsem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Zniewolone forum! IP: *.chello.pl 16.10.01, 10:35 Gość portalu: Tom napisał(a): > Nie czuję się kurwa zniewolony ani zajebany przez chordy dzikusów (zwłaszca, jak jeden piździelec i chuj > rzestał rzucać > miensem). Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zniewolone forum! 16.10.01, 22:10 oj jak pieknie!!! prawde mowiac mam wrazenie ze wyploszylam niektorych interlokutorow... to moze przycichne na troche???? dzieki armaniacy;)))))) duza buzka:)) a czy dla arwen tez jest jakies stowarzyszenie? jestem fanem klinow (dzien po;) i celnych cruiserow;) b(ez)g(rama) zlosliwosci oczywiscie;) no i bory... bosy... jak mu tam bylo???? fajnie ze jestescie Panowie:) bez swiat gorszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Zniewolone forum! IP: *.jeremi.pl 17.10.01, 21:01 Falubazy odpuściły najpierw Ochlę (nie chwaląc się jam to uczynił), potem extraligę, forum, teraz kobiety własne... Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy pojechali na wycieczkę na środkowy wschód. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zniewolone forum! 17.10.01, 21:19 Gość portalu: borys napisał(a): > teraz kobiety własne... > Nie chce mi się wierzyć, że wszyscy pojechali na wycieczkę na środkowy wschód. kurna kontekst dziki! ja jestem swoja wlasna! zero praw, roszczen dla jakichkolwiek falubazow czy polnocnikow czy smokow! i juz! a poza tym liczy sie to co jest napisane/powiedziane a nie kto to zrobil (no, prawie sie nie liczy, niektorym na wiecej sie pozwala;) a juz na pewno skad jest ten ktos pozdrowka;) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Zniewolone forum! IP: *.jeremi.pl 17.10.01, 21:40 arwena napisał(a): > kurna kontekst dziki! > ja jestem swoja wlasna! zero praw, roszczen dla jakichkolwiek falubazow czy > polnocnikow czy smokow! i juz! Cóż za temperament!! Nie dziwota, że faceci uciekli... Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zniewolone forum! 17.10.01, 21:44 Gość portalu: borys napisał(a): > Cóż za temperament!! > Nie dziwota, że faceci uciekli... boja sie temperamentu? to nie faceci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Zniewolone forum! IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 21:55 arwena napisał(a): > Gość portalu: borys napisał(a): > > Cóż za temperament!! > > Nie dziwota, że faceci uciekli... > > boja sie temperamentu? to nie faceci! To, przepraszam, kto mieszka w Zielonej oprocz Niewiast ? ;)))))))) P.S. Pozdrowka od calego faceta (polnocnika). ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: Zniewolone forum! 17.10.01, 22:03 moze mniej gadajacy na forum mieszkaja? zawszec czyny bardziej przemawiaja;))))) pozdr;))))) a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: Zniewolone forum! IP: *.arcor-ip.net 17.10.01, 22:09 arwena napisał(a): > moze mniej gadajacy na forum mieszkaja? > zawszec czyny bardziej przemawiaja;))))) Nie pisza, nie czytaja a czy swe Niewiasty ko ... > pozdr;))))) a Popopo...pozdrufkaaa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J-23 A Zielona znowu spi ... IP: *.arcor-ip.net 21.10.01, 22:11 i Arwena rowniez? :) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: A Zielona znowu spi ... 22.10.01, 22:09 ja??? toz to klamliwe kalumnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: A Zielona znowu spi ... IP: *.arcor-ip.net 22.10.01, 22:54 arwena napisał(a): > ja??? toz to klamliwe kalumnie!!! Przepraszam, przy tak blyskawicznej odpowiedzi mozna tylko przyznac racje, ze to jakies paszkwile, kalumnie ... A co z ta dataaaa ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: A Zielona znowu spi ... 22.10.01, 23:12 a kto by tam datami głowę sobie zawracał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: A Zielona znowu spi ... IP: *.pool.mediaWays.net 23.10.01, 15:29 arwena napisał(a): > a kto by tam datami głowę sobie zawracał... ... i sa to swiete slowa !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: A Zielona znowu spi ... IP: *.pool.mediaWays.net 24.10.01, 16:33 Cos jest z tymi datami ... Nieprawdaz ? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena Re: A Zielona znowu spi ... 25.10.01, 00:20 nie ma to jak stary dobry relatywizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.G. Re: A Zielona znowu spi ... IP: *.pool.mediaWays.net 25.10.01, 14:50 arwena napisał(a): > nie ma to jak stary dobry relatywizm ...a jednak ... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś