Dodaj do ulubionych

DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 15:00
Byłem na Sylwestrze w pubie Roksana. Było cool:) Świetną atmosferą mącił
jedynie redaktor Darżynkiewicz alias Koń. Pan redaktor od sportu w TVP rodem
z Zielonej Górze to totalny dupek. W czasie występu zielongórskiego muzyka,
gdzie wszyscy się świetnie bawili, Darżynkiewicz gwizdał, gwizdał i nie
ustawał w swoim chamskim zachowaniu zakłócając występ i wszystkim dobrą
zabawe. To totalne dno! Ta lekcja chamstwa i nietolerancji przywodzi na myśl
poczciwe polskie przysłowie "zapomniał wół (czyt. koń) jak cięlęciem był"
Darżynkiewicz od lat występował w zielonogórskiej telewizji przewodowej,
rozpieprzył też, jako prezes, zielonogórsą Lechię poczym umknął do Warszawy.
Panu redaktorowi z kablówki w dupie się przewróciło w tej Warszawce i tyle!
Zresztą jego "występy" z Roksany przeszły już do annałów jak np. zamawianie
taksówki textem: "tu dzwoni rafał darżynkiewicz z zielonogórskiej
przewodówki" albo po pizzę "proszę pizze do roksany - rafał darżynkiweicz
telewizja przewodowa".
Zapewne Koń wracając z wczorajszego sylwestra zamawiał taxi: "rafał
darżynkiewicz - telewzija polska"
Słoma mu z butów wychodzi i tyle. Cham z zielonej góry dalej chamem w
warszawie.
Dno!
Ciekawe tylko czemu koń nie urządził sobie sylwestra w Warszawie? Czyżby tam
już się na nim poznali? Czy po prostu w ZG może robić za gwiazdę i uprzykrzać
innym świetną zabawę?
Obserwuj wątek
    • fajnyadres ?! 01.01.03, 20:46
      A myslalem ,ze gosc jest w porzadku ! Widac sodowa robi swoje ! :(
    • markoniec Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO 01.01.03, 21:11
      ktoś to potwierdza ?
    • pawel1235 Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO 01.01.03, 21:49
      Oj koniu koniu -pamiętaj,że stałeś się osobą publiczną i już takich takich
      rzeczy robić nie wypada-pozdrowienia dla Roksany.
    • Gość: gosciowka Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.01.03, 22:50
      FRENCHMAN TO DNO !!!!!!!
      Koles spalił za dużo blantów i przesadził z alkoholem!!! Odstawił taką chałę,
      że zamiast się bawić jak przystało na zabawę sylwestrową - większość podpierała
      łokcie na stołach. Idąc na imprezę, którą prowadzi DJ spodziewałam się muzyki
      przy której można tańczyć - jak przystało na SYLWESTRA - a nie okrzyków i
      pijackiego bełkotu jakiegoś ogra, którego B-52 nazywa "zielonogórskim
      muzykiem".Gwizdami swoją uzasadnioną dezaprobatę wyrażało większość gości, a
      nie tylko redaktor Darżynkiewicz.
      B-52 powiedz mi, proszę, dlaczego wśród gwiżdżących zaobserwowałeś(aś) tylko
      redaktora Darżynkiewicza? Czyżby z zazdrości-bo jemu sie powiodło???
      • Gość: naskret Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 23:00
        tez slyszalem ze dennie bylo w roxance.

ale tam nie bylem
        powtarzam zaslyszane

1 miejsce podobno zajal wlasnie "DJ"

ale to nie jest info na 100%
      • Gość: B-52 Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 11:21
        Gościówo. Być może byliśmy na dwóch innych imprezach w jednym miejscu...
        Mnie się tam wkręciło co robił ten koleś i nie obchodzi mnie co on tam palił i
        pił. Gwizdał koń i kilka osób mu towarzyszących - nie większość!!! Być może
        byłaś przy stoliku Konia i równie zapalczywie uprzykrzałaś imprezę. Innych nie
        wymieniłem bo nie znam. Darżynkiewicza się zna bo występuje w okienku a w
        dodatku jest duuuużyyy, ma wielką głowę i najdonośniejszy głos.
        Nie wiem, do której byłaś w Roksanie, ale Ci którzy zostali byli zniesmaczeni
        (włacznie z obsługą knajpy).
        Fajnie, że mu się udało, ale jako osoba publiczna jest na celowniku a chamstwo,
        wybacz, nie jest w modzie...
      • Gość: B-52 Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 11:22
      • Gość: B-52 Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 02.01.03, 11:22
    • Gość: Raul Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.03, 11:42
      No i co tu dodać, buraków i prostaków nie brakuje, ale jak bym miał takie fizis
      jak Darżynkiewicz to bym miał premamentnego doła. Stąd mpoże takie zachowanie u
      nadredaktora z Warszawy. Brawo B52.
      • Gość: dupex Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.03, 17:55
        Popieram Raul:) z takim fizys to wolałbym w lustrze oglądać swoją zarośniętą
        kłakami, orydzonkowioną dupę! Chyba dlatego Darżynkiewicz only fonia w tej
        tefałpe
        • Gość: P-o Re: DARŻYNKIEWICZ Z TVP1 TO DNO IP: *.zgora.dialog.net.pl 07.01.03, 21:43
          byłem w roksie , widziałem gwiżdzącego Konia, frenchmen grał swoją muzę, może
          nie wyczuł, że powinien puścić coś innego od czasu do czasu ale moi znajomi
          którzy byli po raz pierwszy na jego "graniu" byli bardzo z niego zdowoleni i
          zbulwersowani chamstwem części gaści.Można inaczej wyrażać swoje zdanie- chyba
          mogli pogadać, jeśli umieją mówić.P-o.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka