tomasz_x 15.05.06, 21:56 Eh te zawistne, powiatowe zielonogórzaki. Oni muszą mieć, bo... Gorzów ma! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 Re: Budynek sądu czeka na remont IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 05:55 Złożyłem podanie do pracy w tym Wydziale niestety żadnej odpowiedzi nawet odmownej trochę to dziwne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Budynek sądu czeka na remont IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.05.06, 08:06 a ja się wczoraj dowiadywałam co z tą pracą i pani poinformowała mnie że to dopiero na jesień odbędzie się konkurs ale jestem pewna że jeszcze nie ma budynku a etaty rozdane już są po między swoimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dam Re: Budynek sądu czeka na remont IP: *.uz.zgora.pl / *.uz.zgora.pl 16.05.06, 10:02 Nie zawistne tylko praktyczne. Powiatowe? Mówisz o powiecie zielonogórskim? Jeśli istnieją 2 instytucje w województwie to w południowej częsci jest załatwianych około 2/3 spraw. To pewnie ma zwiazek z tym, że tu mieszka 2/3 mieszkańców wytwarza się tyle o ile nie więcej PKB itd itp. Po co jeżdzić do Gorzowa - raz że tam nie ma jak dojechać a 2 to żeby to choiaż to ładne miasto było i coś w sobie miało ale niestety nic z tych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: Budynek sądu czeka na remont IP: *.ctinet.pl 16.05.06, 10:37 Zdjęcie przedstawia budynek Instytutu Sztuk Pięknych UZ na placu Słowiańskim obok Cafe Espresso i Sądu Okręgowego. Właściwy budynek, w którym być może księgi będą w końcu migrować, znajduje się natomiast obok siedziby Zachodniej Wyższej Szkoły Handlu i Finansów Międzynarodowych (budynek z czerwonej cegły) i nie jest obecnie użytkowany. Ot, takie sprostowanie fotograficzne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: Budynek sądu czeka na remont IP: *.ztpnet.pl 16.05.06, 18:22 zawistne gorzowiaczki muszą mieć bibloteke a po co skoro w Zielonej jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 big dup.a sądowa 16.05.06, 19:05 Zawistne gorzowiaczki ROZBUDOWUJĄ bibliotekę wojewódzką, skończyły budowę najnowocześniejszej biblioteki akademickiej w zachodniej Polsce i powiększają granice miasta o nowe tereny inwestycyjne. Ośrodek Migracyny Ksiąg Wieczystych działa w najlepsze od pół roku. Zielona Dziura nie musi tego robić, skoro Gorzów już to ma? ps. i jak tam Vts - dup.a ciągle rośnie??? Pytam, bo ciągle twierdzisz,że masz Gorzów w tej jakże szanownej części ciała:P A że Gorzów rośnie jak na drożdżach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vts Re: big dup.a sądowa IP: *.ztpnet.pl 17.05.06, 19:22 a co ty pedał jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: big dup.a sądowa 17.05.06, 20:28 twoja dup.a mnie nie intersuje, bo już zajęta całym Gorzowem, który to sam sobie wsadziłeś:P > a co ty pedał jesteś ? pytanie iście na zielonogórskim poziomie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś