iliv 18.05.06, 12:08 Hej! Czy ktos moze zna tania apteke w Zielonej Gorze???? Zalezy mi, poniewaz tabletki yasminn sa dosyc drogie i chcialbym je kupic jak najtaniej. pozdraiwam papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: max Re: YASMIN IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.05.06, 16:05 Ja zamiast apteki polecę Ci zainteresowanie się innym środkiem. Yasmin to zbyt kontrowersyjny środek. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: YASMIN IP: *.ztpnet.pl 18.05.06, 17:03 Dlaczego jest kontrowersyjny? Słyszałam, że jest godny polecenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: YASMIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:07 zdecydowanie odradzam!!stosowalam je przez 2 albo 3 miesiace i kompletnie stracilam ochote na sex...teraz nie biore nic.Probuje doprowadzic organizm do porzadku,na szczescie sa juz efeky:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: YASMIN IP: *.zgora.dialog.net.pl 18.05.06, 21:26 w aptece 112 naprzeciw Hermesu tabletki te kosztują 34,9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamana Re: YASMIN IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 18.05.06, 22:12 pigulki jak kazde ,i praktycznie kazde obnizaja libido,trzeba wyprobowac na wlasnym organizmie ,niekrym sluza innym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iliv Re: YASMIN 19.05.06, 20:10 Dzieki za info o aptece na wprost Hermesu. Ja właśnie wczoraj rano kupilam go za 42,83zł. No ale dobrze ze tylko jeden listek wzielam, teraz bede chodzic po Yasmin tam pozdraiwam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: YASMIN IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 20.05.06, 15:13 To dużo zdrówka życze. Odpowiedz Link Zgłoś