nnn1000 19.05.06, 18:47 Byłem, widziałem,było super choć inaczej niż zwykle.Ktoś był także? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciey Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.05.06, 19:24 Bylem bylem... zgadzam sie. Widzialem ich pare dni wczesniej kolo Lubrzy i bylo ok ale bez szalu. Wczoraj bylo inaczej.... zdecydowanie inaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:51 Hmm ,a więc tak ..na początku banda drętwiaków siedziała zamarła na krzesełkach,mnie te krzesełko ciut w dupsko piekło:))więc wiele się nie zastanawiając przy 3 utworze wstałam ,stanęłam sobie z tyłu i odpłynęłam i miałam gdzieś że każdy się na mnie patrzył.Na całe szczęście ,póżniej inni też wstali i już było ok`Szkoda tylko że tak póżno załapali po co tam przyszli:PPP. Przy bisach ,to już było tak jak być powinno ,tak jak za dawnych lat na koncertach z Ryśkiem :)) JA CHCĘ JESZCZE:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:24 Zgadzam się z w/w.Wniosek jednak taki:Dżem to nie zespół na Filharmonię(tekst Balcara o "rozniesieniu budy"ironiczny,ale prawdziwy). A wapniaki mogłyby się wyluzować na drugi raz...Szkoda, że tak późno wszyscy złapali klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:33 ...Szkoda, że tak późno wszyscy złapali klimat. Ejjj no!!! nie wszyscy ja pierwsza zaczęłam się bawić i to od poczatku:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniu Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:02 To chyba gdzieś z tyłu siedziałaś.Bo ja stałem cały czas i mało kto się na samym początku bawił.Pozdrawiam fanów Dżemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:52 No dokładnie :)) Z tyłu po prawej stronie sobie stałam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 00:39 Ja tam z tylu widzialem 2 blondynki ktore od poczatku wariowaly w krzeslach a potem nie wytrzymaly i zaczely taniac na tylach :) One zalapaly o co chodzi :) Ktos ma nagrany ten koncert w jakiejkolwiek formie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:58 No to ja byłam ta wyższa:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:59 A koncert nagrywał ten chłopak na wózku inwalidzkim i ma mi przesłac całą płytkę hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:42 Czy ewentualnie moge liczyc na kopie?? Chcialem sie spytac go o to ale nie dalem rady :( A byl TAAAAKI koncert :) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 09:47 To jest mój adres .Obiecał że mi prześle;-)już ja go przypilnuje,żeby nie zapomniał :)))E.Daleko odemnie stałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:55 Zaraz pod drzwiami glownymi. Na samej gorze. Przy kamerze i widzialem jak bedzie wygladac koncert na video :D Dzwiek wydaje mi sie ze bedzie rewelacyjny bo nie bylo nagrywane z mikrofonu kamery (padaka) a z mixera :))) Ale dobrze miec taka super wiadomosc z rana :D Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 11:56 No to ja też się cieszę ,że Ty się cieszysz:)))Niestety nie widziałam kto stał pod drzwiami.Prawde mówiąc to pamiętam tylko tego grubszego pana który obok mnie siedział ,bo za bardzo sie łokciami rozpychał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 12:18 Widzialem ze z uprzejmosci sie usmiechal jak wariowalyscie ale chyba nie byl zbytnio zadowolony ze nie moze w spokoju obejrzec koncertu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 12:23 Nie wiem czy się uśmiechał czy nie, jakoś niezabardzo mnie to obchodziło czy był zadowolony:))).Ja tam przyszłam na koncert ,a jak chciał w skupieniu muzyki posłuchac to mógł w domku ze słuchawkami na uszach:PP Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 12:28 Wiesz co? Ja na koncertach Dżemu byłam tyle razy że nawet się nie dolicze,ale to były koncerty z Rysiem ,a na tym nowym Dżemie to pierwszy raz byłam Jak śpiewał z nimi ten chudy szczurek to poprostu nie mogłam tego słuchać ,ale teraz z Balcarem jestSUPER!!nikogo nie udaje i nie naśladuje ma cieplutki ale mocny głosik taki w sam raz do Dzemu:D hmmm....właśnie myśle kiedy widziałam ich poraz pierwszy WIEM!!! jak miałam 16 lat:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 12:39 Z Dewodzkim nagrali pare fajnych rzeczy ale na dluzsza mete czuc bylo ze cos jest nietak... Ja pierwszy raz widzialem ich w Zarach na Woodstocku (ze szczorkiem na wokalu ;) w rocznice smierci Ryska i byl to koncert magiczny (chocby z tego wzgledu). Potem w zg w amfiteatrze i ostatnio w plenerze w Lubrzy. Ten koncert w filharmonii bije na glowe wszystko co do tej pory w wykonaniu Dżemu widzialem - no ale nie widzialem starego dzemu z ryskiem wiec... Brawo dla chlopakow ze graja po tych wszystkich dramatach ktore ich dopadly! Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 13:20 Gość portalu: Ericsson napisał(a): > Z Dewodzkim nagrali pare fajnych rzeczy ale na dluzsza mete czuc bylo ze cos > jest nietak... Daj spokój ja od samego początku nie mogłam słuchać tego szczurka.Fajne rzeczy to były napewno ,bo można porównać teraz jak Balcar to spiewa:)) Ja jestem starej daty i koncerty Dżemu zawsze tak wygladały ,więc dla mnie jak zwykle było fajnie .Tylko strasznie brakuje mi tamtych Ryśkowych koncertów gdzie między nami stojącymi po drugiej stronie wytważała się taka silna więż i bawiłeś się z każdym, każdy się do Ciebie uśmiechał ,ściskał ,przytlał i miałeś nowych przyjaciół:)) tego się nigdy nie zapomni ;-(to było takie magiczne i cudne. A teraz patrzyli się na nas ,jak na dwie wariatki i nikt się nie chciał dołączyć Dobrze że chociaz na koniec załapali:PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 13:25 Patrzyli nie patrzyli dobrze sie bawilyscie i tyle. Bardzo mnie na koncercie ucieszyly zupelnie pozmieniane wersje utworow - wielkie pozytywne zaskoczenie. Mam nagranie z mp3 playera ale niestety slaaaaba jakosc i potrzeba duzo samozaparcia zeby tego sluchac :( Trzaski jakies... ehh.. trzeba chyba zainwestowac w lepszy sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 13:39 Wysłałam Ci wiadomość na gg:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 12:28 Slusznie...slusznie... przy okazji wyslalem Ci maila na konto gazety. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocioł Kulturalny Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 11:13 Relacja z koncertu oraz wywiad z Maćkiem Balcarem już w najbliższym wydaniu Kotła Kulturalnego w czwartek o godzinie 18.30. Oczywiście w kablówce. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś