Dodaj do ulubionych

Dżem-koncert w Filharmonii

19.05.06, 18:47
Byłem, widziałem,było super choć inaczej niż zwykle.Ktoś był także?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maciey Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.05.06, 19:24
      Bylem bylem... zgadzam sie. Widzialem ich pare dni wczesniej kolo Lubrzy i bylo
      ok ale bez szalu. Wczoraj bylo inaczej.... zdecydowanie inaczej ;)
      • Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 19:51
        Hmm ,a więc tak ..na początku banda drętwiaków siedziała zamarła na
        krzesełkach,mnie te krzesełko ciut w dupsko piekło:))więc wiele się nie
        zastanawiając przy 3 utworze wstałam ,stanęłam sobie z tyłu i odpłynęłam i
        miałam gdzieś że każdy się na mnie patrzył.Na całe szczęście ,póżniej inni też
        wstali i już było ok`Szkoda tylko że tak póżno załapali po co tam przyszli:PPP.
        Przy bisach ,to już było tak jak być powinno ,tak jak za dawnych lat na
        koncertach z Ryśkiem :)) JA CHCĘ JESZCZE:-D
        • Gość: heniu Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:24
          Zgadzam się z w/w.Wniosek jednak taki:Dżem to nie zespół na Filharmonię(tekst
          Balcara o "rozniesieniu budy"ironiczny,ale prawdziwy). A wapniaki mogłyby się
          wyluzować na drugi raz...Szkoda, że tak późno wszyscy złapali klimat.
          • Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 21:33
            ...Szkoda, że tak późno wszyscy złapali klimat.

Ejjj no!!! nie wszyscy ja pierwsza zaczęłam się bawić i to od poczatku:PPP
            • Gość: heniu Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:02
              To chyba gdzieś z tyłu siedziałaś.Bo ja stałem cały czas i mało kto się na
              samym początku bawił.Pozdrawiam fanów Dżemu
              • Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 23:52
                No dokładnie :)) Z tyłu po prawej stronie sobie stałam:)))
                • Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 00:39
                  Ja tam z tylu widzialem 2 blondynki ktore od poczatku wariowaly w krzeslach a
                  potem nie wytrzymaly i zaczely taniac na tylach :) One zalapaly o co chodzi :)

Ktos ma nagrany ten koncert w jakiejkolwiek formie?? :)
                  • Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:58
                    No to ja byłam ta wyższa:PP
                    • Gość: E Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:59
                      A koncert nagrywał ten chłopak na wózku inwalidzkim i ma mi przesłac całą
                      płytkę hehe
                      • Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:42
                        Czy ewentualnie moge liczyc na kopie?? Chcialem sie spytac go o to ale nie
                        dalem rady :( A byl TAAAAKI koncert :)
                        • ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 09:47
                          To jest mój adres .Obiecał że mi prześle;-)już ja go przypilnuje,żeby nie
                          zapomniał :)))E.Daleko odemnie stałeś?
                          • Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 09:55
                            Zaraz pod drzwiami glownymi. Na samej gorze. Przy kamerze i widzialem jak
                            bedzie wygladac koncert na video :D Dzwiek wydaje mi sie ze bedzie rewelacyjny
                            bo nie bylo nagrywane z mikrofonu kamery (padaka) a z mixera :))) Ale dobrze
                            miec taka super wiadomosc z rana :D
                            • ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 11:56
                              No to ja też się cieszę ,że Ty się cieszysz:)))Niestety nie widziałam kto stał
                              pod drzwiami.Prawde mówiąc to pamiętam tylko tego grubszego pana który obok
                              mnie siedział ,bo za bardzo sie łokciami rozpychał:))
                              • Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 12:18
                                Widzialem ze z uprzejmosci sie usmiechal jak wariowalyscie ale chyba nie byl
                                zbytnio zadowolony ze nie moze w spokoju obejrzec koncertu ;)
                                • ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 12:23
                                  Nie wiem czy się uśmiechał czy nie, jakoś niezabardzo mnie to obchodziło czy
                                  był zadowolony:))).Ja tam przyszłam na koncert ,a jak chciał w skupieniu muzyki
                                  posłuchac to mógł w domku ze słuchawkami na uszach:PP
                                  • ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 12:28
                                    Wiesz co? Ja na koncertach Dżemu byłam tyle razy że nawet się nie dolicze,ale
                                    to były koncerty z Rysiem ,a na tym nowym Dżemie to pierwszy raz byłam
                                    Jak śpiewał z nimi ten chudy szczurek to poprostu nie mogłam tego słuchać ,ale
                                    teraz z Balcarem jestSUPER!!nikogo nie udaje i nie naśladuje ma cieplutki ale
                                    mocny głosik taki w sam raz do Dzemu:D
                                    hmmm....właśnie myśle kiedy widziałam ich poraz pierwszy WIEM!!! jak miałam 16
                                    lat:))))
                                    • Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 12:39
                                      Z Dewodzkim nagrali pare fajnych rzeczy ale na dluzsza mete czuc bylo ze cos
                                      jest nietak... Ja pierwszy raz widzialem ich w Zarach na Woodstocku (ze
                                      szczorkiem na wokalu ;) w rocznice smierci Ryska i byl to koncert magiczny
                                      (chocby z tego wzgledu). Potem w zg w amfiteatrze i ostatnio w plenerze w
                                      Lubrzy. Ten koncert w filharmonii bije na glowe wszystko co do tej pory w
                                      wykonaniu Dżemu widzialem - no ale nie widzialem starego dzemu z ryskiem wiec...

Brawo dla chlopakow ze graja po tych wszystkich dramatach ktore ich dopadly!
                                      • ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 13:20
                                        Gość portalu: Ericsson napisał(a):

> Z Dewodzkim nagrali pare fajnych rzeczy ale na dluzsza mete czuc bylo ze cos
                                        > jest nietak...
                                        Daj spokój ja od samego początku nie mogłam słuchać tego szczurka.Fajne
                                        rzeczy to były napewno ,bo można porównać teraz jak Balcar to spiewa:))
                                        Ja jestem starej daty i koncerty Dżemu zawsze tak wygladały ,więc dla mnie jak
                                        zwykle było fajnie .Tylko strasznie brakuje mi tamtych Ryśkowych koncertów
                                        gdzie między nami stojącymi po drugiej stronie wytważała się taka silna więż i
                                        bawiłeś się z każdym, każdy się do Ciebie uśmiechał ,ściskał ,przytlał i miałeś
                                        nowych przyjaciół:)) tego się nigdy nie zapomni ;-(to było takie magiczne i
                                        cudne.
                                        A teraz patrzyli się na nas ,jak na dwie wariatki i nikt się nie chciał dołączyć
                                        Dobrze że chociaz na koniec załapali:PP
                                        • Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 13:25
                                          Patrzyli nie patrzyli dobrze sie bawilyscie i tyle. Bardzo mnie na koncercie
                                          ucieszyly zupelnie pozmieniane wersje utworow - wielkie pozytywne zaskoczenie.
                                          Mam nagranie z mp3 playera ale niestety slaaaaba jakosc i potrzeba duzo
                                          samozaparcia zeby tego sluchac :( Trzaski jakies... ehh.. trzeba chyba
                                          zainwestowac w lepszy sprzet.
                                          • ezabela Re: Dżem-koncert w Filharmonii 20.05.06, 13:39
                                            Wysłałam Ci wiadomość na gg:D
                                  • Gość: Ericsson Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 12:28
                                    Slusznie...slusznie... przy okazji wyslalem Ci maila na konto gazety.

Pozdrawiam
                  • Gość: Kocioł Kulturalny Re: Dżem-koncert w Filharmonii IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.05.06, 11:13
                    Relacja z koncertu oraz wywiad z Maćkiem Balcarem już w najbliższym wydaniu
                    Kotła Kulturalnego w czwartek o godzinie 18.30. Oczywiście w kablówce.
                    Zapraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka